2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
dediğiniz gibi olabilir aslında hamilelikte başımıza gelen çoğu şey normal bence ama insan tedirgin oluyor bir bana mı oluyor diye düşünüyorum. Teşekkür ederim cevabınız için. Yalnız olmamak bile insanı rahatlatıyor biraz :)

Sonlara doğru belli olur o. Benim şuan bebiş ters mesela. Ama normale dönebilir de son zamana kadar. Göbekte de fıtığım olduğundan zaten sezaryen olmak durumundayım. Ama sancı, bebek gelişimi vs ona göre tarih değerlendirilir. Şu an eşim sorduğu için doktor öylesine söyledi 39 dolduktan sonra alırız diye.

Ben hemen cevaplayayım canım, kafan karışmasın
Sen 50'lik yaptırmıstın yanlıs hatırlamıyorsam, 50'likte sadece 1 kere kan alınıyor o da 1 saat sonra
Ama 75'lik ya da 100'lük yükleme yapılırsa birden fazla kez alınıyor kan. 75'likte 2 saat üst üste, 100'lükte de 3 saat üst üste 3 kere kan alınıyor. O yüzden herkesin degisiyor :)

Son düzenleme:
Canim bendende seker yuklemesinden sonra bir kere kan aldilar.oyle gerek gordu demekki dedim hic takilmadim ben sende takilma

Biliyor musun bende içmiyordum magnezyumu hiç ama iki gündür içiyorum kendimi zorlayıp onunla mı alakalı die düşünüp sor bakalım ne dicek bende de durum birebir aynı çünkü. Randevunuz ne zaman yakın mı cnm öğrenirsen bana da söyler misin

Erken zaten daha tozlanir canta icinde dursalarda yeni yikanmis gibi olmazlar benim icime sinmiyo oyle.7. Ayimiz tamamrn bitsin mart sonu gibi hazirlarim diye dusunuyorum
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Dolap içine koyacaklarımızı da bekletelim değil mi? Ne diyorsun tecrübeli anniş ?

Benim bebeğim de yan mış her kontrolde öyle diyor zaten yan olduğu belli. ya sağ taraf şişiyor karnımın yada sol taraf. dayıyor başını .

Bazı doktorlar da hiç saçla kılla alakalı değil diyorlar bende bilmiyorum valla
eskiler oyle diyo doktormu vardi o zaman :) ben tek bir sayfada okumustum bebegin saci cikiyo diye ama diger yerlerde yazan bebek buyudukce migdeye baski yapiyo ondan eksime ve yanma oluyo reflüde olabiliyo diye falan sonucta cekecez oyle yada boyle doguma kadar yavrulara hersey deger.

zeran Kızlar bir yerde okumuştum, bilimsel olarakta doğrulanmış; hamilelikte annelerin beyni küçülüyormuş, bu nedenle unutkanlıklar artıyormuş Daha sonra eski halini alıyormuş tabi
Hhhahhhhhhahah ay hiç güleceğim yoktu canım yeminle.ben de diyorum ki bu unutkanlığımın sebebi ne??meğer beynim ufalmış bit kadar olmuş:))daha bugün ütüyü fişte unuttum kokudan farkettim.

Ben varım cnm yaklaşık 2 haftaya yakın o durumdayım. Çıkartmıyorum ama hep bulanıyor. Birde ekşime yapıyor. Heralde çok saçlı başlı bir kızım olcak diyorum avutuyorum kendimi
Seninki kız saçlı olsa problem olmaz da benimki rahmetli Cem Karaca gibi doğarsa ne yapacam :)))

hıııııı öylemiiii cnm çok sağol aydınlattığın için oldu şimdi

kızlar bugün e bebekten bişeyler aldınız mı aventin emzik ve biberonları indirime girmiş ama ne alacağımı bilmiyorum ki yardım please canlarım

Merhaba anneler Çok saçma olcak ama sevgililer günü kutluyor musunuz Yoksa genel olarak evli erkeklern mantıgı evliyiz sevgili degilizi uygulayıp hiç oralı olmuyormusunuz Valla merak ettim sormak istedim
Valla canım özel günlerden hele de sevgililer gününden pek haz etmem.ergen hareketleri gibi geliyor bana.hediye olabilir ama birbirimizi mutlu eden hediyelerden neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…