- 23 Haziran 2016
- 1.414
- 767
- 43
- 35
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.501
Oyyy çok güzel olmuş canım kuzunun herşeyi güle güle sağlıklı güzel günlerde kullansın inşallah :)Teyzoslar odamiz böyle simdilik. Yatagi kendi odama alicam 1 ay kalasiya falan bide bu odada fazla bir iki komidin var onlari cikaricam dolap ve alt degistirme cekmecesi kendi odasinda kalicak. Evin geri kalaninda it baglasam durmaz su anben toparlamaya devam.. Eki Görüntüle 1949056 Eki Görüntüle 1949055 Eki Görüntüle 1949054 Eki Görüntüle 1949053
Tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizin olsun insallah. Sende durum ve hazirliklar nasil? Sanki daha eksik varmis gibi geliyo bana bi evde kullanilcak ana kucagi almadim bide kiyafetleri cekmecelere yerlestirince az geldi sanki bana :)Mutlu günlerde kullanın canım çok güzel
Güzel günlerde kullanın canım, çok ciciler :) biz daha mobilyamızı tamamlayamadık inşallah alışverişin bittiği günleri görürüm de ben de paylaşırımTeyzoslar odamiz böyle simdilik. Yatagi kendi odama alicam 1 ay kalasiya falan bide bu odada fazla bir iki komidin var onlari cikaricam dolap ve alt degistirme cekmecesi kendi odasinda kalicak. Evin geri kalaninda it baglasam durmaz su anben toparlamaya devam.. Eki Görüntüle 1949056 Eki Görüntüle 1949055 Eki Görüntüle 1949054 Eki Görüntüle 1949053
Amin tatlim darisi size artik bende bitirdim ama daha cok is var yerlestirdigim hersey cikicak yikancak utulencek geri yerlesicek yatagin yeri degiscek zormus valla bi ev tasisam ancak bu kadar yorulurdum herhalde :) iyi dusun icine sinsin hersey bide liste yap ne eksik varsa en basiti öyle olur bende ivir zivir ne varsa hepsini bi gunde aldim geldim digerleri icinde oyle gunlerce gezmedim. Bir tek alindan ve kulaktan olcen atesolcer bide ev icin ana kucagi kaldi hepsi oGüzel günlerde kullanın canım, çok ciciler :) biz daha mobilyamızı tamamlayamadık inşallah alışverişin bittiği günleri görürüm de ben de paylaşırımkararsızım ne yapacağım konusunda ama inşallah 1 aya bitecek
Aminn canim hepimizin yavrulari emek verdigimiz zaman harcadigimiz ve hevesle yaptigimiz herseyi saglikli ve guzel gunlerde kullansin insallah. Önümüzdeki iki ayda cabuk gecer kiyafetleri yikar cantami hazirlarim sonra zaman gecmek bilmez sanirim söylene söylene bekleriz artik :)Oyyy çok güzel olmuş canım kuzunun herşeyi güle güle sağlıklı güzel günlerde kullansın inşallah :)
Bizim daha eksiğimiz çok odamıza bakmadık bile daha puset ve arabamız alınacak onun dışında ilk doğunca ihtiyacı olan şeyler tamam gibi bir de benim lohusa pijamani eksik sanki düşündükçe eksik çökmüş gibi geliyo insanaTesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizin olsun insallah. Sende durum ve hazirliklar nasil? Sanki daha eksik varmis gibi geliyo bana bi evde kullanilcak ana kucagi almadim bide kiyafetleri cekmecelere yerlestirince az geldi sanki bana :)
Son ay geçmek bilmiyor diyolar yaşayıp gorcez artık bizde :)Aminn canim hepimizin yavrulari emek verdigimiz zaman harcadigimiz ve hevesle yaptigimiz herseyi saglikli ve guzel gunlerde kullansin insallah. Önümüzdeki iki ayda cabuk gecer kiyafetleri yikar cantami hazirlarim sonra zaman gecmek bilmez sanirim söylene söylene bekleriz artik :)
Ay ben bu yorumu ustume almışım cevap vermişim :)Tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizin olsun insallah. Sende durum ve hazirliklar nasil? Sanki daha eksik varmis gibi geliyo bana bi evde kullanilcak ana kucagi almadim bide kiyafetleri cekmecelere yerlestirince az geldi sanki bana :)
