- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.401
Canım eşim karar verecek erkek olursa kendi koyacaktı öyle anlaşmıştıkDaha iyi olunn insaallah canim. Senin oasa guclenmss ne guzeeel
Benm kiz yne kibar kibar vuruyor
Bu gun dedesinin kamyona bindik. Korktu mu ne fena vuruyodu ama :))) pasanin ismi ne olacak sahi
Benim kuzumda aynı :) bazen çok hareketli bazen de sesi çıkmıyor. Bgn mesela akşama kadar hiç sesi çıkmadı babası gelip seslenince kıpırdamaya başladı2 haftadr daha iyiyiz. Daha fazla hissediyorum. Bazen gun icersnde surekli hissediyorum. Bazen sadece sabahlari. Ama dedgn gibi o kadar kibarki.. Bende naif insan cok severim. Bal kizim can kizim.oyle olsun hep :)
Benim kuzumda aynı :) bazen çok hareketli bazen de sesi çıkmıyor. Bgn mesela akşama kadar hiç sesi çıkmadı babası gelip seslenince kıpırdamaya başladı
Evet kızlarımız nazlılarYaa ben de geçen haftalarda çok net hissetmeye başlamıştım, şimdi daha net hissetmem gerekir diye düşünürken birden çok derinlerde hafif bir dokunuş hissediyorum, demekki normalmiş kızim nazlı anlaşılan, bu arada sende 24.haftadasin en son kontrolünde doktor bot yada kilo olarak bir bilgi verdi mi?
Ben araba koltugunolan ana kucagiyla gezerim, zaten arabayla gidiyorum arkadaslarima ve her halukarda anakucagi olacak yanimdakomsuculuk pek yapmiyorum,bsadece kayinvalideme gidiyorum ust katta oldugu icin ve ordada zaten hersey var diger torunlardan kalan kendi annemede anakucgaiyla giderim, tum arkadaslarim o sekilde yaptilar 6aya kadar. Sonrasinda zaten gerek kalmiyor
Fena benim gelin zaten :) bu gun ayaktaydim dolaba egildim benimki dönüyomuydu skistimi neyse artik bir koydu bana acaip sancilandim tembel bu cocuk istemiyo annesi bisey yapsin. Bide butun gundur tam mesanenin ustunde elleriyle zorluyo sanki wcde oturcam nerdeyse kalkmama degmiyo yani. Dikkat et kuzum sende yoktur insallah oyle bisey buyume falan bobrekte. Bebisten kaynaklidir belki cunku butun organlarimizla oynuyolar sagolsunlar iyice buyucekler nefes alamicaz hic yatamicaz ne olcak o zamanlar bilmiyorum. Sizinde hastane olaylari zor ya özel devlet doktor degisikligi falan burdaki doktorlarda uyuz iste hepimizin bi sikayeti var onlardan ama allah onlari basimizdan eksik etmesin doguma kadar :)hehe kuzu . ben vakifa gttm 3 gun içinde vardi ama ben anneme geldm. Dayanamazsam eve dondugumde ozele giderim. Eskiye oranla iyiyim ama geçmiyor. Senn kuzu senn ayakta olmani sevmiyor. Benmkide otururken halledio beni. Illa gezecek gezenti:)?gezince giki cikmiyor ah gidi
Oyy kuzu babayi mi ozlemiss. MasaallahBenim kuzumda aynı :) bazen çok hareketli bazen de sesi çıkmıyor. Bgn mesela akşama kadar hiç sesi çıkmadı babası gelip seslenince kıpırdamaya başladı
..Evet kızlarımız nazlılargenelde hareketli idi. Ama bgn babası gelene kadar pek fazla hareket etmedi, o gelip güzel güzel konusunca hemen tepki verdi boy olarak artık bir bilgi vermiyorlar ölçemiyoruz diyorlar ama en son gittiğimiz de 400 gr dı kilosu. Size bilgi vermediler mi?
