2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ilk oglumda dusunmustum ama doktor onermedigi icin vazgecmistik. Su anda bu kani kullanabilecek bir teknoloji yok. Gelistigindede su anki saklama kosullariyla uyumlu olacak diye birsey yok. Belki yanlis sekilde saklanmis olacak. Dogum yapana kadar yeni bir teknoloji cikmazsa dusunmuyorum. Ama yine de son karari vermeden once doguma yakin doktoruma bir sorarim.

Güzel olmuş bu yazi, saol canim. Benim bugun ekstradan tansiyonum dustu baya misafir geldi gitti yoruldum. Yalniz suyumuz gelince nasil anlayacagiz orasi muammma. Herkes anlarsin diyor da bilemedim

Benim arada oluyor. Bazi yiyecekler dokunuyor bazen. Findik filan mesela. 9 ay bulantisi olanlari bende duymustum. Yeterli beslenmeni engelliyor mu? Az yiyip sık yemek yardimci olur belki. Bir arkadasimin bulantilarini salatalik yatistiriyordu

Allahtan simdiden yaptn canm ilerda daha zor olurdu. Ben bi halimizi aldm daha . minder yaptrcam kuzuma gidince perdesi dolabi besigi bakalm . netten alacaklarimi ileri tarhte hallederm ama . carsi dan alacaklarim icin acele etmeliym

Anneler ayaklarini nasil hissediyorsunuz tarifi var mi. Benm minnakm vuruyor ama neresyle bilemiyorum :))

Kızlar kızlar kızlar dün dr kontrolümüz vardı, dr ablamız bi güzel kontrol etti, minnağım büyümüş MaşAllah.

Veee en önemlisi de plasentam Doğum kanalını tam kapatıyordu ama bu kontrolde tamamen kenara çekilmiş, Doğum kanalını açmış.. şükürler olsun.

50 mg şeker yüklemesi de olduk o da temiz çıktı, idrar ve kan sayımı da iyi sadece biraz suyu arttırmam gerektiğini söyledi.

Drum artık gebeliğin tadını çıkar dedi :) o kadar sevindim ki iki gündür fıldır fıldır dolandım onca istirahatli zamanların acısını çıkardım..,

Cok gecmis olsun. Reflusude oluyor mu? Reflu varsa cikarma sonrasi kan gelebilir. Bende bir kere oldu telas yapmistim ama gecti sonra. Devamli oluyorsa kadin dogum yerine gastro gibi o alanda uzman bir doktora gorunmeli. Nedeni mide yanmasi, tahris ya da reflu ise gaviscon renniu duo iyi gelir.

Ohh masallah. Neguzel haberler almissin. Hep boyle devam etsin insallah. Icim acildi okurken

Masallah canim cok sukur yolundaymis hersey insallah hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularimiza

Sagol canim dr .u tahlilde bişey çıkmayınca tahristen kaynaklandığını söylemiş sık olmuyo ama o cok zorlanıyor istifra ederken bugün geçmiş şükür ama dediğin gibi midede de bir sorun olabilir söyledim bende bi görün diye bişey çıkmaz inşallah

Erkek bebeklere has bı durum mu acaba :) artık çıksın istiyorum yukarıya sürekli tuvaletteyim gece gündüz sıpa yüzünden :) cumartesi günü doktoruma soyliycem durumu canım bakalım o ne soyliycek
Kayinvalidem erkek çocuk kasiklara sokar kendini diyor.
Doktorum da yer çekimi kuvveti diyor.
Sanırım biz yatınca ancak göbek deliğine ya da birazcık yukarılara gelebiliyor
Zaten biraz daha büyüyünce yer kalmadığı için mecburen bütün göbeği dolduracak :)

Teyzoslar odamiz böyle simdilik. Yatagi kendi odama alicam 1 ay kalasiya falan bide bu odada fazla bir iki komidin var onlari cikaricam dolap ve alt degistirme cekmecesi kendi odasinda kalicak. Evin geri kalaninda it baglasam durmaz su an ben toparlamaya devam..

Allahtan simdiden yaptn canm ilerda daha zor olurdu. Ben bi halimizi aldm daha . minder yaptrcam kuzuma gidince perdesi dolabi besigi bakalm . netten alacaklarimi ileri tarhte hallederm ama . carsi dan alacaklarim icin acele etmeliym
Ay yaptimda mahvoldum ama dün taktilar bu gun toplamak bana dustu tabi yerlestirdim biraz sukur resimde attim bakarsin :) benim oturcak yerler gitti tabi daha evi supurcem offf :)

Ay çok sevindim güzel haberler almana suyun azlığına bir önerim var havuç suyu iç

Anneler ayaklarini nasil hissediyorsunuz tarifi var mi. Benm minnakm vuruyor ama neresyle bilemiyorum :))
Ben göbeğimin sağında ve solunda hareket hissediyordum. Dün kontrolde söyledim. Doktorum, yan duruyordur dedi. Ultrasonda da gördük. Ayakları sağdan, kolları soldan vuruyor:) Transvers duruş deniyormuş. İnşallah döner başı aşağıya. Yoksa normal doğum olmazmış.

Amiiiin canım inşallah Rabbim dualarımızı duyuyor kabul eder inşallah yavrularını zaten sağ salim kavuşuruz

Şimdi bırak istediği gibi takılsin diyosun yani :) normal bi durumsa eğer şikayetim yok canım kayinvalidenin tespiti doğru sanırım benimki ultrasondada iyice derinlere sokmuştu kafasını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…