- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.581
Inanir mısın aynı şeyi bu gece düşündüm. Gözümden uyku akıyor ama en ufak bir şeye uyanıyorum. Sırtım ağrıyor, her dönme işlemi zaten merasim. Tuvaletim geliyor surekliYa kızlar ne olacak bu uyuyamama? Uykusuzluk değil de benim uyumak isteyip uyuyamayınca çok sinirim bozuluyor. Yavrum rahatsız da etmiyor çok şükür ama ben uyuyamıyorumgörüş var bugün. Daha da uyumam
Bi bayan 40 liraya yapıyor gördüm evet malzeme alinsa daha uygun olur ama kim uğraşacak
Günaydın kızlar:) Bizim odamız bir çok kıyafetimiz falan hazır sadece yıkanıp ütülenmeyi, bekliyor ama beni dünden beri bir telaş bir stres almış durumda. Ay ne ara yapacağım, evin temizliği ne olacak, o ne olcak bu ne olcak yani nerden yapıyorum bu kadar panik anlamıyorum amaizne çıkmama bişey kalmadı izinde hallederim diyorum ama böyle bir panik hali sizde de varmı böyle durumlar
canım sen seker yüklemesi yaptırdın mı nasıl cıktıYok canım neden alınayım sorabilirsin elbette.toplamda 15 kilo aldım 2şer 3 er alıyorum iştah açılmam da Yok ama mütemadiyen alıyorum
sora
Göktürk Kağan daha güzel geldi bana :)teyzeleri sizce GÖKTÜRK KAĞAN mı GİRAY KAĞAN mı güzel isim olarak karar veremedik tam olarak isimli bazı objeler falan yaptıracağım benim oynak bal küpüne ama kararsız kaldım .Bi deyin bakalım kulağa hangisi hoş geliyor bu arada soyadımız sadece 3 harfli olduğundan ismin iki tane olmasını istiyorum.
Canım başıma hiç gelmedi Allah esirgesin. Çok Acil bir doktora mı gitsen?? Umarım önemli bir şey yoktur ama bence doktoruna git hemen..Kızlar acil yardım!!!
Gece lavaboya kalktığımda iki üç damla kanamam oldu 27 haftalığız. İlk defa böyle bişi oldu uyuyamadım gece boyunca
Aynen canım yaaa ben de eşimle kavga ettim kendimi tutamayıp baya ağladım bağırdımGeçmiş olsun canımm, ben de dün biraz sıkıntılı bir zaman geçirdim eşimle tartıştım (aslında pek bir hatası yoktu diyebiliriz sadece biraz düşüncesiz davranması canımı sıktı), daha çok benim alınganlığım ve hormonlar malesef... Oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. Bebeğim hareketsizdi o ana kadar sonra hareket etmeye başladı, hissetti benim üzüldüğümü. Onu da üzdüğüm için çok pişman oldum bir de büyütülecek bir şey bile değildi.. Allah dert keder vermesin, hiçbir şeyi takmamak lazım hele bir de hamileyken. Tabi insanların da hamile olduğumuzu göz önünde bulundurup o şekilde davranması lazım..
Hayır cnm dahaca almadım. Kapalı çarşıya gideceğiz bikaç hafta sonra teyzemle tuhafiyeci kendisi oradan bakacağım bikaç şey uygun alacağım teyzemin toptancılarından.İnşallah.Ama çok fiyatlı 130-150 en uygunları. uyguna buluruz inşallah.Lohusa geceligi aldiniz mi?
