2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anneler ben penguenleri cok seviyorum bunuda bi tanidik öruyordu. Annem orsun diye cektm ama ben yaparm dedi smdi o yapck:) erkek annelerinede fikir olsun benm cok hosuma gitti. Ben farkli bo renge dusunuyorum. Ama bu erkek bebis icindo. Nasil tatli ya

Eklentiler

• 20170121_184827~2~2.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 50
Cevabin için sagol canim .ben bugün rahat gibiyim sanki. çok şükür üşüttüm galiba. doktor gaz da olabilir dedi çok gazlisin dedi bebek görünmedi bile renkli de .inş bi daha olmaz insan korkuyor..belki seninki de geçici bir şeydir röntgene gerek kalmaz

Çok tatli maşallah zaten erkek bebek de gri favorim. erkek çocugum olsa yatagina kadar gri yapardim:)

Benim o derece belimden dizime kadar değil ama 1 ay kadar önce çatı kemiği ağrısı başladı. Doktorum o kadarına normal dedi, sadece biraz erken başlamış. Kendimce önlemler aldım, ben de yürürken çok zorlanıyordum. Yatarken mutlaka bacak arana yastık koy. Genel olarak bacaklarını birleştirme, ayrık tutmaya çalış, benim bacaklar birleşince müthiş ağrıyordu. Çömelme pozisyonu çok rahatlatıyor. Tek ayak üstünde durmamaya çalış, giyinirken soyunurken örneğin. Ben 1 aydır bu sekilde yaptıkca azaldı, umarım senin de gecer. Baska yerlerin de agrıyorsa bilemeyecegim ama bu dediklerim çatı ağrısına iyi geldi bende.

Mrb güzel anneler ya bu kuzular ne zaman yukarılara cikicak benim kuzum hep aşağıda takiliyo hiç yukarda hissedemedim daha bı anormallik mı var acaba

Ins canm hafifledi bu ara sanki. Hic belli olmuyor ki. Bende rontgeni ilaci istemedgnden marta verdi hc orali olmadi. O vakte kadar iyi olurum insaallah

Kızlar bana dün doktorum olabilecek herşeyi saydı. Çarpıntın olabilir, kasılman olabilir, başın dönebilir, kasık ağrısı olabilir, akıntın olabilir, bu gibi birçok gariplik hissedebilirsin ama 4 şey önemli dedi:
  • Tansiyonun yükselirse
  • Suyun gelirse
  • 1 gün boyunca bebeğin hareketini hissetmezsen
  • Kanaman olursa koş gel dedi.
Yani bazı gariplikler normal ama bu 4 kural önemli. Tansiyonları ölçmeyi de unutmayalım annişkolar. Hepinize iyi pazarlar

Mrb güzel anneler ya bu kuzular ne zaman yukarılara cikicak benim kuzum hep aşağıda takiliyo hiç yukarda hissedemedim daha bı anormallik mı var acaba
Rahim göbek deliği hizasının üzerine çıkmış olmalı sanırım canım bu aralar. Ben son 1 haftadır göbek seviyesi ve çok az üzerinde hissedebiliyorum, bazen aşağı da iniyor tabi, değişiyor minnoş her yerde :) seninki aşağıyı seviyor belki de? :)

Kızlar sizle de paylaşmak istedim, instagramda facebookta, internet sitelerinde ya da mağazalarda beğendiğiniz bir ürünü hemen almayın, öncelikle internette fiyat karşılaştırması yapın derim. Dün bebeğim için banyo seti siparişi verdim (küvet, maşrapa, kova, sünger, file..). Önce markafonide gördüm hoşuma gitti 77 tl idi, bir bakayım dedim internetten fiyat karşılaştırması yaptım aynı seti morhipo'da 58 tl'ye buldum en ucuz ve ordan aldım. Tesadüf aynı ürünü instagramda takip ettiğim sayfalardan birinde gördüm tam 99 tl... Şaka gibi. Paylaşımın altına yazdım ben de insanlar kazıklanmasın diye, vicdanım el vermediği için, bu ürünü 58 tlye aldım diye sonra bir baktım sayfa tarafından engellenmişim yorumum da silinmiştir muhtemelen. Yazık değil mi insanların parasına yaa salak yerine koyuyor resmen.. Neyse size iletmiş olayım da dikkat edin

amin ins teyzesi tesekkur ederiz.
Bizim minnakta annemlerin ilk torunu olacak ins. Daha simdiden ustune titriyorlar. :) dogunca ne yaparz bilemiyorum. Ben bide cocuk delisiym kendi yavruma nasl olurum acaba :)))))
Durumlar aynı bizde de cnm. Herşeyini almak yapmak istiyorlar. Dört gözle bekleniyor kuzularımız ne güzel aynen bende eşimde çocukları çok severiz inş kendi yavrumuza da güzel anne baba oluruz

Zaten en sonki kontrolumuzde kafa iyice derinlerdeydi tembel oğlum olduğu yerden kipirdamak istemiyo rahatına düşkün :) cumartesi günü doktor kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne diycek sağol canım

ben de babe kullanıyorum memnunum bir de biooil aldım arada da onu sürüyorum göbeğim çok şiş ama bakalım gün gelip çatlayacak mı?
Ben önceden oluşmuş çatlaklarım için almıştım bio oil bi faydasını göremeyince bi daha heves etmedim arada hindistancevizi yağı sürüyorum şimdilik oluşmadı inşallah da oluşmaz Babenin kokusu sürümü filan çok hoş

Oy kiyamam sukur sendeki geciyomus bende hic gecmiyo iste o kaburga agrilari. Oglusumun odasi kuruldu sukur ama daha düzenlemedik o bütün agriya siziya deger valla yeterki iyi olsun saglikla gelsin cekeriz :) sende mecbur cekicen kücük hanimi annesi söylenme o kadar diyodun oynamiyo tekmelemiyo al sana anne diyo simdi :) bu arada beresine ve atkisina bayildim keske bizimde örenimiz olsaydi.

Canim bende ayni seyi merakla bekliyorum ve hep diyorum bu cocuk ne zaman yukari cikacak arada sirada cani isterse migdeme dogru vuruyo onun disinda hep asagilarda yada yanlarda kaburgalara dogru dönüp duruyo iceride.

Canim bende ayni seyi merakla bekliyorum ve hep diyorum bu cocuk ne zaman yukari cikacak arada sirada cani isterse migdeme dogru vuruyo onun disinda hep asagilarda yada yanlarda kaburgalara dogru dönüp duruyo iceride.
Erkek bebeklere has bı durum mu acaba :) artık çıksın istiyorum yukarıya sürekli tuvaletteyim gece gündüz sıpa yüzünden :) cumartesi günü doktoruma soyliycem durumu canım bakalım o ne soyliycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…