2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben en son bugün Pınar'ın anne temalı reklamı var yaa onda ağladım sonundaki 'annenin gözünde sen hep küçüksün' kısmı var yaa orda bitiyorum...

Ben en son bugün Pınar'ın anne temalı reklamı var yaa onda ağladım sonundaki 'annenin gözünde sen hep küçüksün' kısmı var yaa orda bitiyorum...
ay onu farketmemisim hiccc:)) alianz diye bir sigorta reklami varya bende ona cok takigim. Haydi soyle diyede bir sarkisi var. Bebek var doguyo . Bende onda cok duygulaniyorum:) cok dinledim şarkısını kizimda deniycm
Tepki verecek mi bakalm :)

Evet onda ben de ağlıyordum.. Herşeyde bir duygusala bağlamalar, ağlamalar, hıçkırıklar.. Bu hamilelik bizi inanılmaz hassaslaştırdı :)

Kızlar ya benim gibi olan var mı,Nefes alırken bile artık çatlıycakmışım patlıycakmışım gibi hissediyorum... artık karnımda yer kalmamış gibi hisediyorum ne yapcam ya ;( yemek yemek dahi istemiyorum bi kaşık alsam nefes alamıyorum karnım balonda patlıyor gibi hissediyorum... Ama mecbur tabi yiyorum ama yiyincede hem kalbim sıkışıyor hem sırtım agrıyor hem migdem bulanıyor

Çok yediğimde oluyor canım bende, rahatsız ediyor baskı yapıyor nefes alırken zorlanıyorum, sola doğru dönüp uzanıyorum biraz daha rahatlatıyor..

Guzel günlerde kullansin bebisin aldıklarını insallah.
Sen de Ankara'daydin degil mi? Lohusa pijamalarını nerden aldın? Ben ariyorum bulamadım guzel bi yer merak ettim.
Allah bağışlasın, darısı başımıza :) bol bol uyuma gunleri biraz geride kaldı sanırım hepimiz artık geceleri en ufak bi seyden uyanır olduk :)

Çok yediğimde oluyor canım bende, rahatsız ediyor baskı yapıyor nefes alırken zorlanıyorum, sola doğru dönüp uzanıyorum biraz daha rahatlatıyor..
İnan eşim bile ben hamileymişim gibi yiyorum sen kuş kadar yiyorsun diyor karnımda zaten yok herkes bu nasıl basket topu var gibi diyor. Ama ben artık ne sagda ne solda rahat edebiliyorum. Birde enfeksiyon var ya vücutta bilinmiyo böbreklerim çok agrıyor oda rahatsız ediyor bide su içsem şişen ve patlıycak gibi olan karnım can sıkıyor korkutuyor canımı acıtıyor ;( Bebegim dar alandamı yaşıyor ya sıkışıyorsa diye düşünüyorum

yerim ya ne kadar güzeller masallah Allah güzel gunlerde kullanmayı nasıp etsn giydirip resimler atmak nasip olsun hepımıze:)
Allah razi olsun dedigin gibi hepimize nasip etsin insallah

Belki enfeksiyondandır canım, alan daha o kadar dar değildir düşün bunlar daha 3 kiloya boy 50 cm'e ulaşacak inşallah :) sık öğünlerle az az ye belki öyle daha rahat edersin. Doktoruna yine bir danış istersen.

Analar ve Oğullarına..☺

Seni ilk tanıdığımda fasulye tanesi dediler adını..
Sonraki gördüğümde portakaldın..
Sonraki günleri saymadım zaten..
Kucağıma verdiklerinde çoktan nefesim olmuştun;
Küçücük bir melektin, kanatsız..
Pınarı bile yoktu gözlerinin henüz..
Cennet kokulumdun benim..
Uyuyamadım o gece korkudan..
Ya başını döndüremezse,
Ya nefes alamazsa diye..
Aslında bir gece öncede seni beklemekten uyumamıştım ben..
Uyku neydi ki zaten senin bana bahşedilmenin yanında!!
O kadar çok şeyin anlamı oluvermiştin ki birden..
Yumuk ellerinle, cennet kokulu minicik bedeninle
Yüreğimin ortasına yerleşmiştin bile sen..
O kadar hazırmış ki yerin..
Geldiğin gibi girdin içeri..
Şimdilerde herkes büyüdüğünü söylüyor..
Evet itiraf etmeliyim ki büyüdün,
üstelik pınarı da var artık gözlerinin..
Melek değil bayağı bayağı da erkeksin hani ..
Ama hani O cennet kokun varya,
Hani o; seni kucağıma ilk verdiklerinde kokladığım,
Hani o; anında ruhuma saran,
Hani o; yokken burnumda tüten, yanımdayken hayat veren,
Hani o; buram buram evlat kokan,
Hani beni ana yapan..
Hani O cennet kokun varya,
İşte O hiç değişmiyor..
Ne zaman sarılsam sana,
Ne zaman sarılsam kokunu içime çeke çeke;
Sütüm gelecek diye korkuyorum..

T.Tuğba Baş

Masallah gule gule buyutun. Allah guzel gunlerini gostersin. Uykusuzluğun çaresini bulursan bizimle paylaş. Bi arkadaşım artık vazgeçtim uykudan, uyuyacağım diye beklentiye sokmuyorum kendimi demisti:) Umarim sen daha iyi haberler verirsin:) Taze tecrübeli bir anne olması iyi oldu burda. Ben bir de emzirmeye korkuyorum acısi geçmeyecek diye. Sen doğum öncesi krem surmusmuydun? Faydasını gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…