2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Maşallah Allah bize de o günleri göndersin de uyumasak da olur biraz

Gozunuz aydin.Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin.darisida bize olsun insallah

Oyle canim. Dizilere aglayanlara hep kizardim gercek mi sanki diye. Bi anne diye dizi var denk geldim abartmiyorum. Dizi bitene kadar nasl agliyorum. Sonra esime ac izleym.deyince agliyosun sen acmaym diyo. Yada kizima biri bsy der yapar falan diye oturup bi guzel agliyorm. Ki herseye aglayan biri deglken:)))

O uyku gelmez ustune bide minnaklar kipir kipir durmaz uyumaya calissakta insanin uykusu kaciyo icinde bisey oynayinca tuhaf tuhaf özlücez bu gunleride tekmeler olmucak 3 ay sonra
Benim bidir oyle uykumu kacracak kadr oynamiyorki oynasada kacsa keske. Annannesi bile anladi diyor senn gibi tembel kızında iyi oluyo sana diyo hehe

Söylemesi niye yasakmış ki? Bende alayım bi avent bulunsun evde o zaman gazı filan çok olursa susturur belki
Ben de aldim avent emzik, bulunsun lazim olur diye
Ayyyy suan nasilda özendim yaaaaa, hamilelik gunlerimi ozleyecegimi sanmiyorum bebisini kokla benim icin

dery.a güle güle kullansın canım yavrun aldıklarını, çok güzeller. O çantayı nette gördüm çok da beğendim ama bazı yorumlarda fermuar ı sağlam falan değil yazıyordu. Nası çanta canım bi kritik yapıver

Hayirli olsun canim, rabbim güzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insalllah
Amin cancagizim Allah razi olsun
Aminn Allah razi olsun gayet saglam gorunuyor icinde alt acmasi kirli torbasi termos biberonlugu var epeyde genis bi canta.zamanla kullaninca belli olur saglamligida

İyi akşamlar kızlar bugün goguslerim ara ara sancı yaptı var mı böyle olan diken batiyo gibi sanki bir de sol kalçanın üstü ağrıdı bugün adım atamadım kemigim sizladi resmen 36 ya kadar çalışırım diyodum daha şimdiden böyleyim naparim 36 ya kadar bilmiyorum

Yaa sorma canım, başından beri bu iş seyahatleriyle uğraşıyorum, aslında vaktin hızlı geçmesini sağlıyor seyahatler o ayrı ama yine de biraz yorucu olduğu kesin. Düşün hamileyken newyork'a bile uçtum 11 saat git 11 saat gel.. :) mide bulantısı döneminde çok kötü olmuştu ama şu an o kadar sıkıntılı olmuyor şişlikler dışında. Doktorum da uçak seyahatlerimi kısıtlamadı, 36.haftaya kadar uçabilirsin dedi, 28.haftadan sonra doktor raporu gerekiyormuş yalnızca uçağa binmek için. Ben de devam ediyorum, daha da var.. Hep diyorum kesin pilot olucak benim kızım Bern'e hiç gitmedim ama güzeldir eminim. Tabi uzun süre türkiyeden uzak olmak zor, gerçi orası doğumluysan falan orası da artık zaten senin ülken :) insan alışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…