- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.621
Canm maşallh ya.Kızlar yavrum 898 gr eee hadi 900 olsun
34 35 cm sanırım 4.96 çıktı fl si. Bir de 50 lik glukoz içtim onun kanını vermeyi bekliyorum
Canım daha Allah ın iziniyle var süren.8. ay annen veya eşinle bebebğin çamaşırlarını yıkarsın.senın utulemen zor olur muhtemelen.eşin ütüler.okadar panikleme.alışverişin olduktan sonra.halledersin gerisini.bu saatten sonra en zoru alışveriş.ayakda durulmuyo.ben cumt lahusa pijaması bakmaya çıktım.mahvoldum.
Burda bi kac yeri aradim hepsi goruntunun guzel olmasi icin 25 ile 30 hafta arasi dediler.bebegin buyumus olmasi icin.15 20 dk lik video kaydi yapiyolarBana vermediler video kaydı4 boyutlu ultrasona ben 21. haftamda girdim siz geç kalmamış mısınız biraz?
şanslısın canım.zaten özellikle ilk yıl aldıklarının hiç kıymeti olmuyo.çocuk hemen büyüyo.oh ne güzel hepsi hazır kıyafetlerinin.sağlıkla kucağına al inşSelam kızlar günaydııınnnnn ....Dün ablam 22 aylık yeğenimin 1 yaşına kadar kullandığı ponçik kıyafetlerini getirdi bana. 1 büyük valiz dolusu
Hepsini yıkamış tertemiz ve hala yeniler.bazılarını hiç kullanmamış bile.Onları ütülemesini yapacağız .Görseniz minik minik şortlar. renkli badiler,rengarenk taytlar,tüllü püsküllü leoparlı hırkalar,kelebekli çiçekli çoraplar, boncuklu ayakkabılar. Omuzları fırfırlı gömlekler.......... Allahım ya bakmalara doyamadııııımmm kızlarrrr.
Ben heralde sadece 3-5 parça kıyafet alacağım . bikaç tanede hastane çıkışı o kadar. zaten gelecek olan da olur yeni. Başka şeyler alırım ponçiğime
isim konusunda bende saldım artık.kımse benğenmıyo bulduğum isimleri.bide siz bulun dıyorum artıkİnşallah ya.Sinir oluyorm yoksa. bakalım araştırmadığım site kalmadı zaten isim konusunda.Sonunda kim gelip gelecek bilmiyorum.
Aynen zaten ben loğusa takımı kapalı çarşıda uygun varsa alacağım uygun bulamassam bende pijama takımı alacağım. benim sabahlığım var sabahlığımın uzun hırkası var onu giyerim pijama üzerine ama yok yaaaaa şifon o sabahlığım olmaz ki onu giysem pijamanın üzerine. bir an aklıma geldi de. benim alacağım pamuklu olur. Neyse hırkasız olur artık bakalım.
Canım daha Allah ın iziniyle var süren.8. ay annen veya eşinle bebebğin çamaşırlarını yıkarsın.senın utulemen zor olur muhtemelen.eşin ütüler.okadar panikleme.alışverişin olduktan sonra.halledersin gerisini.bu saatten sonra en zoru alışveriş.ayakda durulmuyo.ben cumt lahusa pijaması bakmaya çıktım.mahvoldum.
Vardir bir nasibi dogdugu anda ismiyle geliyo kuzular annesi.nasil bir isim dusunuyosun peki?senin aklinda neler varİnşallah ya.Sinir oluyorm yoksa. bakalım araştırmadığım site kalmadı zaten isim konusunda.Sonunda kim gelip gelecek bilmiyorum.
Evet aynen kıyafet konusunda çok şanslıyım birde ablam söylemesi ayıp olmasın biraz ilk bebekten dolayı kıyafetleri hep iyi marka aldı. Çok güzel ve süslüler .yeni gibiler.Ben almam mesela fazla marka yerine göre diyelim.benim için çok iyi olduşanslısın canım.zaten özellikle ilk yıl aldıklarının hiç kıymeti olmuyo.çocuk hemen büyüyo.oh ne güzel hepsi hazır kıyafetlerinin.sağlıkla kucağına al inş
isim konusunda bende saldım artık.kımse benğenmıyo bulduğum isimleri.bide siz bulun dıyorum artık
bu pijama işi ciddi zor.ben çok açık renk istemiyorum.lekeden dolayı.ama bordo yada kırmızı gönlüme görede bişi bulamadım
ıns. canım ınsallah. gercekten sımdı kızım olacak tabıkı hayırlısı ama ıkınıcıye kız ıstıyorum cunku abla kardes olmak bambaska bır guzel duygu. benım ablamda aynı dedıgın gbı belcıkada ya gelırken doldurup gelıo :))) tecrubelıde anne olunca. ne guzel oluo 112 dıe kayıtlı telefonumda ablamEvet aynen kıyafet konusunda çok şanslıyım birde ablam söylemesi ayıp olmasın biraz ilk bebekten dolayı kıyafetleri hep iyi marka aldı. Çok güzel ve süslüler .yeni gibiler.Ben almam mesela fazla marka yerine göre diyelim.benim için çok iyi olduAyakkabıları filan tertemiz .Allahım giydirmeyi nasip etsin yüce mevlam .çok güzel duygu.
