2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anladım canımm İlk ismi kim koydu peki? 2. ismi de diğeri koysun Anlaşmazlık ortadan kalksın

Benimde 3 gün kolum ağrıdı bir de üstüne yatamadım sende de mi öyle oldu 2 defa yapılıyor sanırım di mi bu aşı ?
bende yatamadım 2-3 gün üzerine. toplm 5 kez yapılıyor ama buna doğumdan snra da dahil. 2. de hamişken yapılıyor diğerleri doğumdan snra. yapılması zorunlu değil ama yapılsa iyi olur deniliyor. daha ömür boyu yaptırmassın.

Canım birden arttı kilo acaba bu haftalarda böyle mi oluyor, bebeğin de büyümesine bağlı olarak? Ben doktoruma sorucam bugünkü kontrolde. Neyse ki son hafta toparladık ikimiz de Ara ara böyle sıçramalar olacak galiba. Neyse onlar büyüyüp gelişsinler de en önemlisi o :)

ya ben asitli içtim . daha öncede demiştim asiti kaçmış gazoz gibiydi. ben severek içtim yarısına kadar. aç olduğum için sonlara doğru zorlandım.
Her yere şeker yüklemesi şöyle kötü böyle bulantım oldu filan diye yazıyorlar ama ne içti belli değil. Sıvı çözeltilerde pek sıkıntı olduğunu duymadım. Herkes gayet normal içtim diyor. Bişey yazarken ne içtiğini de yazmak lazım... Boşuna tedirginlik yaratmaya gerek yok...

Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıranlar;
Suyla karıştırılan toz olan şekerden mi aldınız yoksa içecek gibi sıvı olanlardan mı? Sıvı olanlarda bulantı sıkıntısı yaşanmamış pek ama tozda sanırım bulantı daha çok oluyor. Görüşlerinizi alalım. Yaptırmayanlar olarak bilgilenelim...

Ben kutu cola gibi bir kutuda içtim. yani 50 lik mor olandan içtim. Asiti kaçmış gazoz tadı vardı. midem bulanmadı.

kızlar çevrenızde defne isminde kimse varmı.benım bu yaşıma kadar hiç tanıdığım olmadı defne adında.ben isimlerin kişileri etkilediğini düşünüyorum.sizlerin bir fikri varmı defneler konusunda

Anladım canımm İlk ismi kim koydu peki? 2. ismi de diğeri koysun Anlaşmazlık ortadan kalksın
Canm eşim miray dedi bende çok sevdim zaten aklımda vardı nilay,miray,minel bunları düşünüyordum. eşim miray diye bana gelince bende tamam dedim. buda ortak oldu anlaşarak.. cnm hayırlısı ya ben ervayı kabul ettirmeye çalışacağım ama eşim inat biraz bakalım

canım bende defne düşünüyorum.ama çevremde hiç defne isminde kimse yok. dayınızın bebeği nasıl.uslumu yaramazmı.dahada çok küçük bişi anlaşılmaz ama
evet daha 6 aylık yaramazlığı yok. uslu. ama başkasının kucağında ağlıyor annesini istiyor hep..
keyfi yerinde ve annesinin kucağındaysa çok güleç. hep gülüyor rahat edince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…