2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tesekkürler canım amin insallah Senin yavrun da güzel gunlerde giysin insallah saglıkla kavusalım artık boyle seyler aldıkca cok sabırsızlanıyor insan
Sağol canım inşallah sağlıklı doğsunlar bi kucağımıza alalımda sevelimzaman çabuk geçiyor bi de bakmışız sancım geldi doğuma gidiyorum yazdığımız günler gelmiş

Evet bende çok görüyorum bu emzikli bebekleri sayfalarda ama bana çok kaba geldi kocaman bebeğin suratını kaplıyor resmen
Benim gördüğüm bebekler keyifle emiyordu ya. Canlı canlı tanık olunca benim yavrumun neyi eksik anası alır ona bu emziklerden dedim ve aldım

yanlış hatırlamıyorsam randevu tarihlerimiz aynıydı sizinle 20 şubat :) soracağım bakalım ne diyecek paylaşırım mutlaka sende sor ama aynı şeyleri mi söyleyecekler acaba haberleşiriz bu konuda

27.haftasindakln sonraki anne adaylarina soruyorum sizin de hafif sanciniz veya kasilmalariniz veya hafif adet agriniz oluyor mu???
Benm mide yanmalarm ve kusmalarm fisinda bi agrm yok. Ama bugn bi makine yapaym dedm agri tuttu. Ama kendiliginden olmuo agrm

çok hoş gerçekten

14 şubat ya da diğer özel günler hakkında para tuzağı diyenlere karşılık bende hep ''keşke her tuzak böyle sevgiye dair olsa derim'' Ben özel günlerin güzel şeylere vesile olduğunu düşünüyorum. Hediyeleşmek güzeldir

Sağol canım inşallah sağlıklı doğsunlar bi kucağımıza alalımda sevelimzaman çabuk geçiyor bi de bakmışız sancım geldi doğuma gidiyorum yazdığımız günler gelmiş
Evettt simdi o doguma cok varmıs gibi gelse de bi bakmısız doguma giriyoruz ayy düşününce bile nasıl heyecanlanıyorum Allah ım isteyen kim varsa herkese nasip etsin insallah

çok güzelll yaaa güzel günlerde keyifle kullanın inşallah herbişeyinizi

Evettt simdi o doguma cok varmıs gibi gelse de bi bakmısız doguma giriyoruz ayy düşününce bile nasıl heyecanlanıyorum Allah ım isteyen kim varsa herkese nasip etsin insallah
İnşallah canım Rabbim sağlık sıhhat versin herkesin bebeğine benimkine de inşallah canım oğlumun böbreğinde genişleme var düzelir inşallah

İnşallah canım Rabbim sağlık sıhhat versin herkesin bebeğine benimkine de inşallah canım oğlumun böbreğinde genişleme var düzelir inşallah
Canım düZelir düzelir Allah ın izniyle saglıkla alıcaz ins kucaklarımıza hic aksini bile düsünme dua edicem ogluşun icin Doktorun ne diyo peki canım buarada bu durum icin ?

Canım düZelir düzelir Allah ın izniyle saglıkla alıcaz ins kucaklarımıza hic aksini bile düsünme dua edicem ogluşun icin Doktorun ne diyo peki canım buarada bu durum icin ?
Allah razı olsun canım dualarını bekliyorum , 20 gün önce ayrıntılı ultrasonda böbrekleri 5,5 mm olması gerekirken biri 6 diğeri 13,5 mm'di bugün randevum vardı 13,5 mm olan böbreği 20 mm olmuş daha fazla büyürse işlevini kaybedecek ama üzülme dedi tek böbrekle yaşayan çok insan var filan dedi , doğumdan sonra da kontrol edilmesi gerekiyor dedi , rabbim hrpimizin bebeğine sağlık versin düzelir inşallah .

Teyzeleri kızıma bunları aldık babasıyla cok hoşumuza gitti terlik ve taçla takım yapmaya çalıştım. Bi tek lohusa takımım kaldı onda da begenemedim henüz icime sinmedi baktıklarım
Çok güzeller canım gule gule kullanin prensesinlebende kendim yapmak istiyorum malzemelerini alıp sizin gibi becerebilirmiyim bilmiyorum ama:)

Gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Insallah dogana kadar kuculur duzelir

Dualarım seninle olucak canım Rabbim verir sifasını insallah ogluşunun sapasaglam saglıklı böbrekleri olucak Allah ın izniyle . Bol bol dua edelim yterki. Sende üzme kendini. Minikler herseyi hissediyolar biliyosun sen iyi olacağına inan annesi

Çok güzeller canım gule gule kullanin prensesinlebende kendim yapmak istiyorum malzemelerini alıp sizin gibi becerebilirmiyim bilmiyorum ama:)
Amin canım cok tesekkürler . Bunları kemeraltından aldık . Yanlıs hatırlamıyorsam sende izmirde oturuyordun degil mi ? Yaparsın yaparsın malzemeler satılıyo taşlı tuşlu nasıl istersen çeşit çeşit . Ben içime sinmeseydi malzemeleri alıp evde yapacaktım :)

Hayirli olsun. Gule gule kullanin simdiden. Prenses geliyor
Tesekkür ederim canım . Prenses geliyor annesi heyecanla bekliyor :)

Çok değerli bilgiler. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…