2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar bugün lcw nin büyük mağazalarından birine gittim ilk defa çok güzel şeyler vardı anne bebek katında battaniyeler nevresimler yastık yüzleri süs yastıklar indirime girmiş hemde kaliteli ürünler ben Bakırköy meydandakine gittim varsa yakınızda sizde bir göz atın derim

Benim de aklımdaydı güzel şeyler oluyor lcw de teşekkürler bakacağım

Benim de aklımdaydı güzel şeyler oluyor lcw de teşekkürler bakacağım
ben bilmiyordum bu tarz şeylerin satıldıģını lcw de ablam geldi ona dedim yumuşak likralı kot hamile pantolonu istiyorum diye oda lcw var dedi gittik nevresimler battaniyeler şaşırdım şansıma indireme de girmiş güzel oldu düşündüm sizlerde bir göz atmak isterseniz diye bilgi vereyim istedim.

Kızlar kardeşimde 5 aylik hamile hala istifra ediyo bazen de kan geliyormuş daha önce tahlil yapıldı bişey çıkmamıştı dr tahristen dolayi oldugunu soylemis biraz önce beni aradi ağlayarak yine kan gelmiş caresi varmi acaba ne yapabilir bunun için mideyle ilgili bişey olabilir mi sizce

ben de babe kullanıyorum memnunum bir de biooil aldım arada da onu sürüyorum göbeğim çok şiş ama bakalım gün gelip çatlayacak mı?

Bi şey sorcam. Ana kucağını araba koltuğundan ayrı almıyor muyuz ?
Sanki ben öyle gördüm yanlış da görmüş olabilirim. Bu konulardan bi haberim. Öğrenmek de zaman alıyor malum
Tatlim hani bebek arabasiyla birlikte aliyoruz anakucagini ya, o zaten hem bebek arabasina takiliyo ilk 6-8 ay kullanim icin hem de arabamiza yakiyoruz araba koltugu olarak. Hem de onunla bebisi heryere goturuyoruz. Gittigimiz yerde anakucaginda uyusun diye. Cok kullanisli birsey yani. Ayriyeten anakucagi da alabilirsin tabi. Ben ev tipi anakucagi aldim mesela, evimde kullanacagim. Evim 2 katli oldugundan alt katta bebegimmuyuyacaginzaman onda rahatca uyur diye aldim. Yani travel sistem bebek arabasinda aldigin ana kucagi her isine yarayacak. Ekstra birsey almak istersen de senin tercihin olur tabiki
Bende henuz gogus ve karinda catlak olusmadi. Ancak olusurmu ya da ne zaman olusur belli degil. 39. Haftaya kadar catlamayip son hafta catlayanlar bile var. Şans bakalim, yani suresi de belli degil ne zaman catlar ya da catlar mi diye
Ayni catlak durumu bendede var. Göğsümde cataklar oldu ama karnimda yok cok sukur. Oysaki bi guzel de yaglaniyom iki uc gune 1.. ne yapmalı acaba??
Bana doktorum ve arkadaslarim gunde iki defa yaglanmak gerek dediler. Benim gobis kasindiginicin gunde 3 defa göbüşümü yagliyorum, goguslerimi ise iki gunde bir

Canim benim ilkte hic catlagim yok diye doguma gittim dogum yaptim baktim karin gidince catlaklar meydana cikmis kirmizi kirmizi cok korkunctu ama sonra belli belirsiz ve cok hafif kaldi gorunmuo bile.yani sanirim dogumdan sonra anlarsin karnin su an gergin birden inince ortaya cikarlar

Canim kardesine cok gecmis olsun eger tahristense bal sut zencefil iyi gelebilir ama baska bi nedeni varsa mutlaka tedavi olmali iyi bir egitim arastirma hastanesinde arastirilmali bence

Evet bu ara hergun goruyorum nerdeyse :))
Gunaydin,

Ben 2 oglumu da cinsiyet belli olmadan, ruyamda gordum. İlk oglumu ruyamda gordugum de bu cocuk cok guzel, bu cocuk nasil bizim cocugumuz olmus diyordum. Dogdu 2 sarisin olmayan anne babadan sari bir cocuk dogdu :) sonradan saclari koyulasti tabi biraz :) bu oglum da da ruyamda gordugum de saclari simsiyah di bakalim :)

amin ins teyzesi tesekkur ederiz.
Bizim minnakta annemlerin ilk torunu olacak ins. Daha simdiden ustune titriyorlar. :) dogunca ne yaparz bilemiyorum. Ben bide cocuk delisiym kendi yavruma nasl olurum acaba :)))))

Ne güzell, bizimki akıllı telefon kullanmıyor :)) ama şart sanırım, bebişin fotoğraflarını, videolarını paylaşmak için ilerde :)
Benmki de aslinda kullanmazdi babam hediye almsti. Nasil kizio. Dedm kizma ben uzaktaym. Goruntlu konusurus torunun olur vs. Daha ortada da bsy yoktu. :) smdi benden iyi kullaniyor:) iyi oldu anlayacgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…