2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar böyle bir şey alıcam haftasonu biraz geç oldu ama yine de şuana kadar not aldığım aklımda kalan şeyleri yazacağım. Büyüyünce de çocuğuma hediye edeceğim. Harika bir fikir değil mi? Çok güzel bir anı Sizinle de paylaşmak istedim, belki sizde anılara önem veriyorsunuzdur

canım ne güzel yazmışsın...umutla doldurdun içimi

benim listemde var fakat şimdiden almalı mıyım bende kararsız kaldım göğüs ucu kremide aynı şekilde kafamda soru işareti sonuçta herkes sıkıntı yaşamıyor ben bu konuda zeytinyağına güveniyorum :) doğuma 1 ay kala hergün pamuk ile zeytinyağ sürmeyi düşünüyorum doğum sonrası durumuma göre hareket edeceğim.

sağol canım ben de araştırma aşamasındayım...kitabın ismi nedir acaba?
birkaç tane kitap sipariş edeceğim

mavigiller Canım göğüs kalkanı yara oluşumunu engelliyor ve yaraları iyileştiriyormuş. Herkesin göğüsü yara olur mu bilmem ama krem düşünmeyin bence. Krem sürceksin bebek emmeden önce kremi silceksin falan. Ben hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum, onu silmeden bebeği rahatca emzirebilirsin. Ayrıca bu kalkanı cevremdeki her emziren anne kullanıyor ve öneriyor. Kuzenim gecen gün ne kremler kullandım fayda etmedi kalkan hayatımı kurtardı dedi. Doğumdan sonra duruma göre alın derim.

Bi ben odunum heralde ne birsey yaziyorum ne konusuyorum yawrumla.cevremdede goruyorum hep bisiler yazanlar gunluk tutanlar falan ben de yapim diyorum ama bi gulme geliyo yapamiyorum sifir romantiklik

Bi ben odunum heralde ne birsey yaziyorum ne konusuyorum yawrumla.cevremdede goruyorum hep bisiler yazanlar gunluk tutanlar falan ben de yapim diyorum ama bi gulme geliyo yapamiyorum sifir romantiklik
Bende çok romantik sayılmam HAzırı varmış diye hoşuma gitti, yoksa günlük falan tuttuğum yok sadece telefonun ajandasına kaydediyorum bazı şeyleri

Kızlar şeker yuklemesinde sonuç 158 yüksek çıktı ya moralim çok bozuk bebeğe birşey olur mu
cnm benim hiç bişey olmaz benim tanışımın 160 küsürlerde çıktı dikkat etti yemesine biraz .çok tombiş bir oğlu var görsen yanakları sarkık sarkık dudakları arada kalıyor görünmüyor fazla şekerli ve hamur işi yeme o kadar. ve bol su.. tehlikeli bir durum yok yani. zaten doktor kontrol edecek hep. onca insanın şekeri az çıkıyor değil birçok kişinin sınırda ve üzeri çıkıyor yani . dikkat etmk lazım sen ilk değilsin cnm endişe etme.

Aynen canim bunuykusuzluktan dolayi benimde gunlerdir basimda gcmeyen agri var acaba bunun icin bisey tavsiye ediyomu doktorlar
sağol canım ben de araştırma aşamasındayım...kitabın ismi nedir acaba?
birkaç tane kitap sipariş edeceğim
Yeni annelere mucize cozumler. Ilk oglumda doyuramiyorum agladiginda susturamiyorum diye harap etmistim kendimi. Etrafimdada sutu az geliyor diyen buyukler. Hala gicigim onlara. Bu kitabi okumus olsaydim ben verirdim onlara cevap

Y Yesilelma90 dedi:
Aynen canim bunuykusuzluktan dolayi benimde gunlerdir basimda gcmeyen agri var acaba bunun icin bisey tavsiye ediyomu doktorlar
Bugun sordum uykusuzluk yapar dedi. bir kac gundur seker icin dikkat ediyorum. beslenmedeki degisiklikte etkiler dedi. cok rahatsiz olursan bir parol ya da minoset al onlar uykuds yapar yat uyu dedi:)

Kizlar bu arada bugün seker yüklemesini yaptik normal cikti cok mutluyum :) ve kendimi bi topikte o kadar aciga vermisim ki doktorumun hemsiresi bana bugün sordu o yorumu yapan sizsiniz heralde doktor tavsiyesilerinde yazmistim son kürtajimdan sonra masallah bana kendimi desifre ettim

nasl becerdin kendini deşifre etmeyi canm onca insan arasında bravo
ay kızlar bu emojiyi çok sevdim yeni farkettim baksanıza hahah

canım ben göğüs kremi aldım jokerden
göğüs pedi de aldım..
e bebekten de bebek bezi sipariş ettim

nasl becerdin kendini deşifre etmeyi canm onca insan arasında bravo
ay kızlar bu emojiyi çok sevdim yeni farkettim baksanıza hahah
bitane de bu var ben çok üzülüyorum ama bunu görünce. Sanırsın ağlıcam. hormonlardan herhalde. Böyle emoji olur mu olmasın. Kimse kimseye vurmasın

hemşire de burda takılıyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…