2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar nasıl ben çok beğendim sizce fiyati uygun mu bana uygun geldi isim etiketi de vuruyorlar 1 tl

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-04-00-44-19.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2017-02-04-00-42-26.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2017-02-04-00-42-48.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2017-02-04-00-48-50.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 52
Yolculuga cikacagm gunun sabahi yaptracaktm bir arkadasin uyarisiyla yaptrmadim. Simdi aclik.toklugu olcturecegm artk. Gecms olsun canm. Problem cikmadgina sevindm :))
Teşekkür ediyorum canım darısı başına.öyle yap eğer aileden riskli değilsen.

Ben portbebe almadim canim anakucagi aldim onun yerine oto koltugu yerinede kullanilanlardan port bebe bana tavsiye etmedi kimse.

Okudum kendimi gördüm resmen :) rabbim yavrularimiza saglik ve uzun ömür nasip etsin insallah onlarin cani sagolsun. Ben kilomdan halimden memnunum mutluyum cunku hamileyim anne olucam rabbimin bana mükafat gördügü en güzel varlikla ödülendirilicem ama biri bisey derse acaip sinir oluyorum moralim bozuluyo herkesin agzini kapatiyorum ama zoruma gidiyo sonra üzülüyorum aynaya bakmak istemiyorum falan. Yavrum iyi olsun saglikli dogsun kimse umrumda degil kilo umrumda degil.

Kızlar normalde gündüz uykum yoktur ama bugün resmen bayılacaktım normal uyumama rağmen. İşi gücü bırakıp baya derin uyudum. Bu halsizlik ve uyku hali sizde de var mı?
Olmaz mı. Ben akşamları eve gidiyorum,evdeki mutfak işimi bitirip hemen uyuyorum 1 saat kestiriyorum. keza cumartesi yarım gün çalıştığım zaman da aynı şekilde 1de evde olsam hemen uyku bastırır 1-2 saat uyur kendime gelirim.

Günaydın Bugün görüş günümüz Doktor amcamız ne diyecek acaba İnşallah bebişim iyidir, büyümüştür, dualarınızı bekliyorum kızlar
Günaydıııınnn. Hemencecik haber ver bizlere kilo ve boyunu sor seninle aynıyız ben az çok tahmin yürütürüm yakındır diye bebeklerimiz hemen hemen. inşallah çok haraketli olur herşeyini görürsünüz.
Haber bekliyorz

Selam kızlar herkese günaydın idrar yollarımda intihap çıktı doktor ilaç vermedi bol su iç dedi gecmezse ilaç yazacak böyle bir durum yaşayan var mı

Selam kızlar herkese günaydın idrar yollarımda intihap çıktı doktor ilaç vermedi bol su iç dedi gecmezse ilaç yazacak böyle bir durum yaşayan var mı
Gunaydin gecmis olsun canim. Bende ilk 3 ayda mantar olusmustu bi gecmeyince fitil vermisti. Idrar yolu da hamilelik oncesi yasadm ama hamilelikte yasamadm

Çok beğendim güle güle kullansın fıstık. Marka be fiyatını çğrenebilirmiyim
Tesekkurler canim, tiny love 3ü1 arada diye geciyor. 409tl canim.
Günaydın Bugün görüş günümüz Doktor amcamız ne diyecek acaba İnşallah bebişim iyidir, büyümüştür, dualarınızı bekliyorum kızlar
Güzel haberlerini bekliyoruz, bizim de pazartesi gorus gunumuz

Bir onceki hamilelegimde gobegim bu kaderken dogum yapmistim. Buyuk gobek bedenen zorluyor, 2 magnezyuma ragmen bel agrisi. Kaburga baskisi. Allah onumuzdeki surecte hepimize yardim etsin.
Aynen bende bu kadar bile deildi doguma gittigimde bu kadar erken buyuduyse karnimiz son aylar napicaz.benimdr sol bacak eklem yerim cok agrio ozelliklr aksamlari yuruyemez duruma geliorum gercekten magnezyum bende iciorum ama bi faydasi olmuomuki yaa

Kizlar hic zaman tutmuodum ama bugun bi bakim kac gunum kalmis dedim ve 77 gunum kalmis ne kadar azzzz.zaman cok cabuk gecio yada banami cabuk gecio?yoksa sizede oylemi?

Kizlar hic zaman tutmuodum ama bugun bi bakim kac gunum kalmis dedim ve 77 gunum kalmis ne kadar azzzz.zaman cok cabuk gecio yada banami cabuk gecio?yoksa sizede oylemi?
Ben doguma kalan gunden cok, dogum iznime kalan gunu hesapliyorum dogum izninde ogluma tuvalete alistirmam lazim yoksa ayda 500 tl bez masrafi olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…