2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende alayım cıkısta 50 gr dan bıde hatıra fotosu cekyım kendımı :)

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün 50 mg'lık 160 çıktı benim gibi olanlara doktorları neler önerdi acaba doktoruma msj attım ama daha dönmedi bana merak ediyorum

Bende yasamastm kuzu. Bazen uyaniyorum wc ye sonra gram uyku yok bekle ki gelsin :)

Eşimle tartıştım. Ne söylerse yanlış anlıyorum abartıyorum. Bebeğime üzülüyorum başka bir şeye değil
Herkeste oluyor canim
Ben esime bastan anlattm. Agresf olabilirim. Hormonlarla alakali vs diye. Bende neler yapiyorum adamcagza hormonlardan mi diye gülüyor artk ne yapsin :)

Gerçekten tam erkek ismi Hamza uyuyor içerde desem herkes dalyan gibi bir genc bekler bizim fasulye çıkar :) ama şehitlerin atası ve peygamberimizin ve hz fatmanın ona olan sevgisinden dolayı benim de içim ısınıyor

Ay pis anne ben acaba bebeğin ağzına soktuğunu yiyebilir miyim diye düşünüyorum yada burun şeyleri var ya çekiyorlar yapamam galiba

Ay pis anne ben acaba bebeğin ağzına soktuğunu yiyebilir miyim diye düşünüyorum yada burun şeyleri var ya çekiyorlar yapamam galiba
O burun aspiratörü olayı benide çok düşündürüyor ya nasıl yaparım bilmiyorum hem bi yandan ağlıyolar hem bi yandan çekicen falan kıyamam da yapamam da gibi geliyor

canım bana 50lik yapıldı ve sıvı olandandı kola kutusu gibiydi çilek aromalı yazıyodu bide tadı aynı gazoz gibiydi hiç rahatsız etmedi gayet hoşuma giderek içtim bide hala bulantım oluyo sabahları korktum kusucam diye ama hiçbişi olmadı öyle düşünmeyin

anladım canım emzikle alakalı değil o halde bu durum,teşekkür ederim
Rica ederim canim onu bende bi arastirayim ne zamana kadar emzik verilmeli disler yamuk cikarmi falan burda bebege dogmadan once sigorta yapiliyo dis ve göz eklettiriyosun icine ekstradan dis özele giriyo estetik diyip kazikliyorlar adami

Gerçekten tam erkek ismi Hamza uyuyor içerde desem herkes dalyan gibi bir genc bekler bizim fasulye çıkar :) ama şehitlerin atası ve peygamberimizin ve hz fatmanın ona olan sevgisinden dolayı benim de içim ısınıyor
evet anlam oalrak guzel. Allahım ıns ısımlerı gıbı hayırlı evlat olurlar

Oy kiyamam ya ette yiyorlar tabi ama damak tadi farkli iste her yemekleri guzel olmuyo bende farkli yemekler yapiyorum gerci isvicrede pek yemek kulturu yok eskiden bi patates varmis bide peynirleri meshur raclette diye yemekleri var haslama patatesin ustune erimis peynir ben yazin trye giderken ucakta ayaklarim mahvoluyo acaip sisiyo vucut hem hava degisimi hem sicak tartiya cikiyorum 3 kilo fazla donunce bi hafta sonra ancak iniyo ödem bide farkli yemekler farkli saatler olunca kilo alman normal ben isvicreye 52 kilo geldim 3-5 ay sonra 65 olmustum :)) saglikli beslen en iyisi benim doktorumda demisti ekmek yerine havuc ye meyva ye yada bu diyet biskuvi varya onlardan falan yanina al bol bol bu tur seyler

Tam sürpriz olur işte herkese Kime neymiş siz koyduktan sonra, ona da alışırlar
bende zeynep olacak dıe anlastık. peygamber efendısmızın kızı nıyetı ıle . ama kalbımden hifa da gecıyor. ama hıfa zor dıyorum . bır muallakda kaldım:) ama degısmeyecek sanırım

Bende yasamastm kuzu. Bazen uyaniyorum wc ye sonra gram uyku yok bekle ki gelsin :)
O uyku gelmez ustune bide minnaklar kipir kipir durmaz uyumaya calissakta insanin uykusu kaciyo icinde bisey oynayinca tuhaf tuhaf özlücez bu gunleride tekmeler olmucak 3 ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…