- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.061
Canım benim eşimin eczane var fiyatını bilmiyorum aldım geçtim ama sorayım. Yazarım.cnm fiyatı nedir. bir sitede 55 TL yazmışlar . genelde bu fiyatlarda mı. eczanede filan.
lierac alacağım oda 120 tl filandı 50TL ye düşmüş %50 indirim yapmışlar. senin kullandığın ne kadar
İyi olur ona göre bende bakarım cnmCanım benim eşimin eczane var fiyatını bilmiyorum aldım geçtim ama sorayım. Yazarım.
Ay aklıma geldi şimdi tütü etekler var çok hoş ya da minimencik bi gelinlik çok heyecanlandim bahsederken bileayyy dogru bayramlık lazım ayy ne gıyse kı kızım bak heyecan oldum
Aynen bende şaşırdım lierac nasl 49,90 olur ? normalde 100 ve üzeri fiyatta . tereddütte kaldım bende en iyisi eczaneden alayımKızlar bazı ilaçlar internette güvenilir olmuyor diye biliyorum. Bazen hastalar internetten aldıklarını getiriyor bakıyoruz orjinalinden farklı kutusu filan. Güvenilir markalarda olmaz herhalde ama diğer n11 gibi yerlerde Allah'a emanet ben eczaneden almanızı öneririm.
Gebelikte riske girmeye gerek yok bence de...Aynen bende şaşırdım lierac nasl 49,90 olur ? normalde 100 ve üzeri fiyatta . tereddütte kaldım bende en iyisi eczaneden alayımyapacak bişey yok
Mamaktayim canim ama kecioren egitim arastirma hastanesine gidiorumOlsun be canim herseyin ilki daha guzel
Ahaha muhtemelen
Bende ankaradayim.neresindesin hangi hastaneye gidiyosun?
Ben simdilik 90 dan 95 e terfi ettim bakalim kaca cikacak :))
Ay çok duygulandım gozum yasardi nedir bu gözü yaşlı halim Allah mutluluğunuzu daim etsin canım o kvye inatgerecekten benımde hamılelıkte tek sıkıntım kaburgalarım batması hıc gecmıyor. aynı kucuk parmagını sehpanın kosesıne vururuz ya oyle bır acı cok canım acıyor oturmak yatmak hıc gecmıo. bı de yanma. gece kac kere uyandım . en son oturdum yatagın baslıgına dayadım kafayı oyle uyudum baktım yazık esımde oyle yapmıs oturmus oyle uyur. nıye ole yapıon dedım yat yazık dedım. olsun der ıkımızın cocugu der :)
Canim oglum dogdugunda kizim 22 aylik olucakMaşallah kuzucuğa.canım ıkı çocuğunun arası baya az galiba
bazen eşim içten bana kzıyo gibi geliyor.sanki ben az ilgileniyorum gibi duşunuyo gibi geliyor.ama akşamları çoğu zaman çocuğun gözü benı görmmuyo.devamlı oyun istiyo.ben nasıl boğuşıyımki
canım aslında doktorun ne diyorsa ona güvenmek lazım elbet.biz burdan ne desek yalan.ancak tecrubliler farklı tabi.yalnız bu durum çok rastalanan bı durum deil gibi.içine sinmiyorsa bir gastrolokla görüş canım.geçmiş olsun
Lieracın sahtes internette çok var, bilinen bir yerden almak lazım.. benim kuzenin eczacı ben istediğimdde sipariş veriyor bayisinden aynı gün allıyorum, ama eczaneye gelişleri 70-80 lira zaten.. ben geliş fiyatına alıyorum, 50 diye görünce bende şüphe ettim ne yalan söyleyeylim..Kızlar bazı ilaçlar internette güvenilir olmuyor diye biliyorum. Bazen hastalar internetten aldıklarını getiriyor bakıyoruz orjinalinden farklı kutusu filan. Güvenilir markalarda olmaz herhalde ama diğer n11 gibi yerlerde Allah'a emanet ben eczaneden almanızı öneririm.
