- 12 Ağustos 2008
- 928
- 554
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.181
Hastane cok iyi. Ebeler, hemsireler hatta Dr'un assitani bile beni en sevdiğimiz hastamiz diye cagiriyor. herkesi tanıyorum, temiz, pak, sorunsuz bir gercek hastane. Diğeri pek tekinsiz gibi geldi bana. Büyük ihtimal sezeryan olacagim zaten, isteğe bağlı, diğer Dr'ada benim Dr'um konferanstayken gitmistim. 11.haftada bebeğin erkek galiba annecim demisti bana, yası bası var, tecrübesi var. Cinsiyetide erkenden bildi. Oda cok sevimli. Dün bilgileride aldim sezeryanda 2 gece yatıs varmis hastanede. Dediğim gibi pek kararsız kaldım.Bende 9 senelik Dr umu değiştirdim Hastanesi de dediğin gibi evime 5 dk yürüme mesafesinde her açıdan düşünmek lazım canım hastane ve Dr seçerken ama hastanenin daha önemli olduğunu düşünüyorum 7/24 bebek ve kadın doğum Dr nun olması ćok önemli yoğun bakım ünitesinin olması hijyen,odaların durumu hemşire ve ebelerin yaklaşımı gece yeterli miktarda yardımcı olacak hem bebek hem anne hemşiresinin olması ilgileri falan Dr un işi doğumu yaptırınca bitiyor bir iki defa ancak odada gelip ziyaret ediyor doğum sonrası daha önemli .Dr umu çok seviyordum ama hastane iyi değil di hem gece Dr yok Allah göstermesin gece bebeğe yada bana birşey olsa sadece hemsire var Dr U duruma göre arayıp çağırıyorlardı ablam doğum ettiği zaman bir ağrı kesici için resmen yalvardı bir igneyi yapmadılar hemşireler yeterli değildi.Şimdi ki hastanede hem ablam hem gelinimiz doğum etti ikisinde de yanlarındaydım ilgi alaka hemşire Dr bebek Dr sürekli hastane de bulunuyor lütfen karar verirken bunları düşünün.
Bnde aynısından aldım cok kaliteli kesinlikleKesinlikle haklisin canm. Aslinda anne yani diye geçmiyor. Ama hem yuksekligi ayarlaniyor. Hemde korkulugu cikiyo. Ortopedik yatak korumalk aldinmo tamamdr. Atiyorum cnm. Uygunda
Amin inşallah hacılık da nasip olur inşallahTabiki hatırlamaz canım el kadar çocuk ama onların maddi sıkıntıları yok daha çok giderler. Rabbim bizleri de nasip etsin inşallah
Alan birinin yorumunu daha iyi oldu tesekkurler :)Bnde aynısından aldım cok kaliteli kesinlikle
Başka sürecek yer kaldı miAradoluda bazen yüzde elli indirim oluyor kampanya takip etmek lazım bende bayılıyorum hindistan cevizi yağına saçıma karnımda dudaklarıma elime sürüyorum harika bişey
Hayır ölcem diye kendine telkin verme sakin ol tansiyon aleti ile ölçtün mu nabız kaç çıkıyor ama ilaç verdiğine göre doktorun teşhisi koymuş ilacını kullanıp tedavini olmalısın zararı olsa ilacın doktor zaten vermez panik olma panik olduğun zaman kalbin daha hızlı atarKizlar dünden beri panik atak halindeyim kalbimde carpinti mide bulantisi bas dönmesi var. Araliklarla devam ediyor. Kardiyoloji bölümünde doktor beta blok diye bi ilac verdi kalp ritim duzenleyiciymis dusuk doz dedi ama korkuyorum bebege zarar verir diye. Napmaliyim size ve dualarinizi bekliyorumm. Kendimi olecek gibi hissediyorum
Ayrıca sallanmıyo bu aradaAlan birinin yorumunu daha iyi oldu tesekkurler :)
Bi bayan 40 liraya yapıyor gördüm evet malzeme alinsa daha uygun olur ama kim uğraşacakkızlar internetten bebek kapı süsü yapımını inceleyen oldumu hiç.çok zor görünmüyor
Benimde sezeryan iki gün yatacağım o yüzden hastane daha önemli .Sizinde iki Dr la da probleminiz yok anladığım kadarıyla bence iyi olan hastaneyi seçin.Hastane cok iyi. Ebeler, hemsireler hatta Dr'un assitani bile beni en sevdiğimiz hastamiz diye cagiriyor. herkesi tanıyorum, temiz, pak, sorunsuz bir gercek hastane. Diğeri pek tekinsiz gibi geldi bana. Büyük ihtimal sezeryan olacagim zaten, isteğe bağlı, diğer Dr'ada benim Dr'um konferanstayken gitmistim. 11.haftada bebeğin erkek galiba annecim demisti bana, yası bası var, tecrübesi var. Cinsiyetide erkenden bildi. Oda cok sevimli. Dün bilgileride aldim sezeryanda 2 gece yatıs varmis hastanede. Dediğim gibi pek kararsız kaldım.
