- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.961
Günaydın canlar
GunaaaayydinnGunaydinnnnn
Gecenlerde geldin canim aklima iyi olmana sevindim.az kalmis seninde islerin maasallah.hersey yolunda degikmi miray hanimlar nasilGünaydın kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim koşturmaca arkada iki çocuk daha olunca zor oluyor birde ağırlaştım evde boya vardı dün akşam bitti bugün temizlik var haftaya miranın odası gelicek sonra kıyafetlerini yıka ütüleEminönü'ne gittim tüm malzemeleri aldım süslerini kendim yaptım onlar bitti şükür ama çok yoruldum sizler nasılsınız
Çok şükür mira hanım iyi teyzesi tepikleyip duruyor annesini sürekli ne yapsın :) yarın sabah dok kontrolüm var bakalım nasıl hanfendi sen nasılsın kuzu nasılGunaydiiinn
Gunaaaayydinn
Gecenlerde geldin canim aklima iyi olmana sevindim.az kalmis seninde islerin maasallah.hersey yolunda degikmi miray hanimlar nasil
Ohhh masalllah isler bitmis, biz daha odasini hazirlamadik. Eminonune bizde gidicez, havuzlu handan mi alisveris yaptin canim?Günaydın kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim koşturmaca arkada iki çocuk daha olunca zor oluyor birde ağırlaştım evde boya vardı dün akşam bitti bugün temizlik var haftaya miranın odası gelicek sonra kıyafetlerini yıka ütüleEminönü'ne gittim tüm malzemeleri aldım süslerini kendim yaptım onlar bitti şükür ama çok yoruldum sizler nasılsınız
Yok kuzum ben sadece şark hana gittim ordan aldım malzemelerini kendim yaptım nette çok pahalı herşey ben daha ucuza mal ettim kapı süsleri yastığı falanda hazır havuzlu hana benimde gitmem lazım eşyaların çoğunu e bebekten aldım ama Mevlüt takımı falan eksik dahaOhhh masalllah isler bitmis, biz daha odasini hazirlamadik. Eminonune bizde gidicez, havuzlu handan mi alisveris yaptin canim?
25 Ocakta ilk aşımı oldum, şubatın 25.inde 2. için çağırdı beni cnmArkadaşlar aşıyı geçen ayın 10 unda yaptırmıştım. Diğer doz için yine bu ayın 10unda mı gitmem gerekiyor yoksa 4 hafta sonra mı? Sizler nasıl yaptırdınız gün olarak tam yazar mısınız?
Canm ne güzel maşallah erkek varmış birde kız evlat sevgisi yaşayacaksın inşallah. Bu arada hoşgeldin aramıza.Slm kızlar aranıza yeni katıldım ikiz annesiyim kızlarımı bekliyorum mayıs annesi Olucaktım ama dr m 36 da alacağını söyledi tabir eger durursalar 26 yaşındayım bir oğlum var 4 yasında kardeş istedik ikiz oldu simdi ikizlerimizi bekliyoruz böyle
benimkiler de tek yumurta erkekler :) seninkiler kız değil mi? bende başladı mide yanması gece. benim doktor 36 yı bile düşünmüyor gibi geldi :) normalde haziran doğum nisana kadar inebilir insan inanamıyor. sağlıklı olsunlarda bebişler inşallah.Bursadayım canım ewt benim ikiz olduğu için sanırım Mayıs'a kalmayacak 36 haftalık en geç almayı düşünüyor dr her hafta kontrol oluyorum tek yumurta oldugu için riskli ayy sorma benim de ilk de daha rahattı neredeyse hiç anlamamıştım hamileliği alışverişim neredeyse bitti diyebilirim ıvır zıvır bi kaç bişey kaldı bebek arabası Doğumdan sonra karar vericem böyle Benim çok mide yanmam oluyor gece uyutmuyor o derece
merhaba :) çok sağol moralin içinHerkese hayırlı akşamlar hanımlar. . Ben 2017 Ocak annelerindenim ogluşum 22 günlük. . Topiginizi görünce girmek istedim şimdiden hamile günlerimi ozledimbu günlerin kıymetini bilin bol bol uyuyun zira sonra uyumaya zaman bulamayacaksiniz
valla ben makale yazıyorum habire benimkiler de benim yolumdan ilerler artık :))Ben de gebeliğim boyunca döviz borsa oynadım. Benimki de iktisatçı filan olur mu acaba
hemen eşime atmalıyım
At at bende aksam esime gosterdim yandan yandan caktirmadan guluyor :) bizim kız 8 yasina girdi vermem kizimi kimseye diyor.hmm diyorum beni gayet rahat almistin ama :))))hemen eşime atmalıyım
Amin canım çok güzelmiş aldıklarınBir iki parca bisey kaldi alinicak Allah hepimie guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin
Benim arkadasim üçüzlerini 36. Haftada dogurdu.doktoru dogum isaretlerini bekledi.hafif sancilar hissedince hemen alindi bebeklerbenimkiler de tek yumurta erkekler :) seninkiler kız değil mi? bende başladı mide yanması gece. benim doktor 36 yı bile düşünmüyor gibi geldi :) normalde haziran doğum nisana kadar inebilir insan inanamıyor. sağlıklı olsunlarda bebişler inşallah.
üzmez annesi sıkma canını kendine biraz yer açıyordur oCanlar gece boyu uyuyamadım alt karında ağrı vardı sabahı zor ettim geldim hastaneye hala ağrım var ama bebişim oynuyo diye içim rahat o annesini üzmez ki hiç nstye bağlandım ilk defa bakalım
Bizimkinin de babası yazıyor doktora tezini.valla ben makale yazıyorum habire benimkiler de benim yolumdan ilerler artık :))
Canım geçmiş olsun. İyi yapmışsın için rahatlar. Büyüyordur rahim ve bebiş herhalde ondandır. GüZel şeyler duy doktordan da bize nst deneyimlerini anlat inşallah ilerleyen saatlerdeCanlar gece boyu uyuyamadım alt karında ağrı vardı sabahı zor ettim geldim hastaneye hala ağrım var ama bebişim oynuyo diye içim rahat o annesini üzmez ki hiç nstye bağlandım ilk defa bakalım
Ben işim gereği hergün pc de tasarım,çizim yapıyorm. elde çiziyorum bzen.Ben de gebeliğim boyunca döviz borsa oynadım. Benimki de iktisatçı filan olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?