Cok guzel nerde ne kadar ?bende dusunebilirimEki Görüntüle 1947940 Gunaydin hatun kisiler bugun misafirim gelicek resmen yatakdan cikasim yok benim..yavrusda acikdi pit pit pit kalk kadin acim ben diyor sanirim..kizlar bi takim buldum cooook begendim dogumdan kisa sure sonra bayram.bayramin arkasinada mevlid dusunuyorum nasip olursa bi bakin bakalim sizde begenecekmisiniz?
Ay neden alma dedi ki ben aldım gobegimdekileri ay tutamadim kendimi cildimi sevmiyorum öyle temizledimbenımde kıl oldu. ayy koyyu renk hemde sınır oluyorum . doktor dedı doguma yakın alırsın sımdı dokunma dedı .((
Hahaha benimkide ole babasi dokununca vurmuyo normaldede durmak bilmez sipa :)Gunaydin kizlarrr. Oglusum dun ilk kez babasina "meyaba babacimmmm" dedii. Normalde 2-3 haftadir disardan elimle hissediyordum ama babaya gicikligimiz var. En hareketli zamanlarinda bile esim elini koydugu an cocuk hareketi kesiyor. Esim de sabredip beklemiyor. Dun gece sonunda yakalayabildikama teyzeyi cok seviyoruz. O ne zaman dokunsa hep hareketlenmeye basliyoruz yumruk ustune yumruk
Vazelin canim benim kasintimida gerginligimide alio kizimda kullandim normalde catlamaya musitim ama cok hafif belli belirsiz catlakla atlattim vazelinin sayesindekızlar karın çatlağı için bişiler kullanıyormusunuz.biliyorum ben geç kaldım.yukardan bakınca hiç çatlak görünmüyor.bende dikkatlı bakmamıştım hiç.dun tv izlerken bebeğin hareketlerını izlemek için karnınımı açmıştım.karnında çok çatlak olmuş dedi.moralim bozuldu
Ne 4 gün evvel mi bıraktın işicanım ben 32 de ayrılıccam Rabbim nasip ederse, çünkü kendimde risk görüyorum bir de plasenta aşağıda korkutuyor beni, ilk kızımda patronnum artık kovmuştu ofisten beni :) 38+4 de eve gönderdi 39+1 de doğum yaptım düşün artık..
Benim ayrıntılıda birşey çıkmadı ayrintili ultrasyonu özelde yaptırdım devlette yapmiyorlar diye devlet hastanesinde bir doktor ayrintidan sonra gittiğimde baktı suyun fazla dedi şeker yüklemesini normalde yaptırmayacaktım gizli şekerden şüphelenince yaptırdım ve sonuçlarimda birşey cıkmadi bende doktor yanlış gördü diye özele gittim ordada evet suyun fazla lakin bu bir sorunun olacağını göstermez desi testlerindede birşey cıkmadi ayrintilida da gözlem altında tutalim dedi.ayrıntılıya gittiğim doktor benimde suyumun biraz fazla olduğunu söyledi kendi doktorum da hemen şeker yüklemesi yaptı sonuçlar temiz çıktı. Ayrıca kendi doktoruma göre suyum fazla değilmiş bunun biraz göreceli olduğunu söyledi benim içim öyle rahatladı. Sizde nasıl gelişti?
Çok doğru bende bilmedigimde ilk kizima hamileyken bir gecede birden kaşinmaya basladi kaşıdim kipkirmizi oldu aynaya baktim ve catlaklari farkettim mümkün oldukça kasımayin ve nemlendiriciler sürünhenüz çatlağım yok ama karnım kaşınmaya başladı hafiften kaşıyınca çatlıyormuş diye duydum bilmem ne kadar doğru
Ben kızımı bayramda kesin böyle giydiririm .Ben de cok begendim, cok guzelmis
Ay bi suru kiyafet aliyoruz zaten suslu puslu, bisey giydiririz elbetbayramlik diye bisey almam simdik ben hem ananesinyabda babanesi alir bence
ewttt seker kızım benımmmmAy aklıma geldi şimdi tütü etekler var çok hoş ya da minimencik bi gelinlik çok heyecanlandim bahsederken bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?