- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.021
Evet canim hersey yavrularimiz icin, yeterki iyi olsunlarda analari herseye katlanirBende gecen hafta vuruldum ve ilkine göre çok az acıdı... çok geçmiş olsun Cnm, herşey onlar için❤
Hamileligimin basindan beri dis etlerim kaniyor, dis fircalamaya korkuyorum. İlk oglumda da 20 lik dislerimden cikmayanlar pes pese patladi, 20 lik dis agrisi cok cektim ve mudahale edilemedigi icin damaktaki yer sikintisindan dolayi on disler carpildi.canım dişle ilgili ne yaşadın.ben bir haftadır diş ve çene ağrısı çekiyorum.diş doktoruna gitmeyede çekiniyorum
Gel benim doktor yaptırır, 2 ay önceki kontrole gittigimde yarın ikizlere normal dogum yaptıracagım demisti, ertesi gün instagram'dan baktım yaptırmıs cidden. Benimki normal dogum manyagı, bi sıkıntı yoksa herkese normal dogum yaptırabilir sanırımKızlar günaydın dün doktoruma gittim bebişlerden biri 460 diğeri 475 gr maşalllah diyelim. Ayrıntılıya gitmem gerekiyor perinatologa yarın, zamanı gelmiş. İnşallah iyi haberlerle dönerim. Doğum içinde şu iki ay geçsin hele bir rahatlayacağız dedi. Normal doğum olur mu ikizlerde dedim bulursan doktor yaptır dedi esprili bir şekilde :))
Aaa böyle deyince profilinden baktım akademisyenmissin :) Ben de arastırma görevlisiyim, bol bol doktora tezimle ugrasıyorum bu ara :) Akıllı bıdıklar olurlar mı dersin :) Doktora bitmis sanırım senin degil mi?valla ben makale yazıyorum habire benimkiler de benim yolumdan ilerler artık :))
Kesinlikle zor :) Dogumdan önce olabildigince tezi ilerletmeye calısıyorum, bi yandan tez derdi bi yandan bebisi düsünüyorum :) Neyse hallederim herhalde bi sekilde.Zor zaten akademisyenlik. Benimki doktora yapıyor aynı zamanda çalışıyor. Sürekli Ankara'ya git gel yapmak zorunda kalıyor. Yoğun oluyor böyle ama sürekli okulda olmak da daha zor diyor. Bebişlerimizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah, doğsun da sıpalar kendi sevdikleri işleri yapsınlar
Cok güzel olmuslar ya, keske benim elimden de böyle seyler gelse, ben de kendim yapardım :) Instagram'da falan görüyorum yapanları, ne güzel diyorum. Sen bence ticarete dök bu isi cok para varDaha Alt keçeleri yapıyorum. Süsleyip magnet yapıştınca son halini yolliyimşu an durum bu :)Eki Görüntüle 1949753
Benim de 50 mg yüklemem 183 çıkmıştı sınırın üstünde. Doktorum 100mg yaptırdı bu değerlerinde yüksek çıkınca endokrine gittim. Şeker ölçme cihazıyla günlük ölçümlerimi yapıyorum. Tabiki diyet yapıyorum. Başlarda zor geldi ancak alıştım. Stres yapma bence bu da ekiliyor. Senin çok yüksek değil umarım diyet yapmazsınKızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün 50 mg'lık 160 çıktı benim gibi olanlara doktorları neler önerdi acaba doktoruma msj attım ama daha dönmedi bana merak ediyorum
Vaktim olsaydı yapılırmış vallahi, fiyat aldım ben de instagramdan görüp, tanesini 6-7₺ den satıyorlar, fatura yok vergi yok oh vallahi nasıl iş anlamadım. Benim kendi şirketim var, ticaret yapıyorum, vergimi kuruşu kuruşuna veriyorum. Bu instagramdakileri gördükçe uyuz oluyorum sormaGunaydınlar :)
Gel benim doktor yaptırır, 2 ay önceki kontrole gittigimde yarın ikizlere normal dogum yaptıracagım demisti, ertesi gün instagram'dan baktım yaptırmıs cidden. Benimki normal dogum manyagı, bi sıkıntı yoksa herkese normal dogum yaptırabilir sanırım
Aaa böyle deyince profilinden baktım akademisyenmissin :) Ben de arastırma görevlisiyim, bol bol doktora tezimle ugrasıyorum bu ara :) Akıllı bıdıklar olurlar mı dersin :) Doktora bitmis sanırım senin degil mi?
Kesinlikle zor :) Dogumdan önce olabildigince tezi ilerletmeye calısıyorum, bi yandan tez derdi bi yandan bebisi düsünüyorum :) Neyse hallederim herhalde bi sekilde.
Cok güzel olmuslar ya, keske benim elimden de böyle seyler gelse, ben de kendim yapardım :) Instagram'da falan görüyorum yapanları, ne güzel diyorum. Sen bence ticarete dök bu isi cok para var
Benim eşim de deneylerini bitirmeye çalışıyor bebiş gelene kadar. O bitse tezi akşamları geniş geniş yazar vakti var daha ama bitemedi deneyleri bir türlü. Allah kolaylık versin hepimize...Gunaydınlar :)
Gel benim doktor yaptırır, 2 ay önceki kontrole gittigimde yarın ikizlere normal dogum yaptıracagım demisti, ertesi gün instagram'dan baktım yaptırmıs cidden. Benimki normal dogum manyagı, bi sıkıntı yoksa herkese normal dogum yaptırabilir sanırım
Aaa böyle deyince profilinden baktım akademisyenmissin :) Ben de arastırma görevlisiyim, bol bol doktora tezimle ugrasıyorum bu ara :) Akıllı bıdıklar olurlar mı dersin :) Doktora bitmis sanırım senin degil mi?
