2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hiç duymamıştım bende canım alacağım zaman sorayım bende erkek bebeklere uygun varsa onu alırız bizde

Rennie ya da gaviscon da rahatlatır canım. Biri sırtına masaj yapsın bir de sıvazlıyo gibi.
Canım Allah razı olsun senden
sen söyleyince gaviscon aldırdım eşime hemen. ilk kullanımda etkisini göstermeye başladı ağrım hafifledi.sana ne kadar dua etsem az yani dunden beri ayağa kalkamiyordum agridan çok sagol

kızlar sezeryan veya normal dogum olacagı ne zaman belli oluyor bizimkinin kafası hep rahimde doguma hazır bekliyor degişirmi h

kızlar sezeryan veya normal dogum olacagı ne zaman belli oluyor bizimkinin kafası hep rahimde doguma hazır bekliyor degişirmi h
Canım bizimde baş geliş gorunuyo ama annem o daha çok pozisyon değiştirir diyo inşallah doğuma yakın yine böyle olur

Zeytinyağı da candır ama onunla rahat edemem vücuduma sürsem aşırı yağlı bir his bırakır her gün banyo yapmaya da üşenirim valla zaten kış günü hindistsncevizi yağı mis gibi kokusu da çok hafif yarasın tontişine

Bilmiyorumki tatlım rahim ağzıyla ilgilide hicbiseyim soylemeyince doktor kafama takildi
panik yapma canım rahim ağzı ile ilgili değil bende de rahim ağzı yetmezliği var öyle bir durum olsa zaten Dr lar karından ultrasonla görüyorlar çok kısa olduğu zaman vajinal ölçüyorlar.

32 haftadan sonra vajinal çatı muayenesi yapıyorlar çatı müsaitse bebeğin dönmesini bekliyorlar bebek doğum yoluna girerse normal doğum çatı ve bebeğin durumu belirliyor yani

panik yapma canım rahim ağzı ile ilgili değil bende de rahim ağzı yetmezliği var öyle bir durum olsa zaten Dr lar karından ultrasonla görüyorlar çok kısa olduğu zaman vajinal ölçüyorlar.
Çok geçmiş olsun canım inşallah vakti zamanında alırsın yavrunun kucağına benim merak ettigimde oydu acaba karından ultrasonla da anlaşılıyor mu

Türk kadınları olarak hep ayniyiz sanırım: ) temizligede devam edemedim midem agriyo 2 gündür bulaşığı bile zor yikiyorum canım iyilesince devam ederim artık yavaş yavaş
Geçmiş olsun canım giderek ağırlaşıyoruz sanırım ondan bende haftaiçi ev işlerinden çok acizim eşine naz yap az o tutsun bulaşığın ucundan

Kızlar normalde gündüz uykum yoktur ama bugün resmen bayılacaktım normal uyumama rağmen. İşi gücü bırakıp baya derin uyudum. Bu halsizlik ve uyku hali sizde de var mı?

Kızlar normalde gündüz uykum yoktur ama bugün resmen bayılacaktım normal uyumama rağmen. İşi gücü bırakıp baya derin uyudum. Bu halsizlik ve uyku hali sizde de var mı?
Ohhh misss imkanın varsa uyu dinlen canım benim ayağımı uzatıp oturmaya fırsatım olmuyo ama dediğin gibi bazen çok uyku basıyo

Bende bazı geceler göbüşün ağırlığı ve bi tarafa dönmenin etkisiyle uyanıyorum şu yarım ay gibi yastıklar var ya onlardan kullanan var mı tavsiyelere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…