- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.701
Ne güzel herkes kilo alır siz veriyorsunuzinşallah bi sorun çıkmaz canım pozitif düşün poztif olsun benimde 18 haftadan beri ara ara yukselmeler oluyo günde 2 tane limon yiyorum şimdilik kontol altında ama ben obez hamile kaldım kiloya bağlı yani.. Doktor enseden giren başağrısı ve 14/9 u gördüğün an gel dedi umarım görmemm doğuma kadar .Düzenli olarak idrar kan tahlili yapılıyo şişman oldugum için ..bugun doktora gittim boyunu soyledi kilosu nedir dedim onunla ilgilenmiyoruz dedi 27 haftalığım 28 haftalık görünüyomuş sıvısı iyi ben yine vermişim kilo 27 haftadır diyetteyim1,80 boyundayım 135 ile hamile kalmıştım 120yle devam ediyom doktor 115le gircen herhalde doğuma diyo çok şükür kan değerlerim şeker fln normal gidiyo herşey beslenmeden geçiyo bilsem daha önce hamile kalır şu kilolarımdan kurtulurdum hamilelik yaradı bana :)
2.tetanoz kacinci haftada yapiliyor?
emin ol bende çok stresli zor dönemlerden geçtim halada geçiyorum ama elhamdülillah çocugumun gelişimide gayette 2 hafta önde ilerliyor saglıgıda kilosuda haftasına göre iyi,Akıllıda bıdıgım benim. Sen saglıklı beslen sigaradan onu etkileyecek maddelerden uzak dur rabbim onu korur sen meraklanma,Çok kafaya takarsan o zarar işte kuzucugunaNe kadar güzel ifade etmişsin, ne kadar rahatlattın beni bir bilsen.. Hiç tanımadığın bir insanın ruhuna dokunup sakinleştirdin. Çok teşekkür ederim. O kadar haklısın ki böyle bir dünyaya çocuk getiriyoruz. Çetin mücadeleye girecek. Çoookkk mutlu da olacak çoookkk üzülecek de. Tek isteğim gelişiminde bir sorun olmasınFiziksel ve zihinsel bir olumsuzluğa neden olmayayım başka bir şey istemem
bazen deli gibi oluyorlar durmuyorlar bazende uyuyorlar mesala benimki 3-4 gündür nerdeyse dişarı kaçacak potansiyelde hareketliydi akşamdan bu yana ses seda yok beni korkutuyo yineKizlaar bisey sorcam. Bebegim sabah uyandigimda döndü mü napti bilmiorum inanilmaz hareketli göbegimin alti ve sagi sürekli vuruyor sanki sörf yapiyor :) bi terslik yoktur heralde dimi böyle asiri hareketten? Zaten hareketliydi ama bugünkü kadar olmamisti hic..
yoktur, için rahat olsun. benim de bi gün öyle olmuştu, sonra hareketleri hep daha çok oldu. zaten 27. haftadan sonra hareket saymamız gerkiyor. doktorum 12 saatte 10 hareket dedi. 6 saat hiç hareket etmezse sorun dedi.Kizlaar bisey sorcam. Bebegim sabah uyandigimda döndü mü napti bilmiorum inanilmaz hareketli göbegimin alti ve sagi sürekli vuruyor sanki sörf yapiyor :) bi terslik yoktur heralde dimi böyle asiri hareketten? Zaten hareketliydi ama bugünkü kadar olmamisti hic..
canım herkes 50-60la başlıyo benim başladığım kiloya bak :) doktor öyle bişeyki vücud, hamilelikte zayıflar kilo alır şişmanlar zayıflar kendini doğuma hazırlıyomuş vucudum 1 hafta boyunca diyete uymadım insan bazen sıkılıyo biraz kaçamak yaptım o haftada bile verdim metobolizma hızlanıyo sanırım maşallah hamilelikten önce sürekli kabız olan ben hamilelikle birlikte kabızlık çekmedim bide su içimini artırsam kış günü olunca içilmiyoNe güzel herkes kilo alır siz veriyorsunuz
Benimde bazen öyle oluyo hatta diyorum daha 10 haftan var çok erken çıkamassın sanki çıkmak istiyo alta doğru vuruyo :))Ama içimdede şöyle bi his var sanki 40 haftayı geçicem forumda bi bayan var linam nickli onun gibi yazarım artık daha doğuramadım falanKizlaar bisey sorcam. Bebegim sabah uyandigimda döndü mü napti bilmiorum inanilmaz hareketli göbegimin alti ve sagi sürekli vuruyor sanki sörf yapiyor :) bi terslik yoktur heralde dimi böyle asiri hareketten? Zaten hareketliydi ama bugünkü kadar olmamisti hic..
bu bilgi için tşkler bilmiyodum kızlar harikasınız valla bilmediğimiz ne çok öğreniyorz burda . İlk gebelik olunca bilmediğim o kadar çok sey var ki .yoktur, için rahat olsun. benim de bi gün öyle olmuştu, sonra hareketleri hep daha çok oldu. zaten 27. haftadan sonra hareket saymamız gerkiyor. doktorum 12 saatte 10 hareket dedi. 6 saat hiç hareket etmezse sorun dedi.
