2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hastane cikisi icin oto koltugu var arabaya sabit olanlardan ilk oglumdan kalma. Yan binaya giderken kucagimda tasirim heralde. Ana kucagininda bir agirligi olcak sonucta. Biraz daha yurume mesafesi olan yerler icin bebek arabasi olarak tam yatan bir araba kullanmistim uzun omurluydu. Ana kucagi alsam mi bilmiyorum. Bebek donmeye kalkmaya baslayinca da kullanilmaz ama ilk aylarda evde filan tasirkende kolay olur ozellikle gunduz onda uyursa mesela Sordugun iyi olmus. Belki bana da fikir verir

Hahah ayy cok guldum yaaa sen beni duldurdun allahta seni guldursun.o dedigin klozet sekli bendede var

Ben kizimda anakucagi almistim kizimda ama tasimasi cok zor elde ben bide sezeryanli oldugum icin pek tasiyamadim hep esim tasidi.ama bence canta tarzi olanlar varya adi ne bilmiorum onlar daha kolay gibi gorunuo

Ben eczaneden alında doktorumu aradım ağızdan al dedi fitil olarak kullanmayada korkuyorum acıkcası çünkü hiç öyle kullanmadım fitil tarzı birşey

Benim kullandığım da senin kullandığın kapsül. Ama onu fitil olarak da kullanabilirsin demişti. Yani ekstra fitil formu değil. O yüzden doktoruna bir sorabilirsin hani öyle de olur derse. Ama belki oral yoldan alımın etkisi daha iyi oluyordur o yüzden oral al diyebilir doktorun. Geçmişler olsun neler neler yaşamışsın. Benim de pek hoş geçmedi ilk zamanlar yeni yeni toparladık çok şükür senin gibi Sağlıkla gelsin inşallah yavruşlarımız

Ben eczaneden alında doktorumu aradım ağızdan al dedi fitil olarak kullanmayada korkuyorum acıkcası çünkü hiç öyle kullanmadım fitil tarzı birşey
Ben uzun süre sabah akşam kullandım. Sıkıntı olmadı hiç ama doktorun ağızdan al demiş senin ağızdan alman lazım demek ki. İnşallah en yakın zamanda kullanmana gerek kalmaz

Çok geçmiş olsun canım, hamilelikte röntgen sakıncalı değil mi?

Çok geçmiş olsun canım, hamilelikte röntgen sakıncalı değil mi?
Kadin dogumcu yonlendrdi canm. Aklima getrdgn iyi oldu sorarm bende. Zaten boyle ilaclardan vitamnlersen dagi korkuyorum istemiyorum icmek kan hapi harc hc kullanmadm. Simdi 1 ay sonra diyor mesele ilac verir diye hc sesimi cikarmadm. Agrim gecerse gtmem dahi

Evvvvett hem de günde 3-4defa oluyor bizde bazen.kasık bölgemde hissediyorum hepp ben.çok eğlenceli

Sagol canm Dr.nereye gidiyosun

Ay kesinlikle uzulmedim hc varsin giyemeym balim büyüsün yeter ki. Ki kiyafet konusnda cok titizdm simdi minnakmin etrafnda donuyor dunyam. Ama yinede iyi olur teyzosu nisan bitsin alayim :)))
Ama özlersin o pıtpıtları hıçkırıkları annesi sen..iyisi mi içinde kalsın o senin sıcaklığına alışmıştır kalp sesinle uyuyordur

Demi teyzesii nasil dayanilir bu kuzularaa. Pasamiz.ne yapiyor nasil :)
Brezilya dalgası yapıyor bizimki içerde dalgalanıyoruz göbekle birlikte.çok şükür canım bin şükür iyiyiz.az kaldı yaa dimi bugün de bebeğin kıyafetlerini koyabilmem için çanta ve şampuan seti falan aldım.tırnak makasıydı törpüsüydü bakım yağıydı falan.gögüs ucu kremi aldım.yavaş yavaş alıyorum daha zevkli oluyor :))

Daha iyi olunn insaallah canim. Senin oasa guclenmss ne guzeeel
Benm kiz yne kibar kibar vuruyor
Bu gun dedesinin kamyona bindik. Korktu mu ne fena vuruyodu ama :))) pasanin ismi ne olacak sahi

Daha iyi olunn insaallah canim. Senin oasa guclenmss ne guzeeel
Benm kiz yne kibar kibar vuruyor
Bu gun dedesinin kamyona bindik. Korktu mu ne fena vuruyodu ama :))) pasanin ismi ne olacak sahi

Kızlar da bir kibarlık oluyor sanırım, benimki senden iki hafta falan geri ama bazı zamanlar hiç hissetmiyorum, geçen sırf bu nedenle saglik ocağına gittim, kalp atışlarını dinledik keyfi yerinde dedi doktorum rahatladım

2 haftadr daha iyiyiz. Daha fazla hissediyorum. Bazen gun icersnde surekli hissediyorum. Bazen sadece sabahlari. Ama dedgn gibi o kadar kibarki.. Bende naif insan cok severim. Bal kizim can kizim.oyle olsun hep :)

2 haftadr daha iyiyiz. Daha fazla hissediyorum. Bazen gun icersnde surekli hissediyorum. Bazen sadece sabahlari. Ama dedgn gibi o kadar kibarki.. Bende naif insan cok severim. Bal kizim can kizim.oyle olsun hep :)

O zaman sende benim haftamda benimle aynı duyguları yaşadın desene, yaa insan korkuyor ama ya, burda benimki ile birlikte ilerleyenlere bakıyorum taklalar, koşmalar vurmalar ziplamalar diyo bende tık yok yani iki hafta sonra da nazlanmalar devam edecek anlaşılan (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…