2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Allah korusun o açlık durumunda sarılık oluşabiliyor bende batıl inanç tabiki de sarı bi örtü yapıcam sarılığını alsın diye tabi ne olur olmaz diye mama da mı alsam bi kutu diyorum

Bana demiri başlattığında decaviti bıraktırdı arada da mg içiyorum ama doktor verdiyse vardır bir bildiği bence kullan

kızlar avent biberonları e bebekten daha uyguna n11 de aldım
1 büyük 1 küçük cam biberon setini 63,90 na almıştım
sorunsuz geldi
alacakların bilgisi olsun
Teşekkürler canım bende n11i çok seviyorum artık gitti gidiyor provizyon istiyor diye ordan yapmıyorum alışveriş güle güle kullan cam sağlıktır en güzeli ama ben pp almaya karar verdim bide biberonların ikisi de yeni doğan mı

sağol canım inşallah sadece anne sütü için kullanırım..
biri yeni doğan biri büyük boy canım..
camın da şu dezavantajı var bebeğin ilerki aylarda tutması zor daha ağır oluyor haliyle

Allah korusun o açlık durumunda sarılık oluşabiliyor bende batıl inanç tabiki de sarı bi örtü yapıcam sarılığını alsın diye tabi ne olur olmaz diye mama da mı alsam bi kutu diyorum
Bizimde sari battaniyemiz vardi, onu sariyorduk. Cok sukur sarilik olmadik. Birde odasina beyaz isik takmistik. 15 gun isigi kapatmadim gece. Sonra uyku duzeni icin isigi kapattim. Mamaya ihtiyac duyulursa hastanelerin yanindaki eczanelerden de alinir canim. Bazi hastanelerde kendilerinde mama oluyor, bebege gerekince veriyorlar.

Hatta pantollu corap varya onu giydirecegnz zaman susu pusu bosverin pijamanin uzerinden giydirin deniyor. Boylece her bezi actigimzda kontrol edeblecgz
Külotlu Corap mı bahsettiğin sey? :) Erkek bebeklerde külotlu corap hayatımda en nefret ettiğim seylerden biri. Neden bilmiyorum :) 1 tane bile almadim, almam :)

kizlar yatak odamiz icin bu tarz besik dusunuyoruz, tecrubeli anneler bu konuda fikir verebilir mi? Yataga yanaşik durmasi guzel olur diye dusunduk

Eklentiler

• image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 66
27.haftasindakln sonraki anne adaylarina soruyorum sizin de hafif sanciniz veya kasilmalariniz veya hafif adet agriniz oluyor mu???

27.haftasindakln sonraki anne adaylarina soruyorum sizin de hafif sanciniz veya kasilmalariniz veya hafif adet agriniz oluyor mu???
Gecen haftasonu esime ben bugun dogurucam galiba dedim, adet sancisi gibi sanci girdi. Kasilma bende gun icinde yasaniyor surekliligi olmadigi icin normaldir diyorum kendimce.

Artik yavas yavas normal dogum icin hareketlenmelere baslayabiliriz dimi ? Biz ana oğul pek bi kurtluyuz oyun havasi acip gobekler atiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…