2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya kızlar ne olacak bu uyuyamama? Uykusuzluk değil de benim uyumak isteyip uyuyamayınca çok sinirim bozuluyor. Yavrum rahatsız da etmiyor çok şükür ama ben uyuyamıyorum görüş var bugün. Daha da uyumam
Inanir mısın aynı şeyi bu gece düşündüm. Gözümden uyku akıyor ama en ufak bir şeye uyanıyorum. Sırtım ağrıyor, her dönme işlemi zaten merasim. Tuvaletim geliyor surekli
Guzel haberlerle gelirsin umarım görüşten

Kızlar acil yardım!!!
Gece lavaboya kalktığımda iki üç damla kanamam oldu 27 haftalığız. İlk defa böyle bişi oldu uyuyamadım gece boyunca

Bi bayan 40 liraya yapıyor gördüm evet malzeme alinsa daha uygun olur ama kim uğraşacak

Canım 40 tl çok uygun.hangi site hatırlıyomusun

Canım daha Allah ın iziniyle var süren.8. ay annen veya eşinle bebebğin çamaşırlarını yıkarsın.senın utulemen zor olur muhtemelen.eşin ütüler.okadar panikleme.alışverişin olduktan sonra.halledersin gerisini.bu saatten sonra en zoru alışveriş.ayakda durulmuyo.ben cumt lahusa pijaması bakmaya çıktım.mahvoldum.

Canım daha Allah ın iziniyle var süren.8. ay annen veya eşinle bebebğin çamaşırlarını yıkarsın.senın utulemen zor olur muhtemelen.eşin ütüler.okadar panikleme.alışverişin olduktan sonra.halledersin gerisini.bu saatten sonra en zoru alışveriş.ayakda durulmuyo.ben cumt lahusa pijaması bakmaya çıktım.mahvoldum.[/QUOTE]

Canım işte sıkıntım şurda başlıyor benim geçen yıl annemi kaybettik kayınvaldem de uzakta o yüzden eşimle ne kadar ne yapabilirsek Allahtan eşim çok anlayışlı herşeye yardım ediyor ama ben gereksiz yere bi panik oluyorum biraz da duygusallık oluyor tabi annem olsaydı yardım ederdi yapardı falan diyorum sonra durup durup ağlıyorum hep bu hormonlardan

Göktürk Kağan daha güzel geldi bana :)

Kızlar acil yardım!!!
Gece lavaboya kalktığımda iki üç damla kanamam oldu 27 haftalığız. İlk defa böyle bişi oldu uyuyamadım gece boyunca
Canım başıma hiç gelmedi Allah esirgesin. Çok Acil bir doktora mı gitsen?? Umarım önemli bir şey yoktur ama bence doktoruna git hemen..

Aynen canım yaaa ben de eşimle kavga ettim kendimi tutamayıp baya ağladım bağırdım Ama çok pişmanım. Önümüzdeki 3 ay yapmamaya çalışıcam. Bir şey olmuştur diye ödüm kopuyor.

Lohusa geceligi aldiniz mi?
Hayır cnm dahaca almadım. Kapalı çarşıya gideceğiz bikaç hafta sonra teyzemle tuhafiyeci kendisi oradan bakacağım bikaç şey uygun alacağım teyzemin toptancılarından.İnşallah.Ama çok fiyatlı 130-150 en uygunları. uyguna buluruz inşallah.

Benim de çoğu şeyim hazır. Ufak tefek eksikler ve yıkama ütüleme çanta hazırlama kaldı ama şimdiden herşeyi hazırlayıp kendimi erken doğuma adapte etmemek için tamamlamayı düşünmüyorum işleri.

Kızlar bebişine mobilya alanlara sesleniyorum. Belki biliyorsunuzdur ama mobilyaların silinip kapaklarının çekmecelerinin açık bırakılıp havalandırılması gerekiyormuş. Ben o şekilde bekletiyorum. Bilginize
Bugün bebişini görecek olanlardan da tatlış haberler bekliyoruz

Bebek gelişiminde bir şey olmaz değil mi

Oyy canım benim ben de şuan duygulandım. Anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah. Sen de bir annişkosun artık, halledersin evelallah. Eşinin yardımcı olması da çok önemli, şanslısın. Pek bir işin de kalmamış. Yavaş tempoda 1-2 günde halledersin hepsini merak etme.

Bende isim bulamdım hala Miray'ın yanına. Eşime bikaç isim seçeneği sundum istemedi. Miray Erva dedim hayır diyor.Miray Asel dedim yok diyor.Miray Ela dedim Cık diyor. Yok yani. Oda miray Ayza diyor. Onada ben hayır diyorum.
Nolcak bilmiyorm .

Canım işte sıkıntım şurda başlıyor benim geçen yıl annemi kaybettik kayınvaldem de uzakta o yüzden eşimle ne kadar ne yapabilirsek Allahtan eşim çok anlayışlı herşeye yardım ediyor ama ben gereksiz yere bi panik oluyorum biraz da duygusallık oluyor tabi annem olsaydı yardım ederdi yapardı falan diyorum sonra durup durup ağlıyorum hep bu hormonlardan[/QUOTE]

canım benımde annem uzakta.il kızımda çamaşırları yıkadıktan sonra eşim ütülemişti.ayakta duramıyorumdum ben.birde şimdi herşey daha kolay.inan internette herşey elinin altında.sonzaman sıkıştırmak istemıyorsan şimdiden valizini odanın bi köşesine koy.aklına geldikçe içine atarsın götürceklerini.ben bebeğe ayrı valiz hazırlamıştım.şimdide öyle yaparım.panikleme.sen şimdiden ufak ufak koy valizine eşyalarını.yetişir korkma

Ne kadar güzel ifade etmişsin, ne kadar rahatlattın beni bir bilsen.. Hiç tanımadığın bir insanın ruhuna dokunup sakinleştirdin. Çok teşekkür ederim. O kadar haklısın ki böyle bir dünyaya çocuk getiriyoruz. Çetin mücadeleye girecek. Çoookkk mutlu da olacak çoookkk üzülecek de. Tek isteğim gelişiminde bir sorun olmasın Fiziksel ve zihinsel bir olumsuzluğa neden olmayayım başka bir şey istemem

Benim izne çıkmama 7 hafta var. 7 hafta snra temizliğe girişeceğim.ufaktan. yardımcı alacağım snra 35.36. haftada filan. snra zaten temz oluyor ev ufak ufak ben hallederim 38. 39de haftada filan süpürme işini filan ablamlar hallederiz. ince temizlik için 35. 36 da mutlaka alacağım birini inş.Bende stres yapıyrm annem kızıyor neye stres oluyorsun herşey olacak diyor. ama ben sanki hiç bişey olmamış hi. bişey hazır değil gibi geliyor. sıkıntı yapıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…