2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım dişle ilgili ne yaşadın.ben bir haftadır diş ve çene ağrısı çekiyorum.diş doktoruna gitmeyede çekiniyorum
Hamileligimin basindan beri dis etlerim kaniyor, dis fircalamaya korkuyorum. İlk oglumda da 20 lik dislerimden cikmayanlar pes pese patladi, 20 lik dis agrisi cok cektim ve mudahale edilemedigi icin damaktaki yer sikintisindan dolayi on disler carpildi.

Gunaydınlar :)
Gel benim doktor yaptırır, 2 ay önceki kontrole gittigimde yarın ikizlere normal dogum yaptıracagım demisti, ertesi gün instagram'dan baktım yaptırmıs cidden. Benimki normal dogum manyagı, bi sıkıntı yoksa herkese normal dogum yaptırabilir sanırım
valla ben makale yazıyorum habire benimkiler de benim yolumdan ilerler artık :))
Aaa böyle deyince profilinden baktım akademisyenmissin :) Ben de arastırma görevlisiyim, bol bol doktora tezimle ugrasıyorum bu ara :) Akıllı bıdıklar olurlar mı dersin :) Doktora bitmis sanırım senin degil mi?
Kesinlikle zor :) Dogumdan önce olabildigince tezi ilerletmeye calısıyorum, bi yandan tez derdi bi yandan bebisi düsünüyorum :) Neyse hallederim herhalde bi sekilde.
Daha Alt keçeleri yapıyorum. Süsleyip magnet yapıştınca son halini yolliyim şu an durum bu :)Eki Görüntüle 1949753
Cok güzel olmuslar ya, keske benim elimden de böyle seyler gelse, ben de kendim yapardım :) Instagram'da falan görüyorum yapanları, ne güzel diyorum. Sen bence ticarete dök bu isi cok para var

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün 50 mg'lık 160 çıktı benim gibi olanlara doktorları neler önerdi acaba doktoruma msj attım ama daha dönmedi bana merak ediyorum
Benim de 50 mg yüklemem 183 çıkmıştı sınırın üstünde. Doktorum 100mg yaptırdı bu değerlerinde yüksek çıkınca endokrine gittim. Şeker ölçme cihazıyla günlük ölçümlerimi yapıyorum. Tabiki diyet yapıyorum. Başlarda zor geldi ancak alıştım. Stres yapma bence bu da ekiliyor. Senin çok yüksek değil umarım diyet yapmazsın

Vaktim olsaydı yapılırmış vallahi, fiyat aldım ben de instagramdan görüp, tanesini 6-7₺ den satıyorlar, fatura yok vergi yok oh vallahi nasıl iş anlamadım. Benim kendi şirketim var, ticaret yapıyorum, vergimi kuruşu kuruşuna veriyorum. Bu instagramdakileri gördükçe uyuz oluyorum sorma

Benim eşim de deneylerini bitirmeye çalışıyor bebiş gelene kadar. O bitse tezi akşamları geniş geniş yazar vakti var daha ama bitemedi deneyleri bir türlü. Allah kolaylık versin hepimize...

Kapı süsleri hariç herşeyi kendim yaptım kızlar fikir olsun sizlerede maşallahınızı alırız

Eklentiler

• IMG_5872.webp
    16 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_5893.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_5558.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_5535.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_5541.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_5488.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_5538.webp
    35 KB · Görüntüleme: 85
Benim 20 lik dişlerim hala çıkmadı. bu arada benimde diş etlerimde hassaslaşma var. arada kanıyor fırçalarken ama ağrı yok allahtan sadece diş etlerim yumuşadı gibi arada sıkıyorum dişlerimi ister istemez.

Kapı süsleri hariç herşeyi kendim yaptım kızlar fikir olsun sizlerede maşallahınızı alırız
Yaaaaaaaa bende istiyorum ya bayıldım . harika ötesi. hele şişede bonibonların olduğu bittim ona. geçende resim atmıştım aynısını yapacağım diye sende yapmışsın aynısını demekki. harikasın valla bravoo

dery.a sarılalım canım, severim seni
calamityjane geçmiş olsun arkadasım. Bir de 32 haftadanönce nst de bir şey duyulmaz derler
Kızlar çokcici şeyler yapmışsınız. Keşke benim de öyle yeteneklerim olsa hiç anlamam hoş anlasam da tahammülüm olmuyo.

Çok güzel adıyla bin yaşasın ikisi de. Defne çok güzel bir isim bence. Benim oğlumun adı da Alp olacak inşallah öyle karar verdik bakalım.

waLLee 1 haftadr mugladaym da 3 gundr acayp sicak. Benm bobrek agrim gecti şükür. Hep soguktanms. Hafif soguk olsun yine aynym ama. Kendini sicak tut. Belki sennde usutmeyle alakalidr
Olabilir canım çünkü azıcık havalar iyi oldu benim kide geçti şuan bir şey yok :)
İnşallah sağlıklı bir şekilde geçirirz şu dönemleri :)

ay ne güzll resim atsan keşke bizde görsek
Guzel bi goruntu yakalarsak eger atarim burayada
Ayy maasallah hepside birbirinden guzeller ellerine emegine saglik.Rabbim hayirla tamamina erdirip kullanmayi nasip netsin

Canim cok gec yasa kadar kullanmazsan sknti yapmaz bence.ben ilk hastanede vermeye calistim almadi surekli denedim her denemede kusuodu 6.ayinda aldi 1 yasindada birakti ama emzigi sadece uyumak icin kullaniodu gunduz vermiodum ben.emzigi verince uyku saati oldugunu bilip uyuyodu hemen

Evet ya aynen o fiyatları görünce dedim en güzeli kendin yapmak ama iste bende de hic el marifeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…