2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hastane cok iyi. Ebeler, hemsireler hatta Dr'un assitani bile beni en sevdiğimiz hastamiz diye cagiriyor. herkesi tanıyorum, temiz, pak, sorunsuz bir gercek hastane. Diğeri pek tekinsiz gibi geldi bana. Büyük ihtimal sezeryan olacagim zaten, isteğe bağlı, diğer Dr'ada benim Dr'um konferanstayken gitmistim. 11.haftada bebeğin erkek galiba annecim demisti bana, yası bası var, tecrübesi var. Cinsiyetide erkenden bildi. Oda cok sevimli. Dün bilgileride aldim sezeryanda 2 gece yatıs varmis hastanede. Dediğim gibi pek kararsız kaldım.

Hayır ölcem diye kendine telkin verme sakin ol tansiyon aleti ile ölçtün mu nabız kaç çıkıyor ama ilaç verdiğine göre doktorun teşhisi koymuş ilacını kullanıp tedavini olmalısın zararı olsa ilacın doktor zaten vermez panik olma panik olduğun zaman kalbin daha hızlı atar

herkese merhaba kızlar. uzun süredir girip takip edemiyorum. telefonum siteye giriş yapmıyor: neden acaba bilmiyorum.
gelelim konuma. ne olur yardım . takip edemediğim içim başına böyle bir durum gelen oldu mu bilmiyorum. belimden dizime kadar tutmuyor. çatı ağrımdan duramıyorum. yani bacak aralarımdaki kemikler diyebilirim. önce üşütmüş olabilirim dedim ama geçmiyor. öyle ağrı ki yatakta sağımdan soluma dönemiyorum. oturduğum yerden kalkamıyorum. giyinemiyorum bile. üşütme ağrısı değil onu anladım. bu kadar çok ağrımaz çünkü.yürüyemiyorum bile diyebilirim.

Benimde sezeryan iki gün yatacağım o yüzden hastane daha önemli .Sizinde iki Dr la da probleminiz yok anladığım kadarıyla bence iyi olan hastaneyi seçin.

Kızlar şeker yüklemesi yaptım bugün sersem gibiyim bayıntı geliyor arada:))çok şükür bi problem çıkmadı ama zor bi gün geçirdim sonrasında biraz kötü oldum

Doktorunla konuştun mu bu durumu. Daha önce kimseden duymadım bu denli uzun süreli agrı.

Canm bende yok, inşallah geçer . magnezyum,demir hapı ilacı filan kullanıyormusun peki ?doktoruna söylemelisin bence .

Canım sen gene iyi ben geçen hafta 60 dım bugün 62 olmusum haftada iki kilo ne demektir

Doktorunla konuştun mu bu durumu. Daha önce kimseden duymadım bu denli uzun süreli agrı.

Canm bende yok, inşallah geçer . magnezyum,demir hapı ilacı filan kullanıyormusun peki ?doktoruna söylemelisin bence .

yok kızlar konuşmadım. dedim ya üşüttüm mü acaba diye düşündüm. ama yürümemi bile engellemeye başladı. şimdi bir ağrı kesici alacağım. olmadı gece acile giderim. sabit bir doktorum henüz yok maalesef.
magnezyum kullanıyorum. demir ilacından sonra çok fena kabız oldum bıraktım

Kafana göre ilaç alma. Bebeğine zarar. Geceyi neden bekliyorsun ki. Gebe olmasan bekle de sonuçta bir can taşıyorsun

Kafana göre ilaç alma. Bebeğine zarar. Geceyi neden bekliyorsun ki. Gebe olmasan bekle de sonuçta bir can taşıyorsun
nette yazılanları okudum. bu ağrıları yaşayan baya varmış meğer. herhalde o yüzden.
bu ikinci gebeliğim. ilk gebeliğimde yaşamamıştım. evet bi can taşıyorum ve korkmaya başladım

Benimde sezeryan iki gün yatacağım o yüzden hastane daha önemli.Sizinde iki Dr la da probleminiz yok anladığım kadarıyla bence iyi olan hastaneyi seçin.
Evet Dr'larala sıkıntı yok. Bana da öyle geliyor, sanırım öyle olacak :) Tesekkür ederim tavsiyeniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…