2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
güle güle kullanın insallah. Bizim odamız Perşembe günü geliyor, heyecanlıyım gercekten gelsede yerlestirsem bende herseyi :)

Benim bulantilarm yanmam hazimsizlik ve kanla kusma son hizla dewam edio artk sinirden otrup agliyrm uzanmayi ozledm uzannca direk midem yanio kusuyrm

Aldım canım zaten bu ay sonu gelecek şuanda ayaklarımın altı yanıyor şişmiş nasıl ama değiyor onlar için Rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin hepimize.

Ben hala kızıma isim bulamadıııııım ne zormuş yahu... bişey beğeniyorum haliyle soruyorum nasıl sizce diye her kafadan ses çıkıyor...öneri geliyor beğeniyorum eşim beğenmiyor... artık ismi ile sevmek istiyorum ama yooook yooook! Sizde durum nedir? Bide şöyle gzl,anlamlı kıs ismi var mı aklınızda?

Maşallah böyle güzel rüyalar insanı çok motive ediyor
Eveet hep cok guzel bir bebek goruyorum benim diyemi acaba :))
Canimm gercekten cook sevindim hadi gozun aydin.rabbim guzel kapilari acsin sonuna kadar hepimize
Bende sali gidicem ne diyecek doktor bizim plesenta ne alemde merak ediyorum hayirlisi bakalim

mutlu sağlıklı günlerde kullansın inşallah..
bence iyi yapmışsın..park yatak da masraf sayılmaz..tatile gittiğin yerde kullanırsın bebeğin içinde güvenle oynar
aslında en iyisi oda yapmak da işte..yerleşik düzenim olmadığı için şuanda da kaldığım ev çok ufak olduğu için malesef yer yok..

güle güle kullanın insallah. Bizim odamız Perşembe günü geliyor, heyecanlıyım gercekten gelsede yerlestirsem bende herseyi :)
Sagol canim sizede simdiden hayirli olsun butun yavrular saglikla sihatle kullansin esyalarini insallah. Heyecani ayri yorgunlugu ayri oluyo herseyini yerlestirdim duzelttim esim aksam gelir gelmez direk bebisin odasina girdi yemek falan yedik iki kez daha girdi odaya bakip durdu dolaplari kac kez acip kapatti heveslisi gibi sasirdim normalde biraz cekiniyodu tuhaf geliyodu alisamadi falan dedim ama benden hevesli herseye tek tek bakti dösegi bile kontrol etti iyimi degilmi diye en son geldim uzandim ben icerde baktim arkamdan ayakkabilarini getirmis :) rabbim bu heyecani herkese yasamayi nasip etsin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin.

Çok sukurki Nisan'da hava ısınıyor biraz artık bol bol yürüyüş yapariz
Insallah ya burdada bir gun bahar havasi vardi isim vardi cikamadim ertesi gun yagmur yagdi gece oldu anneme dedim aa yildizlar gorunuyo kesin yarin hava iyi olcak sabahina bi uyandim kar yagiyo ay aman dondurucu soguk yagmur kar olmasinda sogukta olsa hava kapalida olsa yururuz martta bile insallah iyi olur bu sene ben cok kötü hissediyorum kendimi hamileligin basindada yuruyordum evde oturunca cok skiliyorum bode kendimi avutuyorum sukur oglum yaza dogru geliyo arabasina koyar yururum diyorum :)

Kızlar ya kasıklarım sabahtan beri cok agrıyo sanki adet olcak gbi varmı aynı sikayeti olan korkuyorm
Bende dun bi kez sancilandim bu aksamda iki defa yarim saat arayla karnimdan asagi rahim agzina dogru böyle sizi gibi bi sanci giriyo kalcamada vuruyo sag tarafimda tedirgin oluyorum ama cok yoruldum belki ondandir diyorum. Korkma icini ferah tut

Cikmaz insallah. Icini ferah tut. Hem bebisler buyuyor hem göbisler:) Iştahda artinca mideye yer kalmiyor ki, o da napsin yukari vuruyor. Gecer hepsi Allah'in izniyle. Acil sifalar

Ben kizimda 9 ay cektim ve hastanede yattim bazi donemler canim o dedigin benim yani ama simdi cok sukur cok kisa yasadim 2.ay basladi 3.ay bitti

Ay masallah cok iyi yapmissiniz. Simdi daha bir ozene bezene yaparsin. Bebis de guzel guzel kullansin insallah.

Bende dun bi kez sancilandim bu aksamda iki defa yarim saat arayla karnimdan asagi rahim agzina dogru böyle sizi gibi bi sanci giriyo kalcamada vuruyo sag tarafimda tedirgin oluyorum ama cok yoruldum belki ondandir diyorum. Korkma icini ferah tut
Aynen sızlayan türden bi ağrı canım ilk olunca insan korkuyo geçmezse yarn doktoruma danışcam

Beslenmem son bir aydır baya düzeldi, az ve sık yiyorum yine de içten içe bulantı rahatsız ediyor. Bana da ayva elma iyi geliyor.
Artik napicaksin. Cok ilerlerse ilac filanda verir doktorun belki. Bir sekilde kendini idare etmeyi ogrenmissin. en guzeli. Bu arada usutme sicak basiyor diye. Ayagina corap terlik giy. Birde ikiden fazla isinmis ya da iki gunlukten eski yemekleri yeme. Tam anne moduna girdim:) Insallah rahatlarsin zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…