- Konu Sahibi endless love
-
- #34.661
32. Haftanin sonunda canim. Benim riskli oldugu icin heyet raporu verdi. 32. Hafta bitince basliyor dogum izniOgretmen olan arkadaslar dogum iznine 32.haftanin basinda mi yoksa sonunda mi cikiyoruz. 32.0 da dogum iznine ayrilabiliyormuyuz?
Bana profesörüm standardı 75 artık dedi. Arkadaşlarım da var onlar da kabul gören 75 diyor. Ama tabi 50 yaptıranları tedirgin etmiş olmiyim. Sonuçta her doktorun görüşü, yöntemi farklı. Doktor ne derse yaptırıyoruz. Benden takip eden doktorum 50 istedi. Gidip 75 yaptırıcamSaol canimya herkes 50lik yaptirdi ya, 75 duyunca biraz tedirgin oldum. Doktorum rahatlatmaya calisti ama ne bilim hala aklimda soru isaretleri var. Sen ne dusunuyorsun bu konuda?
İnsalllah güzel sonuclar aliriz
Magnesium Diasporal alıyorum günde bir tok. Mg eksikliğinden olur kasılma.Kızlar pazar sabahı ayağıma gren krampla uyandım, feleğim şaştı. İlk defa yaşıyorum bunu. Ne zamana kadar sürüyor, sık sık tekrarlar mı? Bilgisi olan var mı?
Evet aynen kıyafet konusunda çok şanslıyım birde ablam söylemesi ayıp olmasın biraz ilk bebekten dolayı kıyafetleri hep iyi marka aldı. Çok güzel ve süslüler .yeni gibiler.Ben almam mesela fazla marka yerine göre diyelim.benim için çok iyi olduAyakkabıları filan tertemiz .Allahım giydirmeyi nasip etsin yüce mevlam .çok güzel duygu. Evet pijama açık olmasın zaten koyu olması avantaj. leke geçer açık olursa az çok belli olur risk yani.
Br
Bende kırmızı istiyorum lohusa olduğum belli olsun diye bi tane de krem alıcam ama pijama gibi olanların lastik yeri sezeryan dikişine geliyormuş gecelikle de ben rahat edemem onu naapıcaz e bide ped filan takmak lazım haliyle
Oğlu olacak olanlar bu yazdıklarını okuduktan sonra toplanıp seni dövecez bu nedir ya leoparlı hırka dantelli atlet fırfırlı kurdelalı şeyler mini mini etekler şortlar pislik seni 
benim oğlum da senin kızının saçını çekecekmiş ohhh
Bu hafta doktorda randevum var, o zaman danışıp yazdırabilirim ilaç. Teşekkür ederim.Magnesium Diasporal alıyorum günde bir tok. Mg eksikliğinden olur kasılma.
Sıvı içecekten mi içtin toz mu karıştırdın?Seker yuklemesi yapildi. Ne mide bulandirici bisey ya. Stres oldum zaten. Insallah guzel sonuclar aliriz.cok korkuyorum
benım arkadas ıcemedı meyvelı lımonlu falan aldı oyle yaptırdıSıvı içecekten mi içtin toz mu karıştırdın?
Hiçbir fikrim yok canım hiç anlamıyorum ben demerhaba hanımlar FL 52,45 ise bebeğimin boyu kaç oluyo hiç anlamıyorum bu ultrason terimlerinden 27 haftalığım.
Bende 99u bekliyorum, az kaldi bizimde iki hanelereKızlar şafak 99
Kac grlik yapildi canim, 50 mi 75mi? Bir de sivi icecek mi verdiler?Seker yuklemesi yapildi. Ne mide bulandirici bisey ya. Stres oldum zaten. Insallah guzel sonuclar aliriz.cok korkuyorum
Dogru diyorsun, ay ne bilim hep tartisilan bir konu ya ondan biraz tedirgin oluyor insan. Benimm doktorumda artik 75gr kabul goruyor dedi, bir defalik yukleniyor dedi. Korkulacak birsey yok dedi. Yarinda ikinci doz aşim yapilacak, ay ne cok sey varmis bu hamilelikteBana profesörüm standardı 75 artık dedi. Arkadaşlarım da var onlar da kabul gören 75 diyor. Ama tabi 50 yaptıranları tedirgin etmiş olmiyim. Sonuçta her doktorun görüşü, yöntemi farklı. Doktor ne derse yaptırıyoruz. Benden takip eden doktorum 50 istedi. Gidip 75 yaptırıcamAman bişey varsa 50de de 75de de çıkıyor. Çıkmasın da
Batikent bilgi ye gidiyordum bobrekler sorunlu olunca büyük dogum takibe aldi ama dogumu bilgide yapmak istiyorumKoru hastanesi gidiyorum. Dogum paketi almistim. Umit hoca yapiyor takibimi. Gerci simdi ayrildi hastaneden ama bizde pesinden gittik. Memnunum cunku. Hastaneylede anlastilar pakete ilave odeme almadan devam ediyoruz. Riskli de olunca doktor degistirmeyi istemedim zaten. Sen nereye gidiyorsun? Doktorun kim?
bobrek de ne vardı?Batikent bilgi ye gidiyordum bobrekler sorunlu olunca büyük dogum takibe aldi ama dogumu bilgide yapmak istiyorum
benımde seker yarın haftayada ıkıncı ası asının acısı aklıma gelı :)))Bende 99u bekliyorum, az kaldi bizimde iki hanelere
Kac grlik yapildi canim, 50 mi 75mi? Bir de sivi icecek mi verdiler?
Dogru diyorsun, ay ne bilim hep tartisilan bir konu ya ondan biraz tedirgin oluyor insan. Benimm doktorumda artik 75gr kabul goruyor dedi, bir defalik yukleniyor dedi. Korkulacak birsey yok dedi. Yarinda ikinci doz aşim yapilacak, ay ne cok sey varmis bu hamilelikte
İnsalllah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi
Ona zaten bol gelecek canımguzel anneler. aldıgım zıbın takınlarının sankı alt apntolonunun bellerı cok sıkı gıbı ben anneme dedım onların hepsını azıcık söktü. gevsetti. aslında annem gerek yok dedı ama ben ıkna olmayınca yaptı yazık:)))
Büyüme varbobrek de ne vardı?
Aşı dediğiniz tetanoz mu?benımde seker yarın haftayada ıkıncı ası asının acısı aklıma gelı :)))
evet canımAşı dediğiniz tetanoz mu?
bebekde demı sızde mı . benım de kızım da cıktı da ondan sordumBüyüme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?