2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hahaha valla biz sahsen turk yemekleri yiyoruz miss yabancilar ne yer sabah kornfleks yada peynir ekmek kahve öglen sandvic aksamda makarna, patates falan artik bol karbonhidrat :) kiyamam sana ya ucaga yemek giriyo haberin olsun yaninda gotur sen kimse bisey demez ben trden cips getiriyorum :) bu arada ucak cok kotu ödem yapar bide hava degisikligi inan ucaktan in tartil 3 kilo fazla cikarsin.

Dokturum 21 mart olarak hesapladi ayrilisimi 16 mayis muhtemel dogum tarihim oluyor 21 mart ise benim icin 32. Haftanin basi oluyor o yuzden sordum

anladım canım emzikle alakalı değil o halde bu durum,teşekkür ederim

Ayy canım doğru sen isviçredeydin di mi? Siz türk yemekleri yiyorsunuzdur tabi ne güzel :) ben bulamıyorum otellerde ve iş yerinde doğru düzgün bir şey. Sabah cornflakes ve muz, doğru düzgün peynir bile yok. Öğlen sandviç (bol bol ekmek yani) akşam yemeklerinde et falan var tabi de benim gittiğim yerde(ispanya) 9dan önce açık restoran olmadığı için (bunlar kültür olarak 10-11de yiyor akşam yemeğini..) ön atıştırmalıklar (yani yine bol ekmek) şeklinde yemek zorunda kaldım. Orda saat 9 benim biyolojik saatime yani türkiyeye göre gece 11.. O saatte yemek mi yenir yaa. Dolayısıyla baya sağlıksız beslenmek kaldım orda, 3 haftadır... Yanımda ceviz-badem falan getirmiştim arada onlardan yedim işte bir de kahvaltıdan bol bol meyve attım çantama onları tükettim gün içinde o kadar fark ediyor diyorsun yani uçmak? Ben de diyorum bu seyahatler başladıktan sonra haftada 1er kilo alarak ilerliyorum, noluyor diye. Çoğu ödem sanırım.. İnşallah atarım hepsini. Bir de düşün en az 8 saat uçuyorum haftada git-gel, aktarmalı uçuşlar falan Bu hafta türkiyedeyim bakalım baya dikkat edicem kendime inşallah

Ayy ilahi, once bebis bir dogsaydi:) Insallah tombik tombalak bir bebis olur. Annenin emekleride bosa gitmez. Olmasada rahat rahat giysin artik

Cnm aynıyız bende son bi kaç hafta hep dediğin gibi birer kilo fln almıştım o kdr da yemediğim halde. Çok cnm sıkılıyordu. Bu hafta sadece 100gr almışım senin gibi sadece birazcık daha fazla su içmeye çalıştım hepsi bu bakalım bu haftada devam edicek mi bu durum

Ayy ilahi, once bebis bir dogsaydi:) Insallah tombik tombalak bir bebis olur. Annenin emekleride bosa gitmez. Olmasada rahat rahat giysin artik

:) benım kılom 1 100 grammıs:) dogdugumda. annem o yuzden cok guluo sımdı dar olmasın deyınce:) bakalım nasıl dogacak

teyzeleri bizimde hemen hemen alışveriş bitmeye yakın sayılır sizce eksiklerm varmı yazcam sizde varsa bana bunları al flan derseniz sevinirim şimdi almış olduklarımı yazıyorum

Alınmış Olanlar
•Reflü yastıgı
•banyo takımı+havlusu (Bakım ürünleri hariç)
•ateş ölçer (weewell temassız)
•Çöp kovası(Korbell)
•suluk
•agız bezi 10lu
•gögüs koruyucu krem(lansinoh)
•Islak mendil 24lü yenidogan(Baby&Me) öneririm
•Emzirme yastıgı
•Burun aspritörü
•Manikür seti
•Bebek arabası+Puset
•Bebek odası takımı(Dolabı,Halısı,Alt degiştirme yeri,yatagı,Şifonyer,perde,Kapısüsü)
•Anne yanı beşik

Kıyafet yazmadım çünkü onları halaları,Annem tamamladı nerdeyse sırf annem 1 valiz doldurdu bende yaptım zaten... Ama eksiklerimi sizler yazarsanız sevinirim aklıma gelmiyor çünkü

bu arada parantez içinde marka verdiklerimde ıslak mendil markası var çok araştırdım. İlk zaman pamuk ve su olanı daha makbulmüş baktım tek baby me kullananlarda çok memnun ve gerçekten kaliteli eşim evede bu ıslak mendilden alalım dedi ki kolay kolay begenmez tavsiye ederim Cebede uygun,Kaliteside fazla,Bebegimizede zararı yok denecek kadar az. Araştırabilirsiniz

Oyy sağlıkla giysin inşallah annesi Bende de var abla böyle ama onun kız benim erkek olunca yardımlaşma kısıtlanıyor
Evet zaten biz bunu çok düşündük cinsiyet belli değil di o zamn . diyordu ablam erkek olacak senin ki kesin içine doğmuştu ablamın. kıyafetleri saklarm başka birine veririm diyordu. ama yanıldı. kız olduğunu öğrenince hepsini bana ayırdı dün almak nasip oldu. amin teyzesi inşallah sağlıcakla giyer hepsini. artık sarılarını yeşillerini beyazlarını alırsın sende. zıbınlardan. azçok .

ECEcanN Neden iki isim? Anlaşamıyorsanız tek isim koyun canım
cnm benm soyadımız çok minik.
2. isim olsa iyi olur . ben aslında 2 isim düşünmedim ama eşim 2 isimli olsun dedi.
2. isimde anlaşamıyorz ne yazık ki. zaten bu böyle giderse doğuma kadar tek isim kalacak gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…