- 10 Mayıs 2016
- 481
- 326
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.221
Sağol canım inşallah sağlıklı doğsunlar bi kucağımıza alalımda sevelimTesekkürler canım amin insallah Senin yavrun da güzel gunlerde giysin insallah saglıklakavusalım artık boyle seyler aldıkca cok sabırsızlanıyor insan
Benim gördüğüm bebekler keyifle emiyordu ya. Canlı canlı tanık olunca benim yavrumun neyi eksik anası alır ona bu emziklerden dedim ve aldımEvet bende çok görüyorum bu emzikli bebekleri sayfalarda ama bana çok kaba geldi kocaman bebeğin suratını kaplıyor resmen
Ben magosit diye hap kullanıyorum canım.Kızlar merhaba doktorum bana suda çözünen bir magnezyum verdi.tadindan hiç hoşlanmıyorum..başka magnezyum kullanan var mı bunun hapı oluyor mu
Biliyor musun bende içmiyordum magnezyumu hiç ama iki gündür içiyorum kendimi zorlayıp onunla mı alakalı die düşünüpsor bakalım ne dicek bende de durum birebir aynı çünkü. Randevunuz ne zaman yakın mı cnm öğrenirsen bana da söyler misin
Benm mide yanmalarm ve kusmalarm fisinda bi agrm yok. Ama bugn bi makine yapaym dedm agri tuttu. Ama kendiliginden olmuo agrm27.haftasindakln sonraki anne adaylarina soruyorum sizin de hafif sanciniz veya kasilmalariniz veya hafif adet agriniz oluyor mu???
Evet kutluyoruzzz biz :) Tamamen ticarileştirilmiş bir şey olsa da yine de hoş oluyor galiba :) gerçi eşim çok şükür ayda en az 1 kez eve çiçekle gelen ve durup dururken hediyeler alan bir adam ama yine de kutluyoruz :) bu sene yaptığı şey o kadar hoşuma gitti ki sizle de paylaşayım, hediyesini dayanamadı erken verdi çünkü, sevgililer günü olmasaydı yine yapacaktı zaten daha önce bu fikrini söylemişti çünkü. Üzerinde kızımızın ismi olan bir kolye yaptırmış banadoğduktan sonra da doğum gününü arkasına yazdırıcaz. Şimdilik ben kullanıcam bu kolyeyi ve büyüdüğü zaman kızıma bırakıcam harika bir düşünce ve hediye değil mi? Canım kocacım yaa
Evettt simdi o doguma cok varmıs gibi gelse de bi bakmısız doguma giriyoruz ayy düşününce bile nasıl heyecanlanıyorumSağol canım inşallah sağlıklı doğsunlar bi kucağımıza alalımda sevelimzaman çabuk geçiyor bi de bakmışız sancım geldi doğuma gidiyorum yazdığımız günler gelmiş
Kızlar Resmi olarak bebeğimi bekliyorum artık hersey bitti sükür
Uyku seti haric hersey yerli yerinde sükür, Yatak icin daha bekleyeceğiz, erken oldugunu düsündüm :)
Albümümüzü buraya yükleyemedim büyük geldi, görmek isterseniz FB profilime beklerim :)
Fb: Banuscansiz
Ufaaak tefek eksiklerimizi artık 2.5 ayda tamamlarız :) <3
Fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)
Evettt simdi o doguma cok varmıs gibi gelse de bi bakmısız doguma giriyoruz ayy düşününce bile nasıl heyecanlanıyorumAllah ım isteyen kim varsa herkese nasip etsin insallah
Canım ben oldum... sadece görüntülemeyse anestezi yapılmayabiliyor. Ama genelde müdahale oluyor çizik atma ya da tıraşlama gibi. O yüzden oluyor anestezi.kızlar konuyla alakasız ama birşey soracağım histereskopi için anestezi yapıyorlar mı?
Böbrekler ; (buyume bendede var ins.duzelirlerİnşallah canım Rabbim sağlık sıhhat versin herkesin bebeğine benimkine de inşallah canım oğlumun böbreğinde genişleme var düzelir inşallah
İNŞallah canım seninkinde kaç mm genişleme varBöbrekler ; (buyume bendede var ins.duzelirler
Canım düZelir düzelir Allah ın izniyle saglıkla alıcaz ins kucaklarımıza hic aksini bile düsünme dua edicem ogluşun icinİnşallah canım Rabbim sağlık sıhhat versin herkesin bebeğine benimkine de inşallah canım oğlumun böbreğinde genişleme var düzelir inşallah
Allah razı olsun canım dualarını bekliyorum , 20 gün önce ayrıntılı ultrasonda böbrekleri 5,5 mm olması gerekirken biri 6 diğeri 13,5 mm'di bugün randevum vardı 13,5 mm olan böbreği 20 mm olmuşCanım düZelir düzelir Allah ın izniyle saglıkla alıcaz ins kucaklarımıza hic aksini bile düsünme dua edicem ogluşun icinDoktorun ne diyo peki canım buarada bu durum icin ?