Evet canım tabi orası öyle. Vermen iyi ama. Ben gebeliğin başından beri gyno ferro ve decavit kullanıyorum canım.canım herkes 50-60la başlıyo benim başladığım kiloya bak :) doktor öyle bişeyki vücud, hamilelikte zayıflar kilo alır şişmanlar zayıflar kendini doğuma hazırlıyomuş vucudum 1 hafta boyunca diyete uymadım insan bazen sıkılıyo biraz kaçamak yaptım o haftada bile verdim metobolizma hızlanıyo sanırım maşallah hamilelikten önce sürekli kabız olan ben hamilelikle birlikte kabızlık çekmedim bide su içimini artırsam kış günü olunca içilmiyoBu arada diyet dememde yanlış olur sağlıklı beslenme.. önceden kahvaltı yoktu aburcubur sınırsız şimdi düzenli meyve sebze baklagil protein :) vitamin ilacı bile kullanmıyorum onuda sorcaktım kızlar size ben bi demir ilacı kllanıyorum gyno ferro onun dışında doktor gerek görmedi decavite falan siz hangi ilaçları kullanıyosunuz acaba.
Sup3risi inanmazsın belki ama İsviçrede yaşadığını bildiğim için gece saat 2 de aklıma sana bu soruyu sormak geldi
Yabancıların dişleri hep dikkatimi çekmiştir çok düzgün inci gibi oluyor. Biz Türklerin malumOralarda emzik kullanılıyor mu bebeklerde acaba bunun bir etkisi var mı diye düşündüm.
Gece mide yanması ile uyandım ve uyuyamadımda o sırada nedense aklıma geldi yarın bir sorayım dedim kendi kendime
Bebekte var canm biri 8 digeri10bebekde demı sızde mı . benım de kızım da cıktı da ondan sordum
Senin mideni bulandıran hangisiydi? Toz mu almıştın içecek şeklinde olanı mı?benım arkadas ıcemedı meyvelı lımonlu falan aldı oyle yaptırdı
İnşallah canım.. Benim max 7,2-11,8 çıktı tansiyon şimdiye kadar, inşallah böyle devam eder. Ayy maşallah ne güzel zayıflamışsın, 2. Çocuğu da yaptın mı tam fit bir anne olursun :)) hamilelikte kusma nedeniyle kilo veren duymuştum da normal kilo veren ilk kez duyuyorum. Ne güzel bebeğin sağlıklı alışkanlıklar getirmiş sana. Ben de yediğim herşeyi bunun bana ve bebeğe yararı var mı diye düşünüp öyle yemeye başladım, özellikle Son zamanda birden çok kilo alınca. Son 1 haftadır Canım tatlı isteyince çikolata yerine pekmez yiyorum mesela. Ekmeğe çok abanmıştım, şimdi azalttım sadece kahvaltıda limitli, proteini de arttırdım. Son 1 haftada sadece 100 gram almışım, ondan önceki 2 haftada hafta başına 1'er kilo almıştım.. Bir de ödem atıcı yiyecekler yemeye başladım, sanırım çok su tuttu vücudum şiştiğimi hissetmiştim, iş seyahatleri nedeniyle haftada en az 8 saat uçuyorum, ödemi artırabiliyormuş bir de oralarda yiyecek bir şey bulamayınca saçma sapan şeyler yediminşallah bi sorun çıkmaz canım pozitif düşün poztif olsun benimde 18 haftadan beri ara ara yukselmeler oluyo günde 2 tane limon yiyorum şimdilik kontol altında ama ben obez hamile kaldım kiloya bağlı yani.. Doktor enseden giren başağrısı ve 14/9 u gördüğün an gel dedi umarım görmemm doğuma kadar .Düzenli olarak idrar kan tahlili yapılıyo şişman oldugum için ..bugun doktora gittim boyunu soyledi kilosu nedir dedim onunla ilgilenmiyoruz dedi 27 haftalığım 28 haftalık görünüyomuş sıvısı iyi ben yine vermişim kilo 27 haftadır diyetteyim1,80 boyundayım 135 ile hamile kalmıştım 120yle devam ediyom doktor 115le gircen herhalde doğuma diyo çok şükür kan değerlerim şeker fln normal gidiyo herşey beslenmeden geçiyo bilsem daha önce hamile kalır şu kilolarımdan kurtulurdum hamilelik yaradı bana :)
Hayatta sahip oldugumuz en güzel sey aile ve bundan sonra evlatlarimiz olacak. Binlerce kez sukurler olsun onlari bize verene. Bebeklerimizi sag salim bi kucagimiza alalimda baska birsey istemiyorum hayatimda bu kadar insana bu kadar cok her an dua ettigimi bilmem hamile oldugumdan beri dilimden eksik olmayan tek sey.Aminnn.İyi ki varlar, bizimkilerde her türlü yanımızdalar çok şükür. İnsanın güveneceği sığınacağı bir ailesinin olması ne büyük nimet
Ay canim benim kusura bakma valla görmedim nasil görmedim ki
Bende de tam kasığın altındaki kemiklerde oluyordu. Günde iki soda içiyorum. Bayadır sesi yok.Kızlar pazar sabahı ayağıma gren krampla uyandım, feleğim şaştı. İlk defa yaşıyorum bunu. Ne zamana kadar sürüyor, sık sık tekrarlar mı? Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?