- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.361
Bacakları parmaklarıyla bastırıyo zaten ödem olunca kendinde anlayabilirsin bacagını bastırdıgında şişlik olur balon gibiÖdeme nasil bakip anliyor doktor?
Evet canm bende hissetmistim. Benm kendi damarm atiyo sandm meger minnak hickiriyomus:)Kızlar, az önce sanırım bebeğimin hıçkırığını hissettim ilk kezböyle 30 sn boyunca 2 sn aralıklarla sistematik atışlar, oyyy kurban olurum ona
Evet canım inanılmaz sersem oluyorum midem bulanıyo kafamı kaldıramıyorum alısverişe bile çıkamadım korkumdan yürüdüğümde leke gelir diye hep evdeyim kaç gündür zaten birde griptim hepai üstüste gelsi nasıl gidecek böyle bilmiyorum bakliyatları falan stoklamıstım Allahtan nolur nolmaz diye ama bozulacak meyve sebze çok alamıyorum malesef çürüyo şeker yüklemeside ben yaptırmadım açlık şekerime bakıldı kanda o normal çıktı elimde değil canım sürekli tatlı şeyler istiyo özellikle bu aralar yaş pasta yiyesim varGecmis olsun canim. Bende ankaradayim. Acil sifalar versin bebisine. Icini ferah tut.
Progestan cok sersemletiyor. Yatmadan once aliyorum bende. Canin tatli isteyince meyve filan kesmiyo mu? Benimde 50lik seker yuklemesi yuksek cikti. 100luge kadar dikkat et dedi. Normalde pek yemem ama yasak olunca canim cok ister oldu. Ama tutcaz kendimizi napalim. Emzirirken yeriz:)
Progestanı fitil olarak kullanmıştım ben. Siz yutuyor musunuz? Doktorunuza danışın isterseniz okey derse o şekilde kullanabilirsiniz belki daha rahat edersiniz. Ben bir sıkıntısını görmemiştim kullanırken...Gecmis olsun canim. Bende ankaradayim. Acil sifalar versin bebisine. Icini ferah tut.
Progestan cok sersemletiyor. Yatmadan once aliyorum bende. Canin tatli isteyince meyve filan kesmiyo mu? Benimde 50lik seker yuklemesi yuksek cikti. 100luge kadar dikkat et dedi. Normalde pek yemem ama yasak olunca canim cok ister oldu. Ama tutcaz kendimizi napalim. Emzirirken yeriz:)
Benim aclik normal cikti ama seker yuklemesinde 50likte yuksek cikti. Zaten tok karnina cok datliyimdir ac hic cekilmem dedim doktorada:) Progestandan alip yatmak lazim baska turlu olmuyor. Ben haftada bir ignesini gunlukte hapini kullaniyorum. Bazen erken aldigim oluyor. Birak carsi pazar bastigin yeri bilmiyosun evin icinde. Senin kanama mi olmustu? Bebisin iyidir insallah. Oyle bir risk varsa yat zaten. Firsat bu firsat:)Evet canım inanılmaz sersem oluyorum midem bulanıyo kafamı kaldıramıyorum alısverişe bile çıkamadım korkumdan yürüdüğümde leke gelir diye hep evdeyim kaç gündür zaten birde griptim hepai üstüste gelsi nasıl gidecek böyle bilmiyorum bakliyatları falan stoklamıstım Allahtan nolur nolmaz diye ama bozulacak meyve sebze çok alamıyorum malesef çürüyo şeker yüklemeside ben yaptırmadım açlık şekerime bakıldı kanda o normal çıktı elimde değil canım sürekli tatlı şeyler istiyo özellikle bu aralar yaş pasta yiyesim var
Firsat buldukca ben de atiyorum dolaba bisiler. Bugunlerde kayinvalidem de yanimda. Hazir yemek olabilecek seyleri hazirliyor. Stoklari dolduruyoruz. ilerleyen zamanda ne olacagi belli olmazEvet canım inanılmaz sersem oluyorum midem bulanıyo kafamı kaldıramıyorum alısverişe bile çıkamadım korkumdan yürüdüğümde leke gelir diye hep evdeyim kaç gündür zaten birde griptim hepai üstüste gelsi nasıl gidecek böyle bilmiyorum bakliyatları falan stoklamıstım Allahtan nolur nolmaz diye ama bozulacak meyve sebze çok alamıyorum malesef çürüyo şeker yüklemeside ben yaptırmadım açlık şekerime bakıldı kanda o normal çıktı elimde değil canım sürekli tatlı şeyler istiyo özellikle bu aralar yaş pasta yiyesim var
Evet canım bende gećirdim bir kez hamilelik ileri diye bana da ilaç vermedi bol su ve sıvı tüket iç çamaşırını sürekli değiştir hatta temiz bir bez parçasını ütü ile ısıt bacak arana koy ben iki günde atlatmıştım geçmiş olsun.Selam kızlar herkese günaydın idrar yollarımda intihap çıktı doktor ilaç vermedi bol su iç dedi gecmezse ilaç yazacak böyle bir durum yaşayan var mı
Hem igne hem hap aliyorum. Igne yine cok sorun degil bir iki gun yururken zorlaniyordum baslarda. simdi alistim sanirim pek etkilemiyor. Hapi da yatarken alinca sorun kalmadi. Sonuna kadar kullanmak mi gerekecek acaba?Progestanı fitil olarak kullanmıştım ben. Siz yutuyor musunuz? Doktorunuza danışın isterseniz okey derse o şekilde kullanabilirsiniz belki daha rahat edersiniz. Ben bir sıkıntısını görmemiştim kullanırken...Alwayshopeful sukretmekgerek
Acaba gonul rahatligiyla kullanabileceklermi...Aynı fiyat ama benimki sondu bide saf saf sevindim yetiştim indirime diye şimdi nette de tükenmiş
Benim 16. haftada açık kahve hafif bir lekelenme olmuştu. 20. Haftaya kadar kullandırdı doktor. Senin durumun ne bilmiyorum ama durumuna göre doktorun önerisine uymak gerek tabi herkesin durumu farklı. Ama bana direk fitil olarak kullan yan etkisi az olur demişti. Sen de sorsan aslında belki daha rahat edersin. İlaç içilir zaten ya bebişlerimiz şöyle 39 40 haftayı görsün sağlıkla doğsun daHem igne hem hap aliyorum. Igne yine cok sorun degil bir iki gun yururken zorlaniyordum baslarda. simdi alistim sanirim pek etkilemiyor. Hapi da yatarken alinca sorun kalmadi. Sonuna kadar kullanmak mi gerekecek acaba?
