2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
cnm fiyatı nedir. bir sitede 55 TL yazmışlar . genelde bu fiyatlarda mı. eczanede filan.
lierac alacağım oda 120 tl filandı 50TL ye düşmüş %50 indirim yapmışlar. senin kullandığın ne kadar
Canım benim eşimin eczane var fiyatını bilmiyorum aldım geçtim ama sorayım. Yazarım.

Kızlar bazı ilaçlar internette güvenilir olmuyor diye biliyorum. Bazen hastalar internetten aldıklarını getiriyor bakıyoruz orjinalinden farklı kutusu filan. Güvenilir markalarda olmaz herhalde ama diğer n11 gibi yerlerde Allah'a emanet ben eczaneden almanızı öneririm.

Aynen bende şaşırdım lierac nasl 49,90 olur ? normalde 100 ve üzeri fiyatta . tereddütte kaldım bende en iyisi eczaneden alayım yapacak bişey yok

Ay çok duygulandım gozum yasardi nedir bu gözü yaşlı halim Allah mutluluğunuzu daim etsin canım o kvye inat

Canim oglum dogdugunda kizim 22 aylik olucak

Lieracın sahtes internette çok var, bilinen bir yerden almak lazım.. benim kuzenin eczacı ben istediğimdde sipariş veriyor bayisinden aynı gün allıyorum, ama eczaneye gelişleri 70-80 lira zaten.. ben geliş fiyatına alıyorum, 50 diye görünce bende şüphe ettim ne yalan söyleyeylim..

Cok guzel nerde ne kadar ?bende dusunebilirim

Hahaha benimkide ole babasi dokununca vurmuyo normaldede durmak bilmez sipa :)

Vazelin canim benim kasintimida gerginligimide alio kizimda kullandim normalde catlamaya musitim ama cok hafif belli belirsiz catlakla atlattim vazelinin sayesinde

Benim ayrıntılıda birşey çıkmadı ayrintili ultrasyonu özelde yaptırdım devlette yapmiyorlar diye devlet hastanesinde bir doktor ayrintidan sonra gittiğimde baktı suyun fazla dedi şeker yüklemesini normalde yaptırmayacaktım gizli şekerden şüphelenince yaptırdım ve sonuçlarimda birşey cıkmadi bende doktor yanlış gördü diye özele gittim ordada evet suyun fazla lakin bu bir sorunun olacağını göstermez desi testlerindede birşey cıkmadi ayrintilida da gözlem altında tutalim dedi.

henüz çatlağım yok ama karnım kaşınmaya başladı hafiften kaşıyınca çatlıyormuş diye duydum bilmem ne kadar doğru
Çok doğru bende bilmedigimde ilk kizima hamileyken bir gecede birden kaşinmaya basladi kaşıdim kipkirmizi oldu aynaya baktim ve catlaklari farkettim mümkün oldukça kasımayin ve nemlendiriciler sürün

Ben de cok begendim, cok guzelmis

Ay bi suru kiyafet aliyoruz zaten suslu puslu, bisey giydiririz elbet bayramlik diye bisey almam simdik ben hem ananesinyabda babanesi alir bence
Ben kızımı bayramda kesin böyle giydiririm .
Allahım göstersin o günleri hepimize.

Eklentiler

• bebiş.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…