2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne güzel herkes kilo alır siz veriyorsunuz

Kizlaar bisey sorcam. Bebegim sabah uyandigimda döndü mü napti bilmiorum inanilmaz hareketli göbegimin alti ve sagi sürekli vuruyor sanki sörf yapiyor :) bi terslik yoktur heralde dimi böyle asiri hareketten? Zaten hareketliydi ama bugünkü kadar olmamisti hic..

emin ol bende çok stresli zor dönemlerden geçtim halada geçiyorum ama elhamdülillah çocugumun gelişimide gayette 2 hafta önde ilerliyor saglıgıda kilosuda haftasına göre iyi,Akıllıda bıdıgım benim. Sen saglıklı beslen sigaradan onu etkileyecek maddelerden uzak dur rabbim onu korur sen meraklanma,Çok kafaya takarsan o zarar işte kuzucuguna

bazen deli gibi oluyorlar durmuyorlar bazende uyuyorlar mesala benimki 3-4 gündür nerdeyse dişarı kaçacak potansiyelde hareketliydi akşamdan bu yana ses seda yok beni korkutuyo yine

yoktur, için rahat olsun. benim de bi gün öyle olmuştu, sonra hareketleri hep daha çok oldu. zaten 27. haftadan sonra hareket saymamız gerkiyor. doktorum 12 saatte 10 hareket dedi. 6 saat hiç hareket etmezse sorun dedi.

Ne güzel herkes kilo alır siz veriyorsunuz
canım herkes 50-60la başlıyo benim başladığım kiloya bak :) doktor öyle bişeyki vücud, hamilelikte zayıflar kilo alır şişmanlar zayıflar kendini doğuma hazırlıyomuş vucudum 1 hafta boyunca diyete uymadım insan bazen sıkılıyo biraz kaçamak yaptım o haftada bile verdim metobolizma hızlanıyo sanırım maşallah hamilelikten önce sürekli kabız olan ben hamilelikle birlikte kabızlık çekmedim bide su içimini artırsam kış günü olunca içilmiyo Bu arada diyet dememde yanlış olur sağlıklı beslenme.. önceden kahvaltı yoktu aburcubur sınırsız şimdi düzenli meyve sebze baklagil protein :) vitamin ilacı bile kullanmıyorum onuda sorcaktım kızlar size ben bi demir ilacı kllanıyorum gyno ferro onun dışında doktor gerek görmedi decavite falan siz hangi ilaçları kullanıyosunuz acaba.

Benimde bazen öyle oluyo hatta diyorum daha 10 haftan var çok erken çıkamassın sanki çıkmak istiyo alta doğru vuruyo :))Ama içimdede şöyle bi his var sanki 40 haftayı geçicem forumda bi bayan var linam nickli onun gibi yazarım artık daha doğuramadım falan

yoktur, için rahat olsun. benim de bi gün öyle olmuştu, sonra hareketleri hep daha çok oldu. zaten 27. haftadan sonra hareket saymamız gerkiyor. doktorum 12 saatte 10 hareket dedi. 6 saat hiç hareket etmezse sorun dedi.
bu bilgi için tşkler bilmiyodum kızlar harikasınız valla bilmediğimiz ne çok öğreniyorz burda . İlk gebelik olunca bilmediğim o kadar çok sey var ki .

Evet canım tabi orası öyle. Vermen iyi ama. Ben gebeliğin başından beri gyno ferro ve decavit kullanıyorum canım.

Beyza4286 canım bu sabah benimki de sağlı sollu tık tık vuruyor içeriden. Yoktur bir sıkıntı artık yer daraldıkca daha cok hissedicez hareketlerini :)

Kızlar merhaba uzak kaldım bi kaç gün özledim resmen burayı
Şubat ayı bebek ürünleri indirim ayı ve biz bu ay battık bittik kuzuma özenip öyle güzel şeyler alıyorum kii sağlıkla gelsinde kullanalım diliyorum.
Hafta sonu odasına biraz el attık, işi babası yaptı yorulan ben oldum nasıl oldu anlamadım

Ayy sagolun kizlar valla ilk gebelik olunca insan bilemiyor.. bu arada kac haftalik oldugumu bir ben bilmiyorum galiba özel hastaneye göre 28, dogum evindeki ultrasona göre 26.. hangisine inanacagimi bilmiyorum

@Sup3risi görmedin mi acabaa sana soru sormuştum

İnşallah canım.. Benim max 7,2-11,8 çıktı tansiyon şimdiye kadar, inşallah böyle devam eder. Ayy maşallah ne güzel zayıflamışsın, 2. Çocuğu da yaptın mı tam fit bir anne olursun :)) hamilelikte kusma nedeniyle kilo veren duymuştum da normal kilo veren ilk kez duyuyorum. Ne güzel bebeğin sağlıklı alışkanlıklar getirmiş sana. Ben de yediğim herşeyi bunun bana ve bebeğe yararı var mı diye düşünüp öyle yemeye başladım, özellikle Son zamanda birden çok kilo alınca. Son 1 haftadır Canım tatlı isteyince çikolata yerine pekmez yiyorum mesela. Ekmeğe çok abanmıştım, şimdi azalttım sadece kahvaltıda limitli, proteini de arttırdım. Son 1 haftada sadece 100 gram almışım, ondan önceki 2 haftada hafta başına 1'er kilo almıştım.. Bir de ödem atıcı yiyecekler yemeye başladım, sanırım çok su tuttu vücudum şiştiğimi hissetmiştim, iş seyahatleri nedeniyle haftada en az 8 saat uçuyorum, ödemi artırabiliyormuş bir de oralarda yiyecek bir şey bulamayınca saçma sapan şeyler yedim ne yiyor bu yurt dışındaki insanlar yaa...

Aminnn. İyi ki varlar, bizimkilerde her türlü yanımızdalar çok şükür. İnsanın güveneceği sığınacağı bir ailesinin olması ne büyük nimet
Hayatta sahip oldugumuz en güzel sey aile ve bundan sonra evlatlarimiz olacak. Binlerce kez sukurler olsun onlari bize verene. Bebeklerimizi sag salim bi kucagimiza alalimda baska birsey istemiyorum hayatimda bu kadar insana bu kadar cok her an dua ettigimi bilmem hamile oldugumdan beri dilimden eksik olmayan tek sey.

Sup3risi görmedin mi acabaa sana soru sormuştum
Ay canim benim kusura bakma valla görmedim nasil görmedim ki yoksa herkese cevap veriyorum dikkat etmeye calisiyorum ama senin yazdigin gorunmuyo nedense bildirimde. Canim valla burda 5 yasinda cocugun agzinda bile emzik görüyorum bunlarda cocuklarina emzik veriyorlar dogdugundan itibaren cogu emzirmiyo ve disi duzgun olan zaten oluyo aileye bagli o olmayan her cocukta psikolojisinin bozulmamasi acisindan tel takiyo burda 16 yasindan önce sigorta karsiliyo yoksa hepsinin disi inci gibi olmuyo tabiki :) benim bildigim belli bi yastan sonra emzik vermek zararli dis curutuyo diye duydum ama yamukmu cikar duzgunmu onu bilemem yoksa emzik emen cocugunda duzgun olabiliyo ya genlere bagla sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…