herkese merhaba kızlar. uzun süredir girip takip edemiyorum. telefonum siteye giriş yapmıyor: neden acaba bilmiyorum.
gelelim konuma. ne olur yardım . takip edemediğim içim başına böyle bir durum gelen oldu mu bilmiyorum. belimden dizime kadar tutmuyor. çatı ağrımdan duramıyorum. yani bacak aralarımdaki kemikler diyebilirim. önce üşütmüş olabilirim dedim ama geçmiyor. öyle ağrı ki yatakta sağımdan soluma dönemiyorum. oturduğum yerden kalkamıyorum. giyinemiyorum bile. üşütme ağrısı değil onu anladım. bu kadar çok ağrımaz çünkü.yürüyemiyorum bile diyebilirim.
Canm bende yok, inşallah geçer . magnezyum,demir hapı ilacı filan kullanıyormusun peki ?doktoruna söylemelisin bence .herkese merhaba kızlar. uzun süredir girip takip edemiyorum. telefonum siteye giriş yapmıyor: neden acaba bilmiyorum.
gelelim konuma. ne olur yardım . takip edemediğim içim başına böyle bir durum gelen oldu mu bilmiyorum. belimden dizime kadar tutmuyor. çatı ağrımdan duramıyorum. yani bacak aralarımdaki kemikler diyebilirim. önce üşütmüş olabilirim dedim ama geçmiyor. öyle ağrı ki yatakta sağımdan soluma dönemiyorum. oturduğum yerden kalkamıyorum. giyinemiyorum bile. üşütme ağrısı değil onu anladım. bu kadar çok ağrımaz çünkü.yürüyemiyorum bile diyebilirim.
Canım sen gene iyi ben geçen hafta 60 dım bugün 62 olmusum haftada iki kilo ne demektirtecrübeli anneler hep son haftalar çok alınıyor diyor. Özellikle 32 den sonra...o yüzden korkuyorum..
benim doktor kilo takıntılı 6 kg aldığımda bile çok almışsın demişti..10 günde 1 kg daha almışım..
nasıl bu kadar hızlı kilo alıyorum anlamıyorum..
bu ara beni gören herkes çok kilo mu aldın diye soruyor?
Doktorunla konuştun mu bu durumu. Daha önce kimseden duymadım bu denli uzun süreli agrı.
Canm bende yok, inşallah geçer . magnezyum,demir hapı ilacı filan kullanıyormusun peki ?doktoruna söylemelisin bence .
yok kızlar konuşmadım. dedim ya üşüttüm mü acaba diye düşündüm. ama yürümemi bile engellemeye başladı. şimdi bir ağrı kesici alacağım. olmadı gece acile giderim. sabit bir doktorum henüz yok maalesef.
magnezyum kullanıyorum. demir ilacından sonra çok fena kabız oldum bıraktım
nette yazılanları okudum. bu ağrıları yaşayan baya varmış meğer. herhalde o yüzden.Kafana göre ilaç alma. Bebeğine zarar. Geceyi neden bekliyorsun ki. Gebe olmasan bekle de sonuçta bir can taşıyorsun
Evet Dr'larala sıkıntı yok. Bana da öyle geliyor, sanırım öyle olacak :) Tesekkür ederim tavsiyeniz icin.Benimde sezeryan iki gün yatacağım o yüzden hastane daha önemli.Sizinde iki Dr la da probleminiz yok anladığım kadarıyla bence iyi olan hastaneyi seçin.
O bende de oluyo cnmnette yazılanları okudum. bu ağrıları yaşayan baya varmış meğer. herhalde o yüzden.
bu ikinci gebeliğim. ilk gebeliğimde yaşamamıştım. evet bi can taşıyorum ve korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?