2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet ins
evet instagram falan çok pahalı ne tesadüf dün gece bende banyo setlerine baktım hepsi burada dan beğendim bir takım 50 tl file hediyesi var.

Canim kardesine cok gecmis olsun eger tahristense bal sut zencefil iyi gelebilir ama baska bi nedeni varsa mutlaka tedavi olmali iyi bir egitim arastirma hastanesinde arastirilmali bence
Sagol canim soyliyeyim içsin bakalım inşallah gecer bi an önce.kan testinde bişey çıkmamış ama bilmiyorum kötü bişey olmasından korkuyorum bende Allah korusun

Evet ins

evet instagram falan çok pahalı ne tesadüf dün gece bende banyo setlerine baktım hepsi burada dan beğendim bir takım 50 tl file hediyesi var.
Ne tesadüf :) Sen de iyi almışsın canım. Benim baktığım model hepsiburada'da 70 tl idi. İndirimler hep değişiyor sanırım. Yavaş yavaş miniklerin eksikleri tamamlanıyor. Biz daha beşiğini mobilyasını almadık içimize sinen bulamadık o beni biraz telaşlandırıyor ama inşallah şubat içerisinde hallederiz..

Erkek bebeklere has bı durum mu acaba :) artık çıksın istiyorum yukarıya sürekli tuvaletteyim gece gündüz sıpa yüzünden :) cumartesi günü doktoruma soyliycem durumu canım bakalım o ne soyliycek
Olabilir canim bizimkiler bastan beri asagida yukari gelmek bilmiyorlar bak uzaniyorum kasiklarima dokunuyo su an :) sen sor iyi olur benden once gidiyosun doktora sanirim benim daha ayin 14 unde. Bilmem kacinci haftadan sonra bebek asagi iner diyorlar ya bizimki daha hic cikmadiki hangi ara inecek. Rahimin migdeme gelmesine az kaldi bi 5 cm falan ama kerata asagida takiliyo

Eğer normal bi durumsa skinti yok razıyım sık sık tuvalete gitmeye ben sorar sanada söylerim canım doktorun verdiği cevabi

Eğer normal bi durumsa skinti yok razıyım sık sık tuvalete gitmeye ben sorar sanada söylerim canım doktorun verdiği cevabi
:) cok su icince normaldede cok wcye giderdim bu ara zaten wcden cikamiyorum ki ciksamda pantolonu cekiyorum yine geliyo sanki yarim kalmis gibi bide dün beni felaket skistirdi ya egileyim dedim sancilandim resmen. Ay bu kez benim randevu araligi uzun oldu zaten hareketleri hissediyorum dayanirim dedim ama gun sayiyorum valla

Çok yaramaz bu sipalar Allah'ım canlarını sağ etsin :) ya hakikaten çok uzun randevu araları insan hissetsede merak ediyo ozluyo

Oyle kuzu onlardan gelen aci bile oyle tatli ki :))) bizim örgüler tam annanne sayesinde. Sizinde odaniz hazir ne guzel
Gule gule kullansin kuzum. Insaallah. Ben bu carsamba donuyorum ins. Bende odamuza baslycm:))) cok heycanli. Simdi bebek alms babam besigi fln var vermiyor annem burda duracakms gelince oynayacakms kuzum :)))

Durumlar aynı bizde de cnm. Herşeyini almak yapmak istiyorlar. Dört gözle bekleniyor kuzularımız ne güzel aynen bende eşimde çocukları çok severiz inş kendi yavrumuza da güzel anne baba oluruz
Aminnn insaallah canimm. En büyük dilegim. Allahin izniyle oluruzda elbet. Bi gelsinler hayrlisiyla :)

Kızlar merhaba. Bebişler için kordon kanı saklamayı düşünenler var mı. Bu konu hakkknda ne düşünüyorsunuz ? Biz eşimle biraz araştırma yaptık. Fakat yine de kararsız kaldık. Para tuzağı diyen de oldu yıllar sonra bilim gelişince ihtiyaç olacaktır saklamak Laz'ım diyende.

