- 20 Temmuz 2011
- 477
- 495
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.601
Sağol canım Allah razı olsun. Yavaş yavaş bakalım yapıcaz artık bişeyler elimizden geldiğinceOyy canım benim ben de şuan duygulandım.Anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah. Sen de bir annişkosun artık, halledersin evelallah. Eşinin yardımcı olması da çok önemli, şanslısın. Pek bir işin de kalmamış. Yavaş tempoda 1-2 günde halledersin hepsini merak etme.
Canım işte sıkıntım şurda başlıyor benim geçen yıl annemi kaybettik kayınvaldem de uzakta o yüzden eşimle ne kadar ne yapabilirsek Allahtan eşim çok anlayışlı herşeye yardım ediyor ama ben gereksiz yere bi panik oluyorum biraz da duygusallık oluyor tabi annem olsaydı yardım ederdi yapardı falan diyorum sonra durup durup ağlıyorum hep bu hormonlardan
ne guzelde yazmıssın:)) ıns en kısa surede ıcıne sınen bır ısım olur canım benımBende isim bulamdım hala Miray'ın yanına. Eşime bikaç isim seçeneği sundum istemedi. Miray Erva dedim hayır diyor.Miray Asel dedim yok diyor.Miray Ela dedim Cık diyor. Yok yani. Oda miray Ayza diyor. Onada ben hayır diyorum.
Nolcak bilmiyorm .
İşte bende de aynı durum var sanırım psikolojik eşimde bana kızıyor çoğu şey hazır sen neden telaş yapıyosun diye loğusa geceliği pijaması falan almadım henüz hiç bişeyi takamazsam ona takılıyorumBenim izne çıkmama 7 hafta var. 7 hafta snra temizliğe girişeceğim.ufaktan. yardımcı alacağım snra 35.36. haftada filan. snra zaten temz oluyor ev ufak ufak ben hallederim 38. 39de haftada filan süpürme işini filan ablamlar hallederiz. ince temizlik için 35. 36 da mutlaka alacağım birini inş.Bende stres yapıyrm annem kızıyor neye stres oluyorsun herşey olacak diyor. ama ben sanki hiç bişey olmamış hi. bişey hazır değil gibi geliyor. sıkıntı yapıyorm
aynen nolur nolmaz dıye bende hazırladım herseyım hazır yanı hastane cantası olarak. tabı dıger esyalarda bebek ıcın eksıkler var ama . hastane ıcın herseyı hazırladım. kımse telase olmasın dıye[/QUOTE]canım benımde annem uzakta.il kızımda çamaşırları yıkadıktan sonra eşim ütülemişti.ayakta duramıyorumdum ben.birde şimdi herşey daha kolay.inan internette herşey elinin altında.sonzaman sıkıştırmak istemıyorsan şimdiden valizini odanın bi köşesine koy.aklına geldikçe içine atarsın götürceklerini.ben bebeğe ayrı valiz hazırlamıştım.şimdide öyle yaparım.panikleme.sen şimdiden ufak ufak koy valizine eşyalarını.yetişir korkma
coombs başın sağolsun buarada.aklımdaydı yazmamışım.
Bende bugun kalan alisverisi yapicam insallah.guzel bir pijama takimi alicam lohusa takimi almicam ben.sabahligi hic kullanamistim ama ilk dogumlari olanlar heves oluyo tabi alin icinizde kalmasin hic bisey imkanlar dahilinde tabi :)Hayır cnm dahaca almadım. Kapalı çarşıya gideceğiz bikaç hafta sonra teyzemle tuhafiyeci kendisi oradan bakacağım bikaç şey uygun alacağım teyzemin toptancılarından.İnşallah.Ama çok fiyatlı 130-150 en uygunları. uyguna buluruz inşallah.