Canm biz miray koyduk. 2. isimde olsun dedik. miray erva dedim ben eşim istemiyor. oda miray ayza diyor ben istemiyorum.Vardir bir nasibi dogdugu anda ismiyle geliyo kuzular annesi.nasil bir isim dusunuyosun peki?senin aklinda neler var
Tatlim biz 22. Haftada yaptik, 18-24 haftalar arasinyapiliyor diye biliyorum. Ama sonrasinda da yaptirabilirsin tabiki. Benimde renkli fotografim ve videom var ama yani oyle cokta film gibi degilAmannnn yarinda bizim gorus gunuydu tlf geldi az once gorev yeri degismis doktorumun cumaya alabildim en erken ..acep su 4 boyutlu ultrason icin mi gitsem hemde uzun uzun gormus olurum ogulcanımı .video kaydi vs de yapiyolarya sizler dusunuyomusunuz?
Benim istahim acilmadi ama daha sık acikiyorum. Ögünlerimi biraz böldüm azar azar yiyorum.benım ıstahım acıldı arkadaslar sızın de oyle mı. artık acıkıyorum . ılla bısey yeme geregı duyuyorum.
Gerçekten miiıns. canım ınsallah. gercekten sımdı kızım olacak tabıkı hayırlısı ama ıkınıcıye kız ıstıyorum cunku abla kardes olmak bambaska bır guzel duygu. benım ablamda aynı dedıgın gbı belcıkada ya gelırken doldurup gelıo :))) tecrubelıde anne olunca. ne guzel oluo 112 dıe kayıtlı telefonumda ablam
Bende öyleyim. bu aralar sabahları poğça simir yiyorum. of ya. kesin 6 kilodan 8i gördüm bu ay.benım ıstahım acıldı arkadaslar sızın de oyle mı. artık acıkıyorum . ılla bısey yeme geregı duyuyorum.
Dogduklarinda böyle olmasinlarda ne olursa olsun :) ay deli olcam gece yatamadim bir turlu uykum gelmedi gözlerimi kapatiyorum tik yok toplam 5.5 saat uyudum ofO kuyruk sokumu seysi bende de var :) bizim minnakta dun gun boyu uyudu. Millet nisan telasesinde o bana misin demiyor :) gece de fikir fikir. Bunlar gececi kuzuu. Anne karnında saatleri sasmiyor:)))
Yok canim gelisimini etkilemez oyle birsey okumadimda duymadimda sadece strese giriyo bebek biz girince ne yasiyosak onu yasiyo sinirli olursak dogdugunda oda sinirli olur. Cok zarar veriyoruz diyoruz daha bilincli anneler olucaz bide eskileri dusun mesela onun farkindalarmiydi ama hicbirimizde bi sorun yok. Sadece fazla sinirlenmemeye calis bebegin butun hormonlarini etkiliyoruz aslinda ilerideki karakterini bile bizim karnimizdayken aliyo ama yinede cok uzme kendini yapacak bisey yok elimizde degil hormonlar.Bebek gelişiminde bir şey olmaz değil mi
amın amın amınnnnnGerçekten miiYa evet ya. gerçekten bir kızın mutlaka kız kardeşi olmalı ya.daha doğrusu kızın kız kardeşi erkeğin erkek kardeşi olmalı bu hayatta. yoksa yapacak bişey yok ,ama olan bilir nasl bir duygu. Tabi Allah nasip ediyor bunu ama hep bu şekilde nasip etsin inşallah bana yani kızıma ve bu şekilde olmasını isteyenlere.
3 kız kardeşiz biz. herşeyimiz bir.herşeyimizden haberimiz var birlikte alışveriş yaparz yada ihtiyaçda gelirler giderler bende keza aynı şekilde.dert ortaklarım sırdaşlarım. Hiç yalnız kalmam o nedenle Allahım ayırmasın
Cok tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizin olsun. Ailemin sayesinde allah razi olsun onlardanda valla hep yanimdalar rabbim eksikliklerini göstermesin.Papatya ela Bence Göktürk Kağan kulağa daha hoş geliyor
Sup3risi güle güle güzel günlerde kullanın oğluşunun herşeyi çok güzel olmuş yorulduğuna değmiş bitirmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?