26 şubatta tüm temizleme mendillerinde yine indirim görünüyor katalogda vardır bi hayır dedim teselli ettim kendimi :)Acaba gonul rahatligiyla kullanabileceklermi...
Ben araba koltugunolan ana kucagiyla gezerim, zaten arabayla gidiyorum arkadaslarima ve her halukarda anakucagi olacak yanimdaYa kızlar bişey sorucam Allah nasip edip de bebeklerimiz doğacak ya hastaneden çıkışta yada yan binaya komşuya filan giderken bebişleri taşımak için ne düşünüyorsunuz portbebe mi yoksa arabalara takılan anakucaklarından mı yada farklı alternatifler var mı?
Tabiki canimm Allah can sagligi versinde gerisi hallolur26 şubatta tüm temizleme mendillerinde yine indirim görünüyor katalogda vardır bi hayır dedim teselli ettim kendimi :)
Oto koltugu kullanicam ben canim Allah izin verirse.ilk 3 ay boyle olur sonrasinda hava soguyunca zaten bahceye inmek disarda keyfi dolasmak gibi bisey olmayacagindan sarip sarmalayip bi kosu arabaya gidicez.oto koltugu isimizi gorurYa kızlar bişey sorucam Allah nasip edip de bebeklerimiz doğacak ya hastaneden çıkışta yada yan binaya komşuya filan giderken bebişleri taşımak için ne düşünüyorsunuz portbebe mi yoksa arabalara takılan anakucaklarından mı yada farklı alternatifler var mı?
Eevvvettt ben de tam olarak ondan bahsediyordumm beni anlayan biri çıktı sonunda:))Kızlar, az önce sanırım bebeğimin hıçkırığını hissettim ilk kezböyle 30 sn boyunca 2 sn aralıklarla sistematik atışlar, oyyy kurban olurum ona
Zeynoşu bize gönder annesi bi iki günlüğüneYarin kardesimin nisani var malum abiyelermin hic biri olmuyor..neyseki evde sade bir nisan olacak diye klasik olan jile tarzi kiyafetim vardi. Alttan bol. Pileli fln. 1 hafta once oluyodu. Ama bu gun denedm cok dar oldu. Simdi ben bu zeynosu napaym teyzeleri. :))) 1 haftada karnm acayp büyüdü
Benim hem 11. hem 16. haftada cok yogun parcali filan kanama olmustu. Kanamalar sonrasi plasentayla uterus ayrildi nerdeyse yarisi ayriydi. Cok sukur simdi o ayrimda cok kuculdu. Hematom attim baya bi. Kanamada kesildi. Kanama bolgeside cok azaldi. O yuzden hem igne hem hap veriyor. Bir duzen oturtturdum artik. Allaha sukur bebegin gelisimi de yolunda. Hatta senin bebisle cok yakinlar. Seninkinin masallahini da unutmayimBenim 16. haftada açık kahve hafif bir lekelenme olmuştu. 20. Haftaya kadar kullandırdı doktor. Senin durumun ne bilmiyorum ama durumuna göre doktorun önerisine uymak gerek tabi herkesin durumu farklı. Ama bana direk fitil olarak kullan yan etkisi az olur demişti. Sen de sorsan aslında belki daha rahat edersin. İlaç içilir zaten ya bebişlerimiz şöyle 39 40 haftayı görsün sağlıkla doğsun da
Aynen canımm bebişimiz di mii o? Okumuştum hıçkırıklarını hissedebilirsiniz diye uzun süre önce ama ben hissetmemiştim hiç. Bugün böyle kısa süreliğine de olsa hissettim, tekme ve diğer hareketlerden farklı, çok sık, ard arda :)Eevvvettt ben de tam olarak ondan bahsediyordumm beni anlayan biri çıktı sonunda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?