- 16 Ocak 2017
- 412
- 563
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.941
Benim tanıdığım bir Defne var. Çok yakın bir arkadaşımın kızı. Tanıdığım en kolay bebektı. Melek gibi. Şimdi okulda çok başarılı ve populer. Ve çok güzel. Annesi bile bana çekmemiş bu genler nerden geldi diyocanım bende defne düşünüyorum.ama çevremde hiç defne isminde kimse yok. dayınızın bebeği nasıl.uslumu yaramazmı.dahada çok küçük bişi anlaşılmaz ama
Ah canim bizim burdada dogumdan once 8 hafta dogumdan sonra 16 hafta izin ama ben bi seneye yakin calismayi dusunmuyorum bakalim tabi. Siz eger dogumdan once az izin alirsaniz fazlasini dogumdan sonraya kullanabiliyosunuz demekki burda yok o.Uçakta doğurmam inşallahevet 32.hafta ama ben çoğunluğunu bebiş doğduktan sonra kullanmak istiyorum o yüzden 37ye kadar çalışıcam max o zamana kadar çalışılıyormuş sanırım yasal olarak tabi öncesinde Allah korusun bir sıkıntımız çıkmazsa. Bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum malum doğum izni sadece 16 hafta türkiyede nisan itibariyle seyahatlerimi kesicem, yöneticimle konuştum bakalım. Evet standartları yüksek refah ülkeler genelde böyle pek hareketli değil ama huzurlu en azından sokakta yürürken bomba patlar mı ya da üzerime biri saldırır mı diye düşünmüyorsun... Dediğin gibi ben de içinde yaşamaktan zaman zaman şikayet etsem de vatan bir başka.. Özleniyor hemen.
Ben de gebeliğim boyunca döviz borsa oynadım. Benimki de iktisatçı filan olur mu acabaNiye boşa gitsin canım genel kültür olur. Hem zaman daha hızlı geçer. Bebesinde hepimizinkinden kültürlü dogar
Tahmini doğum tarihimiz aynıymış. Ne güzel. Gerçi senin ikiz olunca daha farklı ilerler sanırım. Alisverisi filan tamamladin mi? Benimde ikinci hamileliğim. Ilk oglum 5 yasinda. Hem oğluma kardeş olsun istedim. Hemde tecrübeli bir şekilde anneliği tekrar yaşamak istedim. İnşallah hepimiz doya doya keyfini çıkararak yaşarız. İlk hamileliğim çok rahattı ama bu baya zorladı beni. Şimdi riskler azaldı ama iste uykusuzluk şişkinlik vs gibi daha normal hamilelik sorunlarım var çok sukur Hangi şehirdesin?Hosbulduk canım sagol İyi gidiyor arada agrım sızım olsa da iyiyiz çok şükür aynı haftadayız galiba senin nasıl gidiyor
Kesin. Yatırımlarımız ona sorarız artık. Bebeğe takılaçaları napalm dursun mu bozduralim mi döviz mi imkb 100 mu. Bi yol gösterir artık emzigiyleBen de gebeliğim boyunca döviz borsa oynadım. Benimki de iktisatçı filan olur mu acaba
Ama her gebelik ayni olmuoki ben ilkte 9 ay cektim hastanede yattim ama bunda bulantiyi sadece 1 ay cektim oda cok cok azdi canim o yuzden uzulme ilk ole diye ikincide ole olcak deil :)Ay hic sanmam yaaaaa ilk 4 ayimi bir daha yasamak istemem meselaikinci bebise kadar unuturum insalllah o gunleri
Yatınca nasıl olsa sürekli lavaboya kalkıyorum, niye yatıyorum ki boşuna dedim, o yüzden ayaktayım yine gece geceHappyMommy yine gecenin bi saati yine biz ayaktayiz
Evet canım toplam 16 hafta 3-8 haftasını önden, geri kalanını doğum sonrası kullanabiliyorsun burda. En mantıklısı doğum sonrası çoğunluğunu kullanmak. Bazı yerlerde yurt dışında 2 yıl doğum izni olan yerler var hatta babalar bile 3 ay alıyor doğum izni, ne güzel.. İzmir'i ben de çok severim, eşimle orda tanıştık o yüzden bizdeki yeri ayrı, hatta oğlum olsaydı adını Ege koyacaktık :)Ah canim bizim burdada dogumdan once 8 hafta dogumdan sonra 16 hafta izin ama ben bi seneye yakin calismayi dusunmuyorum bakalim tabi. Siz eger dogumdan once az izin alirsaniz fazlasini dogumdan sonraya kullanabiliyosunuz demekki burda yok o.
