- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.281
Ayy sorma bizimde ole ama ben mecburen yazi beklicem tam 2 yas olsun diyeBen doguma kalan gunden cok, dogum iznime kalan gunu hesapliyorumdogum izninde ogluma tuvalete alistirmam lazim yoksa ayda 500 tl bez masrafi olacak :)
Neden baslatmadi acaba doktorun.gebeligin basinda kanim 13 tu 16. Haftadan beri icmeme ragmen 11 e dusmus kanim bence iste doktorundan canim gelincede haber ver yegenimizdenBelki de kan değerlerimiz düşüyor, o yüzdendir. Bana başlatmamıştı kan hapı. Sadece imom kullanıyorum. Sen kullanıyor musun kan hapı?
Ayy maasallah kiz sen ne zaman dogurcaksin nisandami?Kizlar hic zaman tutmuodum ama bugun bi bakim kac gunum kalmis dedim ve 77 gunum kalmis ne kadar azzzz.zaman cok cabuk gecio yada banami cabuk gecio?yoksa sizede oylemi?
Hamileligimin başından beri yaşıyorum ve sürekli su içiyorum içmedigim zamanlarda ise yanmayla karşılaşıyorum öyle ki bende çok yüksek çıktı 1 hafta serum yedim güçlü ilaçlarla hala tam manasıyla geçmedi ve şimdide vücudumda enfeksiyon çıktı ve böbreklerim felaket durumda belkide idrar yolları yaptı bilemem ama çok kötüyüm sen benim gibi boşlama dikkat et tedavine cnmSelam kızlar herkese günaydın idrar yollarımda intihap çıktı doktor ilaç vermedi bol su iç dedi gecmezse ilaç yazacak böyle bir durum yaşayan var mı
Aman Allahım süper bişey sen yazmışsın ben heyecanlandın benim de 101 günüm kalmış sen yine tecrübeli olacaksın bizim panik zamanlarımızdaKizlar hic zaman tutmuodum ama bugun bi bakim kac gunum kalmis dedim ve 77 gunum kalmis ne kadar azzzz.zaman cok cabuk gecio yada banami cabuk gecio?yoksa sizede oylemi?
Hadi stanki sen yaparsınBen doguma kalan gunden cok, dogum iznime kalan gunu hesapliyorumdogum izninde ogluma tuvalete alistirmam lazim yoksa ayda 500 tl bez masrafi olacak :)
merhaba canım,Ne yaşadın bilemem bilemeyizde. Evet biz bir anneyiz daha dikkatli ve daha dayanıklı olmak zorundayız,Çok çabuk sinirlenmemeliyiz aglamamalıyız hep pozitif mutlu olmalıyız... Çünkü biz bir anneyiz,Annemizin ne çektigini anlıyacak yerdeyiz. Kavgalar olsada evde belli etmemek zorunda olanlarız,Sinirlensekte duygularımızı korumaya almak zorundayım çünkü biz anneyiz... İnan özgür bir birey olmak bu kurallarla yaşamaktan daha iyidir,Evet anneyiz ama biz bundan önce insanız bizim hamile oldugumuzu bile bile canımızı yakanlar Allahtan korkmayanlara karşı taş kalpli olamıyoruz çünkü insanız. evet bebegimiz içerde Rabbim onları o kadar güzel bir şekilde koruyor ki öyle mucizevi birşey ki bu,Biz bile o denli koruyamayız. Ama keşke pamuklu ve yumuduk bir dünyaya dogabilse evlatlarımız,Zararsız olsa herşey ve kimse onlara zarar vermese. Ama mümkün degil,Anne karnında nasıl artık acıyı tatlıyı ekşiyi, algılayabiliyorsa bazı şeyleride algıladıgına inanıyorum. Ve ne kadar başarmaya çalışırsak çalışalım hayatın bir yerinde evlatlarımız sinir stres içerisinde olcak,ve ne kadar çok çabalarsak çabalayalım polyanna olamıycaz böyle bir dünyada. şunu biliyorum Rabbimin izniyle evlatlarımız çok güzel korunuyor sinirin en azı stresin en azı mutlulugun en çogu makbul. Fakat olmuyorsa kötü bir anne olmuyorsun pişman olma,Çünkü anneden önce insansın. evladın senden ögrenecek herşeyi güzel bir birey olmayı,Onu böyle bir dünyada polyanna gibi büyütemiyeceginide biliyorsun. Bırak bazı şeyleri akışına gitsin,Dua et Allaha sıgın... çünkü asla pozitif pozitif bir zaman geçiremiyceksin bir anın bir anına tutmuycak en basiti hormonlardan kaynaklı,Kendini suçlamayı bırak sen En önce insansın herşeyle imtihan olan bir varlıksın,İçinde su birikmiyor bir canlı yetişiyor kolay degil. Vücudun bunlara alışması bazı şeylere motive olmasıda zaman gerektiriyor. Pişman olma daha fazla üzme kendini ve evladını