- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.121
geçmiş olsun canım miniklerin iyi mi inş kalan süreci problemsiz yaşarsınKızlar taburcu oldum evdeyim. Bundan sonra yatak istirahatı ve her hafta sıkı takip var.
Yok su aynı ama dualarla daha kötü olmamasını dileyeceğiz canım. Bol su içeceğim ve az tuzlu yiyeceğim.Cok sevindim canım. Takiple bir sey olmaz insallah. Normale döndü mü suyu?
Minikler iyi çok şükür. Amin inşallah canım.geçmiş olsun canım miniklerin iyi mi inş kalan süreci problemsiz yaşarsın
Aynen söylediğin gibi canım bana 75lik yapıldı 3 defa alındı açlık toklukBen hemen cevaplayayım canım, kafan karışmasın
Sen 50'lik yaptırmıstın yanlıs hatırlamıyorsam, 50'likte sadece 1 kere kan alınıyor o da 1 saat sonra
Ama 75'lik ya da 100'lük yükleme yapılırsa birden fazla kez alınıyor kan. 75'likte 2 saat üst üste, 100'lükte de 3 saat üst üste 3 kere kan alınıyor. O yüzden herkesin degisiyor :)
Cnm şimdi forumdan okudum da antibiyotik krem vermişler geçmiş eğer şişlik yoksa demişlerher zamanki gibi bu konuda da yalnız olmadığıma sevindim
doktora soracağım lakin buna da çare olarak magnezyum iç demesinden korkuyorum. Bi onu yapamadım hamileliğim boyunca ve her seferinde soruyor içiyor musun diye içmelisin diyor benimde içimi kaldırıyo o suya atılıp içilenler
Inşallah bundan sonra sorunsuz atlatirsin canım Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sağlıkla kavuşmayı nasib etsin yavrularimiza inşallahMinikler iyi çok şükür. Amin inşallah canım.
Bende de şeker yuklemesi sırasında idrar testi istediler.ilk oglumda sadece kan verdiğim için bu neden alınıyor şekerle mı ilgili diye sordum.evet şekerle ilgili şeker varsa idrarda da gorunuyor falan dedi.gerek var mıydı idrar testine bence yoktu ama verdim öyle deyince.seninki de öyle bir durum sanırım.birde ben bir açlık bir tokluk için kan verdim birde idrar.sen 3 er defa verince bayağı karışık bir durum olmusBilemedimki canım birdahaki gittiğimde söylerim artık bi şikayetimde yok 1 ay önce yaptırmıştım idrar testi toz kullandım geçti sukur
ben şeker yüklemesi için gerekli sandım testim yanlis mi yapıldı diye korkmuştum onda sıkıntı yok çok şükür. Özel hastanede nasıl böyle yanlış yapılıyor anlamiyorum
Inşallah testimi etkilememiştir bu yanlışlık bir dahaki gittiğimde soracağım dr.ma artık keske bende sorsaymisim senin gibi ama dün dr.ma söyledim idrar testi yapılmadı diye önemli bişey olsa söylerdi sanırım, bi sorun yok normal herşey dediBende de şeker yuklemesi sırasında idrar testi istediler.ilk oglumda sadece kan verdiğim için bu neden alınıyor şekerle mı ilgili diye sordum.evet şekerle ilgili şeker varsa idrarda da gorunuyor falan dedi.gerek var mıydı idrar testine bence yoktu ama verdim öyle deyince.seninki de öyle bir durum sanırım.birde ben bir açlık bir tokluk için kan verdim birde idrar.sen 3 er defa verince bayağı karışık bir durum olmus
Canım kaç ml lik yüklendiğine bağlı ben 75 lik yükledim.önce aç karına kan alındı içeceği içtikten 1 saat sonra kan alındı ve 1 saat sonra yine bir kan daha alındı. İçeceği içtikten 1 sonra ve 2 saat sonraki olması gereken değerlere bakıldı.Yok cnm şeker yüklemesinin standart bir yapım şekli yokmu diye dedim aslında arkadaş 3 kan vermiş sen 2 kanla baktırmışsın ben tek kanlı baktırdım ya. sonuç da herkes ılkkez baktırıyor sonucu kimse bilmiyor.aynı olması lazım diye düşündüm. neyse aynen doktora uyuyorm tabiki.muhakkak her bünye bir değil ben en baştan beri gyno fjımöerro sanol kapsul'e devam ediyorum mesela 6 ayı geçti içerisinde demir, folik asit, vitamin b12 var.
bu arada bi tesadüfte rüyamda 2.600 doguyordu bebekler ise 36 haftalıkken 2.700 dogarmış kafam allak bullak olduKızlar bu bir tesadüfmü sizce rüyamda Nisan 16sında dogum yapıyordum ve 36 haftalıkken Neyse amaan 36ya denk gelmiyordur ki flan dedim şimdi hesapladım nisan 16 36+4 hamilelige denk geliyor sizce tesadüf mü ?