Aminn aminn kuzu. Buyuk ihtimal benm hamileligime bagli cnm. Bu gun nasil yoruldum. 5Km ye yakin yurumusum. Hic agrimadi. Diyorum ya gezgnci gezince ses yok ama gogsumun altina bazen oyle sanci giriyorki kemik batmasi gibi. Gecmeyeck saniyorum geciyo sukur :)Fena benim gelin zaten :) bu gun ayaktaydim dolaba egildim benimki dönüyomuydu skistimi neyse artik bir koydu bana acaip sancilandim tembel bu cocuk istemiyo annesi bisey yapsin. Bide butun gundur tam mesanenin ustunde elleriyle zorluyo sanki wcde oturcam nerdeyse kalkmama degmiyo yani. Dikkat et kuzum sende yoktur insallah oyle bisey buyume falan bobrekte. Bebisten kaynaklidir belki cunku butun organlarimizla oynuyolar sagolsunlar iyice buyucekler nefes alamicaz hic yatamicaz ne olcak o zamanlar bilmiyorum. Sizinde hastane olaylari zor ya özel devlet doktor degisikligi falan burdaki doktorlarda uyuz iste hepimizin bi sikayeti var onlardan ama allah onlari basimizdan eksik etmesin doguma kadar :)
Oylee canim. Kipir kipir oldugu cok nadir. Yani cogu kez oynadigi i hissediyorum ama icten ice boyle. Disari vurmuyor pek. Hepsinin gelisimi farkli. Babasida bende agirkanliyz kizcagzmda oyle ne yapsin :)O zaman sende benim haftamda benimle aynı duyguları yaşadın desene, yaa insan korkuyor ama ya, burda benimki ile birlikte ilerleyenlere bakıyorum taklalar, koşmalar vurmalar ziplamalar diyo bende tık yok yani iki hafta sonra da nazlanmalar devam edecek anlaşılan(
Çok tatlı ve anlamlı. El emeği şeyler çok güzel oluyor. Benim annem de örüyor birşeyler ama neler yaptı hiç bilmiyorum uzakta olunca. Bakalım merakla bekliyoruz :)Teyzeleri bakn bu benm atkimdi annem ornustu ama hic ortmemistim. Annem cok hamarattr. Ben hc oyle deglm. :) Atkimi söküp kizima yapms. :)) guzel mi
Evtt bi iki kullanmstm smdi kizm kullanck farkli geliyor :) benm annemde uzakta smdi yanindaym. Oyle bile olmasa whatspp i ogrettm ordn ne yapiyrsa atiyorr:))))Çok tatlı ve anlamlı. El emeği şeyler çok güzel oluyor. Benim annem de örüyor birşeyler ama neler yaptı hiç bilmiyorum uzakta olunca. Bakalım merakla bekliyoruz :)
nlerde kullansın prenses inşallah.bizim babaanne de bişeyler örüyor atarım bitince ben deTeyzeleri bakn bu benm atkimdi annem ornustu ama hic ortmemistim. Annem cok hamarattr. Ben hc oyle deglm. :) Atkimi söküp kizima yapms. :)) guzel mi
Bizim kız hiç nazlı değil galibaEvet kızlarımız nazlılargenelde hareketli idi. Ama bgn babası gelene kadar pek fazla hareket etmedi, o gelip güzel güzel konusunca hemen tepki verdi boy olarak artık bir bilgi vermiyorlar ölçemiyoruz diyorlar ama en son gittiğimiz de 400 gr dı kilosu. Size bilgi vermediler mi?
Ne güzell, bizimki akıllı telefon kullanmıyor :)) ama şart sanırım, bebişin fotoğraflarını, videolarını paylaşmak için ilerde :)Evtt bi iki kullanmstm smdi kizm kullanck farkli geliyor :) benm annemde uzakta smdi yanindaym. Oyle bile olmasa whatspp i ogrettm ordn ne yapiyrsa atiyorr:))))
Evet artık sesleri algılıyorlar :) bizde bi kere yakaladık onu bi tarafta toplanmıştı eşim çok şaşırdı görünceBizim kız hiç nazlı değil galibaen az 2 saatte bir çılgınca hareket ediyor bu aralar evdeyken özellikle :) dışardayken biraz daha az hissediyorum sanırım uzanamadığım için, belki de dış seslerden etkileniyordur :) bugün evde bardak kırdım, hareket etmeyen minnoş başladı çırpınmaya :) korktu mu ses mi yüksek geldi bilemiyorum. Babasının sesini de tanıyor artık, yaklaşıp konuşunca bizimki tepki veriyor, elimizi koyunca da hemen. Sağa sola geçişler de artık çok net. Eğer yüzeye yakınsa Bazen sağda bazen solda tümsek gibi kendini belli ediyor, sert böyle ve sağ taraf şiş sol daha düz kalıyor mesela, göbeğim yamuluyor :). Bugün ilk kez hıçkırıklarını yakaladım.. Allah'ım yaa düşündükçe bu nasıl bir mucizedir diyorum hala, şükürler olsun seni bana verene
Oyyy çok güzel ve anlamlı güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Annelerimiz iyi ki varlar Allah yokluklarını göstermesinTeyzeleri bakn bu benm atkimdi annem ornustu ama hic ortmemistim. Annem cok hamarattr. Ben hc oyle deglm. :) Atkimi söküp kizima yapms. :)) guzel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?