2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cook güzeller çok beğendim güle güle giysin inşallah eminim çok yakışacak kerataya. Bende Ankaradayım. Bebisin kıyafetlerini de mi yazdığın yerden aldın?
Insallah canim cok tesekkur ederim.yakinmisin etlige? Bebegin giysilerinin bir kismini forumda bir magazadan bir kisminida toker bebeden aldim bugun oda asagieglencede

Teyzesi ağlatma bizi. Valla bazen o günlerin hayaliyle erken Doğum yapcam diye korkuyorum o kadar iştahlanıyorum yani
Bi de şimdi yeğenim var daha bir aylık onu gördükçe daha bi tuhaf oluyorum. Rabbim nasıl bi duygu bu ya

Ben de haftaya şeker yüklemesine gidicem. Aç/tok saat kaçta vs hiç bir şey bilmiyorum. Gidenler ayrıca kendilerinin nasıl gittiğini, bir gün önceden en son kaçta yemek yediklerini yazabilirlerse sevinirim.
Gecen Cuma yaptirmistim seker yuklememi. Akşam 9 dan sonra su hariç birşey yiyip içme demislerdi. Sabahta su içme dediler. Akşam yediklerime çok dikkat etmedim hatta acıkırım susarım diye biraz abartmış bile olabilirim. İlk yükleme yüksek çıktı. Çarşamba tekrar yapılacak. Bu defa doktorum yüklemeye kadar dikkat et biraz hamur işi ve tatlıya daha iyi olur dedi. Ben pilav ekmek ve makarnaya dikkat etmeye çalıştım. Bakalım bu defa nasıl cikacak

Benim bidir oyle uykumu kacracak kadr oynamiyorki oynasada kacsa keske. Annannesi bile anladi diyor senn gibi tembel kızında iyi oluyo sana diyo hehe
Annen baya sikayetci anlasilan sizden :) benimkide vurmuyo anneme bi turlu gosteremedim rezil ediyo en son dayanamadim gecen orda kaliyodum durttum uyandirdim salladi bi kac tekme :)

Insallah canim cok tesekkur ederim.yakinmisin etlige? Bebegin giysilerinin bir kismini forumda bir magazadan bir kisminida toker bebeden aldim bugun oda asagieglencede
Çok yakın değilim Eryamandayım ama foruma gideriz genelde gezmeye. Gitmişken bakabilirim diye düşünmüştüm. Forumda bir mağaza vardı giriş katta çok uygun fiyatlı şeyler almıştım daha önce. Aklımdaydı orası. Gitmişken bakarım artık geneline. Kutu içinde olan hastane çıkışı galiba değil mi? Renkleri çok güzel görünüyor. Güle güle giysin tekrar

Hoşgeldin. Ne güzel ikizlerimiz oldu. Allah bağışlasın. Nasıl gidiyor ikinci hamilelik?

Kiz allah korusun belli olmaz o isler turkiyedede yasal izin 32. haftada basliyor diye biliyorum al raporunu otur evinde sonra ucakta dogurursun falan mazallah :) isvicre gezmek icin güzel bi ulke ama sadece gezmek icin onun disinda skici, soguk, insanlari soguk, saat 9 dedinmi hayat ölü helede cenevrede mesela gecen annem diyo hic gitmedim o tarafa onada dedim hicbirsey yok kuru göl gece hayati eglence falan sifir ben sanirim 1-2 sehir haric isvicrenin heryerini gezdim dag köy göl iste tabi ilk gelen icin cok farkli gorunuyor :) ama öteki yandan bakarsan insan haklari var, fakir zengin ayrimi yok, kimse ac kalmiyo, herkes istedigini yapabiliyo ve alabiliyo. Bu arada cok sükür izmir dogumluyum hayatimdaki en buyuk gururum :) 13.5 yasinda geldim buraya ne olursa olsun insanin vatanindan uzak olmasi kadar kötü birsey yok ki burada doganlar bile turkiyeye farkli bakiyo vatan orasi.

Kızlar doğum tarihi 19 mayıs gözüküyor şimdilik kpss ye giricem ama o da 21 mayıs sizce nasıl olur bilemedim
Çocukta yaparım kariyerde diyosun Belki 40i beklemezse 39da filan sınava gider gelirsin. Yok durursa birlikte gidersin ama esin kapıda bekler arabayla doğum çantala. Ama doğum tam o beklenen tarihe gelirse nasıl olur bilemedim taburcu olup sınavada gidilmezki. Kısmet artık. Hayırlısı olsun. Seninki çifte heyecan olacak

Uçakta doğurmam inşallah evet 32.hafta ama ben çoğunluğunu bebiş doğduktan sonra kullanmak istiyorum o yüzden 37ye kadar çalışıcam max o zamana kadar çalışılıyormuş sanırım yasal olarak tabi öncesinde Allah korusun bir sıkıntımız çıkmazsa. Bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum malum doğum izni sadece 16 hafta türkiyede nisan itibariyle seyahatlerimi kesicem, yöneticimle konuştum bakalım. Evet standartları yüksek refah ülkeler genelde böyle pek hareketli değil ama huzurlu en azından sokakta yürürken bomba patlar mı ya da üzerime biri saldırır mı diye düşünmüyorsun... Dediğin gibi ben de içinde yaşamaktan zaman zaman şikayet etsem de vatan bir başka.. Özleniyor hemen.

Tek isim mi düşünüyorsunuz? Kimsenin gönlü kalmasa? Bartuyu da Keremi de beğendim. Bartu daha modermn. Kerem eskimeyen bir isim. Hamza da çok anlamlı tabi. Bebisin büyüyünce sever mi acaba?

Aynen cnm ya çok kararsızım ders çalışırsam çalıştıklarım da boşa gitcek bu sefer

Benim içtiğimde elma aromalı gazoz gibiydi. Çok tatlı gelmedi. İçerken zorlanmamistim. Beklerken bir an için bir baygınlık verdi o kadar. Açlığımı bile geçirdi. Ben normalde cok tatli serbetli seyler sevmem ama cayi sekerli icerim. O yuzden zorlanmamis olabilirim. Carsamba 100luk var bakalim o nasil olacak? Toz olanın tadini etkisini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…