Oh oh maasallah annesi bi kilo olmus sayilir Allah esirgesinKızlar yavrum 898 gr eee hadi 900 olsun
34 35 cm sanırım 4.96 çıktı fl si. Bir de 50 lik glukoz içtim onun kanını vermeyi bekliyorum
İnşallah ya.Sinir oluyorm yoksa. bakalım araştırmadığım site kalmadı zaten isim konusunda.Sonunda kim gelip gelecek bilmiyorum.ne guzelde yazmıssın:)) ıns en kısa surede ıcıne sınen bır ısım olur canım benım
Bende bugun kalan alisverisi yapicam insallah.guzel bir pijama takimi alicam lohusa takimi almicam ben.sabahligi hic kullanamistim ama ilk dogumlari olanlar heves oluyo tabi alin icinizde kalmasin hic bisey imkanlar dahilinde tabi :)
Evet gecmiyo gercekten..doktpr randevumuzda ertelendi vsrdir bir hayir diyorum ama icten ice sinir oldumbende dıger alısverısler ıcın ayın 15 ını beklıyorum maası:)) gecmıo gunler hhehe
Selam kızlar günaydııınnnnn ....Dün ablam 22 aylık yeğenimin 1 yaşına kadar kullandığı ponçik kıyafetlerini getirdi bana. 1 büyük valiz dolusu
Hepsini yıkamış tertemiz ve hala yeniler.bazılarını hiç kullanmamış bile.Onları ütülemesini yapacağız .Görseniz minik minik şortlar. renkli badiler,rengarenk taytlar,tüllü püsküllü leoparlı hırkalar,kelebekli çiçekli çoraplar, boncuklu ayakkabılar. Omuzları fırfırlı gömlekler.......... Allahım ya bakmalara doyamadııııımmm kızlarrrr.
Ben heralde sadece 3-5 parça kıyafet alacağım . bikaç tanede hastane çıkışı o kadar. zaten gelecek olan da olur yeni. Başka şeyler alırım ponçiğime
canım aynı ilacı fitil olarak al kesinlikle. çok çok daha etkili. bana da dr'um ağızdan al demişti. bi prof ise fitil al daha etkili demişti. korkarak öyle kullandım ama kanamalarım direk kesildi çok faydasını gördüm. allaha şükür 1,5 aydır artk kullanmıorumBen eczaneden alında doktorumu aradım ağızdan al dedi fitil olarak kullanmayada korkuyorum acıkcası çünkü hiç öyle kullanmadım fitil tarzı birşey
Bana vermediler video kaydıAmannnn yarinda bizim gorus gunuydu tlf geldi az once gorev yeri degismis doktorumun cumaya alabildim en erken ..acep su 4 boyutlu ultrason icin mi gitsem hemde uzun uzun gormus olurum ogulcanımı .video kaydi vs de yapiyolarya sizler dusunuyomusunuz?
Aynen zaten ben loğusa takımı kapalı çarşıda uygun varsa alacağım uygun bulamassam bende pijama takımı alacağım. benim sabahlığım var sabahlığımın uzun hırkası var onu giyerim pijama üzerine ama yok yaaaaa şifon o sabahlığım olmaz ki onu giysem pijamanın üzerine. bir an aklıma geldi de. benim alacağım pamuklu olur. Neyse hırkasız olur artık bakalım.Bende bugun kalan alisverisi yapicam insallah.guzel bir pijama takimi alicam lohusa takimi almicam ben.sabahligi hic kullanamistim ama ilk dogumlari olanlar heves oluyo tabi alin icinizde kalmasin hic bisey imkanlar dahilinde tabi :)
Aynı ben. Sor bişey yapıyor muyum hayır.Günaydın kızlar:) Bizim odamız bir çok kıyafetimiz falan hazır sadece yıkanıp ütülenmeyi, bekliyor ama beni dünden beri bir telaş bir stres almış durumda. Ay ne ara yapacağım, evin temizliği ne olacak, o ne olcak bu ne olcak yani nerden yapıyorum bu kadar panik anlamıyorum amaizne çıkmama bişey kalmadı izinde hallederim diyorum ama böyle bir panik hali sizde de varmı böyle durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?