Çok güzeller canım gule gule kullanin prensesinleTeyzeleri kızıma bunları aldık babasıyla cok hoşumuza gittiterlik ve taçla takım yapmaya çalıştım. Bi tek lohusa takımım kaldı onda da begenemedim henüz icime sinmedi baktıklarım
Hayirli olsun. Gule gule kullanin simdiden. Prenses geliyorTeyzeleri kızıma bunları aldık babasıyla cok hoşumuza gittiterlik ve taçla takım yapmaya çalıştım. Bi tek lohusa takımım kaldı onda da begenemedim henüz icime sinmedi baktıklarım
Gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Insallah dogana kadar kuculur duzelirAllah razı olsun canım dualarını bekliyorum , 20 gün önce ayrıntılı ultrasonda böbrekleri 5,5 mm olması gerekirken biri 6 diğeri 13,5 mm'di bugün randevum vardı 13,5 mm olan böbreği 20 mm olmuşdaha fazla büyürse işlevini kaybedecek ama üzülme dedi tek böbrekle yaşayan çok insan var filan dedi , doğumdan sonra da kontrol edilmesi gerekiyor dedi , rabbim hrpimizin bebeğine sağlık versin düzelir inşallah .
Dualarım seninle olucak canım Rabbim verir sifasını insallah ogluşunun sapasaglam saglıklı böbrekleri olucak Allah ın izniyle . Bol bol dua edelim yterki. Sende üzme kendini. Minikler herseyi hissediyolar biliyosun sen iyi olacağına inan annesiAllah razı olsun canım dualarını bekliyorum , 20 gün önce ayrıntılı ultrasonda böbrekleri 5,5 mm olması gerekirken biri 6 diğeri 13,5 mm'di bugün randevum vardı 13,5 mm olan böbreği 20 mm olmuşdaha fazla büyürse işlevini kaybedecek ama üzülme dedi tek böbrekle yaşayan çok insan var filan dedi , doğumdan sonra da kontrol edilmesi gerekiyor dedi , rabbim hrpimizin bebeğine sağlık versin düzelir inşallah .
Amin canım cok tesekkürler . Bunları kemeraltından aldık . Yanlıs hatırlamıyorsam sende izmirde oturuyordun degil mi ? Yaparsın yaparsın malzemeler satılıyo taşlı tuşlu nasıl istersen çeşit çeşit . Ben içime sinmeseydi malzemeleri alıp evde yapacaktımÇok güzeller canım gule gule kullanin prensesinlebende kendim yapmak istiyorum malzemelerini alıp sizin gibi becerebilirmiyim bilmiyorum ama:)
Tesekkür ederim canım . Prenses geliyor annesi heyecanla bekliyorHayirli olsun. Gule gule kullanin simdiden. Prenses geliyor
Maşallah cnm güzel günlerde kullanın inş her şeyi tamamlamış gibi görünüyorsun hayırlı olsunBuraya yüklemeyi basardim sonunda :) [album=medium]40174[/album]
Çok değerli bilgiler. TeşekkürlerKizlar aklima geldikce ilk oglumda yaptigim hatalari yazayim, ben yaptim siz yapmayin.
Annelerinizin ve kayinvaalidelerinizin eger ilk torunu olacaksa onlarda sizin kadar tecrubesiz davraniyorlar.
Bebek dogdugunda bebegin kafasini donusumlu olarak saga ve sola yatirmaniz gerekiyor. Bu onemli ben bilmiyordum ve kimse beni uyarmadi oglum hep ayni sekilde yattigi icin kafasinin bir yeri normal bir yeri iceri cokuk oldu. Esimle 4 aydan sonra sabahlara kadar nobetlese coken tarafa yatmamasi icin ugrastik. Cok sukur duzeldi hic bir sikinti kalmadi. Ama ozellikle erken dogan bebek anneleri buna cok daha dikkat etmeli.
Size annelik ic gudulerinizle bebeginiz doymus gibi geliyorsa kimseyi dinleyip bebege doymadi diye mama vermeyin, doymadigini siz anliyorsunuz. Bana annemde kv dem de bu cocuk ac diye cok baski yaptilar, simdi olsa asla ben doydugunu dusunuyorsam mama vermezdim. Biberondan mama hizli akarak geldigi icin bir zaman sonra bebek emerek gelen sut biberona gore daha az geldigi icin emmeyi reddedebiliyor.
Bebeginiz dogmadan bebeginizin bogazinda bir sey kalma durumunda uygulamaniz gereken ilk yardim yontemini videolardan izleyin. Bilmediginizde eliniz ayginiza dolasiyor. Ek gidaya gecmesini beklemeyin, cunku sutte kalabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?