- 26 Ekim 2016
- 825
- 445
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.141
Zaman azaldıkça hem heycanlanıyor hem de bir korku sarıyor insanı dimi? En çokta hazırlıksız bir zamanda ve yerde yakalanmaktan korkuyorum, normal doğum olursa eşim benden daha panik dolayısıyla beni de iyice panikletirAy ben bile heyecanlandım hangi gün dusunuyorsun
23 haftada 7 kg çok değil ki canım haksızlık etme. Bence gayet normal. Ben de öyle aldım. Herkes bir göbek var diyor.
Haklısın canm ufak tefek çok çıkıyor. benm annem ağız mendili dikti bana kv. de dikip resmini atmış kenarlarına oya da yapmışlar hep. baya oldu ondankızlar 3 gündür ufaktan internetten alışverişe başladım
10 tane penye ağız mendili,10 tane mermerşah ağız mendili
1 tane göğüs kremi, 1 tane emzirme önlüğü, bir tane mama önlüğü
24 lü göğüs pedi,4 lü süt saklama kabı, 25 li süt saklama poşeti
1 sebamed bebe şampuanı,2 tane semabed sabun, 1 tane sebamed pişik kremi
3 tane yenidoğan ıslak mendil,12li alt açma bezi ve 1 ve 2 numara bez
alınacak çok fazla küçük parça var...yavaş yavaş alıp tamamlamak istiyorum.
Evet cnm tecrübeli anneler var çevremde 8 ve 9 aylarında 2şer 3er kilo aldılar. bende 7 kilo aldım ama 10 gün önce 7 idim. inşallah 8 olmamışımdırtecrübeli anneler hep son haftalar çok alınıyor diyor. Özellikle 32 den sonra...o yüzden korkuyorum..
benim doktor kilo takıntılı 6 kg aldığımda bile çok almışsın demişti..10 günde 1 kg daha almışım..
nasıl bu kadar hızlı kilo alıyorum anlamıyorum..
bu ara beni gören herkes çok kilo mu aldın diye soruyor?
Haklısın canm ufak tefek çok çıkıyor. benm annem ağız mendili dikti bana kv. de dikip resmini atmış kenarlarına oya da yapmışlar hep. baya oldu ondansaklama kabı saklama poşeti bilmiyorum o kadarına gerek var mı cam saklama kablarından ne farkı var acaba. ben almam onlardan . şampuanları iyi yapmışssın önerilen bir marka. bende dün bez aldım 2adet 1 numara 3adet 2 numara. daha almayacağım. bebek bi denesin memnun kalırsam devamı gelir.
İnşallah olur ya inşallah taşar bol bol olsun .bebişler içerkende ağızlarından taşsın inşallahbizim de teyzoş yapıyor iğne oyalı ağız mendilleri ama çok kusan bir bebek olursa diye fazladan da alayım dedi...
süt pompası alacağım canım da indirim yakalayamadım.. süt saklama poşetleri en azından bakıcıya falan bırakırken lazım olur diye düşündüm..ayy inşallah sütümüz olur da..
Bugun ciktik canim cok sukur evdeyiz, eşimde ben de iyiyiz. Sordugun icin de tesekkurler canimcanım siz hastaneden çıktınız mı ...eşin nasıl sen nasılsın?
kaç gündür hastane ortamındasın senin için de zor bir durum
güzuel gunlerde kullan. ınsallah fıyatı ne kdr canım bunun kullanıslı gozukuoKizimin minnoş anakucagi geldisaglikla kullanmayi nasip etsin rabbim
canımm hıc aklıma gelmemsıtı yogurt muthıssınnnnİnşallah olur ya inşallah taşar bol bol olsun .bebişler içerkende ağızlarından taşsın inşallahhertaraf süt olsun . anne sütünden yoğurt yapılıyomu acaba bol bol sağarızda yaparız
Evet baktım şimdi anne sütünden yoğurt oluyormuş. aklıma neler geliyor
Canım hamile kaldığımı öğrenince netten 3 kutu Babe çatlak kremi sipariş etmiştim duştan sonra da tüm vücudumu güreşe çekecakmış gibi yağlıyorum bebek yağıyla şimdilik bir kutusu bile bitmedi sürmeye çok üşeniyorum bazen günde bir sürsem iyi olur çünkü tatlış tatlış kaşıntılarım var göğüs ve karında ama ben biliyorum bende çatlak olur kesinkızlar karın çatlağı için bişiler kullanıyormusunuz.biliyorum ben geç kaldım.yukardan bakınca hiç çatlak görünmüyor.bende dikkatlı bakmamıştım hiç.dun tv izlerken bebeğin hareketlerını izlemek için karnınımı açmıştım.karnında çok çatlak olmuş dedi.moralim bozuldu
canımm hıc aklıma gelmemsıtı yogurt muthıssınnnn
Tabi ki de oraya gidenin yüzü muhakkak nurlaniyor ona inancim tam ama çocuk ilerleyen zamanda hatırlamaz isterim ki hatirlasin gidecektik ama nasip bakalım bebeğimiz büyüsün de onla gideliz inşallah artıkAblam 1.5 yaşında kızıyla gitti annesiyle birlikte tavaf yapmış onun da saçını kesmişler melek gibiydi zaten iyice feyzlenmiş teyzesinin minnak kuzusu
Eger kaliteli ise pahali değil ben sordum kuzenim bursada pijama sarayinda çalışıyor 219 lira istersen faceden takip edebilirsin indirimler oluyor ve marka ürünlerEki Görüntüle 1948060 Ben bunu çook sevdim ama pahalı sanki of ya
Tatlı deyince içine pasta falan da giriyor mu meyve falanCanım biraz acıyor sadece bakalım hayırlısı artık ne olur varsada diyetisyen dedi diyet yapıcam galiba bende cok tatlıyı seven birisiyim artık mecbur yemicem
iyi senin ki yine benim 19 haftada daha düşüktü zaten hamilelik ilerledikçe kısalırmış doğum için .BAna ilaç tadavisi uyguluyorlar günde iki kez 200 mg progestan içiyorum şükür durdu kısalma hala aynı seviyede korkma Allah ın izni ile bişey olmaz inşallah.B
Benimde 23.hagftada 3 cm di doktor normal dedi pazartesi yine gidecem bakalım hayırlısı amin....
409 liraya aldim canim, internette arastirdim en uzun sure kullanilabilen anakucagi buymus. Ayrica kullananlarda memnun, titresim özelligi kolay gaz cikartmasina da yardimci oluyormus.güzuel gunlerde kullan. ınsallah fıyatı ne kdr canım bunun kullanıslı gozukuo
eşim 25 nisan diyor erkek kardeşim 23 nisan diyor inan ben hiç birşey düşünemiyorum böyle bir mahsunluk çöktü içime sadece dua ediyorum Rabbimin izni ile o güne kadar bebeğim dayansın diye ama günü gelince fazla bekletme taraftarı değilim yani sağlıklı ise biran önce olsun bitsin zaten 12 sene de anca buldum bir sürü sıkıntı yaşadık hala yaşıyoruz önemli değil bir iki gün hayırlısı olsun ama dünden beri kalbim yerinden çıkacak.Ay ben bile heyecanlandım hangi gün dusunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?