Teşekkürler canım.kıyafet az aldım hediye çok gelir diye ama daha alacam kendi zevkime göre.mothercare yenidoğan ı çok beğeniyorum bikaç parça aldım onla devam edecem.bizim babamız ağırdan alıyor ismini aldığı gibi.odasını almadık henüz odaya bi tadilat yapacaz önce ama zaten en az 6 ay yanımızda kalacak bızdık.dün bakım çantası falan aldım muslin buldum aldım.bebek arabası alacam bu hafta.beşik aldım salon için yatak odasına da başk bi beşik alacam.3-4 takım hastane çıkışı aldım.mendil tırnak makası seti şampuan seti tarak ıslak mendil bolca aldım.2 takım hastane için pijama aldım.bol çorap alacam.belki telsiz alırım.biberon almadım bitane alırım Laz'ım olmayacağını düşünüyorum.eksik bitmez vallahi:))Tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizin olsun insallah. Sende durum ve hazirliklar nasil? Sanki daha eksik varmis gibi geliyo bana bi evde kullanilcak ana kucagi almadim bide kiyafetleri cekmecelere yerlestirince az geldi sanki bana :)
Güle güle kullanın cnm çok güzel olmuş maşallahTeyzoslar odamiz böyle simdilik. Yatagi kendi odama alicam 1 ay kalasiya falan bide bu odada fazla bir iki komidin var onlari cikaricam dolap ve alt degistirme cekmecesi kendi odasinda kalicak. Evin geri kalaninda it baglasam durmaz su anben toparlamaya devam.. Eki Görüntüle 1949056 Eki Görüntüle 1949055 Eki Görüntüle 1949054 Eki Görüntüle 1949053
Bizde yok ama bir arkadasımda vardı devlet hastanesinde yaptirmisti ve 2-3 saat yatirmislardi hastanede.İyi akşamlar kızlar
Kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda ya da iğnesini yaptıran ben bu hafta içinde yaptıracam da... Aile hekimliğinde yapıyorlar mı yoksa doktora mı gidilecek bilgisi olan bilgi verebilir mi acaba
Beslenmem son bir aydır baya düzeldi, az ve sık yiyorum yine de içten içe bulantı rahatsız ediyor. Bana da ayva elma iyi geliyor.Benim arada oluyor. Bazi yiyecekler dokunuyor bazen. Findik filan mesela. 9 ay bulantisi olanlari bende duymustum. Yeterli beslenmeni engelliyor mu? Az yiyip sık yemek yardimci olur belki. Bir arkadasimin bulantilarini salatalik yatistiriyordu
Ben herseyi aldim galiba insallah heveslisi gibi yaptim bitirdim simdide sklcam kesin ikidebir acar bakar geri koyarim artik napiyimBizim daha eksiğimiz çok odamıza bakmadık bile daha puset ve arabamız alınacak onun dışında ilk doğunca ihtiyacı olan şeyler tamam gibi bir de benim lohusa pijamani eksik sanki düşündükçe eksik çökmüş gibi geliyo insana
Ne farkeder canim :) normal ben gecende daha beterini yspmistim. Hepinize sordum varsay sen belki soz yazdikca benimde eksigim cikar.Ay ben bu yorumu ustume almışım cevap vermişim :)
Ya böyle alıp koyunca insan gördükçe daha sabirsizlaniyo ister istemez günlük bakarsın zaten açıp açıp :) valla ben şimdiden yoruluyorum iki adım atsam bı de gece uykusu çok skinti her yerim acıyı sabaha kadar dün gece bacagima kramp girdi ilk defaBen herseyi aldim galiba insallah heveslisi gibi yaptim bitirdim simdide sklcam kesin ikidebir acar bakar geri koyarim artik napiyimsimdi yorgunluk yine cekiliyo bi ay sonra dusunemiyorum hic valla sabahtan aksama kadar is yapamam sanirim yarim yarim yaparim :)
Bizim babamiza kalsa bizde son ayda yapardik herseyi ama ben biraz tez canli ve sabirsiz bi insanim esimide ailemide tehtit ettim resmen hevesim varken ya yapin yada ben birdaha ne bakarim nede elimi surerim dedimTeşekkürler canım.kıyafet az aldım hediye çok gelir diye ama daha alacam kendi zevkime göre.mothercare yenidoğan ı çok beğeniyorum bikaç parça aldım onla devam edecem.bizim babamız ağırdan alıyor ismini aldığı gibi.odasını almadık henüz odaya bi tadilat yapacaz önce ama zaten en az 6 ay yanımızda kalacak bızdık.dün bakım çantası falan aldım muslin buldum aldım.bebek arabası alacam bu hafta.beşik aldım salon için yatak odasına da başk bi beşik alacam.3-4 takım hastane çıkışı aldım.mendil tırnak makası seti şampuan seti tarak ıslak mendil bolca aldım.2 takım hastane için pijama aldım.bol çorap alacam.belki telsiz alırım.biberon almadım bitane alırım Laz'ım olmayacağını düşünüyorum.eksik bitmez vallahi:))
Bazen karışıyor bildirimler neyse sormadan söylemiş oldum bende :)Ne farkeder canim :) normal ben gecende daha beterini yspmistim. Hepinize sordum varsay sen belki soz yazdikca benimde eksigim cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?