- 7 Ekim 2016
- 1.040
- 1.460
- 48
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.781
bende alayım cıkısta 50 gr dan bıde hatıra fotosu cekyım kendımı :)Geçen bir internet fenomeni koymuş bu içecek fotosunu şeker yüklemesi için. Mesajla sordum bulantın oldu mu diye hiç olmadı yazmış. Ben de bunun 75liğinden içmeyi düşünüyorum. Herkes korkutuyor ama maşallahOna bakarsan ben magnezyumu ve devit damlayı alırken şekilden şekile giriyorum Herkesin damak tadı farklı işte...
Bende yasamastm kuzu. Bazen uyaniyorum wc ye sonra gram uyku yok bekle ki gelsin :)Dogduklarinda böyle olmasinlarda ne olursa olsun :) ay deli olcam gece yatamadim bir turlu uykum gelmedi gözlerimi kapatiyorum tik yok toplam 5.5 saat uyudum ofinsallah bidaha boyle olmasin doguma kadar ya cok kotu ilk kez yasadim tam 2 saatte zorla daldim.
Benim de son günlerde yediklerim yetmiyor acıkıyorum sık sık bişey yemem gerekiyorbenım ıstahım acıldı arkadaslar sızın de oyle mı. artık acıkıyorum . ılla bısey yeme geregı duyuyorum.
Herkeste oluyor canimEşimle tartıştım. Ne söylerse yanlış anlıyorum abartıyorum. Bebeğime üzülüyorum başka bir şeye değil
Gerçekten tam erkek ismi Hamza uyuyor içerde desem herkes dalyan gibi bir genc bekler bizim fasulye çıkar :) ama şehitlerin atası ve peygamberimizin ve hz fatmanın ona olan sevgisinden dolayı benim de içim ısınıyorbenım esımde hamza ıstıodu ablam da oyle ısrar edıodu hamza hamza dıe sert ısım dıyor tam erkek dıyorlar:)
kerem olsun demıstım bende erkek olursa ama kız
emzık ben verecegım. aldım 3. 4 cesıt. ama esıme de dedım hıc yapmak ıstemedıgım sey sudur bazılarını goruyorum emzık yere dusuyor annesı emzıgı agzına alıo. yanı gıdıp yıkamak yerıne neden o pıslıkler agzına alıo :)
Ben hunharca yiyorum vallahi.Benim de son günlerde yediklerim yetmiyor acıkıyorum sık sık bişey yemem gerekiyor
Bu emzik olayı benimde çok dikkatimi çekiyor hemen alıp ağızlarına götürüyo bazı anneler sonra bebeğe veriyor e bebek annenin ağzındaki mikrobu da alıyor bu yüzden yedekli almak lazım emzikleri de sanırım
O burun aspiratörü olayı benide çok düşündürüyor yaAy pis anneben acaba bebeğin ağzına soktuğunu yiyebilir miyim diye düşünüyorum yada burun şeyleri var ya çekiyorlar yapamam galiba
canım bana 50lik yapıldı ve sıvı olandandı kola kutusu gibiydi çilek aromalı yazıyodu bide tadı aynı gazoz gibiydi hiç rahatsız etmedi gayet hoşuma giderek içtimArkadaşlar şeker yüklemesi yaptıranlar;
Suyla karıştırılan toz olan şekerden mi aldınız yoksa içecek gibi sıvı olanlardan mı? Sıvı olanlarda bulantı sıkıntısı yaşanmamış pek ama tozda sanırım bulantı daha çok oluyor. Görüşlerinizi alalım. Yaptırmayanlar olarak bilgilenelim...
Aynen canım bende bir anda iştahım acıldıBen hunharca yiyorum vallahi.Bir anda iştah coştu...
aslında evet ya güzl olurdu da herkese söyledik artık miray miray diyip duruyorlar . daha değiştirememNe güzel uyumlu olurmuş aslında masal ve öykü. Ben Masal ı hala beğeniyorum. Miray ı Masal mı yapsanİyice kafanı karıştırayım
Rica ederim canim onu bende bi arastirayim ne zamana kadar emzik verilmeli disler yamuk cikarmi falan burda bebege dogmadan once sigorta yapiliyo dis ve göz eklettiriyosun icine ekstradan dis özele giriyo estetik diyip kazikliyorlar adamianladım canım emzikle alakalı değil o halde bu durum,teşekkür ederim
Tam sürpriz olur işte herkeseaslında evet ya güzl olurdu da herkese söyledik artık miray miray diyip duruyorlar . daha değiştiremem
Öylesine yatmışti araştirma hastanesi diye sanirim gule oynaya selfi cekip cekip atiyorduAaa neden yatırmışlardı ki acaba
evet anlam oalrak guzel. Allahım ıns ısımlerı gıbı hayırlı evlat olurlarGerçekten tam erkek ismi Hamza uyuyor içerde desem herkes dalyan gibi bir genc bekler bizim fasulye çıkar :) ama şehitlerin atası ve peygamberimizin ve hz fatmanın ona olan sevgisinden dolayı benim de içim ısınıyor
Oy kiyamam ya ette yiyorlar tabi ama damak tadi farkli iste her yemekleri guzel olmuyo bende farkli yemekler yapiyorum gerci isvicrede pek yemek kulturu yok eskiden bi patates varmis bide peynirleri meshur raclette diye yemekleri var haslama patatesin ustune erimis peynirAyy canım doğru sen isviçredeydin di mi? Siz türk yemekleri yiyorsunuzdur tabi ne güzel :) ben bulamıyorum otellerde ve iş yerinde doğru düzgün bir şey. Sabah cornflakes ve muz, doğru düzgün peynir bile yok. Öğlen sandviç (bol bol ekmek yani) akşam yemeklerinde et falan var tabi de benim gittiğim yerde(ispanya) 9dan önce açık restoran olmadığı için (bunlar kültür olarak 10-11de yiyor akşam yemeğini..) ön atıştırmalıklar (yani yine bol ekmek) şeklinde yemek zorunda kaldım. Orda saat 9 benim biyolojik saatime yani türkiyeye göre gece 11.. O saatte yemek mi yenir yaa. Dolayısıyla baya sağlıksız beslenmek kaldım orda, 3 haftadır... Yanımda ceviz-badem falan getirmiştim arada onlardan yedim işte bir de kahvaltıdan bol bol meyve attım çantama onları tükettim gün içinde o kadar fark ediyor diyorsun yani uçmak? Ben de diyorum bu seyahatler başladıktan sonra haftada 1er kilo alarak ilerliyorum, noluyor diye. Çoğu ödem sanırım.. İnşallah atarım hepsini. Bir de düşün en az 8 saat uçuyorum haftada git-gel, aktarmalı uçuşlar falan Bu hafta türkiyedeyim bakalım baya dikkat edicem kendime inşallah
bende zeynep olacak dıe anlastık. peygamber efendısmızın kızı nıyetı ıle . ama kalbımden hifa da gecıyor. ama hıfa zor dıyorum . bır muallakda kaldım:) ama degısmeyecek sanırımTam sürpriz olur işte herkeseKime neymiş siz koyduktan sonra, ona da alışırlar
O uyku gelmez ustune bide minnaklar kipir kipir durmaz uyumaya calissakta insanin uykusu kaciyo icinde bisey oynayinca tuhaf tuhafBende yasamastm kuzu. Bazen uyaniyorum wc ye sonra gram uyku yok bekle ki gelsin :)
Kızlar yavrum 898 gr eee hadi 900 olsun
34 35 cm sanırım 4.96 çıktı fl si. Bir de 50 lik glukoz içtim onun kanını vermeyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?