2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de bi bakim ne war ne yok gerci bi yanim erken dio ama artk eskisi gibi yzun sure gezemiyrm bebek buyudkce hareketler kisitlanio
Yok be canım artık erken değil çanta yapan arkadaşlar bile var artık her şeye hazır olmalıyız ya bide bişey diyim mi işin özü tedarikli olmak da değil heves ediyoruz artık sol kalça ağrımdan geceleri yalnız yürüyemiyorum koltuktan kalkana kadar o yüzden ilerki haftalar iyice zorlar

ne güzel yazmışşın cnm cok dogru soyledıklerın ne kadar üzülmek istemesekte mümkün olmuyor malesef...
Aynen öyle çevre baskısı çevrediklerin etkisi,İnsanların anlamaması. ve dünyanın bu denli kötü olmasına bakarsak pekte mümkün olcak gibi durmuyor :/

Bende çok kötüyüm 2 gündür, sabahta 2saat kesintisiz ağladım. .. Sonra da bebeğim üzüldü diye oturdum tekrar ağladım.... Anlayabiliyırum seni...
Cevredekiler zamaninda hamile kalmis olsada bizi anlayamiyorlar bazen erkeklerin anlamasini hic bekleyemeyiz ustelik fazlasiyla duygusaliz herkesin hsmileligi farkli ama kiyaslama yapiliyor ister istemez. Bide biz duygusal oldugumuz icin cok kafaya takiyoruz herseyi buyutuyoruz ben eskidende duygusaldim turkiye baska ulkeyle mac yapsa attigi gole bole aglardim o derece yani ama simdi en ufak biseye resmen zorliyorum hickira hickira :) az kaldi dayanin kizlar kotu dusunmeyin uzulmemeye calisin bide biraz umursamaz olmayi ögrenmenin zamani bebegimiz ve bizim icin. Bazen esimle tartissamda uzaklasiyorum mesela ortam degistiriyorum cikip hava aliyorum adam sesini cikarmasada bana batiyo hormonlardan kaynakli ve hic takmiyorum sakinlesmeye calisiyorum yavrular herseyden etkileniyo bizde öyle en iyisi bizi uzen seylerden uzak durmak. Ve kendinizi asla suclamayin hormonlar bizi bu hale getiriyo sinirli ve gergin yapiyo biz boyle oldukca stresli bebeklerimiz olur onuda dusunun bi kere agladiysaniz sakinlesin ikinciye onu uzdum diye aglarsaniz daha fazla strese sokarsiniz bebeginizi.

Bazi kadinlar kendilerini hamileyken daha seksi hissedermis, ben niye kendimi ters dönmüş tosbağa gibi hissediyorum acaba
Açtım baktım fotolarına da canım hiç şiş görünmüyorsun bence ya. Yapın zayıf gösteriyor bile bence. İlkinde göbüş çok şişmemiştir şimdi fazla geliyordur ondan

Kizlar sagolun icim rahatladi ya fazla pimpirik yaptim yenmeye çalışıyorum iste

amin tesekkur ederis teyzesi
Benim icin dedi canm 2 haftadr gecmeyen bir agrim var. Sag böbreğin oldugu kisim. Ihtimal olarak soyledi. Rontgene sira alicm ins.
Merhaba ,senin bahsettiğin agridan dün gece ilk defa bende de oldu .sag bobreğin o taraflarda .uyutmadi beni sağa kesinlikle yatamadim duz de yatinca agri yapti .donerken bile acayip ağridi bugün kadin doguma gittim böbrekde bir şey yok eger geçmezse tekrar gel ultrosonla baktiralim dedi seninki nasil sonuçlandi merak ettim halen devam ediyor mu?

Değerlerin iyi gerek yok dedi 3 ayrı doktor. Düşünce başlarız dedi. Bakalım azaldıysa başlatır herhalde. Belki de hormonaldir sersemliğim. Haftaya vericem kanı şeker yüklemesiyle beraber.
Anladim canim benim doktorda ilk ilaci yazarken suan gerek varmi demistim ilerleyen haftalarda dusecek kanin demisti nitekim oyle de oldu.muhtemelen sende baslarsin
Tatlı teyzoşlar, kontrolden çıktık çok şükür herşey normal dedi doktorum Bebişkomuz 32cm 730gr olmuş. Birer maşallahınızı alırız
Oyyss masallah yavrusa ..benimde sali randevum bakalim asagi yukari aynidir
Evet canim nisanda benim :)
Anamm masallah sana az kalmis hayirlisiyla tamamlariz hepimiz insallah

Mrb canm . ben sehir disindaym. Ama beni cok kotu yakalamisti.Nefes dahi alamamistim. Doğrulup yuruyemedim bile. Dedgn gibi sirt ustu dahi yatamadm. Bana ultrasonda bakti bsy yok dedi. 2 hafta bekledim gecer diye hafifledi ama gecmedi. Baska dr a gttm. Rontgen icin gun aldm ama.martta oda. Simdide bazen hafif bazen siddetli devam ediyor. Bobrek buyumesi olablr dedi dr bakalim. Rontgende hersey ortaya cikar.

Aminnn canim hepimiz saglikla alalim kucagimiza.bizde ilk ben deilimdir umarim dogum yapacak ilk olmak heyecansiz olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…