2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar şeker yüklemesi yaptım bugün sersem gibiyim bayıntı geliyor arada:))çok şükür bi problem çıkmadı ama zor bi gün geçirdim sonrasında biraz kötü oldum
Benim bütün gece gırtlagım yandı şekerden :) Gecmis olsun canım benim. Sıkıntı yokmus, önemli olan o. Buda gecer yarına biseyin kalmaz.

Slm kızlar ya vajinasina içten tekme yiyomus gibi olan var mı sanki vajinam dışarı çıkacak gibi oluyor doktor benim hiç rahim ağzıyla ilgili bisey soylemiyo bir kere sordum rahim ağzı yetmezliği falan nasıl anlaşılıyor diye riskli gorduklerimize vajinal ultrasonla bakıyoruz dedi sadece

Ihmal etme bence doktora git belki böbrek ağrısi falan da olabilir en azindan tahlil yapar anlaşilir. Çok gecmis olsun

göğüs kalkanı kurtarıcı gibi birşeymiş kullananlar öyle diyor
aventinki var..hem göğüsleri nemli tutuyor hem akan süt ziyan olmuyor onda birikiyor
çalışan anne olacağım için sağar koyarım bakıcısına diye düşündüm...
keşke bebek büyüyene kadar evde olabilsem

Ayrıca sallanmıyo bu arada bnde sallama taraftarı değilim zaten en az 4 yasına kadar ytar büyük ytak
Evet canim oyleymis. Bende sallama.taraftari degilim. Yazik cocuk uyusturup uyuyor. Uzmanlarda önermiyor zaten. Boyle minnakimi oksaya seve uyutacgm inss :)

Kızlar şeker yüklemesi yaptım bugün sersem gibiyim bayıntı geliyor arada:))çok şükür bi problem çıkmadı ama zor bi gün geçirdim sonrasında biraz kötü oldum
Seker yuklemesi riskli degilmi arkadasim yaptirmisti bebegi Seker hastasi dogdu ben Seker yuklemesi.nden yana degilmi yaptirmadim yaptirmadim asla

Aynı şey bende de oluyor zaman zaman. Sanki bebek oraya vuruyormuş gibi... Rahim ağzıyla mı alakalıymış yoksa?

Seker yuklemesi riskli degilmi arkadasim yaptirmisti bebegi Seker hastasi dogdu ben Seker yuklemesi.nden yana degilmi yaptirmadim yaptirmadim asla
Bebeğin seker hastası dogması icin pankreasla ilgili problemi olmalı. Glikoz icti diye bebek seker hastası olamaz. Bebek maalesef yeterince insulin üretemiyormus demek ki. Seker yüklemesi de eskisi gibi değil, bir kutu koladan daha az olan bir karısım iciliyor. Kilolarca sekerli su değil.

Anladim bilgin icin tesekkur ederim☺

Aradoluda bazen yüzde elli indirim oluyor kampanya takip etmek lazım bende bayılıyorum hindistan cevizi yağına saçıma karnımda dudaklarıma elime sürüyorum harika bişey

kizlar simdi sizi okuyunca fark ettim benim de bi kutu hindistan cevizi yağım var. Ben de banyodan sonra hemen her yerime kullandim. Cok iyi geldi sagolun ya akil akildan ustundur. Zeytinyagi kullaniyordum ama bu kadar etkili degil. Hamilelikte sakincali degildir dimi?

Henüz hiç bisey almadim ona da bakmadim hiç

kızlar merhaba. ben geçen gün oğluşum için kanguru almaya gittim çok hevesleniyorum hem markete falan kısa mesafelere bebek arabası çıkaramam diye almak istiyodum satıcı kız erkek bebekleri için zararlı dedi moralim bozuldu ama arastırdım kullananlar var htta az önce bi kanguru baktım erkek bebekler için rahat oturma pozisyonu yazıyodu sizler naptınız almayı düşünüyormusunuz

Anladim bilgin icin tesekkur ederim☺
Ölü dogum, erken dogum tabirleri kulaga hic hos gelmiyor bence o yuzden seker yuklemesi yaptirmak en mantiklisi bu doktorlar bosuna okumuyor onca sene sadece biz endise edip guvenmekte gucluk cekiyoruz o kadar.

Türk kadınları olarak hep ayniyiz sanırım: ) temizligede devam edemedim midem agriyo 2 gündür bulaşığı bile zor yikiyorum canım iyilesince devam ederim artık yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…