- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.001
Saol Cnm bnmmmm, amin hepimizin yavrularını bahtı açık olsunhayırlı olsun.bizde defneyi düşünüyoruz ama kararsızız.ama güzel isim.adı gibi güzel yaşasın inşallah yavrun
ne güzel ya .kapı süsü bende yapmak istiyorum.ama tam olarak nasıl yapıcam bilmiyorum.el işi konusunda çok marifetli deilim.sen nasıl yaptın canım.merak ettim
Bende gecen hafta vuruldum ve ilkine göre çok az acıdı... çok geçmiş olsun Cnm, herşey onlar için❤İkinci doz aşimida oldum, haydi hayirlisi bakalim
Evet cnm. bana doktorum normal doğum için mayısın 13ü ne gün verdi. tahmini olarak tabi ne zaman geleceği belli olmazHosbulduk canım Evet bir oğlum vardı iki kızım olacak simdi Rabbim nasip ederse amin canım inşş Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın haftalarımız aynıymış
Hayyy maşallah ellerine sağlık, bende battaniye,2 de yelek ördüm çevremdeki herkese diyorum kızıma örün bişeyler diyeKeçeleri harf şeklinde kesip içini pamukla doldurdum. Yanına da kalp ve yıldız yaptım. Bir kurdeleye montesi kaldı. Bitsin de hepsini yolliyim fotosunu çekip.
Ewt canım benimkiler kız :) mide yanmam bebeğin pozisyonuna göre değişiyor aniden yer değiştiriyorlar midem ağzıma geliyorbenimkiler de tek yumurta erkekler :) seninkiler kız değil mi? bende başladı mide yanması gece. benim doktor 36 yı bile düşünmüyor gibi geldi :) normalde haziran doğum nisana kadar inebilir insan inanamıyor. sağlıklı olsunlarda bebişler inşallah.
Birimde herşey yolunda giderse 26 nisan sezaryanEvet cnm. bana doktorum normal doğum için mayısın 13ü ne gün verdi. tahmini olarak tabi ne zaman geleceği belli olmaz
3 sene rüya gibi yaa :) evet Ege'ye bayılıyorumAha sizde oyle bizde 8 hafta dogum oncesi arti 16 hafta dogum sonrasi toplamda 24 hafta rapor veriyolar. Aynen mesela almanyada dogum izni 3 sene ama babalara kac gun bilmiyom fransadada dogum izni daha uzun galiba 3 den fazla kalabiliyosun evde ama isvicre malesefki avrupa birliginde degil o yuzden tatilinde dogum iznininde en azi burada. Aaa ne guzel ya bende ege yada efe isterdimde esim istemedi emir e ses cikarmadi ayazida kendi koydu oyle hallettik :)
Hamarat hatun. Keceden yaptigin magnetler nasillar canim? Goruntu paylasman mumkun mu?Sen beni bir gör. Akşamları tv karşısında bir koca koltuk şalı, bir bebiş battaniyesi, keçeden kapı süsü, bebişe atkı, lohusa terliği yaptım, şimdi keçeden bebişe magnetler yapıyorumGören inanamıyor ama resmen elim boş durunca dayanamıyorum. Şaşırıyorlar, benden örgü beklemiyor kimse niyeyse Bence çok keyifli
Daha Alt keçeleri yapıyorum. Süsleyip magnet yapıştınca son halini yolliyimHamarat hatun. Keceden yaptigin magnetler nasillar canim? Goruntu paylasman mumkun mu?
