- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.721
Hahaha valla biz sahsen turk yemekleri yiyoruz missİnşallah canım.. Benim max 7,2-11,8 çıktı tansiyon şimdiye kadar, inşallah böyle devam eder. Ayy maşallah ne güzel zayıflamışsın, 2. Çocuğu da yaptın mı tam fit bir anne olursun :)) hamilelikte kusma nedeniyle kilo veren duymuştum da normal kilo veren ilk kez duyuyorum. Ne güzel bebeğin sağlıklı alışkanlıklar getirmiş sana. Ben de yediğim herşeyi bunun bana ve bebeğe yararı var mı diye düşünüp öyle yemeye başladım, özellikle Son zamanda birden çok kilo alınca. Son 1 haftadır Canım tatlı isteyince çikolata yerine pekmez yiyorum mesela. Ekmeğe çok abanmıştım, şimdi azalttım sadece kahvaltıda limitli, proteini de arttırdım. Son 1 haftada sadece 100 gram almışım, ondan önceki 2 haftada hafta başına 1'er kilo almıştım.. Bir de ödem atıcı yiyecekler yemeye başladım, sanırım çok su tuttu vücudum şiştiğimi hissetmiştim, iş seyahatleri nedeniyle haftada en az 8 saat uçuyorum, ödemi artırabiliyormuş bir de oralarda yiyecek bir şey bulamayınca saçma sapan şeyler yedimne yiyor bu yurt dışındaki insanlar yaa...
Dokturum 21 mart olarak hesapladi ayrilisimi 16 mayis muhtemel dogum tarihim oluyor 21 mart ise benim icin 32. Haftanin basi oluyor o yuzden sordumS selcnfrhtchngr Canım öğretmenlikle alakası yok, 32. hafta bitince yani 7. ayı doldurunca 8.ayın ilk günü izne çıkabilirsin. Tüm çalışan anne adayları için geçerli bu durum.(Doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay) Eğer doktorun uygun görürse, sende istersen 37. haftaya kadar çalışabilme hakkında var.
lışabilme hakkında var.32. Haftanin sonunda canim. Benim riskli oldugu icin heyet raporu verdi. 32. Hafta bitince basliyor dogum izni
Ay canim benim kusura bakma valla görmedim nasil görmedim kiyoksa herkese cevap veriyorum dikkat etmeye calisiyorum ama senin yazdigin gorunmuyo nedense bildirimde. Canim valla burda 5 yasinda cocugun agzinda bile emzik görüyorum bunlarda cocuklarina emzik veriyorlar dogdugundan itibaren cogu emzirmiyo ve disi duzgun olan zaten oluyo aileye bagli o olmayan her cocukta psikolojisinin bozulmamasi acisindan tel takiyo burda 16 yasindan önce sigorta karsiliyo yoksa hepsinin disi inci gibi olmuyo tabiki :) benim bildigim belli bi yastan sonra emzik vermek zararli dis curutuyo diye duydum ama yamukmu cikar duzgunmu onu bilemem yoksa emzik emen cocugunda duzgun olabiliyo ya genlere bagla sanirim.
Hahaha valla biz sahsen turk yemekleri yiyoruz missyabancilar ne yer sabah kornfleks yada peynir ekmek kahve öglen sandvic aksamda makarna, patates falan artik bol karbonhidrat :) kiyamam sana ya ucaga yemek giriyo haberin olsun yaninda gotur sen kimse bisey demez ben trden cips getiriyorum :) bu arada ucak cok kotu ödem yapar bide hava degisikligi inan ucaktan in tartil 3 kilo fazla cikarsin.
Buyuk dogumda kafan rahat olur. Riskli gebelik takipleri iyidir. Bobrekleri de bebis buyudukce duzelir insallah.Batikent bilgi ye gidiyordum bobrekler sorunlu olunca büyük dogum takibe aldi ama dogumu bilgide yapmak istiyorum
Ne guzel masallah. Darisi basimizaGünaydın anneler bugun şeker yükleme testin sonucunu öğrendim doktorum herşey yolunda iyi dedi değerleri söylemedi bile iyi olunca bende çok sevindim
ıns. duzelır. benımde bırı 7 bırı 5 ıns hepımızın kı duzelırBebekte var canm biri 8 digeri10
Ayy ilahi, once bebis bir dogsaydi:) Insallah tombik tombalak bir bebis olur. Annenin emekleride bosa gitmez. Olmasada rahat rahat giysin artikguzel anneler. aldıgım zıbın takınlarının sankı alt apntolonunun bellerı cok sıkı gıbı ben anneme dedım onların hepsını azıcık söktü. gevsetti. aslında annem gerek yok dedı ama ben ıkna olmayınca yaptı yazık:)))
Cnm aynıyız bende son bi kaç hafta hep dediğin gibi birer kilo fln almıştım o kdr da yemediğim halde. Çok cnm sıkılıyordu. Bu hafta sadece 100gr almışım senin gibiİnşallah canım.. Benim max 7,2-11,8 çıktı tansiyon şimdiye kadar, inşallah böyle devam eder. Ayy maşallah ne güzel zayıflamışsın, 2. Çocuğu da yaptın mı tam fit bir anne olursun :)) hamilelikte kusma nedeniyle kilo veren duymuştum da normal kilo veren ilk kez duyuyorum. Ne güzel bebeğin sağlıklı alışkanlıklar getirmiş sana. Ben de yediğim herşeyi bunun bana ve bebeğe yararı var mı diye düşünüp öyle yemeye başladım, özellikle Son zamanda birden çok kilo alınca. Son 1 haftadır Canım tatlı isteyince çikolata yerine pekmez yiyorum mesela. Ekmeğe çok abanmıştım, şimdi azalttım sadece kahvaltıda limitli, proteini de arttırdım. Son 1 haftada sadece 100 gram almışım, ondan önceki 2 haftada hafta başına 1'er kilo almıştım.. Bir de ödem atıcı yiyecekler yemeye başladım, sanırım çok su tuttu vücudum şiştiğimi hissetmiştim, iş seyahatleri nedeniyle haftada en az 8 saat uçuyorum, ödemi artırabiliyormuş bir de oralarda yiyecek bir şey bulamayınca saçma sapan şeyler yedimne yiyor bu yurt dışındaki insanlar yaa...
Ayy ilahi, once bebis bir dogsaydi:) Insallah tombik tombalak bir bebis olur. Annenin emekleride bosa gitmez. Olmasada rahat rahat giysin artik
Evet zaten biz bunu çok düşündük cinsiyet belli değil di o zamn . diyordu ablam erkek olacak senin ki kesin içine doğmuştu ablamın. kıyafetleri saklarm başka birine veririm diyordu. ama yanıldı. kız olduğunu öğrenince hepsini bana ayırdı dün almak nasip oldu. amin teyzesi inşallah sağlıcakla giyer hepsini. artık sarılarını yeşillerini beyazlarını alırsın sende. zıbınlardan. azçok .Oyy sağlıkla giysin inşallah annesiBende de var abla böyle ama onun kız benim erkek olunca yardımlaşma kısıtlanıyor
6 Aylık dayımın kızı defne alya koydular adınıAlya, Arya görüyorum onlar nasıl annişkosu?
cnm ben öğrt. değilim ama bende aynı şekilde çıkacağım 32. hafta bitince oluyor.Ogretmen olan arkadaslar dogum iznine 32.haftanin basinda mi yoksa sonunda mi cikiyoruz. 32.0 da dogum iznine ayrilabiliyormuyuz?
cnm benm soyadımız çok minik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?