2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Neden baslatmadi acaba doktorun.gebeligin basinda kanim 13 tu 16. Haftadan beri icmeme ragmen 11 e dusmus kanim bence iste doktorundan canim gelincede haber ver yegenimizden

Ayy maasallah kiz sen ne zaman dogurcaksin nisandami?
Değerlerin iyi gerek yok dedi 3 ayrı doktor. Düşünce başlarız dedi. Bakalım azaldıysa başlatır herhalde. Belki de hormonaldir sersemliğim. Haftaya vericem kanı şeker yüklemesiyle beraber.

Ankaradayim yaptirmadim onlari simdiye kadar rahattim etrafta gorunce bi kaygi başladı
Down sendromu icin birden fazla bulgu var mi canim mesela kalbinde sorun, el ayak parmaklarinda anormallik. ( 3 bogum olmasi gerekirken 2 bogum gibi) bacak olculerinde kisalik yani demek istedigim tek basina bobregi baz alarak bunu soylemek cok zorki bobrek buyumesi bir cok saglikli bebek de var.

Canım hepimiz içimizde sürpriz yumurtalar taşıyoruz doğmadan ne çıkacağını kimse bilemiyor o yüzden öncesinde yaptığımız pimpirik bize zarardan başka bişey değil rabbimden gelen başımızla gözümüz üstüne arkadaşın biraz densizlik yapmış hiç takılma olumsuzu okuyacağına olumluya seçici ol daha bir sürü vakit var sen duanı et gerisi tevekkül ki hepimiz için böyle bu durum bana da suyun çok dedi araştırsan neler neler çıkar ama canımı sıkmak istemiyorum

Ödeme nasil bakip anliyor doktor?

Canim bunun bir tedavisi var miymis? Yani dogumdan once yoktur da sonrasinda var mi acaba? İstersen digrr arkadaslarin yaptirdigi genetik testlerden yaptir, kan ile bakiliyormus. İcin rahat eder hem, insalllah biseycigi de yoktur saglikla kucagina alirsin canim. Bol bol dua et

Canm testkerin ne gibi sonuçlar verdi. yaptırdın mı sen 2 li ve 3 lü test. tmm belki yanıltıyor olabilir hiç bişey yokken down sendromlu çıkanlar da var denılıyor ama merak ettim testlerinide.

Biz 12linislak mendili 35 liradan aldik, 4koli aldik. Arkadasimizin bir tanidigi unibaby urunlerinin dagitimininyapiyorda bize de ayni fiyattan verdi saolsun. Stokladik 4 koli

Tmm canım sağol yeni uyandım kahvaltıdan sonra gideyim mağazada ürünler erken bitiyo acaba almışken ıslak mendili 24lü mü alsam o da 89 lira hem stok yapmış olurum ama ya kurursa
Ben de bi bakim ne war ne yok gerci bi yanim erken dio ama artk eskisi gibi yzun sure gezemiyrm bebek buyudkce hareketler kisitlanio

Aman Allahım süper bişey sen yazmışsın ben heyecanlandın benim de 101 günüm kalmış sen yine tecrübeli olacaksın bizim panik zamanlarımızda
Hahaha ben biraz yapi olarak heyecansiz bi insanim sakin bi yapim vardir sanirim bu yuzden heyecan deilde stres sario beni ikinci daha kotu bu sefer basina neler gelecegini biliosun ilkte bilmeden heyecan oluo

Ankaradayim yaptirmadim onlari simdiye kadar rahattim etrafta gorunce bi kaygi başladı

Canım yaptırmadıgına göre böyle seyleri önemsemiyorsun ? Korkma öyle ya da böyle yavrucagını kucağına alacaksın. Aldırma gibi bir düşüncen olmadığına göre yaptırmamışsın ikili testini.
İyi bir perinatolog bulup muayene olabilirsin. En azından yüzdesel olarak Bi şeyler söyler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…