- 7 Ekim 2016
- 1.040
- 1.460
- 48
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.161
Aradoluda bazen yüzde elli indirim oluyor kampanya takip etmek lazım bende bayılıyorum hindistan cevizi yağına saçıma karnımda dudaklarıma elime sürüyorum harika bişeyCanım Hindistan cevizi yağı. Araştır. Çok iyi geliyor cilde. Ben sabah akşam sürüyorum. Diğerlerini de kullanıyorum. Mustela mesela kullanıyorum ama çok çabuk bitti. Pahalı bir ürün de... gece yağla uğraşmak istemediğim de mustela ya sarılıyorum. Onun dışında Hindistan cevizi yağını öneririm
Aynen öyle belirli gün olması iyi bir sıkıntı olmazsa hali hazır oluyorsun ama günü bilince tabi bununda heyecanı Bir başka beklemek daha zor ve korku panik heyecan her duygu varZaman azaldıkça hem heycanlanıyor hem de bir korku sarıyor insanı dimi? En çokta hazırlıksız bir zamanda ve yerde yakalanmaktan korkuyorum, normal doğum olursa eşim benden daha panik dolayısıyla beni de iyice panikletir
Martta malesefevet sağ tarafta benim kide.
gün içinde değilde işten eve geçtiğimde çok hissediyorum şu iki gündür yok denecek kadar azaldı :/
doktor baktı genişleme göremedi eğer çok şiddetli ve devam ederse tekrar baktır dedi.. Röntgenin ne zaman ?
Haklısın her biri ayrı zor ama inş Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip ederAynen öyle belirli gün olması iyi bir sıkıntı olmazsa hali hazır oluyorsun ama günü bilince tabi bununda heyecanı Bir başka beklemek daha zor ve korku panik heyecan her duygu var
Bana atmamışAy cnm banada atmışşşşşşş
aynı programları mı kullanıyoruz acaba. gelir sonra merk etmeeeeBana atmamışacaba benimki beni sevmiyo mu neden bu ayrımcılık
Ay maşallah bayılıyorum bu tatlı telaşlara Allahım sağlıkla sıhhatle kullanmanızı nasip etsin yalnız süt saklama poşeti çok değil mi bide ben gögüs kalkanı da alacam bayağı işe yarıyormuşkızlar 3 gündür ufaktan internetten alışverişe başladım
10 tane penye ağız mendili,10 tane mermerşah ağız mendili
1 tane göğüs kremi, 1 tane emzirme önlüğü, bir tane mama önlüğü
24 lü göğüs pedi,4 lü süt saklama kabı, 25 li süt saklama poşeti
1 sebamed bebe şampuanı,2 tane semabed sabun, 1 tane sebamed pişik kremi
3 tane yenidoğan ıslak mendil,12li alt açma bezi ve 1 ve 2 numara bez
alınacak çok fazla küçük parça var...yavaş yavaş alıp tamamlamak istiyorum.
Tabiki hatırlamaz canım el kadar çocuk ama onların maddi sıkıntıları yok daha çok giderler. Rabbim bizleri de nasip etsin inşallahTabi ki de oraya gidenin yüzü muhakkak nurlaniyor ona inancim tam ama çocuk ilerleyen zamanda hatırlamaz isterim ki hatirlasin gidecektik ama nasip bakalım bebeğimiz büyüsün de onla gideliz inşallah artık
Evet aynı program benimki sevmiyo beni demekki nankör evlataynı programları mı kullanıyoruz acaba. gelir sonra merk etmeeee
cok geç değilmi? neden o kadar uzun bir randevu ki bu .s Üzülmeyin ya inşAllah yoktur birşey benim bakan doktor görmedi normal dedi ben bu hafta ev taşıcam belki haftaya felan dayanamayıp giderim gibi geliyorMartta malesefannem cok uzuluyor daha simdiden boyleyse nasl olacak diye. Bazen hafiflesede genl anlamda gecmiyor bu agri bakalm
Umarim iyice ilerlemez. Ev tasirken dukkat et yorma kendini. Baska bi hastaneye gttm o daha kotu nisana verdi :)) haftaya gel.dedi aslinda ama şehir.disinda olunca.gidemedimcok geç değilmi? neden o kadar uzun bir randevu ki bu .s Üzülmeyin ya inşAllah yoktur birşey benim bakan doktor görmedi normal dedi ben bu hafta ev taşıcam belki haftaya felan dayanamayıp giderim gibi geliyor
Hastane cok mu uzak canm. Benm duzenli gittigim.bir dr m bile yokCok moralim bozuk kızlar. Dr'um Subat ayı itibariyle hastaneden ayrılıp baska hastaneye gitti. Gittiği hastane bana hic hitap etmiyor maalesef. Ama Dr'umu cok seviyorum ve cok üzüldüm. Bir kere gittiğim Dr'luguna emin oldugum hatta arkadaslarımın Dr'u su anda benim hastanemde. Acaba hastaneyi sevmesemde Dr'umu mu takip etsem yoksa bu zamandan sonra Dr değiştirip aynı hastanede mi kalsam? Su anki hastanem evime 5 dk bile yok, hemen hemen herkesi tanıyorum kadın dogumda, yeni dogan yogun bakım üniteside var. Bilemedim. Cok karısıgım. Ne dersiniz ? Dr mu ? Hastane mi ?
