2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım amniyosentez yaptırdın mı durumun nasıl

Teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsun. Harfleri hobi dünya diye bir internet sitesinden aldım harflerin boyutuna göre fiyatları değişiyor.Diğer çiçek, süsleme malzemelerini kapı süsü vs hepsini tatilde annemlere gittiğimde aldım toplu alınca fiyatları aklımda kalmadı malesef. Bu taçları mevlüt için hazırladım hastane için kırmızısını yapacağım netten alırım çiçekleri artık

canım kendi annen canı gönülden bakmak istiyorsa ne güzel. annene bazı şeyleri daha rahat söylersin ama kv ne zor.şanslısın.Allah annene güç kuvvet versin inşallah büyütsün yavrunu.kv le aynı şehirdemisiniz?

aynen aynen bende oyle oluyorum bazen karsımda uzakta ayna oluo yuruyusme bakıom korıdorda gorurdum oyle yuruyen hamılelerı nıye boyle olur kı derdım suan onu yasıyorum:)
Ben gicik olurdum bide ne diye kendilerini gere gere yurur su hamileler derdim :) ay anam haklilarmis meger bel agrisindan dogrulamiyozki:)

evet aynı yerdeyız. annemle evım yakın 2 dk. kv ıle araba ıle 15 dk falan . kısın yazlıkları var soguk buralar dıe oraya gıderler. benım annemde kısın mecbur 1 ay yok. dedım bır ay bızde kalsınlar annenler oyle hallederız . yok dedı esım kabul etmez. bı de kv anneme akıl verıo yazlık alın kısın durmayın burda dıye

tskler...

canım annenın bakması inan daha iyi.ama hastalık sağlık durumları olabilir yada annenın acil işi ozaman işte kv ne işin düşebilir.

Canim gecenlerde haberlerde gordum anne calisiyosa torununa bakan anneanne yada babaanne herkimse maas baglanicakmis 400 kusur biseydi hatta yanlis hatirlamiyosam

Canim gecenlerde haberlerde gordum anne calisiyosa torununa bakan anneanne yada babaanne herkimse maas baglanicakmis 400 kusur biseydi hatta yanlis hatirlamiyosam
annem gormus haberı benı aradı kızım dıyor torunuma hesap acalım da o parayı ne guzel ona bırıkım yapalım der :) ama sanırım heryerde yok o. bıde bır usur sartlrı falan varmıs

annem gormus haberı benı aradı kızım dıyor torunuma hesap acalım da o parayı ne guzel ona bırıkım yapalım der :) ama sanırım heryerde yok o. bıde bır usur sartlrı falan varmıs
Ay ben calissam benim annemde o parayi torununa birakirdi♡ ama kayinvalidem para alabilmek icin beni zorla bir ise sokabilir zaten bir ilgisizlikki sorma gitsin annem hep biseyler alma orme derdinde dieri daha agzindan sunu yaparim torunuma sunu alirim kelimesi cikmadi agzindan

Bebekler ilk dogduklarinda siyah ve beyaz seyleri algilayabiliyorlar. Ben yataginin gorunur yerlerine siyah beyaz cizimler yapip asmistim. Ve onlara bakarken yakaliyordum.
oyle mı bılmıyordum . tsk ederım oyle bıseylerde yapayım saol

hahahah :) yanı tamam sen alırsın tabıkı ınsan yınede torunu yanı demı. nıye demezkı. cok ılgınc. herkesın yapı yasam tarzı demekkı. benım aılede sunları sunları yapalım dıye hep derler yaparlar. besık falan yatak bebek arabası dedeler bızde bızde. kv bana dedı belek battanıye bır ıkı tulum alırım bunları sen alma dedı. tamam sagolsun da ne bılım az geldı. belkıde ben cok sey beklıyorum. aslında beklemek de degıl. allaha sukur herseyım zaten hazır ama babaanneya ondan az geldı dedıklerı :)

belkıde hayatımda hıc olmadıgım kadar cok mutluyum anne oluyorum. bekarken bıle cok dusunurdum ne zaman anne olacagım dıye. oyle cok kı ozlemım hasretım. belkı sacma gelır ama daha ortada evlılık yokken cocuguma mektup yazdım :) bır suru. ve sımdı hayallerım gercek oluyor ınsallah allah olmayan herkese nasıp eder. sımdı bı hasta geldıde 17 yıldır olmuomus bebeklerı

Bende kızıma bir yazı yazdım. ama kızım olduğunu bilmeden yazdım . cinsiyeti belli değildi. adı o zamn dan belliydi miray olacağı..miray'ım diye ufak bir yazım var. 1 ay sonra kızım olduğunu öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…