2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hiç duymamıştım bende canım alacağım zaman sorayım bende erkek bebeklere uygun varsa onu alırız bizde
civilim sitesinde indirimde suan erkek bebeklerede uygun yazıyor ynidoğandan itibarende kullanılıyomus softmu ne bişey markası ama ben almaktanşimdilik vazgectm çünkü bazı bebekler sevmiyormus kimiisi kullanamams hc doğsun bi denerim magazada severse alırım:)

Bir onceki hamilelegimde gobegim bu kaderken dogum yapmistim. Buyuk gobek bedenen zorluyor, 2 magnezyuma ragmen bel agrisi. Kaburga baskisi. Allah onumuzdeki surecte hepimize yardim etsin.

Ohhh misss imkanın varsa uyu dinlen canım benim ayağımı uzatıp oturmaya fırsatım olmuyo ama dediğin gibi bazen çok uyku basıyo
Home office çalışıyorum imkan var da gözümü açamadım bütün gün anlamadım kan değerim mi düştü nedir... hamileliğimin ilk zamanlarına döndüm resmen.

Ben korkuyorum ya hiç düşünmek istemiyorum o zamanları gittikçe panikliyorum ve korkuyorum allahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Home office çalışıyorum imkan var da gözümü açamadım bütün gün anlamadım kan değerim mi düştü nedir... hamileliğimin ilk zamanlarına döndüm resmen.
Ben de iki gündür öyleyim baya uyuyorum geceleri ama gündüzlerde hiç uyumamış gibi uyku miskinlik var bi kac gündür , neden bu kadar yorgun uykuluyum diyorum bende

Esime de arkadasi demis kanguru icin acele etmeyin 3 4 aylikken kullanmaya baslarsiniz portbebe çok kullanılıyo doğduktan sonra demis ama bilmiyorum gelecek ay yapacağız bizde bütün alışverişi ozamn bakarım belki bende

Çok geçmiş olsun canım inşallah vakti zamanında alırsın yavrunun kucağına benim merak ettigimde oydu acaba karından ultrasonla da anlaşılıyor mu
karından ultrasyonla anlaşılıyor canım bana sadece devlette vajinal ölçtüler özelde hep karından ölçtüler çok sağol canım inşallah.

Ben de iki gündür öyleyim baya uyuyorum geceleri ama gündüzlerde hiç uyumamış gibi uyku miskinlik var bi kac gündür , neden bu kadar yorgun uykuluyum diyorum bende
Belki de kan değerlerimiz düşüyor, o yüzdendir. Bana başlatmamıştı kan hapı. Sadece imom kullanıyorum. Sen kullanıyor musun kan hapı?

Bir onceki hamilelegimde gobegim bu kaderken dogum yapmistim. Buyuk gobek bedenen zorluyor, 2 magnezyuma ragmen bel agrisi. Kaburga baskisi. Allah onumuzdeki surecte hepimize yardim etsin.
Sende de mi var bel ağrısı ben de diyorum benim niye bu kadar ağrıyor günde 1 tane magnezyum içiyorum ama pek bi fayda yok sanki koca gün yorucu bir işte çalışmış gibiyim mutfakta yemek yaparken tezgaha yaslanıyorum alışverişe nasıl cikicam ben gözüm korkuyor son 2 hafta böyle oldum ilerleyen aylarda sanırsam pek biyere gidemeyecegim evdeki işlerimi yaoabilsem yetecek aslinda

Belki de kan değerlerimiz düşüyor, o yüzdendir. Bana başlatmamıştı kan hapı. Sadece imom kullanıyorum. Sen kullanıyor musun kan hapı?

ben demir ilacı 16. haftadan beri kullanıyorum ama bugün yemekten sonra olduğum yerde gözlerim kapandı artık dayanamadım uzandım..ben tansiyon düşüklüğü de yaşıyor olabilirim diye düşündüm

Ben korkuyorum ya hiç düşünmek istemiyorum o zamanları gittikçe panikliyorum ve korkuyorum allahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Aynen cnm aynı durumdayız hem insan yavrusuna kavuşmak istiyor hemde o zmnların yaklaşmasından korkuyor
Amin cnm inş sağlıkla ve kolay bir şekilde alalım kucağımıza

Benim bütün gece gırtlagım yandı şekerden :) Gecmis olsun canım benim. Sıkıntı yokmus, önemli olan o. Buda gecer yarına biseyin kalmaz.
AH sağol canım geçti gitti işte.annelik gerçekten zormuş daha bismillah adayım henüz ama fedakarlıkta on numara beş yıldız yani.bakalım daha sırada doğumu var ağrısı var:))kendimi gerçekten baya salmış hissediyorum ki öyle.pijamalarımdan başka giydiğim hiçbirşeyi iyi hissettirmiyor beni.doğtudüzgün eşimin yanında uyumuyorum bile gece uykularım bölük pörçük.basen bi yandan kalça bi yandan kendi başına buyruk hareket ediyor.evden başka beni mutlu eden pek bi yer yok anneme bile gitsem uzandığım koltuğu özlüyorum.bakımsızım kiloluyum şapşalım unutkanım şişmanım ama hepsinden de üstte bunlara rağmen mutluyum hem de çok mutluyum.psikopat mıyım ben

Kızlar şeker yüklemesi yaptım bugün sersem gibiyim bayıntı geliyor arada:))çok şükür bi problem çıkmadı ama zor bi gün geçirdim sonrasında biraz kötü oldum
Yolculuga cikacagm gunun sabahi yaptracaktm bir arkadasin uyarisiyla yaptrmadim. Simdi aclik.toklugu olcturecegm artk. Gecms olsun canm. Problem cikmadgina sevindm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…