Yok ben eşyalara dokunmayacağım kayınvalide ile eşim hep beraber toplayacaklar Allah razı olsun ben elimi sürmeyeceğimde.. Yinede yorgunluk olacak gibi görünüyor.. Hımm anladım sizde dikkat edin bir bakın başka hastanelere felan derimUmarim iyice ilerlemez. Ev tasirken dukkat et yorma kendini. Baska bi hastaneye gttm o daha kotu nisana verdi :)) haftaya gel.dedi aslinda ama şehir.disinda olunca.gidemedim
Bende 9 senelik Dr umu değiştirdim Hastanesi de dediğin gibi evime 5 dk yürüme mesafesinde her açıdan düşünmek lazım canım hastane ve Dr seçerken ama hastanenin daha önemli olduğunu düşünüyorum 7/24 bebek ve kadın doğum Dr nun olması ćok önemli yoğun bakım ünitesinin olması hijyen,odaların durumu hemşire ve ebelerin yaklaşımı gece yeterli miktarda yardımcı olacak hem bebek hem anne hemşiresinin olması ilgileri falan Dr un işi doğumu yaptırınca bitiyor bir iki defa ancak odada gelip ziyaret ediyor doğum sonrası daha önemli .Dr umu çok seviyordum ama hastane iyi değil di hem gece Dr yok Allah göstermesin gece bebeğe yada bana birşey olsa sadece hemsire var Dr U duruma göre arayıp çağırıyorlardı ablam doğum ettiği zaman bir ağrı kesici için resmen yalvardı bir igneyi yapmadılar hemşireler yeterli değildi.Şimdi ki hastanede hem ablam hem gelinimiz doğum etti ikisinde de yanlarındaydım ilgi alaka hemşire Dr bebek Dr sürekli hastane de bulunuyor lütfen karar verirken bunları düşünün.Cok moralim bozuk kızlar. Dr'um Subat ayı itibariyle hastaneden ayrılıp baska hastaneye gitti. Gittiği hastane bana hic hitap etmiyor maalesef. Ama Dr'umu cok seviyorum ve cok üzüldüm. Bir kere gittiğim Dr'luguna emin oldugum hatta arkadaslarımın Dr'u su anda benim hastanemde. Acaba hastaneyi sevmesemde Dr'umu mu takip etsem yoksa bu zamandan sonra Dr değiştirip aynı hastanede mi kalsam? Su anki hastanem evime 5 dk bile yok, hemen hemen herkesi tanıyorum kadın dogumda, yeni dogan yogun bakım üniteside var. Bilemedim. Cok karısıgım. Ne dersiniz ? Dr mu ? Hastane mi ?
Simdi ki hastane en az 20-25 dk uzaklıgında, birde ara sokakta böyle, tam teşekküllü gibi değil hic. Poliklinik gibi birsey. Icime sinmiyor hic. Esimde Dr'u değiştirelim diyor. Bilemedim.Hastane cok mu uzak canm. Benm duzenli gittigim.bir dr m bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?