- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.901
Ayyy saglik bakanligi yazcaktim devlet ne alakaysa :)Canim devlet yasak koymus emzige tesfik edilmemesi icin
Ben en son bugün Pınar'ın anne temalı reklamı var yaa onda ağladımOyle canim. Dizilere aglayanlara hep kizardim gercek mi sanki diye. Bi anne diye dizi var denk geldim abartmiyorum. Dizi bitene kadar nasl agliyorum. Sonra esime ac izleym.deyince agliyosun sen acmaym diyo. Yada kizima biri bsy der yapar falan diye oturup bi guzel agliyorm. Ki herseye aglayan biri deglken:)))
ay onu farketmemisim hiccc:)) alianz diye bir sigorta reklami varya bende ona cok takigim. Haydi soyle diyede bir sarkisi var. Bebek var doguyo . Bende onda cok duygulaniyorum:) cok dinledim şarkısını kizimda deniycmBen en son bugün Pınar'ın anne temalı reklamı var yaa onda ağladımsonundaki 'annenin gözünde sen hep küçüksün' kısmı var yaa orda bitiyorum...
Evet onda ben de ağlıyordum.. Herşeyde bir duygusala bağlamalar, ağlamalar, hıçkırıklar.. Bu hamilelik bizi inanılmaz hassaslaştırdı :)ay onu farketmemisim hiccc:)) alianz diye bir sigorta reklami varya bende ona cok takigim. Haydi soyle diyede bir sarkisi var. Bebek var doguyo . Bende onda cok duygulaniyorum:) cok dinledim şarkısını kizimda deniycm
Tepki verecek mi bakalm :)
Canim cok guzeller cok zevklisin allah agiz tadiyla giydirmeyi nasip etsin gule gule kullanin insallaaahhh
Tesekkur ederiz guzel kalpli teyzeleri cok cok.cok daha guzelleri sizin olsuncanım bebişin sağlıklı mutlu günlerde kullansın çok şirin aldıkların
Çok yediğimde oluyor canım bende, rahatsız ediyor baskı yapıyor nefes alırken zorlanıyorum, sola doğru dönüp uzanıyorum biraz daha rahatlatıyor..Kızlar ya benim gibi olan var mı,Nefes alırken bile artık çatlıycakmışım patlıycakmışım gibi hissediyorum... artık karnımda yer kalmamış gibi hisediyorum ne yapcam ya ;( yemek yemek dahi istemiyorum bi kaşık alsam nefes alamıyorum karnım balonda patlıyor gibi hissediyorum... Ama mecbur tabi yiyorum ama yiyincede hem kalbim sıkışıyor hem sırtım agrıyor hem migdem bulanıyor
1,5-2 saat ayakta kalırsam oluyor canım, bol bol dinlen. Başka da bir çaresi yok sanırım uzanıp dinlenmekten başka..Iyi akşamlar kızlar benim belim şiddetli ağrıyor benim gibi olan var mi acaba
Guzel günlerde kullansin bebisin aldıklarını insallah.Yoruldum bugun kizlar bitirin imkanlar dahilinde islerinizi artik gercekten yorucu oluyor.hastane cikisini bi kac parca alt ust takim lohusalik almicam dememe ragmen lohusalik pijamami ve banyo kovasi ,tasi cantamida bugun almis olup birtek pisik onleyicisi kaldi pasamın.aldiklarimin resmini cekicem birazdan paylasmak istiyorum sizinlede
Allah bağışlasın, darısı başımıza :) bol bol uyuma gunleri biraz geride kaldı sanırım hepimiz artık geceleri en ufak bi seyden uyanır olduk :)Herkese hayırlı akşamlar hanımlar. . Ben 2017 Ocak annelerindenim ogluşum 22 günlük. . Topiginizi görünce girmek istedim şimdiden hamile günlerimi ozledimbu günlerin kıymetini bilin bol bol uyuyun zira sonra uyumaya zaman bulamayacaksiniz
yerim ya ne kadar güzeller masallah Allah güzel gunlerde kullanmayı nasıp etsn giydirip resimler atmak nasip olsun hepımıze:)Bir iki parca bisey kaldi alinicak Allah hepimie guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin
İnan eşim bile ben hamileymişim gibi yiyorum sen kuş kadar yiyorsun diyor karnımda zaten yok herkes bu nasıl basket topu var gibi diyor. Ama ben artık ne sagda ne solda rahat edebiliyorum. Birde enfeksiyon var ya vücutta bilinmiyo böbreklerim çok agrıyor oda rahatsız ediyor bide su içsem şişen ve patlıycak gibi olan karnım can sıkıyor korkutuyor canımı acıtıyor ;( Bebegim dar alandamı yaşıyor ya sıkışıyorsa diye düşünüyorumÇok yediğimde oluyor canım bende, rahatsız ediyor baskı yapıyor nefes alırken zorlanıyorum, sola doğru dönüp uzanıyorum biraz daha rahatlatıyor..
Guzel günlerde kullansin bebisin aldıklarını insallah.
Sen de Ankara'daydin degil mi? Lohusa pijamalarını nerden aldın? Ben ariyorum bulamadım guzel bi yer merak ettim.
Etlik ticaret merkezini biliyomusun oraya baktim kafama gore bisey bulamadim yine asagiegkencede karakaya magazasi var ordan aldim.ayrica guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum canim
Allah bağışlasın, darısı başımıza :) bol bol uyuma gunleri biraz geride kaldı sanırım hepimiz artık geceleri en ufak bi seyden uyanır olduk :)
Allah razi olsun dedigin gibi hepimize nasip etsin insallahyerim ya ne kadar güzeller masallah Allah güzel gunlerde kullanmayı nasıp etsn giydirip resimler atmak nasip olsun hepımıze:)
Belki enfeksiyondandır canım, alan daha o kadar dar değildir düşün bunlar daha 3 kiloya boy 50 cm'e ulaşacak inşallah :) sık öğünlerle az az ye belki öyle daha rahat edersin. Doktoruna yine bir danış istersen.İnan eşim bile ben hamileymişim gibi yiyorum sen kuş kadar yiyorsun diyor karnımda zaten yok herkes bu nasıl basket topu var gibi diyor. Ama ben artık ne sagda ne solda rahat edebiliyorum. Birde enfeksiyon var ya vücutta bilinmiyo böbreklerim çok agrıyor oda rahatsız ediyor bide su içsem şişen ve patlıycak gibi olan karnım can sıkıyor korkutuyor canımı acıtıyor ;( Bebegim dar alandamı yaşıyor ya sıkışıyorsa diye düşünüyorum
Masallah gule gule buyutun. Allah guzel gunlerini gostersin. Uykusuzluğun çaresini bulursan bizimle paylaş. Bi arkadaşım artık vazgeçtim uykudan, uyuyacağım diye beklentiye sokmuyorum kendimi demisti:) Umarim sen daha iyi haberler verirsin:) Taze tecrübeli bir anne olması iyi oldu burda. Ben bir de emzirmeye korkuyorum acısi geçmeyecek diye. Sen doğum öncesi krem surmusmuydun? Faydasını gördün mü?Herkese hayırlı akşamlar hanımlar. . Ben 2017 Ocak annelerindenim ogluşum 22 günlük. . Topiginizi görünce girmek istedim şimdiden hamile günlerimi ozledimbu günlerin kıymetini bilin bol bol uyuyun zira sonra uyumaya zaman bulamayacaksiniz
Ay hic sanmam yaaaaa ilk 4 ayimi bir daha yasamak istemem meselaOzluyorsun canim ya :) hatta biraz abartayim. Kustugun zamanlar bile kotu hatirlanmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?