2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sağol canım Allah razı olsun. Yavaş yavaş bakalım yapıcaz artık bişeyler elimizden geldiğince

N nhrk canım tüm haftasonu lahusa pijamasıyla uğraştım ve elde var sıfır.çarşıdan baktımlarım çoook pahalıydı.internetten baktıklarımında bedenı yok.kırmızı yada bordra dantelli bişi istiyorum.henüz alamadım

canım benımde annem uzakta.il kızımda çamaşırları yıkadıktan sonra eşim ütülemişti.ayakta duramıyorumdum ben.birde şimdi herşey daha kolay.inan internette herşey elinin altında.sonzaman sıkıştırmak istemıyorsan şimdiden valizini odanın bi köşesine koy.aklına geldikçe içine atarsın götürceklerini.ben bebeğe ayrı valiz hazırlamıştım.şimdide öyle yaparım.panikleme.sen şimdiden ufak ufak koy valizine eşyalarını.yetişir korkma[/QUOTE]
aynen nolur nolmaz dıye bende hazırladım herseyım hazır yanı hastane cantası olarak. tabı dıger esyalarda bebek ıcın eksıkler var ama . hastane ıcın herseyı hazırladım. kımse telase olmasın dıye

ne guzelde yazmıssın:)) ıns en kısa surede ıcıne sınen bır ısım olur canım benım

İşte bende de aynı durum var sanırım psikolojik eşimde bana kızıyor çoğu şey hazır sen neden telaş yapıyosun diye loğusa geceliği pijaması falan almadım henüz hiç bişeyi takamazsam ona takılıyorum

aynen nolur nolmaz dıye bende hazırladım herseyım hazır yanı hastane cantası olarak. tabı dıger esyalarda bebek ıcın eksıkler var ama . hastane ıcın herseyı hazırladım. kımse telase olmasın dıye[/QUOTE]
Çantayı erkenden hazırlamak ne zamandır aklımda canım bende senin gibi düşünüyorum gözümün önünde dursun aklıma geldikçe koyarım içine diyorum o yüzden yavaş yavaş yıkamaya başlıcam bebişin kıyafetlerini.

Selam kızlar günaydııınnnnn ....Dün ablam 22 aylık yeğenimin 1 yaşına kadar kullandığı ponçik kıyafetlerini getirdi bana. 1 büyük valiz dolusu
Hepsini yıkamış tertemiz ve hala yeniler.bazılarını hiç kullanmamış bile.Onları ütülemesini yapacağız .Görseniz minik minik şortlar. renkli badiler,rengarenk taytlar,tüllü püsküllü leoparlı hırkalar ,kelebekli çiçekli çoraplar, boncuklu ayakkabılar. Omuzları fırfırlı gömlekler.......... Allahım ya bakmalara doyamadııııımmm kızlarrrr.
Ben heralde sadece 3-5 parça kıyafet alacağım . bikaç tanede hastane çıkışı o kadar. zaten gelecek olan da olur yeni. Başka şeyler alırım ponçiğime

Bende bugun kalan alisverisi yapicam insallah.guzel bir pijama takimi alicam lohusa takimi almicam ben.sabahligi hic kullanamistim ama ilk dogumlari olanlar heves oluyo tabi alin icinizde kalmasin hic bisey imkanlar dahilinde tabi :)

Amannnn yarinda bizim gorus gunuydu tlf geldi az once gorev yeri degismis doktorumun cumaya alabildim en erken ..acep su 4 boyutlu ultrason icin mi gitsem hemde uzun uzun gormus olurum ogulcanımı .video kaydi vs de yapiyolarya sizler dusunuyomusunuz?

Bende bugun kalan alisverisi yapicam insallah.guzel bir pijama takimi alicam lohusa takimi almicam ben.sabahligi hic kullanamistim ama ilk dogumlari olanlar heves oluyo tabi alin icinizde kalmasin hic bisey imkanlar dahilinde tabi :)

bende dıger alısverısler ıcın ayın 15 ını beklıyorum maası:)) gecmıo gunler hhehe

ayy tabı ne guzel hemde guzelce fotolar cek. ablamda bana getırdı ozel olarak sakladıgı yıgenlerın kıyafetlerını . buyuyunce dıyorum gosterırız:)) ayy ne guzel duygular demı canım. bakmaya doyamıyor ınsan o kıyafetlere

Ben eczaneden alında doktorumu aradım ağızdan al dedi fitil olarak kullanmayada korkuyorum acıkcası çünkü hiç öyle kullanmadım fitil tarzı birşey
canım aynı ilacı fitil olarak al kesinlikle. çok çok daha etkili. bana da dr'um ağızdan al demişti. bi prof ise fitil al daha etkili demişti. korkarak öyle kullandım ama kanamalarım direk kesildi çok faydasını gördüm. allaha şükür 1,5 aydır artk kullanmıorum

Bana vermediler video kaydı 4 boyutlu ultrasona ben 21. haftamda girdim siz geç kalmamış mısınız biraz?

Aynen zaten ben loğusa takımı kapalı çarşıda uygun varsa alacağım uygun bulamassam bende pijama takımı alacağım. benim sabahlığım var sabahlığımın uzun hırkası var onu giyerim pijama üzerine ama yok yaaaaa şifon o sabahlığım olmaz ki onu giysem pijamanın üzerine. bir an aklıma geldi de. benim alacağım pamuklu olur. Neyse hırkasız olur artık bakalım.

Aynı ben. Sor bişey yapıyor muyum hayır. oğlumun her şeyi bi köşede bekliyo. Ama canım hepsi bi kaç günlük iş. Hallederiz inşallah sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…