Eşimle tartıştım. Ne söylerse yanlış anlıyorum abartıyorum. Bebeğime üzülüyorum başka bir şeye değilMerhaba canim. Hayirdir insaallah. Umarim onemli bsy degildr
Benim de çoğu şeyim hazır. Ufak tefek eksikler ve yıkama ütüleme çanta hazırlama kaldı ama şimdiden herşeyi hazırlayıp kendimi erken doğuma adapte etmemek için tamamlamayı düşünmüyorum işleri.Günaydın kızlar:) Bizim odamız bir çok kıyafetimiz falan hazır sadece yıkanıp ütülenmeyi, bekliyor ama beni dünden beri bir telaş bir stres almış durumda. Ay ne ara yapacağım, evin temizliği ne olacak, o ne olcak bu ne olcak yani nerden yapıyorum bu kadar panik anlamıyorum amaizne çıkmama bişey kalmadı izinde hallederim diyorum ama böyle bir panik hali sizde de varmı böyle durumlar
Bebek gelişiminde bir şey olmaz değil miCevredekiler zamaninda hamile kalmis olsada bizi anlayamiyorlar bazen erkeklerin anlamasini hic bekleyemeyiz ustelik fazlasiyla duygusaliz herkesin hsmileligi farkli ama kiyaslama yapiliyor ister istemez. Bide biz duygusal oldugumuz icin cok kafaya takiyoruz herseyi buyutuyoruz ben eskidende duygusaldim turkiye baska ulkeyle mac yapsa attigi gole bole aglardim o derece yani ama simdi en ufak biseye resmen zorliyorum hickira hickira :) az kaldi dayanin kizlar kotu dusunmeyin uzulmemeye calisin bide biraz umursamaz olmayi ögrenmenin zamani bebegimiz ve bizim icin. Bazen esimle tartissamda uzaklasiyorum mesela ortam degistiriyorum cikip hava aliyorum adam sesini cikarmasada bana batiyo hormonlardan kaynakli ve hic takmiyorum sakinlesmeye calisiyorum yavrular herseyden etkileniyo bizde öyle en iyisi bizi uzen seylerden uzak durmak. Ve kendinizi asla suclamayin hormonlar bizi bu hale getiriyo sinirli ve gergin yapiyo biz boyle oldukca stresli bebeklerimiz olur onuda dusunun bi kere agladiysaniz sakinlesin ikinciye onu uzdum diye aglarsaniz daha fazla strese sokarsiniz bebeginizi.
Oyy canım benim ben de şuan duygulandım.Canım daha Allah ın iziniyle var süren.8. ay annen veya eşinle bebebğin çamaşırlarını yıkarsın.senın utulemen zor olur muhtemelen.eşin ütüler.okadar panikleme.alışverişin olduktan sonra.halledersin gerisini.bu saatten sonra en zoru alışveriş.ayakda durulmuyo.ben cumt lahusa pijaması bakmaya çıktım.mahvoldum.
Canım işte sıkıntım şurda başlıyor benim geçen yıl annemi kaybettik kayınvaldem de uzakta o yüzden eşimle ne kadar ne yapabilirsek Allahtan eşim çok anlayışlı herşeye yardım ediyor ama ben gereksiz yere bi panik oluyorum biraz da duygusallık oluyor tabi annem olsaydı yardım ederdi yapardı falan diyorum sonra durup durup ağlıyorum hep bu hormonlardan
Bende isim bulamdım hala Miray'ın yanına. Eşime bikaç isim seçeneği sundum istemedi. Miray Erva dedim hayır diyor.Miray Asel dedim yok diyor.Miray Ela dedim Cık diyor. Yok yani. Oda miray Ayza diyor. Onada ben hayır diyorum.Ben hala kızıma isim bulamadıııııımne zormuş yahu... bişey beğeniyorum haliyle soruyorum nasıl sizce diye her kafadan ses çıkıyor...öneri geliyor beğeniyorum eşim beğenmiyor... artık ismi ile sevmek istiyorum ama yooook yooook! Sizde durum nedir? Bide şöyle gzl,anlamlı kıs ismi var mı aklınızda?
Canım daha Allah ın iziniyle var süren.8. ay annen veya eşinle bebebğin çamaşırlarını yıkarsın.senın utulemen zor olur muhtemelen.eşin ütüler.okadar panikleme.alışverişin olduktan sonra.halledersin gerisini.bu saatten sonra en zoru alışveriş.ayakda durulmuyo.ben cumt lahusa pijaması bakmaya çıktım.mahvoldum.
