2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay ben bile heyecanlandım hangi gün dusunuyorsun
Zaman azaldıkça hem heycanlanıyor hem de bir korku sarıyor insanı dimi? En çokta hazırlıksız bir zamanda ve yerde yakalanmaktan korkuyorum, normal doğum olursa eşim benden daha panik dolayısıyla beni de iyice panikletir

23 haftada 7 kg çok değil ki canım haksızlık etme. Bence gayet normal. Ben de öyle aldım. Herkes bir göbek var diyor.

tecrübeli anneler hep son haftalar çok alınıyor diyor. Özellikle 32 den sonra...o yüzden korkuyorum..
benim doktor kilo takıntılı 6 kg aldığımda bile çok almışsın demişti..10 günde 1 kg daha almışım..
nasıl bu kadar hızlı kilo alıyorum anlamıyorum..
bu ara beni gören herkes çok kilo mu aldın diye soruyor?

Haklısın canm ufak tefek çok çıkıyor. benm annem ağız mendili dikti bana kv. de dikip resmini atmış kenarlarına oya da yapmışlar hep. baya oldu ondan saklama kabı saklama poşeti bilmiyorum o kadarına gerek var mı cam saklama kablarından ne farkı var acaba. ben almam onlardan . şampuanları iyi yapmışssın önerilen bir marka. bende dün bez aldım 2adet 1 numara 3adet 2 numara. daha almayacağım. bebek bi denesin memnun kalırsam devamı gelir.

Evet cnm tecrübeli anneler var çevremde 8 ve 9 aylarında 2şer 3er kilo aldılar. bende 7 kilo aldım ama 10 gün önce 7 idim. inşallah 8 olmamışımdır

bizim de teyzoş yapıyor iğne oyalı ağız mendilleri ama çok kusan bir bebek olursa diye fazladan da alayım dedi...
süt pompası alacağım canım da indirim yakalayamadım.. süt saklama poşetleri en azından bakıcıya falan bırakırken lazım olur diye düşündüm..ayy inşallah sütümüz olur da..

İnşallah olur ya inşallah taşar bol bol olsun .bebişler içerkende ağızlarından taşsın inşallah hertaraf süt olsun . anne sütünden yoğurt yapılıyomu acaba bol bol sağarızda yaparız

Evet baktım şimdi anne sütünden yoğurt oluyormuş. aklıma neler geliyor

canımm hıc aklıma gelmemsıtı yogurt muthıssınnnn

Ca
Canım hamile kaldığımı öğrenince netten 3 kutu Babe çatlak kremi sipariş etmiştim duştan sonra da tüm vücudumu güreşe çekecakmış gibi yağlıyorum bebek yağıyla şimdilik bir kutusu bile bitmedi sürmeye çok üşeniyorum bazen günde bir sürsem iyi olur çünkü tatlış tatlış kaşıntılarım var göğüs ve karında ama ben biliyorum bende çatlak olur kesin

100'luk şeker yüklemesi yaptırdım bugün kızlar. Sonuclarim iyi çıktı çok şükür.
Açlık 75
1. Saat 156
2. Saat 124
3. Saat 110
Yine de yedikleeime dikkat edeceğim. Ekmekle sekerle iliskime sınır koyuyorum

Ablam 1.5 yaşında kızıyla gitti annesiyle birlikte tavaf yapmış onun da saçını kesmişler melek gibiydi zaten iyice feyzlenmiş teyzesinin minnak kuzusu
Tabi ki de oraya gidenin yüzü muhakkak nurlaniyor ona inancim tam ama çocuk ilerleyen zamanda hatırlamaz isterim ki hatirlasin gidecektik ama nasip bakalım bebeğimiz büyüsün de onla gideliz inşallah artık

B

Benimde 23.hagftada 3 cm di doktor normal dedi pazartesi yine gidecem bakalım hayırlısı amin....
iyi senin ki yine benim 19 haftada daha düşüktü zaten hamilelik ilerledikçe kısalırmış doğum için .BAna ilaç tadavisi uyguluyorlar günde iki kez 200 mg progestan içiyorum şükür durdu kısalma hala aynı seviyede korkma Allah ın izni ile bişey olmaz inşallah.

Ay ben bile heyecanlandım hangi gün dusunuyorsun
eşim 25 nisan diyor erkek kardeşim 23 nisan diyor inan ben hiç birşey düşünemiyorum böyle bir mahsunluk çöktü içime sadece dua ediyorum Rabbimin izni ile o güne kadar bebeğim dayansın diye ama günü gelince fazla bekletme taraftarı değilim yani sağlıklı ise biran önce olsun bitsin zaten 12 sene de anca buldum bir sürü sıkıntı yaşadık hala yaşıyoruz önemli değil bir iki gün hayırlısı olsun ama dünden beri kalbim yerinden çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…