2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen söylediğin gibi canım bana 75lik yapıldı 3 defa alındı açlık tokluk
Bende anlamamıştım neden bu kadar aldılar diye :)

Cnm şimdi forumdan okudum da antibiyotik krem vermişler geçmiş eğer şişlik yoksa demişler yalnız değiliz

Bende de şeker yuklemesi sırasında idrar testi istediler.ilk oglumda sadece kan verdiğim için bu neden alınıyor şekerle mı ilgili diye sordum.evet şekerle ilgili şeker varsa idrarda da gorunuyor falan dedi.gerek var mıydı idrar testine bence yoktu ama verdim öyle deyince.seninki de öyle bir durum sanırım.birde ben bir açlık bir tokluk için kan verdim birde idrar.sen 3 er defa verince bayağı karışık bir durum olmus

Inşallah testimi etkilememiştir bu yanlışlık bir dahaki gittiğimde soracağım dr.ma artık keske bende sorsaymisim senin gibi ama dün dr.ma söyledim idrar testi yapılmadı diye önemli bişey olsa söylerdi sanırım, bi sorun yok normal herşey dedi

Canım kaç ml lik yüklendiğine bağlı ben 75 lik yükledim.önce aç karına kan alındı içeceği içtikten 1 saat sonra kan alındı ve 1 saat sonra yine bir kan daha alındı. İçeceği içtikten 1 sonra ve 2 saat sonraki olması gereken değerlere bakıldı.

Kızlar bu bir tesadüfmü sizce rüyamda Nisan 16sında dogum yapıyordum ve 36 haftalıkken Neyse amaan 36ya denk gelmiyordur ki flan dedim şimdi hesapladım nisan 16 36+4 hamilelige denk geliyor sizce tesadüf mü ?

Kızlar bu bir tesadüfmü sizce rüyamda Nisan 16sında dogum yapıyordum ve 36 haftalıkken Neyse amaan 36ya denk gelmiyordur ki flan dedim şimdi hesapladım nisan 16 36+4 hamilelige denk geliyor sizce tesadüf mü ?
bu arada bi tesadüfte rüyamda 2.600 doguyordu bebekler ise 36 haftalıkken 2.700 dogarmış kafam allak bullak oldu

Çatı kontrolünde belli olacak diye biliyorum bende canım

Anladım kızlar saolun . Catı muayenesine de daha var sanırım .
mavimli hersey yoluna giricek canım Allah ın izniyle cok şükür ki iyilermiş, sen moralini yuksek tut

Merhaba anneler Çok saçma olcak ama sevgililer günü kutluyor musunuz Yoksa genel olarak evli erkeklern mantıgı evliyiz sevgili degilizi uygulayıp hiç oralı olmuyormusunuz Valla merak ettim sormak istedim
Evet kutluyoruzzz biz :) Tamamen ticarileştirilmiş bir şey olsa da yine de hoş oluyor galiba :) gerçi eşim çok şükür ayda en az 1 kez eve çiçekle gelen ve durup dururken hediyeler alan bir adam ama yine de kutluyoruz :) bu sene yaptığı şey o kadar hoşuma gitti ki sizle de paylaşayım, hediyesini dayanamadı erken verdi çünkü, sevgililer günü olmasaydı yine yapacaktı zaten daha önce bu fikrini söylemişti çünkü. Üzerinde kızımızın ismi olan bir kolye yaptırmış bana doğduktan sonra da doğum gününü arkasına yazdırıcaz. Şimdilik ben kullanıcam bu kolyeyi ve büyüdüğü zaman kızıma bırakıcam harika bir düşünce ve hediye değil mi? Canım kocacım yaa

Çok güzel ve çok ince bir davranış cnm, maşallah size

Ben yarım kundak yapıcam.harvey carp diye bir yazarın kitabını okuyorum.bebek kendini anne rahmindeki gibi hissetsin rahatlasın diye onaylıyorum
aynen bende yarım kundak yapmayı düşünüyorum annemde rahat uyur bebek diyo yapalım diyo aldım 3 tane kundak şeysi :)

kızlar bugün e bebekten bişeyler aldınız mı aventin emzik ve biberonları indirime girmiş ama ne alacağımı bilmiyorum ki yardım please canlarım
Bana biberon icin anne memesine en yakin olan chicconun modelini onerdiler. Yarin ebebege gidicem, ozaman alirim dedim. Resminide ekledim canim, bi goz at istersen.
Kızlar taburcu oldum evdeyim. Bundan sonra yatak istirahatı ve her hafta sıkı takip var.
Cok gecmis olsun, minnaklarina iyi bak guzelce yat dinlen. Alllahin izniyle bisicik olmaz onlar iyi tutunmustur annesi

Eklentiler

• image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 54
Rabbim daim etsin sevginizi inşallah hepte böyle mutlu olun kuzum. Vallahi benim ki sevgilimiyiz biz evliyiz modunda Saolsun Pekte birşey beklemiyorum. Bi geçen gün şehir dışındaydım geldigimde şok oldum. Güller yemekler flan arada böyle şımartır ama daha çok şımartan taraf bendim bende sıkıldım artık bişey yapmıyorum Kendi düşünsün artık dimi ama Kolye düşünceside ayrıca çok hoş benimkide düşünmüştü ama kızımın ismi yok daha meydanda Ama bizimkisi bi farklı düşünmüştü benim ikimizin ismi olan kolyemin yanına kızımın ismini ekletcekti İnşallah belli olsaydı isim bu gidişle isimsiz dogacak vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…