Kesinlikle zor :) Dogumdan önce olabildigince tezi ilerletmeye calısıyorum, bi yandan tez derdi bi yandan bebisi düsünüyorum :) Neyse hallederim herhalde bi sekilde.
Cok güzel olmuslar ya, keske benim elimden de böyle seyler gelse, ben de kendim yapardım :) Instagram'da falan görüyorum yapanları, ne güzel diyorum. Sen bence ticarete dök bu isi cok para var
Benim 20 lik dişlerim hala çıkmadı. bu arada benimde diş etlerimde hassaslaşma var. arada kanıyor fırçalarken ama ağrı yok allahtan sadece diş etlerim yumuşadı gibi arada sıkıyorum dişlerimi ister istemez.Hamileligimin basindan beri dis etlerim kaniyor, dis fircalamaya korkuyorum. İlk oglumda da 20 lik dislerimden cikmayanlar pes pese patladi, 20 lik dis agrisi cok cektim ve mudahale edilemedigi icin damaktaki yer sikintisindan dolayi on disler carpildi.
Yaaaaaaaa bende istiyorum ya bayıldımKapı süsleri hariç herşeyi kendim yaptım kızlar fikir olsun sizleredemaşallahınızı alırız
Ellerine sağlık, çok güzel olmuş hepsi, herşeyi tamamlamışsın sen birşey kalmamış. MaşallahKapı süsleri hariç herşeyi kendim yaptım kızlar fikir olsun sizleredemaşallahınızı alırız
Çok güzel adıyla bin yaşasın ikisi de. Defne çok güzel bir isim bence. Benim oğlumun adı da Alp olacak inşallah öyle karar verdik bakalım.Günaydın annişleeeer❤ Sonunda bende kızımın adını defne koymaya karar verdim... teyzesi öneride bulundu onun kızı olsaydı koyacaktı,oğlu oldu Alp ismini koydu.. eşimde onayladı, verdik gitti adınıııı
Olabilir canım çünkü azıcık havalar iyi oldu benim kide geçti şuan bir şey yok :)waLLee 1 haftadr mugladaym da 3 gundr acayp sicak. Benm bobrek agrim gecti şükür. Hep soguktanms. Hafif soguk olsun yine aynym ama. Kendini sicak tut. Belki sennde usutmeyle alakalidr
Guzel bi goruntu yakalarsak eger atarim burayadaay ne güzll resim atsan keşke bizde görsek
Ayy maasallah hepside birbirinden guzeller ellerine emegine saglik.Rabbim hayirla tamamina erdirip kullanmayi nasip netsinKapı süsleri hariç herşeyi kendim yaptım kızlar fikir olsun sizleredemaşallahınızı alırız
Nasıl oldun iyi misin şimdi?Canlar gece boyu uyuyamadım alt karında ağrı vardı sabahı zor ettim geldim hastaneye hala ağrım var ama bebişim oynuyo diye içim rahat o annesini üzmez ki hiç nstye bağlandım ilk defa bakalım
Canim cok gec yasa kadar kullanmazsan sknti yapmaz bence.ben ilk hastanede vermeye calistim almadi surekli denedim her denemede kusuodu 6.ayinda aldi 1 yasindada birakti ama emzigi sadece uyumak icin kullaniodu gunduz vermiodum ben.emzigi verince uyku saati oldugunu bilip uyuyodu hemenSağlıkla kucağına al inşallah canım
canım çalışan anne için cankurtaran emzik.ben bi zararını görmedim.biraz konuşmamız geç oldu ama sebebi emzikmiydi bilmiyorum.yanlız biz emziği nerdeyse 1 aylıkkken ilk vermeye çalıştık.nerdeyse almıyordu.birkaç gün uğraştım.sanırım daha hastaneden çıkmadan vermek lazımmış
canım ilk kaçıncı günde verdin emziği
canım doğum tarihlerimiz çok yakın.dr şu zaman alırız diye bir şey dedimi
güle güle kullan canım
canım hepsi çooook güzel.hayırlı günlerde kullan inşallah.çantanı kaça aldın
hadi ya.negüzzel
canım kapı süsünüdemi kendin yaptın.nasıl yaptın?
canım geçmişş olssun.umarım sıkıntılı bişi yoktur
Evet ya aynen o fiyatları görünce dedim en güzeli kendin yapmak ama iste bende de hic el marifeti yokVaktim olsaydı yapılırmış vallahi, fiyat aldım ben de instagramdan görüp, tanesini 6-7₺ den satıyorlar, fatura yok vergi yok oh vallahi nasıl iş anlamadım. Benim kendi şirketim var, ticaret yapıyorum, vergimi kuruşu kuruşuna veriyorum. Bu instagramdakileri gördükçe uyuz oluyorum sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?