2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Saol canim ya herkes 50lik yaptirdi ya, 75 duyunca biraz tedirgin oldum. Doktorum rahatlatmaya calisti ama ne bilim hala aklimda soru isaretleri var. Sen ne dusunuyorsun bu konuda?
İnsalllah güzel sonuclar aliriz
Bana profesörüm standardı 75 artık dedi. Arkadaşlarım da var onlar da kabul gören 75 diyor. Ama tabi 50 yaptıranları tedirgin etmiş olmiyim. Sonuçta her doktorun görüşü, yöntemi farklı. Doktor ne derse yaptırıyoruz. Benden takip eden doktorum 50 istedi. Gidip 75 yaptırıcam Aman bişey varsa 50de de 75de de çıkıyor. Çıkmasın da

@selcantunc Canım öğretmenlikle alakası yok, 32. hafta bitince yani 7. ayı doldurunca 8.ayın ilk günü izne çıkabilirsin. Tüm çalışan anne adayları için geçerli bu durum.(Doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay) Eğer doktorun uygun görürse, sende istersen 37. haftaya kadar çalışabilme hakkında var.

oh ne güzel maşallah.evet pijama koyu renk daha avantajlı

canım açık renk bence riskli.buarada sezeryan olursa çocuk bezı koyuyorlar.ben çok baktım.daha içime sinen bulamadım.dantelli istiyorum.

ay oğlanlarında neleri neleri var.papyonlu takımlar.denizci kıyafetleri.... bayılıyorum onlara.ama izin verde kızlar daha süslü olsun erkeklerden.:)

merhaba hanımlar FL 52,45 ise bebeğimin boyu kaç oluyo hiç anlamıyorum bu ultrason terimlerinden 27 haftalığım.
Hiçbir fikrim yok canım hiç anlamıyorum ben de doktora soruyorum boyu kilosu ne bu çocuğun diye o da skorlara takılmayın diyor... biz diğer terimleri anlamıyoz napalım ancak bunları bir önceki değerlerle karşılaştırıp büyümüş mü anlamaya çalışıyoruz diyorum ben de en son ayrıntılı ultrasonda boy ölçemiyoruz artık demişti perinatolog ama kendi doktorum ne diyecek bilmiyorum. Bugün 4:30da kontrolümüz ve biraz endişeliyim bebeğimin gelişimi iyi mi diye çünkü en son ayrıntılı ultrasonda rahme giden kan direnci fazla; yüksek tansiyona çevirirse bebeğin gelişimi etkilenebilir demişti doktor tansiyonumu ölçüyorum hep düşük çok şükür şimdilik ama yine de diken üstündeyim. bir de 1 ayda 3,5 kilo almam normal değil gibi geliyor doktor max 2 kilo almalısın demişti ayda, bu konudaki yorumlarını da merak ediyorum doktorun. dua edin kızlar hiçbir sıkıntı çıkmasın.. Benim gibi birden kilo alım problemi yaşayan ya da tansiyon riski uyarısı alan var mı??

Kızlar şafak 99
Bende 99u bekliyorum, az kaldi bizimde iki hanelere
Seker yuklemesi yapildi. Ne mide bulandirici bisey ya. Stres oldum zaten. Insallah guzel sonuclar aliriz.cok korkuyorum
Kac grlik yapildi canim, 50 mi 75mi? Bir de sivi icecek mi verdiler?
Dogru diyorsun, ay ne bilim hep tartisilan bir konu ya ondan biraz tedirgin oluyor insan. Benimm doktorumda artik 75gr kabul goruyor dedi, bir defalik yukleniyor dedi. Korkulacak birsey yok dedi. Yarinda ikinci doz aşim yapilacak, ay ne cok sey varmis bu hamilelikte
İnsalllah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi

Batikent bilgi ye gidiyordum bobrekler sorunlu olunca büyük dogum takibe aldi ama dogumu bilgide yapmak istiyorum

guzel anneler. aldıgım zıbın takınlarının sankı alt apntolonunun bellerı cok sıkı gıbı ben anneme dedım onların hepsını azıcık söktü. gevsetti. aslında annem gerek yok dedı ama ben ıkna olmayınca yaptı yazık:)))

benımde seker yarın haftayada ıkıncı ası asının acısı aklıma gelı :)))

Ona zaten bol gelecek canım İnşallah bu seferde poposunda durmamazlık yapmaz, çok gevşeltmeseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…