2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim koşturmaca arkada iki çocuk daha olunca zor oluyor birde ağırlaştım evde boya vardı dün akşam bitti bugün temizlik var haftaya miranın odası gelicek sonra kıyafetlerini yıka ütüle Eminönü'ne gittim tüm malzemeleri aldım süslerini kendim yaptım onlar bitti şükür ama çok yoruldum sizler nasılsınız

Günaydın canlar
Gunaydiiinn
Gunaaaayydinn
Gecenlerde geldin canim aklima iyi olmana sevindim.az kalmis seninde islerin maasallah.hersey yolunda degikmi miray hanimlar nasil

Gunaydiiinn

Gunaaaayydinn

Gecenlerde geldin canim aklima iyi olmana sevindim.az kalmis seninde islerin maasallah.hersey yolunda degikmi miray hanimlar nasil
Çok şükür mira hanım iyi teyzesi tepikleyip duruyor annesini sürekli ne yapsın :) yarın sabah dok kontrolüm var bakalım nasıl hanfendi sen nasılsın kuzu nasıl

Ohhh masalllah isler bitmis, biz daha odasini hazirlamadik. Eminonune bizde gidicez, havuzlu handan mi alisveris yaptin canim?

Ohhh masalllah isler bitmis, biz daha odasini hazirlamadik. Eminonune bizde gidicez, havuzlu handan mi alisveris yaptin canim?
Yok kuzum ben sadece şark hana gittim ordan aldım malzemelerini kendim yaptım nette çok pahalı herşey ben daha ucuza mal ettim kapı süsleri yastığı falanda hazır havuzlu hana benimde gitmem lazım eşyaların çoğunu e bebekten aldım ama Mevlüt takımı falan eksik daha

Kızlar günaydın dün doktoruma gittim bebişlerden biri 460 diğeri 475 gr maşalllah diyelim. Ayrıntılıya gitmem gerekiyor perinatologa yarın, zamanı gelmiş. İnşallah iyi haberlerle dönerim. Doğum içinde şu iki ay geçsin hele bir rahatlayacağız dedi. Normal doğum olur mu ikizlerde dedim bulursan doktor yaptır dedi esprili bir şekilde :))

Canm ne güzel maşallah erkek varmış birde kız evlat sevgisi yaşayacaksın inşallah. Bu arada hoşgeldin aramıza.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize sağ sağlim bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah.

benimkiler de tek yumurta erkekler :) seninkiler kız değil mi? bende başladı mide yanması gece. benim doktor 36 yı bile düşünmüyor gibi geldi :) normalde haziran doğum nisana kadar inebilir insan inanamıyor. sağlıklı olsunlarda bebişler inşallah.

merhaba :) çok sağol moralin için şaka bir yana ne güzel almışsın bebeğini kucağına. Darısı bize.
bizde o günlerin hayali içerisindeyiz.
Normal mi yaptınız doğumunuzu eğer güzl bir doğum hikayeniz varsa paylaşırmısınız moral olması açısından.

Canlar gece boyu uyuyamadım alt karında ağrı vardı sabahı zor ettim geldim hastaneye hala ağrım var ama bebişim oynuyo diye içim rahat o annesini üzmez ki hiç nstye bağlandım ilk defa bakalım

Benim arkadasim üçüzlerini 36. Haftada dogurdu.doktoru dogum isaretlerini bekledi.hafif sancilar hissedince hemen alindi bebekler

Canlar gece boyu uyuyamadım alt karında ağrı vardı sabahı zor ettim geldim hastaneye hala ağrım var ama bebişim oynuyo diye içim rahat o annesini üzmez ki hiç nstye bağlandım ilk defa bakalım
Canım geçmiş olsun. İyi yapmışsın için rahatlar. Büyüyordur rahim ve bebiş herhalde ondandır. GüZel şeyler duy doktordan da bize nst deneyimlerini anlat inşallah ilerleyen saatlerde

Ben de gebeliğim boyunca döviz borsa oynadım. Benimki de iktisatçı filan olur mu acaba
Ben işim gereği hergün pc de tasarım,çizim yapıyorm. elde çiziyorum bzen.
ve hobi olarak karikatürler ve boyama yapıyorm ayrıca hergün müzik dinliyor ve dinletiyorum bir kulaklık bende diğer kulaklık göbüşte. mozart,tomosa albinoni,bach,beethoven .rahatlatıyor beni ve bebeğimi.hissediyorum. 5 saat sesi çıkmıyorsa müziği açınca pat pat vuruyor. oleey annem müzik açtı diye yerine sığamıyor bence
O zamn benim ki sanatçı olur belki
Tabiki bunlar işin şakası benim annem de terzi dikiş yapar nakış yapar,kazak dokur,toka yapar tac yapar şapka yapar bebek elbise diker,ilif patik,aklına gelecek herşey var. ama gel görki ben elime şu zamana kadar hiç tığ,şiş,iğne almamışımdır. toplasan 3-4 kez belki.oda tutmaya.dokuma yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…