2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Sağlıkla kucağına al inşallah canım

canım çalışan anne için cankurtaran emzik.ben bi zararını görmedim.biraz konuşmamız geç oldu ama sebebi emzikmiydi bilmiyorum.yanlız biz emziği nerdeyse 1 aylıkkken ilk vermeye çalıştık.nerdeyse almıyordu.birkaç gün uğraştım.sanırım daha hastaneden çıkmadan vermek lazımmış

Canim kizim1 yasina kadar kullandi emzikbi skntisini gormedik aksine emzikuyku duzenini saglio

canım ilk kaçıncı günde verdin emziği

canım doğum tarihlerimiz çok yakın.dr şu zaman alırız diye bir şey dedimi

güle güle kullan canım

Bir iki parca bisey kaldi alinicak Allah hepimie guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin

canım hepsi çooook güzel.hayırlı günlerde kullan inşallah.çantanı kaça aldın

hadi ya.negüzzel

canım kapı süsünüdemi kendin yaptın.nasıl yaptın?

Canlar gece boyu uyuyamadım alt karında ağrı vardı sabahı zor ettim geldim hastaneye hala ağrım var ama bebişim oynuyo diye içim rahat o annesini üzmez ki hiç nstye bağlandım ilk defa bakalım

canım geçmişş olssun.umarım sıkıntılı bişi yoktur

Benim arkadasim üçüzlerini 36. Haftada dogurdu.doktoru dogum isaretlerini bekledi.hafif sancilar hissedince hemen alindi bebekler
ne güzel zamanında doğum darısı bizlerin başına. benimkiler geçen hafta firar etmeye çalıştılar iki gün hastanedeydim, karnım da çok sert. doktor crinone jel başlattı şimdi de.

At at bende aksam esime gosterdim yandan yandan caktirmadan guluyor :) bizim kız 8 yasina girdi vermem kizimi kimseye diyor.hmm diyorum beni gayet rahat almistin ama :))))
Aynen ya bizde sohbet ederken söylüyorum damadımız olcak diyorum. Ne damadı yok öyle bişey ben vermem kızımı diyor Kıskanç baba olcaak

Sen beni bir gör. Akşamları tv karşısında bir koca koltuk şalı, bir bebiş battaniyesi, keçeden kapı süsü, bebişe atkı, lohusa terliği yaptım, şimdi keçeden bebişe magnetler yapıyorum Gören inanamıyor ama resmen elim boş durunca dayanamıyorum. Şaşırıyorlar, benden örgü beklemiyor kimse niyeyse Bence çok keyifli

hayırlı olsun.bizde defneyi düşünüyoruz ama kararsızız.ama güzel isim.adı gibi güzel yaşasın inşallah yavrun

ne güzel ya .kapı süsü bende yapmak istiyorum.ama tam olarak nasıl yapıcam bilmiyorum.el işi konusunda çok marifetli deilim.sen nasıl yaptın canım.merak ettim

Of yaaaaaaa kıskandm valla şimdi keşke yapabilsem çok şanslısın. Ya magnet filan yaparım. baby shower tasarımları yapıyorum arada isteyene arkadaşlarıma ve dışarıya. afiş poster tasarımı magnet tasarım bebeğin ay ay geliştiği tasarımları.1 yaşına kadar yaptığı aktivite afişleri (yazılı olarak ) onları hazırlayıp baskısıya gönderiyorum. hazırlaması benden tüm tasarımları. boş magnet alıp yaptığım tasarımları yapıştrırım bebeğimle alakalı. ama dikiş nakış örgü yapamam. terlik yaparım aslında boş beyaz alacaksın üzerine değişik güller çiçeçkler boncuklar yaparak kendim oluşturabilirim. ama dikişli değil yapıştırma olarak

Z
Ben de dbakırlıyım canım bahçeci kliniğinde takibimi yaptırıyorum doktorum zeki Akkum duymuşsunuzdur mehtihi.kendş yaptı detaylı ultrasonunu.sen nerde yaptırdın?
Merhaba canim butun sayfalarda bahceci diyarbkirla ilgili bi yazan giden varmi diye arastiriyorm bana merkez hakkinda bilgi verirmisiniz nasil iyi mi doktorlari emriyolog nasil ????

Terliği ben de düz alıp üzerine süsleri silikonla yapıştırdım zaten. Tasarım ben de kendi çapımda yapıyorum photoshopla, o işler de çok keyifli Bunlar cidden Klasik müzikten daha çok rahatlatıyor beni adeta antidepresan

Keçeleri harf şeklinde kesip içini pamukla doldurdum. Yanına da kalp ve yıldız yaptım. Bir kurdeleye montesi kaldı. Bitsin de hepsini yolliyim fotosunu çekip.

eşim de biz akademisyen olduk onlar başka bişey olsun diyor
Zor zaten akademisyenlik. Benimki doktora yapıyor aynı zamanda çalışıyor. Sürekli Ankara'ya git gel yapmak zorunda kalıyor. Yoğun oluyor böyle ama sürekli okulda olmak da daha zor diyor. Bebişlerimizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah, doğsun da sıpalar kendi sevdikleri işleri yapsınlar

ben ikisinden biri sanatçı olsun isterim ah keşke ressam, heykeltraş falan :)

ben ikisinden biri sanatçı olsun isterim ah keşke ressam, heykeltraş falan :)
İnşallah bende çok istiyorum .çizim yeteneğinin bir kısmını benden alır ve kendini geliştirir ilerletirse çok mutlu olurum .ben çok isterim. ama tabiki kendi seçimi kesinlikle karışmam. ve çok istiyorum baleye vermeyi Allah nasip etsin o günleeri. Güzel kuzum

Biz de ebebekten baya bisiler aldik, kalanlari eminonunde tamamlarim diyorum. Lohusa takimi, hastane cikisi, süslemeler felan iste. Nasip olsada bi gitsek alacagim hepsini insalllah.
Ben de battaniye oruyorum, bence de antidepresan etkisi yaratiyor

Lansinoh ve garmastan almıştım ben canım ama doğum öncesi baslanmasi gerekiyordu ihmal ettim doğum sonrası sürdüm ama pek bi faydası olmadı keşke önce baslasaydim dedim belki o zaman fayda ederdi.. neyse ki benim goguslerimyara çok çatlamadı ilk başta tutarken yaniyo cnm sadece ona da susam yağı sürerek giderdim çok şükür

Hosbulduk canım Evet bir oğlum vardı iki kızım olacak simdi Rabbim nasip ederse amin canım inşş Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın haftalarımız aynıymış

Ayrıca emzirmeye korkma cnm emzirmek bebegimle benim aramdaki en özel bağ .. ağlaya ağlaya emziren annelerimiz var bizim ama yinede vazgecmeyen. . Umarım senin emzirme seruvenin ağrısız sizisiz olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…