2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Canım işte sıkıntım şurda başlıyor benim geçen yıl annemi kaybettik kayınvaldem de uzakta o yüzden eşimle ne kadar ne yapabilirsek Allahtan eşim çok anlayışlı herşeye yardım ediyor ama ben gereksiz yere bi panik oluyorum biraz da duygusallık oluyor tabi annem olsaydı yardım ederdi yapardı falan diyorum sonra durup durup ağlıyorum hep bu hormonlardan[/QUOTE] Allah rahmet etsin cnm

şanslısın canım.zaten özellikle ilk yıl aldıklarının hiç kıymeti olmuyo.çocuk hemen büyüyo.oh ne güzel hepsi hazır kıyafetlerinin.sağlıkla kucağına al inş

İnşallah ya.Sinir oluyorm yoksa. bakalım araştırmadığım site kalmadı zaten isim konusunda.Sonunda kim gelip gelecek bilmiyorum.
isim konusunda bende saldım artık.kımse benğenmıyo bulduğum isimleri.bide siz bulun dıyorum artık

bu pijama işi ciddi zor.ben çok açık renk istemiyorum.lekeden dolayı.ama bordo yada kırmızı gönlüme görede bişi bulamadım

Canım işte sıkıntım şurda başlıyor benim geçen yıl annemi kaybettik kayınvaldem de uzakta o yüzden eşimle ne kadar ne yapabilirsek Allahtan eşim çok anlayışlı herşeye yardım ediyor ama ben gereksiz yere bi panik oluyorum biraz da duygusallık oluyor tabi annem olsaydı yardım ederdi yapardı falan diyorum sonra durup durup ağlıyorum hep bu hormonlardan[/QUOTE]
Canim benim basin sagolsun Allah rahmeti ile muamele eylesin sen hepsinin ustesinden gelirsin endise etme daha zaman var zaten yikama utuleme isi bir gunluk is sen canini skma

Evet aynen kıyafet konusunda çok şanslıyım birde ablam söylemesi ayıp olmasın biraz ilk bebekten dolayı kıyafetleri hep iyi marka aldı. Çok güzel ve süslüler .yeni gibiler.Ben almam mesela fazla marka yerine göre diyelim.benim için çok iyi oldu Ayakkabıları filan tertemiz .Allahım giydirmeyi nasip etsin yüce mevlam .çok güzel duygu. Evet pijama açık olmasın zaten koyu olması avantaj. leke geçer açık olursa az çok belli olur risk yani.

ıns. canım ınsallah. gercekten sımdı kızım olacak tabıkı hayırlısı ama ıkınıcıye kız ıstıyorum cunku abla kardes olmak bambaska bır guzel duygu. benım ablamda aynı dedıgın gbı belcıkada ya gelırken doldurup gelıo :))) tecrubelıde anne olunca. ne guzel oluo 112 dıe kayıtlı telefonumda ablam

benım ıstahım acıldı arkadaslar sızın de oyle mı. artık acıkıyorum . ılla bısey yeme geregı duyuyorum.

Tatlim biz 22. Haftada yaptik, 18-24 haftalar arasinyapiliyor diye biliyorum. Ama sonrasinda da yaptirabilirsin tabiki. Benimde renkli fotografim ve videom var ama yani oyle cokta film gibi degil tek tek organlarini inceleyip gosteriyor ama benimki yuzununtam gostermedi. Nazli baya bugunku kontrolde de yuzunu hep gizledi nazli kızım
benım ıstahım acıldı arkadaslar sızın de oyle mı. artık acıkıyorum . ılla bısey yeme geregı duyuyorum.
Benim istahim acilmadi ama daha sık acikiyorum. Ögünlerimi biraz böldüm azar azar yiyorum.

Gerçekten mii Ya evet ya. gerçekten bir kızın mutlaka kız kardeşi olmalı ya.daha doğrusu kızın kız kardeşi erkeğin erkek kardeşi olmalı bu hayatta. yoksa yapacak bişey yok ,ama olan bilir nasl bir duygu. Tabi Allah nasip ediyor bunu ama hep bu şekilde nasip etsin inşallah bana yani kızıma ve bu şekilde olmasını isteyenlere.
3 kız kardeşiz biz. herşeyimiz bir.herşeyimizden haberimiz var birlikte alışveriş yaparz yada ihtiyaçda gelirler giderler bende keza aynı şekilde.dert ortaklarım sırdaşlarım. Hiç yalnız kalmam o nedenle Allahım ayırmasın

Kizimiz 840gr olmus, herzamanki gibi 5 gün önde. Artik erken döllenme oldugu kesinlesti dedi doktorum ama sati degismedik yine yüzünü göstermedi, nazli bir kiz olacak diyor doktor teyzemiz simdilik hersey yerinde ponçik icerde dans etmeye devam ediyor henüz makat geliş pozisyonunda, zamanla dönecektir dedi doktor teyze
Buarada suyun gelmesini nasil anlariz diye sordum:
Çok asiri miktarda su seklinde hafif yapiskan bir sivi gelir ve tum camasirlarini islatir dedi.
Merakimi giderdim

O kuyruk sokumu seysi bende de var :) bizim minnakta dun gun boyu uyudu. Millet nisan telasesinde o bana misin demiyor :) gece de fikir fikir. Bunlar gececi kuzuu. Anne karnında saatleri sasmiyor:)))
Dogduklarinda böyle olmasinlarda ne olursa olsun :) ay deli olcam gece yatamadim bir turlu uykum gelmedi gözlerimi kapatiyorum tik yok toplam 5.5 saat uyudum of insallah bidaha boyle olmasin doguma kadar ya cok kotu ilk kez yasadim tam 2 saatte zorla daldim.

Bu arada hafif beyaz ya da sari akintim oluyor dedim. Eger kasinti ya da agri sizi yoksa ve akintincok rahatsiz edecek derecede degilse sorun yok normal dedi. Sirkeli su ile ya da vajinal jeller ile temizlik yapabilirsin dedi, hamilelikte mantara cok aciktir dedi.
Bu hafta seker yuklememizi de yaptirmamizi istedi, idrar tahlili de verecegiz. 75gr tek seferlik yükleme yaptiriyorum dedi, iki farkli yukleme yaptirmiyoruz artik dedi. Öyle iste.

Bebek gelişiminde bir şey olmaz değil mi
Yok canim gelisimini etkilemez oyle birsey okumadimda duymadimda sadece strese giriyo bebek biz girince ne yasiyosak onu yasiyo sinirli olursak dogdugunda oda sinirli olur. Cok zarar veriyoruz diyoruz daha bilincli anneler olucaz bide eskileri dusun mesela onun farkindalarmiydi ama hicbirimizde bi sorun yok. Sadece fazla sinirlenmemeye calis bebegin butun hormonlarini etkiliyoruz aslinda ilerideki karakterini bile bizim karnimizdayken aliyo ama yinede cok uzme kendini yapacak bisey yok elimizde degil hormonlar.

amın amın amınnnnn

Papatya ela Bence Göktürk Kağan kulağa daha hoş geliyor
Sup3risi güle güle güzel günlerde kullanın oğluşunun herşeyi çok güzel olmuş yorulduğuna değmiş bitirmişsin
Cok tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizin olsun. Ailemin sayesinde allah razi olsun onlardanda valla hep yanimdalar rabbim eksikliklerini göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…