Çatı kontrolünde belli olacak diye biliyorum bende canım
Anladım kızlar saolun . Catı muayenesine de daha var sanırım .Sonlara doğru belli olur o. Benim şuan bebiş ters mesela. Ama normale dönebilir de son zamana kadar. Göbekte de fıtığım olduğundan zaten sezaryen olmak durumundayım. Ama sancı, bebek gelişimi vs ona göre tarih değerlendirilir. Şu an eşim sorduğu için doktor öylesine söyledi 39 dolduktan sonra alırız diye.
Evet kutluyoruzzz biz :) Tamamen ticarileştirilmiş bir şey olsa da yine de hoş oluyor galiba :) gerçi eşim çok şükür ayda en az 1 kez eve çiçekle gelen ve durup dururken hediyeler alan bir adam ama yine de kutluyoruz :) bu sene yaptığı şey o kadar hoşuma gitti ki sizle de paylaşayım, hediyesini dayanamadı erken verdi çünkü, sevgililer günü olmasaydı yine yapacaktı zaten daha önce bu fikrini söylemişti çünkü. Üzerinde kızımızın ismi olan bir kolye yaptırmış banaMerhaba annelerÇok saçma olcak ama sevgililer günü kutluyor musunuz Yoksa genel olarak evli erkeklern mantıgı evliyiz sevgili degilizi uygulayıp hiç oralı olmuyormusunuz Valla merak ettim sormak istedim
Çok güzel ve çok ince bir davranış cnm, maşallah sizeEvet kutluyoruzzz biz :) Tamamen ticarileştirilmiş bir şey olsa da yine de hoş oluyor galiba :) gerçi eşim çok şükür ayda en az 1 kez eve çiçekle gelen ve durup dururken hediyeler alan bir adam ama yine de kutluyoruz :) bu sene yaptığı şey o kadar hoşuma gitti ki sizle de paylaşayım, hediyesini dayanamadı erken verdi çünkü, sevgililer günü olmasaydı yine yapacaktı zaten daha önce bu fikrini söylemişti çünkü. Üzerinde kızımızın ismi olan bir kolye yaptırmış banadoğduktan sonra da doğum gününü arkasına yazdırıcaz. Şimdilik ben kullanıcam bu kolyeyi ve büyüdüğü zaman kızıma bırakıcam harika bir düşünce ve hediye değil mi? Canım kocacım yaa
aynen bende yarım kundak yapmayı düşünüyorum annemde rahat uyur bebek diyo yapalım diyo aldım 3 tane kundak şeysi :)Ben yarım kundak yapıcam.harvey carp diye bir yazarın kitabını okuyorum.bebek kendini anne rahmindeki gibi hissetsin rahatlasın diye onaylıyorum
arasıra bulanıyo kusma yok ama bulanıyo canım hiçbişey istemiyo şu aralar.Kızlar midem bulanıyor 2 gündür tıpkı ilk zamanlardaki gibi( yaşayan var mı?
Bana biberon icin anne memesine en yakin olan chicconun modelini onerdiler. Yarin ebebege gidicem, ozaman alirim dedim. Resminide ekledim canim, bi goz at istersen.kızlar bugün e bebekten bişeyler aldınız mı aventin emzik ve biberonları indirime girmiş ama ne alacağımı bilmiyorum ki yardım please canlarım
Cok gecmis olsun, minnaklarina iyi bak guzelce yat dinlen. Alllahin izniyle bisicik olmaz onlar iyi tutunmustur annesiKızlar taburcu oldum evdeyim. Bundan sonra yatak istirahatı ve her hafta sıkı takip var.
Rabbim daim etsin sevginizi inşallah hepte böyle mutlu olun kuzum.Evet kutluyoruzzz biz :) Tamamen ticarileştirilmiş bir şey olsa da yine de hoş oluyor galiba :) gerçi eşim çok şükür ayda en az 1 kez eve çiçekle gelen ve durup dururken hediyeler alan bir adam ama yine de kutluyoruz :) bu sene yaptığı şey o kadar hoşuma gitti ki sizle de paylaşayım, hediyesini dayanamadı erken verdi çünkü, sevgililer günü olmasaydı yine yapacaktı zaten daha önce bu fikrini söylemişti çünkü. Üzerinde kızımızın ismi olan bir kolye yaptırmış banadoğduktan sonra da doğum gününü arkasına yazdırıcaz. Şimdilik ben kullanıcam bu kolyeyi ve büyüdüğü zaman kızıma bırakıcam harika bir düşünce ve hediye değil mi? Canım kocacım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?