2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım herkesin doktoru farklı bir şey istiyor demek ki. Kişide neyi riskli görüyorsa belki ona yoğunlaşıyordur. Bende çok kan vermedim, ilk verdiklerim ve aile hekimine 2 defa verdiğim hariç. Sen doktorunu dinle, o ne diyorsa senin için o doğrudur, takibini yapan o neticede. Mesela bende çevremden hep balık ilacı ve kalsiyum hapları kullananları duyuyorum herkese veriyorlarmış. Doktor bana vermedi mesela. Demek ki gerek görmedi.

Canım belki bebişin pozisyonuyla alakalıdır. Sinire mi denk getiriyordu bilmiyorum ama dediğin ağrı oluyordu bir an elektrik çarpmış gibi. Bu aralar pozisyon değiştirdi galiba o ağrı kalmadı. Bir de büyüdükçe kasıklara baskı yaparmış belki onunla da alakalıdır. Zaman ilerledikçe ağrı, sızımız artıyor hayırlısıyla bi tamamlasak şu zamanları. Sonra da gerçi bugünleri özleyecekmişiz gibi geliyor :)

Canım amniyosentez yaptırdın mı durumun nasıl
Canım geç cevap veriyorum kusura bakma bu ara işler çok yoğun,
Amniyosentez yaptırmadım iki doktora gittim ikisi de normal değerden çok az yüksek olduğunu sadece sınıra yakın olduğunu söyledi. mide genişliği de yok dediler bende amniyosentez yaptırmaktan vazgeçtim artık doğumdan sonraki kontrollerde belli olacak herşey

Aminn insaallah teyzesii. Normalde miz mizin tekymdr bi yerm acisa susmam hic. Ama insanin yavrusundan gelen aci bile hos geliyor. Sesimi cikarasm gelmiyor :)Saglikla gelsinler. Mutlulukla buyutelm ballarimizii

onların hepsi çok güzel hatıralar oluyor... ben de hamile çekimi yaptırmıştım oğlumda kızımda ise hamile çekimi yerine yenidoğan çekimi yaptırıcam... iki kardeş beraberce neler ortaya çıkaracaklar çok merak ediyorum...

Aminn insaallah teyzesii. Normalde miz mizin tekymdr bi yerm acisa susmam hic. Ama insanin yavrusundan gelen aci bile hos geliyor. Sesimi cikarasm gelmiyor :)Saglikla gelsinler. Mutlulukla buyutelm ballarimizii
Değil mi sevgisi o sabrı nasıl veriyor. Annelik böyle birşeymiş demek ki. İnşallah canım

Benim normal doğum 21 mayıs, sezaryen için 14 mayıs dedi. Kız anneler gününe denk gelmesin, yılda bir günümüz var arada kaynamasın

Benimde suanda 21 mayıs gibi görünüyo dogum tarihi olarak ama bisey sorucam kızlar ilk kez dogum yapıcaklar icin sezeryan mı yoksa normal dogum mu olacagı nezman belirleniyo. Doktorumuz son aylara yakın mı muayene edecek acaba çatı dar mı geniş mi diye vs ?

Çatı kontrolünde belli olacak diye biliyorum bende canım

Yok cnm şeker yüklemesinin standart bir yapım şekli yokmu diye dedim aslında arkadaş 3 kan vermiş sen 2 kanla baktırmışsın ben tek kanlı baktırdım ya. sonuç da herkes ılkkez baktırıyor sonucu kimse bilmiyor.aynı olması lazım diye düşündüm. neyse aynen doktora uyuyorm tabiki.muhakkak her bünye bir değil ben en baştan beri gyno ferro sanol kapsul'e devam ediyorum mesela 6 ayı geçti içerisinde demir, folik asit, vitamin b12 var.

Şey gibi herhalde bu da bazısı 50gr bazısı 75gr bazısı 100gr lık şeker ölçümü yaptırıyor ya onun gibi değişiyor herhalde bu kan alma mevzusu da

Ben varım cnm bende tekimdir heralde die düşünüyordum bu konuda aynen yürürken yatakta vs acıyor çok tuhaf karşılamıştım demek olabiliyormuş

her zamanki gibi bu konuda da yalnız olmadığıma sevindim
doktora soracağım lakin buna da çare olarak magnezyum iç demesinden korkuyorum. Bi onu yapamadım hamileliğim boyunca ve her seferinde soruyor içiyor musun diye içmelisin diyor benimde içimi kaldırıyo o suya atılıp içilenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…