inan... Böyle bir dünyada onlara sahip çıkabiliyorsak, böyle bir dünyada gözümüzden sakına biliyorsak,Böyle insanların içinde onlara ümit baglayabiliyorsak,Bu kadar hormonlu organik olmayan bir dünyada en iyisinin en iyisini bulmaya çalışıyorsak,Kendimizden önce onu düşünüyorsak... İnan biz çok güzel anneyiz ve Onlar çok şanslılar... üzdüm diyip daha fazla üzülme,Çünkü unutma annelikten önce sende insansın ve bebek her duyguyu bilecek sen ne kadar engellemeye çalışsanda böyle bir dünyada elbet yaşıycak keşke bari orda rahat ettirebilirsek ama bilinçsiz insanların içinde bunu yapabilmek pekte mümkün degil malesef ...Kızlar merhaba. O kadar stresli şeyler yaşadım ki kendimi ve bebeğimi üzdüğüm için çok pişmanım
12 li islak mendil cok uygun canim. 50 tl olan ben dun trendyol dan indirimli haliyle aynisini 59 a aldim. Deterjan ile yumusaticida cok uygun 1,5 kiloluk deterjan 25 tl normalde 7 tl daha uygun. Ben dun herseyi aldim. Gece gorunce uzuldum. Sadece islak mendilde 10 tl zarar.Bugün e bebekte uni baby günü kızlar ne alayım sizce çamaşır deterjanı yumuşatıcı ıslak mendil?????
ne güzel yazmışşın cnm cok dogru soyledıklerın ne kadar üzülmek istemesekte mümkün olmuyor malesef...merhaba canım,Ne yaşadın bilemem bilemeyizde. Evet biz bir anneyiz daha dikkatli ve daha dayanıklı olmak zorundayız,Çok çabuk sinirlenmemeliyiz aglamamalıyız hep pozitif mutlu olmalıyız... Çünkü biz bir anneyiz,Annemizin ne çektigini anlıyacak yerdeyiz. Kavgalar olsada evde belli etmemek zorunda olanlarız,Sinirlensekte duygularımızı korumaya almak zorundayım çünkü biz anneyiz... İnan özgür bir birey olmak bu kurallarla yaşamaktan daha iyidir,Evet anneyiz ama biz bundan önce insanız bizim hamile oldugumuzu bile bile canımızı yakanlar Allahtan korkmayanlara karşı taş kalpli olamıyoruz çünkü insanız. evet bebegimiz içerde Rabbim onları o kadar güzel bir şekilde koruyor ki öyle mucizevi birşey ki bu,Biz bile o denli koruyamayız. Ama keşke pamuklu ve yumuduk bir dünyaya dogabilse evlatlarımız,Zararsız olsa herşey ve kimse onlara zarar vermese. Ama mümkün degil,Anne karnında nasıl artık acıyı tatlıyı ekşiyi, algılayabiliyorsa bazı şeyleride algıladıgına inanıyorum. Ve ne kadar başarmaya çalışırsak çalışalım hayatın bir yerinde evlatlarımız sinir stres içerisinde olcak,ve ne kadar çok çabalarsak çabalayalım polyanna olamıycaz böyle bir dünyada. şunu biliyorum Rabbimin izniyle evlatlarımız çok güzel korunuyor sinirin en azı stresin en azı mutlulugun en çogu makbul. Fakat olmuyorsa kötü bir anne olmuyorsun pişman olma,Çünkü anneden önce insansın. evladın senden ögrenecek herşeyi güzel bir birey olmayı,Onu böyle bir dünyada polyanna gibi büyütemiyeceginide biliyorsun. Bırak bazı şeyleri akışına gitsin,Dua et Allaha sıgın... çünkü asla pozitif pozitif bir zaman geçiremiyceksin bir anın bir anına tutmuycak en basiti hormonlardan kaynaklı,Kendini suçlamayı bırak sen En önce insansın herşeyle imtihan olan bir varlıksın,İçinde su birikmiyor bir canlı yetişiyor kolay degil. Vücudun bunlara alışması bazı şeylere motive olmasıda zaman gerektiriyor. Pişman olma daha fazla üzme kendini ve evladını inan... Böyle bir dünyada onlara sahip çıkabiliyorsak, böyle bir dünyada gözümüzden sakına biliyorsak,Böyle insanların içinde onlara ümit baglayabiliyorsak,Bu kadar hormonlu organik olmayan bir dünyada en iyisinin en iyisini bulmaya çalışıyorsak,Kendimizden önce onu düşünüyorsak... İnan biz çok güzel anneyiz ve Onlar çok şanslılar... üzdüm diyip daha fazla üzülme,Çünkü unutma annelikten önce sende insansın ve bebek her duyguyu bilecek sen ne kadar engellemeye çalışsanda böyle bir dünyada elbet yaşıycak keşke bari orda rahat ettirebilirsek ama bilinçsiz insanların içinde bunu yapabilmek pekte mümkün degil malesef ...
