- 12 Ağustos 2008
- 928
- 554
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.541
güle güle kullanın insallah. Bizim odamız Perşembe günü geliyor, heyecanlıyım gercekten gelsede yerlestirsem bende herseyi :)Teyzoslar odamiz böyle simdilik. Yatagi kendi odama alicam 1 ay kalasiya falan bide bu odada fazla bir iki komidin var onlari cikaricam dolap ve alt degistirme cekmecesi kendi odasinda kalicak. Evin geri kalaninda it baglasam durmaz su anben toparlamaya devam.. Eki Görüntüle 1949056 Eki Görüntüle 1949055 Eki Görüntüle 1949054 Eki Görüntüle 1949053
Benim bulantilarm yanmam hazimsizlik ve kanla kusma son hizla dewam edio artk sinirden otrup agliyrm uzanmayi ozledm uzannca direk midem yanio kusuyrmBenim gibi bulantıları hala devam eden var mı acaba aranızda merak ettim benim hala bulantılarım içten içe devam ediyor yine 24 saat tabiki. Doktor psikolojik olabileceğini söyledi ama hiç sanmıyorum ben. hamilelik öncesindede bildiğim bir mide rahatsızlığım yoktu. Şaşırıyorum kendime gerçi 9 ay bulantı çeken hastanede yatanları da duymuştum
Eveet hep cok guzel bir bebek goruyorum benim diyemi acaba :))Maşallah böyle güzel rüyalar insanı çok motive ediyor
Canimm gercekten cook sevindim hadi gozun aydin.rabbim guzel kapilari acsin sonuna kadar hepimizeKızlar kızlar kızlar dün dr kontrolümüz vardı, dr ablamız bi güzel kontrol etti, minnağım büyümüş MaşAllah.
Veee en önemlisi de plasentam Doğum kanalını tam kapatıyordu ama bu kontrolde tamamen kenara çekilmiş, Doğum kanalını açmış.. şükürler olsun.
50 mg şeker yüklemesi de olduk o da temiz çıktı, idrar ve kan sayımı da iyi sadece biraz suyu arttırmam gerektiğini söyledi.
Drum artık gebeliğin tadını çıkar dedi :) o kadar sevindim ki iki gündür fıldır fıldır dolandım onca istirahatli zamanların acısını çıkardım..,
Oğlumun odasını seneye yapcaktık güya. Annem geldi iki günlüğüne ayarttı bizi. Yatak hariç takımını aldık paşanın. Oda yapmıcaz diye park yatak almıştık ;hoş onu da annem aldı. Allah razı olsun annaannelerden dedelerden. Biz aldık nerdeyse her şeyini kızlar.artık her şeyini hazır eder odasını düzenler yavrumu beklerimde inşallah
Sagol canim sizede simdiden hayirli olsun butun yavrular saglikla sihatle kullansin esyalarini insallah. Heyecani ayri yorgunlugu ayri oluyo herseyini yerlestirdim duzelttim esim aksam gelir gelmez direk bebisin odasina girdi yemek falan yedik iki kez daha girdi odaya bakip durdu dolaplari kac kez acip kapatti heveslisi gibigüle güle kullanın insallah. Bizim odamız Perşembe günü geliyor, heyecanlıyım gercekten gelsede yerlestirsem bende herseyi :)
Insallah ya burdada bir gun bahar havasi vardi isim vardi cikamadim ertesi gun yagmur yagdi gece oldu anneme dedim aa yildizlar gorunuyo kesin yarin hava iyi olcak sabahina bi uyandim kar yagiyoÇok sukurki Nisan'da hava ısınıyor biraz artık bol bol yürüyüş yapariz
Bende dun bi kez sancilandim bu aksamda iki defa yarim saat arayla karnimdan asagi rahim agzina dogru böyle sizi gibi bi sanci giriyo kalcamada vuruyo sag tarafimda tedirgin oluyorum ama cok yoruldum belki ondandir diyorum. Korkma icini ferah tutKızlar ya kasıklarım sabahtan beri cok agrıyo sanki adet olcak gbi varmı aynı sikayeti olan korkuyorm
İnsallah ise yarar canim cok gecmis olsun ihmal etmesin ama mutlaka bi arastirilsinSagol canim soyliyeyim içsin bakalım inşallah gecer bi an önce.kan testinde bişey çıkmamış ama bilmiyorum kötü bişey olmasından korkuyorum bende Allah korusun
Cikmaz insallah. Icini ferah tut. Hem bebisler buyuyor hem göbisler:) Iştahda artinca mideye yer kalmiyor ki, o da napsin yukari vuruyor. Gecer hepsi Allah'in izniyle. Acil sifalarSagol canim dr .u tahlilde bişey çıkmayınca tahristen kaynaklandığını söylemiş sık olmuyo ama o cok zorlanıyor istifra ederken bugün geçmiş şükür ama dediğin gibi midede de bir sorun olabilir söyledim bende bi görün diye bişey çıkmaz inşallah
Çaydan emin degilim ama su içebilirsinKızlar yarın şeker yuklemesi yapılacak da yemeği şimdi bıraktım su ve şekersiz çay içebiliyor muyuz
Ben kizimda 9 ay cektim ve hastanede yattim bazi donemler canim o dedigin benim yani ama simdi cok sukur cok kisa yasadim 2.ay basladi 3.ay bittiBenim gibi bulantıları hala devam eden var mı acaba aranızda merak ettim benim hala bulantılarım içten içe devam ediyor yine 24 saat tabiki. Doktor psikolojik olabileceğini söyledi ama hiç sanmıyorum ben. hamilelik öncesindede bildiğim bir mide rahatsızlığım yoktu. Şaşırıyorum kendime gerçi 9 ay bulantı çeken hastanede yatanları da duymuştum
Ay masallah cok iyi yapmissiniz. Simdi daha bir ozene bezene yaparsin. Bebis de guzel guzel kullansin insallah.Oğlumun odasını seneye yapcaktık güya. Annem geldi iki günlüğüne ayarttı bizi. Yatak hariç takımını aldık paşanın. Oda yapmıcaz diye park yatak almıştık ;hoş onu da annem aldı. Allah razı olsun annaannelerden dedelerden. Biz aldık nerdeyse her şeyini kızlar.artık her şeyini hazır eder odasını düzenler yavrumu beklerimde inşallah
Aynen sızlayan türden bi ağrı canım ilk olunca insan korkuyo geçmezse yarn doktoruma danışcamBende dun bi kez sancilandim bu aksamda iki defa yarim saat arayla karnimdan asagi rahim agzina dogru böyle sizi gibi bi sanci giriyo kalcamada vuruyo sag tarafimda tedirgin oluyorum ama cok yoruldum belki ondandir diyorum. Korkma icini ferah tut
Artik napicaksin. Cok ilerlerse ilac filanda verir doktorun belki. Bir sekilde kendini idare etmeyi ogrenmissin. en guzeli. Bu arada usutme sicak basiyor diye. Ayagina corap terlik giy. Birde ikiden fazla isinmis ya da iki gunlukten eski yemekleri yeme. Tam anne moduna girdim:) Insallah rahatlarsin zamanlaBeslenmem son bir aydır baya düzeldi, az ve sık yiyorum yine de içten içe bulantı rahatsız ediyor. Bana da ayva elma iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?