2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Canım işte sıkıntım şurda başlıyor benim geçen yıl annemi kaybettik kayınvaldem de uzakta o yüzden eşimle ne kadar ne yapabilirsek Allahtan eşim çok anlayışlı herşeye yardım ediyor ama ben gereksiz yere bi panik oluyorum biraz da duygusallık oluyor tabi annem olsaydı yardım ederdi yapardı falan diyorum sonra durup durup ağlıyorum hep bu hormonlardan[/QUOTE]
Canım çok üzüldüm mekanı cennet olsun nasıl içim buruldu ama artık sende bir annesin hem emin ol Allah yardım ediyor

Göktürk Kaan cok hos geliyo kulaga zaten okurken bile kendini belli ediyo

Canim sanirim senin bahsettigin ayrintili ultrason.ben onu yaptirdim bu keyfi cekim olucak.zaten saklayamasin gizleyemesin kendini diye biraz buyumesi gerektigini soylediler.

Br
Bende kırmızı istiyorum lohusa olduğum belli olsun diye bi tane de krem alıcam ama pijama gibi olanların lastik yeri sezeryan dikişine geliyormuş gecelikle de ben rahat edemem onu naapıcaz e bide ped filan takmak lazım haliyle

Oğlu olacak olanlar bu yazdıklarını okuduktan sonra toplanıp seni dövecez bu nedir ya leoparlı hırka dantelli atlet fırfırlı kurdelalı şeyler mini mini etekler şortlar pislik seni 
benim oğlum da senin kızının saçını çekecekmiş ohhh

Maşallah annesi

Ben de 75gr yaptırıcam haftaya. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Maşallah annesi

Ben de 75gr yaptırıcam haftaya. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Saol canim ya herkes 50lik yaptirdi ya, 75 duyunca biraz tedirgin oldum. Doktorum rahatlatmaya calisti ama ne bilim hala aklimda soru isaretleri var. Sen ne dusunuyorsun bu konuda?
İnsalllah güzel sonuclar aliriz

Cok tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizin olsun. Ailemin sayesinde allah razi olsun onlardanda valla hep yanimdalar rabbim eksikliklerini göstermesin.
Aminnn. İyi ki varlar, bizimkilerde her türlü yanımızdalar çok şükür. İnsanın güveneceği sığınacağı bir ailesinin olması ne büyük nimet

Burda bi kac yeri aradim hepsi goruntunun guzel olmasi icin 25 ile 30 hafta arasi dediler.bebegin buyumus olmasi icin.15 20 dk lik video kaydi yapiyolar
Anladım canım, iyi o zaman, ben muayeneye gittiğim hastanede yaptırdım vermiyorlarmış. Zaten kızım yüzünü göstermedi, foto da alamadı. Doğunca artık ben bol bol çekicem, videosunu fotosunu

Oyy sağlıkla giysin inşallah annesi Bende de var abla böyle ama onun kız benim erkek olunca yardımlaşma kısıtlanıyor

Alya, Arya görüyorum onlar nasıl annişkosu?

merhaba hanımlar FL 52,45 ise bebeğimin boyu kaç oluyo hiç anlamıyorum bu ultrason terimlerinden 27 haftalığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…