2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Güle güle kullanın cnm çok güzel olmuş maşallah
Sagol canim darisi herkese en kisa zamanda subat sonuna kadar dedim daha basinda halledebildim sukur :) ben biraz tembellik yapmayi seviyorum son iki ay kis uykusu istiyorum ondandi bu acelem.

Ay o kramp isini hatirlatma hamile kaldigimdan beri sabahlari uyanirken en sevdigim sey gerilmekti artik yapamiyorum bacaklarim tutuluyo kivraniyorum. Spor amacli yuruyus bile yapamiyorum fotonun birinde dikkat ettiysen yatagin arka kisminda kar gorunuyo bembeyaz :) halimiz duman artik son 3 ay en zorlu dönem yapacak birsey yok. Zaten gelip gidip bakiyorum dunden beri kiyafetlere bi o cekmeceye olmadi digerine falan koyuyorum

Merhaba teyzoşlar bunlar da babaannemizden bize
Oy masallah kuzunun kiyafetlerine guzel saglikli gunlerde giymek nasip olsun insallah. kiz cocuk baska ya acaip özeniyorum oje surcektim, ayni giyincektim, suslucektim hayalim buydu hep :) oglumun cani sagolsun dogru duzgun kiyafet bile bulunmuyo.

Allah yardimcimiz olsun valla son ayda napacaz bakalım havalar buz gerçekten mecazen değil burda gerçekten buz :) az bı kar yağıyor o da eksi derecelerden dolayı buz tutuyor yürüyüş yapmak imkansız biraz yürüyebilmek rahatliyor aslında ama mümkün degil. Bende kendi dolabima koydum şimdilik eşyalarını dolabı açıkça eşyalarını seviyorum sipamin :)

Oy masallah kuzunun kiyafetlerine guzel saglikli gunlerde giymek nasip olsun insallah. kiz cocuk baska ya acaip özeniyorum oje surcektim, ayni giyincektim, suslucektim hayalim buydu hep :) oglumun cani sagolsun dogru duzgun kiyafet bile bulunmuyo.

Ayy canımm hepimizin hayaliydi sanırım kız olsun oje sürcem süsleyecem toka takcam falan ama hayırlısı olsun tabii oğluşu olcaklara artık ikinciye kısmetse diyorum sizin için

ayaklarıma kara sular indi oğluşumun yatak odasını aldım kızlar kanz dan ama çok yoruldum bayağı ağırlaşmışım

Oğlumun odasını seneye yapcaktık güya. Annem geldi iki günlüğüne ayarttı bizi. Yatak hariç takımını aldık paşanın. Oda yapmıcaz diye park yatak almıştık ;hoş onu da annem aldı. Allah razı olsun annaannelerden dedelerden. Biz aldık nerdeyse her şeyini kızlar.artık her şeyini hazır eder odasını düzenler yavrumu beklerimde inşallah

iyi yapmış annen, en güzeli odasının olması o kadar çok ıvır zıvırı oluyor ki koyacak yet bulamıyorsun...

Aminn zor oldu valla kisa denk gelmesi malesef son bi ayda ne olursa olsun hareket etmek zorundayiz dogum icin :) yerim ben o sipayi

Güle güle kullansın sağlıkla uyusun paşa çok güzel
Canim benim cok sagol sizde guzel saglikli gunlerde kullanin insallah almissin sende iyi etmissin. Oyle boyle az kaldi daha cabuk yoruluyoruz bende gecen alisveriste farketmedim ama aksam ve ertesi gun parmagimi oynaticak halim yoktu zorlasiyor gittikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…