Ne kadar güzel ifade etmişsin, ne kadar rahatlattın beni bir bilsen.. Hiç tanımadığın bir insanın ruhuna dokunup sakinleştirdin. Çok teşekkür ederim. O kadar haklısın ki böyle bir dünyaya çocuk getiriyoruz. Çetin mücadeleye girecek. Çoookkk mutlu da olacak çoookkk üzülecek de. Tek isteğim gelişiminde bir sorun olmasınmerhaba canım,Ne yaşadın bilemem bilemeyizde. Evet biz bir anneyiz daha dikkatli ve daha dayanıklı olmak zorundayız,Çok çabuk sinirlenmemeliyiz aglamamalıyız hep pozitif mutlu olmalıyız... Çünkü biz bir anneyiz,Annemizin ne çektigini anlıyacak yerdeyiz. Kavgalar olsada evde belli etmemek zorunda olanlarız,Sinirlensekte duygularımızı korumaya almak zorundayım çünkü biz anneyiz... İnan özgür bir birey olmak bu kurallarla yaşamaktan daha iyidir,Evet anneyiz ama biz bundan önce insanız bizim hamile oldugumuzu bile bile canımızı yakanlar Allahtan korkmayanlara karşı taş kalpli olamıyoruz çünkü insanız. evet bebegimiz içerde Rabbim onları o kadar güzel bir şekilde koruyor ki öyle mucizevi birşey ki bu,Biz bile o denli koruyamayız. Ama keşke pamuklu ve yumuduk bir dünyaya dogabilse evlatlarımız,Zararsız olsa herşey ve kimse onlara zarar vermese. Ama mümkün degil,Anne karnında nasıl artık acıyı tatlıyı ekşiyi, algılayabiliyorsa bazı şeyleride algıladıgına inanıyorum. Ve ne kadar başarmaya çalışırsak çalışalım hayatın bir yerinde evlatlarımız sinir stres içerisinde olcak,ve ne kadar çok çabalarsak çabalayalım polyanna olamıycaz böyle bir dünyada. şunu biliyorum Rabbimin izniyle evlatlarımız çok güzel korunuyor sinirin en azı stresin en azı mutlulugun en çogu makbul. Fakat olmuyorsa kötü bir anne olmuyorsun pişman olma,Çünkü anneden önce insansın. evladın senden ögrenecek herşeyi güzel bir birey olmayı,Onu böyle bir dünyada polyanna gibi büyütemiyeceginide biliyorsun. Bırak bazı şeyleri akışına gitsin,Dua et Allaha sıgın... çünkü asla pozitif pozitif bir zaman geçiremiyceksin bir anın bir anına tutmuycak en basiti hormonlardan kaynaklı,Kendini suçlamayı bırak sen En önce insansın herşeyle imtihan olan bir varlıksın,İçinde su birikmiyor bir canlı yetişiyor kolay degil. Vücudun bunlara alışması bazı şeylere motive olmasıda zaman gerektiriyor. Pişman olma daha fazla üzme kendini ve evladını inan... Böyle bir dünyada onlara sahip çıkabiliyorsak, böyle bir dünyada gözümüzden sakına biliyorsak,Böyle insanların içinde onlara ümit baglayabiliyorsak,Bu kadar hormonlu organik olmayan bir dünyada en iyisinin en iyisini bulmaya çalışıyorsak,Kendimizden önce onu düşünüyorsak... İnan biz çok güzel anneyiz ve Onlar çok şanslılar... üzdüm diyip daha fazla üzülme,Çünkü unutma annelikten önce sende insansın ve bebek her duyguyu bilecek sen ne kadar engellemeye çalışsanda böyle bir dünyada elbet yaşıycak keşke bari orda rahat ettirebilirsek ama bilinçsiz insanların içinde bunu yapabilmek pekte mümkün degil malesef ...
Benim izne çıkmama 7 hafta var. 7 hafta snra temizliğe girişeceğim.ufaktan. yardımcı alacağım snra 35.36. haftada filan. snra zaten temz oluyor ev ufak ufak ben hallederim 38. 39de haftada filan süpürme işini filan ablamlar hallederiz. ince temizlik için 35. 36 da mutlaka alacağım birini inş.Bende stres yapıyrm annem kızıyor neye stres oluyorsun herşey olacak diyor. ama ben sanki hiç bişey olmamış hi. bişey hazır değil gibi geliyor. sıkıntı yapıyormGünaydın kızlar:) Bizim odamız bir çok kıyafetimiz falan hazır sadece yıkanıp ütülenmeyi, bekliyor ama beni dünden beri bir telaş bir stres almış durumda. Ay ne ara yapacağım, evin temizliği ne olacak, o ne olcak bu ne olcak yani nerden yapıyorum bu kadar panik anlamıyorum amaizne çıkmama bişey kalmadı izinde hallederim diyorum ama böyle bir panik hali sizde de varmı böyle durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?