2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Amin canimm hayirli olsun insaallah. Kan degerindende anlarlar nasil olsaa

Amin canimm hayirli olsun insaallah. Kan degerindende anlarlar nasil olsaa

Ben cok memnunum.. önceden bende genesise gidiyordum hosuma gitmedi cok kalabalik ve randevu almana ragmen cok bekletiyorlar. Ücretleri desen nerdeyse ayni olmus memorialle arada belki 20 lira oynuyo.
Ne kadar senn ucret ya bende o kalabaligi gornce sok oldm dewlet gibi olmus dedm.

Ben cok memnunum.. önceden bende genesise gidiyordum hosuma gitmedi cok kalabalik ve randevu almana ragmen cok bekletiyorlar. Ücretleri desen nerdeyse ayni olmus memorialle arada belki 20 lira oynuyo.
Ne kadar senn ucret ya bende o kalabaligi gornce sok oldm dewlet gibi olmus dedm.

Kızlar meraba bende mayıs annesi olcam inşallah henüz dra gitmedim ama 4+5 im şuan. keseyi hangi hafta gördünüz ben folikasit içiyorum zaten ama bihafta erteleyeyimmi dru sizce

Nasil bir calisma askiymis yaa :) şaştim kaldim biz aksam 6yi zor ediyoruz ömür geciyor sanki. Peki gece 12de gittiginde verimli olacak mi onu merak ettim haberini bekliyoruz
Doktordan geldim kızlar :) Doktor o saate rağmen gayet enerjik ve dinçti :) 2 embriyo konulmuştu ancak tek kese göründü. Gâyet sağlıklı dedi 10 gün sonra için kalp atımına gün verdi tabi asıl büyük gün o olacak.

Kızlar selamlar çift çizgiyi gördüm, inşallah aranızda olurum ben de,, 33 yaş bitti, ikincisi gelir inşallah, , bi facebook grubunun var mı kurmayı katılmayı düşünen olurmu

Aynen canım çok iyi yaşamak lazım bu süreci tek fark içimizde bir minik evet canımya 7+3 olduk daha fazla bekleyemicem meraktan ölüyorum

Geçen bayram sorup durdular ama nasip olmadı bu bayram rahat rahat gittik tadını çıkardık eşimle:) Benimde aynı ya iştahsızlık var mide bulantım çoğaldı çıkarmıyorum çok şükür..

Cok sukur canm ben iyiyimde oglum ayagini kirdi bayramin ilk gunu onla ugrasiyorum gelen giden oluyo gecmis olsuna kosturmaca var nasilim biiyorum kendimi dinlemeye vaktim yok aksam perte cikiyorum resmen
Gecmiş olsun Hayatım .fazla yorma kendini yardımetsin gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…