2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen sızlayan türden bi ağrı canım ilk olunca insan korkuyo geçmezse yarn doktoruma danışcam
Bi danis bakalim ne diyecek doktor, ben panik yapmak istemiyorum zaten korkar oldum herseyden ama sancilar sk olmadikca su gelmedikce sorun yoktur diye dusunuyorum.

Ay benm kuzum. Elleriylede mi vuruyorrr. Bende gidince soraym nerde nasil duruyor. Daha erken cnm.sende endiselenme doner elbet

merhabalar qrkadaslar ıyı geceler :) bır arkadas seker yuklemesının nasıl oldugunu paylasmıstı bır daha anlatabılırmı.bulamadım da ıletısını :) bır de bısey sorucam gece 12 den sonra bırsey yemıcez galıba ama su da mı ıcmıcez

Ben daha önce yaptırmıştım, bana akşam 10dan sonra aç olmam söylenmilti,sabah 7de gitmiştim, su serbestti sanki..
Henüz gebelikte yaptırmadım ama endokrin dr açlığa ya da herhangi bir hazırlığa gerek yok dedi,zaten ben bi gün önceden açlık şekerime baktırmıştum, belki de ondan ..bilemiyorum ama suda sıkıntı olmaz herhalde... Yine de sen bi araştır nette

Canim turkiyede farkli ben isvicredeyim ama ben yazmistim onu sanirim baskasinda ayni oldumu bilmiyorum gece 12 den sonra yemek yasak randevudan 2 saat oncesine kadar su icebilirsin ama son 2 saatte suda yasak gittiginde kan alicaklar glikoz iciceksin tadi kötü ama ilac bitince geciyo hersey aclik susuzluk kalmiyo ilaci ictikten bi saat sonra yine kan veriyosun ondan bi saat sonra tekrar aliyorlar ben bende olani anlattim toplamda 3 kez 5 tup kan alindi ordada asagi yukari boyle yaparlar sanirim.

Ben o odadan cikamazdm heralde kuzu :)) masaaallah suphanallah
Ancak bakip cikiyorum cekmecelere egiliyorum falan afedersin oturcak yerlerim agriyo kuyruk kemigi :) fena yorgunum uykum geliyo oglum uyandi of of.. bu cocugun tam en tatli uykumun geldigi anda kacirmasina surekli uyucakken durtmesine bayiliyorum :) ters bisey demiyim simdi anne babaya cektiyse inadindan canima okur

teyzeleri sizce GÖKTÜRK KAĞAN mı GİRAY KAĞAN mı güzel isim olarak karar veremedik tam olarak isimli bazı objeler falan yaptıracağım benim oynak bal küpüne ama kararsız kaldım .Bi deyin bakalım kulağa hangisi hoş geliyor bu arada soyadımız sadece 3 harfli olduğundan ismin iki tane olmasını istiyorum.

Ohh maasallah ne guzel halletmissiniz.anneanne dedesinin kesesine omrune bereket.hayirla saglikla kullanmak nasi olsun

Ya kızlar ne olacak bu uyuyamama? Uykusuzluk değil de benim uyumak isteyip uyuyamayınca çok sinirim bozuluyor. Yavrum rahatsız da etmiyor çok şükür ama ben uyuyamıyorum görüş var bugün. Daha da uyumam
Al bendende o kadar. Uykum var yatiyorum uyuyamiyorum. Ufacik bisiden uyaniyorum artik donup duruyorum saatlerce. Uykusuzlugun caresini bulsunlar:) Hadi bebisinle ilgili guzel haberlerle gel insallah. Bizde sevinelim

O kuyruk sokumu seysi bende de var :) bizim minnakta dun gun boyu uyudu. Millet nisan telasesinde o bana misin demiyor :) gece de fikir fikir. Bunlar gececi kuzuu. Anne karnında saatleri sasmiyor:)))

Günaydın kızlar:) Bizim odamız bir çok kıyafetimiz falan hazır sadece yıkanıp ütülenmeyi, bekliyor ama beni dünden beri bir telaş bir stres almış durumda. Ay ne ara yapacağım, evin temizliği ne olacak, o ne olcak bu ne olcak yani nerden yapıyorum bu kadar panik anlamıyorum ama izne çıkmama bişey kalmadı izinde hallederim diyorum ama böyle bir panik hali sizde de varmı böyle durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…