2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimde 3 gün kolum ağrıdı bir de üstüne yatamadım sende de mi öyle oldu 2 defa yapılıyor sanırım di mi bu aşı ?
benım ılk gun bısey olmadı sonra 1 bucuk hafta acıdı. canım tatlı deıldır. ona ragmen gercekten acıyor:) benım bıldıgım tam dozlar tamam olması ıcın yıllar aralıklı 5 tane yapılıyor. ama bu acıyı cektıgım ıcın 5 10 kac tane ıse hepsını yaptıracagım ömur boyu korusun

Yani doğumdan sonra da devam mı edecek aşılar? Tabi canım korusun yaptırmak lazım. Benim dokununca acıdı, arada sızladı, üstüne yatamadım ama Benim canımda tatlı değil neyseki

inşallah bi sorun çıkmaz canım pozitif düşün poztif olsun benimde 18 haftadan beri ara ara yukselmeler oluyo günde 2 tane limon yiyorum şimdilik kontol altında ama ben obez hamile kaldım kiloya bağlı yani.. Doktor enseden giren başağrısı ve 14/9 u gördüğün an gel dedi umarım görmemm doğuma kadar .Düzenli olarak idrar kan tahlili yapılıyo şişman oldugum için ..bugun doktora gittim boyunu soyledi kilosu nedir dedim onunla ilgilenmiyoruz dedi 27 haftalığım 28 haftalık görünüyomuş sıvısı iyi ben yine vermişim kilo 27 haftadır diyetteyim 1,80 boyundayım 135 ile hamile kalmıştım 120yle devam ediyom doktor 115le gircen herhalde doğuma diyo çok şükür kan değerlerim şeker fln normal gidiyo herşey beslenmeden geçiyo bilsem daha önce hamile kalır şu kilolarımdan kurtulurdum hamilelik yaradı bana :)

Yani doğumdan sonra da devam mı edecek aşılar? Tabi canım korusun yaptırmak lazım. Benim dokununca acıdı, arada sızladı, üstüne yatamadım ama Benim canımda tatlı değil neyseki
tabı tabı sanırım 5 yınede gıdınce ebe ye soracagım. hepsı yapılsın ıkıncı ucuncu dogumda sıl bastan olmasın hazır olsun :))

Teşekkür ederim teyzeleri benimde içime çok siniyor bu isim ama babası ilerde bir sorun çıkar mı diye düşünüyor o yüzden Giray Kağan diyor bu akşam bir daha konuşalım bari.

benımde seker yarın haftayada ıkıncı ası asının acısı aklıma gelı :)))
Seker kac gr yuklenecekmis sana canim? Ay ben asinin agrisindan korkmuyorum, bi zarari olmasin da
tabı tabı sanırım 5 yınede gıdınce ebe ye soracagım. hepsı yapılsın ıkıncı ucuncu dogumda sıl bastan olmasın hazır olsun :))
Aynen madem ikisini yaptirdik, kalanida yaptirir diger bebislerde rahat ederiz alllahin izniyle

Hayırlı geceler anneler 24 +6 günlük hamileyim ve bebeğimin suyu fazla cıktı sekerim falan da cıkmado böyle bişey yasayan oldu mu acaba bildiğim suyun fazla olması iyi değil
Doktor ne dedi bu konuda peki? Her duyduguna itibar etme bence. Ne zararı olabilir ki suyun fazla olmasının...

Hahahahhh ay cnm ya çok tatlısın ama öyle napiiimmmm çekmesin acır ama acıırrr. olsun sizinde minik papyonlarınız gravatlarınız var. askılı şortlarınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…