Geçmiş olsun. Olsun için rahatlamış oldu. Haline de şükretmişsindir şu an :) Bak aklıma acilde bir kızla tanışmıştım o geldi. Tekerlekli sandalyeyle getirdiler ölüyorum diye ağlıyordu, meğer gazmış, kucakta wc ye taşıyıp bir fitil yapmışlardı, yürüyerek çıkmıştıKızlar devlet hastanesi çok heyecanlı her an doğuma gelen yeni birileri oluyo hatta bi tanesi çantalarıyla gelmişti anakucağı filan gözlerim doldu Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ha kendimi unuttum bizimki de gaz sancısıymış :) idrar sonucunu da alıp gidicem işe oysa ki eve gidip uyumak vardı
Ben hamilelik de bana vermis olduklari tahribati telafi edebilmeleri icin, biri estetik cerrahi biri dis hekimi olsun diyorumben ikisinden biri sanatçı olsun isterim ah keşke ressam, heykeltraş falan :)
Ayy demeyin oyle yahu gunum yollsrda geciyo benimki sofor mu olucak o vakit :)))Ben işim gereği hergün pc de tasarım,çizim yapıyorm. elde çiziyorum bzen.
ve hobi olarak karikatürler ve boyama yapıyorm ayrıca hergün müzik dinliyor ve dinletiyorum bir kulaklık bende diğer kulaklık göbüşte. mozart,tomosa albinoni,bach,beethoven .rahatlatıyor beni ve bebeğimi.hissediyorum. 5 saat sesi çıkmıyorsa müziği açınca pat pat vuruyor. oleey annem müzik açtı diye yerine sığamıyor bence
O zamn benim ki sanatçı olur belki
Tabiki bunlar işin şakası benim annem de terzi dikiş yapar nakış yapar,kazak dokur,toka yapar tac yapar şapka yapar bebek elbise diker,ilif patik,aklına gelecek herşey var. ama gel görki ben elime şu zamana kadar hiç tığ,şiş,iğne almamışımdır. toplasan 3-4 kez belki.oda tutmaya.dokuma yok.
Canim cok tesekkur ederim.125 liraydi etiketi indirim yaptilar kaca geldi bilmiyorumSağlıkla kucağına al inşallah canım
canım çalışan anne için cankurtaran emzik.ben bi zararını görmedim.biraz konuşmamız geç oldu ama sebebi emzikmiydi bilmiyorum.yanlız biz emziği nerdeyse 1 aylıkkken ilk vermeye çalıştık.nerdeyse almıyordu.birkaç gün uğraştım.sanırım daha hastaneden çıkmadan vermek lazımmış
canım ilk kaçıncı günde verdin emziği
canım doğum tarihlerimiz çok yakın.dr şu zaman alırız diye bir şey dedimi
güle güle kullan canım
canım hepsi çooook güzel.hayırlı günlerde kullan inşallah.çantanı kaça aldın
hadi ya.negüzzel
canım kapı süsünüdemi kendin yaptın.nasıl yaptın?
canım geçmişş olssun.umarım sıkıntılı bişi yoktur
Insallah canimm dinlen bol bol yorma kendini fazla akisina birak kendine bedenine guven 36 ya gelirsen zaten gerisi kolay hic endise etme .ciger ignesi yapilicakmi yavrularinane güzel zamanında doğum darısı bizlerin başına. benimkiler geçen hafta firar etmeye çalıştılar iki gün hastanedeydim, karnım da çok sert. doktor crinone jel başlattı şimdi de.
Gonder canim bizede fikir olurKeçeleri harf şeklinde kesip içini pamukla doldurdum. Yanına da kalp ve yıldız yaptım. Bir kurdeleye montesi kaldı. Bitsin de hepsini yolliyim fotosunu çekip.
harika olmuşya nasıl marifetlisiniz maşallahKizlar bende dun kadife kaplama yaptim kendi capimda.icine cikolatalari konulucak mevlidde insallah.birde hediyeliklerini koymak icin gondol aldim onu kapliyacagimEki Görüntüle 1949757
Sen guzel bakip guzel goruyor olmayasinharika olmuşya nasıl marifetlisiniz maşallah
canım dişle ilgili ne yaşadın.ben bir haftadır diş ve çene ağrısı çekiyorum.diş doktoruna gitmeyede çekiniyorumBen hamilelik de bana vermis olduklari tahribati telafi edebilmeleri icin, biri estetik cerrahi biri dis hekimi olsun diyorumkendimce egleniyorum
ay ne güzll resim atsan keşke bizde görsek4 boyutlu cekim icin 12:25 e randevu aldimm insallah guzel yuzunu gosterir melegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?