Rahat huzurlu dogrusun ama biz huzurlu ve rahat degiliz, hareket yok, heyecan yok, bi ise gidiyosun sanki orda seni dövüyolar butun gun eve geliyosun ölü gibi yemek ye yat hayat bundan ibaret. ben izmire asigim esim adiyamanli mecbur ailesine o tarafa gidiyoruz aman diyorum napim onada raziyim turkiye topragi sonucta orasida her ne kadar izmirin yerini tutmasada idare ettiriyo :)
Bu konuda ondan fikirler bekliyorum artık teyzesi. Bana çok yol gösterdi karnımdaykenKesin. Yatırımlarımız ona sorarız artık. Bebeğe takılaçaları napalm dursun mu bozduralim mi döviz mi imkb 100 mu. Bi yol gösterir artık emzigiyle
Bursadayım canım ewt benim ikiz olduğu için sanırım Mayıs'a kalmayacak 36 haftalık en geç almayı düşünüyor dr her hafta kontrol oluyorum tek yumurta oldugu için riskli ayy sorma benim de ilk de daha rahattı neredeyse hiç anlamamıştım hamileliği alışverişim neredeyse bitti diyebilirim ıvır zıvır bi kaç bişey kaldı bebek arabası Doğumdan sonra karar vericem böyle Benim çok mide yanmam oluyor gece uyutmuyor o dereceTahmini doğum tarihimiz aynıymış. Ne güzel. Gerçi senin ikiz olunca daha farklı ilerler sanırım. Alisverisi filan tamamladin mi? Benimde ikinci hamileliğim. Ilk oglum 5 yasinda. Hem oğluma kardeş olsun istedim. Hemde tecrübeli bir şekilde anneliği tekrar yaşamak istedim. İnşallah hepimiz doya doya keyfini çıkararak yaşarız. İlk hamileliğim çok rahattı ama bu baya zorladı beni. Şimdi riskler azaldı ama iste uykusuzluk şişkinlik vs gibi daha normal hamilelik sorunlarım var çok sukur Hangi şehirdesin?
Dimi. Bu halimide cok seviyorum ama. Cok rahatlaticii:)))Evet onda ben de ağlıyordum.. Herşeyde bir duygusala bağlamalar, ağlamalar, hıçkırıklar.. Bu hamilelik bizi inanılmaz hassaslaştırdı :)
Oyle bnden sikayetcydi simdi birde torunu geliyor :)))) bsna dio gor bak naslms Kolay mi :)) senn ki zaten zor uyuyo bide uyandrmisin annesi. :))) findik kurduuAnnen baya sikayetci anlasilan sizden :) benimkide vurmuyo anneme bi turlu gosteremedim rezil ediyo en son dayanamadim gecen orda kaliyodum durttum uyandirdim salladi bi kac tekme :)
Napim teyzesi ya beni rezil ediyo millete poposuni dönüyo icten vuruyo anlamasinlar diye o kadar uyanik bi cocukki. Zavalli annende napsin ya sende anlarsin simdi onu benimkide cok aglarsa bende annemi anlicamOyle bnden sikayetcydi simdi birde torunu geliyor :)))) bsna dio gor bak naslms Kolay mi :)) senn ki zaten zor uyuyo bide uyandrmisin annesi. :))) findik kurduu
amin inşallah canım teşekkür ederim.Güle güle kullanin canim cok guzel rabbim saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah
Aha sizde oyle bizde 8 hafta dogum oncesi arti 16 hafta dogum sonrasi toplamda 24 hafta rapor veriyolar. Aynen mesela almanyada dogum izni 3 sene ama babalara kac gun bilmiyom fransadada dogum izni daha uzun galiba 3 den fazla kalabiliyosun evde ama isvicre malesefki avrupa birliginde degil o yuzden tatilinde dogum iznininde en azi burada. Aaa ne guzel ya bende ege yada efe isterdimde esim istemedi emir e ses cikarmadi ayazida kendi koydu oyle hallettik :)Evet canım toplam 16 hafta 3-8 haftasını önden, geri kalanını doğum sonrası kullanabiliyorsun burda. En mantıklısı doğum sonrası çoğunluğunu kullanmak. Bazı yerlerde yurt dışında 2 yıl doğum izni olan yerler var hatta babalar bile 3 ay alıyor doğum izni, ne güzel.. İzmir'i ben de çok severim, eşimle orda tanıştık o yüzden bizdeki yeri ayrı, hatta oğlum olsaydı adını Ege koyacaktık :)
Ayy canim benim duygulandinmi gel sarilalimTeyzesi ağlatma bizi. Valla bazen o günlerin hayaliyle erken Doğum yapcam diye korkuyorum o kadar iştahlanıyorum yani
Bi de şimdi yeğenim var daha bir aylık onu gördükçe daha bi tuhaf oluyorum. Rabbim nasıl bi duygu bu ya
Giriste gormedim ben bebe magazasi demekki dikkatimi cekmedi.evet canjm hastane cikisi.internettede var bu markanin hastane cikislari bi bak bakalim begendiysen aziz bebe markasiÇok yakın değilim Eryamandayım ama foruma gideriz genelde gezmeye. Gitmişken bakabilirim diye düşünmüştüm. Forumda bir mağaza vardı giriş katta çok uygun fiyatlı şeyler almıştım daha önce. Aklımdaydı orası. Gitmişken bakarım artık geneline. Kutu içinde olan hastane çıkışı galiba değil mi? Renkleri çok güzel görünüyor. Güle güle giysin tekrar
Canimm tesekkur ederiz Allah razi olsunCanim cok güzeller Rabbim giydirmek nasib etsin pasaya
GunaydinnnnnGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?