2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
nasl becerdin kendini deşifre etmeyi canm onca insan arasında bravo
ay kızlar bu emojiyi çok sevdim yeni farkettim baksanıza hahah
Vallahi sorma bende düsünüyom ne yazmistim ki acaba ins kötü bise deildi :)) ee yazdim bu kadar kürtaj oldum yok bu tahlil bide yurtdisindan geldigimi yazdim heralde bi benim o hic düsünemedim tüm bilgilerimi paylasmisim :))

çalışan anne olmak çok zor...bir arkadaşım dakikaları sayardı bebeğini görebilmek için

Krem aldım canım ben lanisoh un sanırım bir ay kal kullanmaya başlıyormuşsun onda tamamım ama Kalkan'ı almalı mıyım tecrübeli anneler nerdesinizzzzz

Çok saol canım bugün psikologa gittim,yeniden başlamıyor ama heran atabilir. Tedavini güzel yapmışsın sorun tamamen eşin ve ailesi artık yorulmuşsun 20 senelik evli bir çift gibisin boşvermişlik var. yorgunluk var eşinle konuşmam gerekiyor çünkü problem sende degil senin davranış biçimin gayette normal dedi.. Şükür içim rahatladı

Krem aldım canım ben lanisoh un sanırım bir ay kal kullanmaya başlıyormuşsun onda tamamım ama Kalkan'ı almalı mıyım tecrübeli anneler nerdesinizzzzz
Ben yazdım ama görmediniz sanırım. Çevremdeki çoğu anne kullanıyor, çok memnun.

Bende oglumda bir defter tuttum hala da yazıyorum.ozel durumları kelimelerini hosumuza giden diyaloglarını yaziyorum.kizimda da tutacağım.bu aralar defterine not alamiyorum ama telime kayddiyorum sonra deftere yazacağım.sonra okumak çok hoş oluyor.ilerde cocuklarima okutacgim böyle böyle olmuştu diye

doguma daha cok var biliyorum ama siz veya doktorunuz bir sey dusundunuz mu dogum karari icin ? epidural sezeryan veya sezeryan veya normal hani herkes bir aey istiyor ama doktor ve saglik buna aslinda karar verenler.. sizler? ??

benim eşim benimkileri bile ütülüyor sağolsun
varsın 4 -5 çizgi olsun hiç aldırmıyorum
eyni moda pile bunlar :)

kızlar emzirme ürünlerini şimdiden almak ne kadar doğru? belki emziremeyeceğiz.. ben emzirme ürünü almayacağım, emzirebilirsem inşallah, eşim ya da herhangi birini gönderip hemen aldırırım. hatta ebebek internetten bile alsanız ertesi gün elinize ulaşıyor.

doguma daha cok var biliyorum ama siz veya doktorunuz bir sey dusundunuz mu dogum karari icin ? epidural sezeryan veya sezeryan veya normal hani herkes bir aey istiyor ama doktor ve saglik buna aslinda karar verenler.. sizler? ??
cnm benm doktorum normal doğm görüyor şuan beni.kontrole göre.. bende normal düşünüyorum. zaten benm doktorum geçendede bahsettim keyfi olarak mümkün değil sezeryana almıyormuş. istediğin kadar ağla.yalvar. normale müsaitsen sorunun yoksa açılman varsa herşey seyrinde ilerlemişse o normal doğum yapılacak..o kadar. onun için böyle. aslında bir yönden bu güç veriyor bana. bir yönden de korkutuyor. tüm çevremi bu gittiğim doktorum doğutturdu yengemi. arkadaşımı, dayımın yengesini,ve komşumuzu. hep aynı doktor normal doğum yaptı hepsine. hepsinden dinledim hikayeleri. sezeryan istememize rağmen almadı normal yaptık iyiki de yapmışız diyorlar. sende sezeryan diye yalvarsanda almaz dediler bana. (keyfi)

benim eşim benimkileri bile ütülüyor sağolsun
varsın 4 -5 çizgi olsun hiç aldırmıyorum
eyni moda pile bunlar :)
cnm eşim ütü yapmaz ama başka bişey de yapar. yemek , ev işi, geçende balkonun camını silsi sağ olsun . evi süpürdü geçen ay da. arada yemekte yapar. ama ütü yok . olsun evet maşallh eşlerimize.

Canım çok sağol içimi rahattın daha dikkat edicem artık

Harika hepside, güzel günlerde kullanirsin insalllah oğluşunla
Benimkide hep sola vuruyor canim, oyle dusunme yani. Pozisyonuna gore vuruyor annesi, demekki oyle rahat ediyor senin minnos

Kizlar arastirmalarima gore size en begenilen kitap isimlerini vereyim, ben siparis verdim bile:
1- Doğal Dogum - Dr. Gülnihal Bülbül
2- Hypnobirthing Mongan Yöntemi
3- Doğal Dogum - Dr. Hakan Çoker
4- Baslarim Simdi Annelige - Sermin Carkaci
Son kitabin yazarini ig'den de takip ediyorum, cok eglenceli bir kadin ve uc cocuguyla olan yasantisini ve oyunlarini paylasiyor.

Kızlar geceden şu saate kadar göbeğimin alt kısmında sızı ağrı oluyor, özellikle sola yatınca. Şimdiye kadar hiç olmamıştı. İki gün önce kontrole gittim, çok şükür herşey iyi dedi doktor. Bir fikir verecek arkadaş var mı, normal mi bu haftalarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…