2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Saol Cnm bnmmmm, amin hepimizin yavrularını bahtı açık olsun

Hosbulduk canım Evet bir oğlum vardı iki kızım olacak simdi Rabbim nasip ederse amin canım inşş Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın haftalarımız aynıymış
Evet cnm. bana doktorum normal doğum için mayısın 13ü ne gün verdi. tahmini olarak tabi ne zaman geleceği belli olmaz

Keçeleri harf şeklinde kesip içini pamukla doldurdum. Yanına da kalp ve yıldız yaptım. Bir kurdeleye montesi kaldı. Bitsin de hepsini yolliyim fotosunu çekip.
Hayyy maşallah ellerine sağlık, bende battaniye,2 de yelek ördüm çevremdeki herkese diyorum kızıma örün bişeyler diye dünde gittim yün aldım devam edecem... aynen alıştım boş tv izleyemiyorum... can kuzuları yaaaa❤

Ewt canım benimkiler kız :) mide yanmam bebeğin pozisyonuna göre değişiyor aniden yer değiştiriyorlar midem ağzıma geliyor bizim yarın kontrolümüz var her hafta kontrol oluyoruz geçen hafta biraz fark oldu kızlarımın arasın da biri 150 gr fark attı 30 haftadan sonra hazırlıklı olmalıyız zaten canım tek yumurta çifte göre daha riskli

Evet cnm. bana doktorum normal doğum için mayısın 13ü ne gün verdi. tahmini olarak tabi ne zaman geleceği belli olmaz
Birimde herşey yolunda giderse 26 nisan sezaryan tabi suları azalmazsa birisi sıkışmazsa 32 den sonra herşey olabilir diyor benim ilki normaldi çok rahat bir Doğum olmuştu buna maalesef sezaryan diyorlar zaten bebeğin biri ters duruyor suanda hayırlısı olsun artık hakkımızda

3 sene rüya gibi yaa :) evet Ege'ye bayılıyorum 2.erkek olursa artık Ege'miz olacak inşallah çok isterim, bizim için de çok anlamlı :) ilkini kız istemiştik gönlünüze göre oldu çok şükür meleğim :) emir ayaz da çok güzelmiş. Bizim de Derin Milena'mız geliyor teyzesi :)

Kızlar devlet hastanesi çok heyecanlı her an doğuma gelen yeni birileri oluyo hatta bi tanesi çantalarıyla gelmişti anakucağı filan gözlerim doldu Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ha kendimi unuttum bizimki de gaz sancısıymış :) idrar sonucunu da alıp gidicem işe oysa ki eve gidip uyumak vardı

Hamarat hatun. Keceden yaptigin magnetler nasillar canim? Goruntu paylasman mumkun mu?

Geçmiş olsun. Olsun için rahatlamış oldu. Haline de şükretmişsindir şu an :) Bak aklıma acilde bir kızla tanışmıştım o geldi. Tekerlekli sandalyeyle getirdiler ölüyorum diye ağlıyordu, meğer gazmış, kucakta wc ye taşıyıp bir fitil yapmışlardı, yürüyerek çıkmıştı Hala aklıma geldikçe gülerim

Ayy demeyin oyle yahu gunum yollsrda geciyo benimki sofor mu olucak o vakit :)))
Canim cok tesekkur ederim.125 liraydi etiketi indirim yaptilar kaca geldi bilmiyorum
ne güzel zamanında doğum darısı bizlerin başına. benimkiler geçen hafta firar etmeye çalıştılar iki gün hastanedeydim, karnım da çok sert. doktor crinone jel başlattı şimdi de.
Insallah canimm dinlen bol bol yorma kendini fazla akisina birak kendine bedenine guven 36 ya gelirsen zaten gerisi kolay hic endise etme .ciger ignesi yapilicakmi yavrularina
Keçeleri harf şeklinde kesip içini pamukla doldurdum. Yanına da kalp ve yıldız yaptım. Bir kurdeleye montesi kaldı. Bitsin de hepsini yolliyim fotosunu çekip.
Gonder canim bizede fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…