12 li islak mendil cok uygun canim. 50 tl olan ben dun trendyol dan indirimli haliyle aynisini 59 a aldim. Deterjan ile yumusaticida cok uygun 1,5 kiloluk deterjan 25 tl normalde 7 tl daha uygun. Ben dun herseyi aldim. Gece gorunce uzuldum. Sadece islak mendilde 10 tl zarar.
Ödemede baktı doktor yok dedi çok kilo almaya basladım bende inanamıyorum çokta iştahım açık sürekli tatlı abur cubur yemek istiyorum doktor progestan verdi o mide bulantısı yapıyo çok kötü insallah şimdide hızla vermem aldıklarımıo kilo değildir.. ödem olabilir yada bağırsakların çalışmama problemi haftada 2 kilo alınmaz be canım
İslak mendillerin de uzerinde uretim ve son kullanma tarihi oluyor canim. Alirken uretim tarihinin uzerinden cok zaman gecmemis olmasina ve son kullanma tarihine yakin olmamasina dikkat etmek lazim.Tmm canım sağol yeni uyandım kahvaltıdan sonra gideyim mağazada ürünler erken bitiyo acaba almışken ıslak mendili 24lü mü alsam o da 89 lira hem stok yapmış olurum ama ya kurursa
Kizlar mrb böyle konularla siz hamißleri sıkmak istemem ama 2 gündür harap oldum benm bebegimin bobreklerinde büyüme var gecenlerde araştırırken bi yerde dawnsendromlu larda olurmus diye okudum dunde bi misafir geldi cocugu dawnsendromlu oyle dediki benimkininde bobrekleri oyleydi sonra aradtirdim iyce oluyomus ne yapacagimi sadirdim nereye gitsem hangi dr.gitsem bunaldim kaldim
Tmm canım sağol yeni uyandım kahvaltıdan sonra gideyim mağazada ürünler erken bitiyo acaba almışken ıslak mendili 24lü mü alsam o da 89 lira hem stok yapmış olurum ama ya kurursa
Canim günde 3 litre su iciceksin baska cagresi yok su icmedikce ilacta gecirmiyo ben hamilelikten önce yasadim isteyken su icemiyorum diye doktor yeterki ic istedigin kadar rapor verim dedi o derece :) ben hala oldugunu savunuyorum bende yanma oluyo ama cok su icince olmuyo doktorda aksine idrar temiz diyo anlamis degilim. Bol su icince sorun yok az icince oluyoSelam kızlar herkese günaydın idrar yollarımda intihap çıktı doktor ilaç vermedi bol su iç dedi gecmezse ilaç yazacak böyle bir durum yaşayan var mı
Ankaradayim yaptirmadim onlari simdiye kadar rahattim etrafta gorunce bi kaygi başladıİstanbul da mısın ? Birde 2 ki test sonucun vs. Nasıldı canım?
Canim, down sendrolumlu olmayip ayni sorunu yasayan tanidiklarim var hemde bir suru. Lutfen en kotu ihtimalleri dusunerek kendini uzme.Kizlar mrb böyle konularla siz hamißleri sıkmak istemem ama 2 gündür harap oldum benm bebegimin bobreklerinde büyüme var gecenlerde araştırırken bi yerde dawnsendromlu larda olurmus diye okudum dunde bi misafir geldi cocugu dawnsendromlu oyle dediki benimkininde bobrekleri oyleydi sonra aradtirdim iyce oluyomus ne yapacagimi sadirdim nereye gitsem hangi dr.gitsem bunaldim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?