Mrb güzel anneler ya bu kuzular ne zaman yukarılara cikicak benim kuzum hep aşağıda takiliyo hiç yukarda hissedemedim daha bı anormallik mı var acaba
Benimki bi yukarı bi aşağı canım bikaç haftaya seninki de çıkar.şu an hatta ayaklarını göğsümün tam altında hissediyorum:)))

Söylediğin iyi oldu canım ben de bakayım bari.zaten plastik yani 70-80 fazla da işte satıyorlar onlar da

Benim annemde aldiklarini vermiyo :) sagol kizum darisi size insallah kalktim keratanin odasiyla ugrasiyorum ev les heryerde karton köpük falan var biraz temizlemeye duzenlemeye calisiyorum :) zor ya bu gunlerde biraz enerjim var gibi yoksada hevesten yapiyorum valla yorgunum aslinda ama bi duzen kurmak zorundayiz. Herseyi yerlestirdim daha onlar toplancak yikancak tekrar yerlescek ohoo is o kadar cokki daha gelmeden canimiza okuyorlar geldiklerinde wcye bile gidemicez anlasilan.

Benimki bi yukarı bi aşağı canım bikaç haftaya seninki de çıkar.şu an hatta ayaklarını göğsümün tam altında hissediyorum:)))
Ayy inşallah canım biraz önce uzandım sağ tarafına doğru dans etti resmen içerde ama işte hep aşağıda yapiyo o dansı alanı genisken degwrlendirmiyo çok arar bu günlerini :)

Çok yaramaz bu sipalar Allah'ım canlarını sağ etsin :) ya hakikaten çok uzun randevu araları insan hissetsede merak ediyo ozluyo
Amin sag salim saglikli evlatlar kucagimiza alalim baska birsey istemem. Benim randevu en fazla 4 haftada olurduda isvicredeyim malum kayak sezonu malesef doktor iki haftada kayak tatiline gidiyo ondan uzadi bu kadar. Ben meraktan catliyorum kilosu boyu falan ne kadar acaba diye özlem bambaska tabiki. Insallah dogduklarinda rabbim özletmesin hicbirzaman direk kucagimiza alip evimize gelelim bi saniye gözümden ayirmicam 9 ay özlem fazla bile :)

Senin oglan iyimis yine canim ya ben arada yukarda hissediyorum ah diyorum tamam döndü 28. haftadan sonra kafasi asagida olmali ya guya ona seviniyorum sonra bi bakiyorum ayaklar ya sagda ya solda yada tam idrar kesesinin ustunde zipliyo masallah bide oyle rahatina duskun bir cocukki rahat oturtmuyo beni skistigi an basiyo tekmeyi cekil ustumden diye

Bende araştırdım aynı sonuçlars ulaştım kararsızım bende bu konuda

Benim gibi bulantıları hala devam eden var mı acaba aranızda merak ettim benim hala bulantılarım içten içe devam ediyor yine 24 saat tabiki. Doktor psikolojik olabileceğini söyledi ama hiç sanmıyorum ben. hamilelik öncesindede bildiğim bir mide rahatsızlığım yoktu. Şaşırıyorum kendime gerçi 9 ay bulantı çeken hastanede yatanları da duymuştum

Ben uzun süre sabah akşam kullandım. Sıkıntı olmadı hiç ama doktorun ağızdan al demiş senin ağızdan alman lazım demek ki. İnşallah en yakın zamanda kullanmana gerek kalmaz
İnsallah canım herşey yoluna girer inşallah vaktinde hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza erken dogum düşüncesi bile çok korkutucu Allah korusun

Sagol canm Dr.nereye gidiyosun
Koru hastanesi gidiyorum. Dogum paketi almistim. Umit hoca yapiyor takibimi. Gerci simdi ayrildi hastaneden ama bizde pesinden gittik. Memnunum cunku. Hastaneylede anlastilar pakete ilave odeme almadan devam ediyoruz. Riskli de olunca doktor degistirmeyi istemedim zaten. Sen nereye gidiyorsun? Doktorun kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…