2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim bu arada niye röntgene gün vermiski o kadar gec tarihe benimkini ürolog ve baska uzman doktor ultrasonda gormustu acile gittigimde ikiside bi gun arayla ultrasonda bakti hatta. Enfeksiyondan dolayi gitmistim ben iki ayri hastanedede ultrasonla baktilar butun ic organlarin gayet iyi gorunuyo zaten. Bi enfeksiyondan gittim delik desik ettiler vermedigim idrar girmedigim ultrason kalmadi burdakilermi abartiyo yoksa ordakilermi rahat? Ben haftasonu bogaz icin bile acile gitsem illaki bi serum takip kan alirlar desmeden asla birakmazlar

E bebeğe gittik kasaya bıraktırdığım 24lü ıslak mendili başka bi uyanık benim diyip aldırmış ama ama onu ben alacaktım

Güzel haberlerle gel inşallah sen de salı günü Benim yumurtlamalarım geç oluyordu 2-3 gün ,değiştirmedik sat ı. O yüzden kilosu 2 gün geriden geliyor, seninki daha yüksek gelir büyük ihtimalle

Tmm canım sağol yeni uyandım kahvaltıdan sonra gideyim mağazada ürünler erken bitiyo acaba almışken ıslak mendili 24lü mü alsam o da 89 lira hem stok yapmış olurum ama ya kurursa

ben de 12 li sipariş ediyorum çamaşır deterjanı yumuşatıcı bebe yağı
hacı şakir granül matik
ve birkaç parça kıyafet aldım

Son düzenleme:
E bebeğe gittik kasaya bıraktırdığım 24lü ıslak mendili başka bi uyanık benim diyip aldırmış ama ama onu ben alacaktım

ay bazı insanlar ne kadar uyuz ya
sadece senin kısmetini değil bir bebeğin kısmetini nasıl alabilir?

zaten hamilelik bende iyice sinir yaptı kadını yolasım geldi şimdi

Kızlar, az önce sanırım bebeğimin hıçkırığını hissettim ilk kez böyle 30 sn boyunca 2 sn aralıklarla sistematik atışlar, oyyy kurban olurum ona

Güzel haberlerle gel inşallah sen de salı günü Benim yumurtlamalarım geç oluyordu 2-3 gün ,değiştirmedik sat ı. O yüzden kilosu 2 gün geriden geliyor, seninki daha yüksek gelir büyük ihtimalle
Sagliklari yerinde olsunda 200 300 gr hic onemli degil.hepimizin gayesi saglikli olmasi ben boyunu kilodan daha cok merak ediyorum nedense :))

Kızlar merhaba. O kadar stresli şeyler yaşadım ki kendimi ve bebeğimi üzdüğüm için çok pişmanım
Geçmiş olsun canımm, ben de dün biraz sıkıntılı bir zaman geçirdim eşimle tartıştım (aslında pek bir hatası yoktu diyebiliriz sadece biraz düşüncesiz davranması canımı sıktı), daha çok benim alınganlığım ve hormonlar malesef... Oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. Bebeğim hareketsizdi o ana kadar sonra hareket etmeye başladı, hissetti benim üzüldüğümü. Onu da üzdüğüm için çok pişman oldum bir de büyütülecek bir şey bile değildi.. Allah dert keder vermesin, hiçbir şeyi takmamak lazım hele bir de hamileyken. Tabi insanların da hamile olduğumuzu göz önünde bulundurup o şekilde davranması lazım..

Kizlar sagolun icim rahatladi ya fazla pimpirik yaptim yenmeye çalışıyorum iste
Gecmis olsun canim. Bende ankaradayim. Acil sifalar versin bebisine. Icini ferah tut.
Progestan cok sersemletiyor. Yatmadan once aliyorum bende. Canin tatli isteyince meyve filan kesmiyo mu? Benimde 50lik seker yuklemesi yuksek cikti. 100luge kadar dikkat et dedi. Normalde pek yemem ama yasak olunca canim cok ister oldu. Ama tutcaz kendimizi napalim. Emzirirken yeriz:)

Bu arada göğüs kalkanı alacaklar babymall mağazasında bugüne özel indirim var isterseniz bir göz atın kızlar

Gecmis olsun canim ustune bi bardak soguk su icilio sanirim bu durumda
Su içmek istemiyorum tuvalete gitmekten iflahım kurudu klozetin şekli çıktı artık bi tataflarımda başka bi gün yine ıslak mendillerinde indirim varmış artık o zamanı bekliycez bide Wifiye bağlanınca şifreyi söyleyince 100 tlye 20 tl indirim veriyormuş bi türlü şifre de gelmedi yekten 40 lira zararım var ekonomi bana gelmiyo :)

hehe kuzu . ben vakifa gttm 3 gun içinde vardi ama ben anneme geldm. Dayanamazsam eve dondugumde ozele giderim. Eskiye oranla iyiyim ama geçmiyor. Senn kuzu senn ayakta olmani sevmiyor. Benmkide otururken halledio beni. Illa gezecek gezenti:)?gezince giki cikmiyor ah gidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…